Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: και τα μυαλα στα κάγκελα της..1200gs

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    με το ΚΤΜ ,ναι εχω ταξιδεψει.με το GS οχι και ουτε θελω...
    ρε παιδια ,εγω ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει...
    πως γινεται εν ετη 2009 η BMW να βγαζει μοτοσυκλετα 1200 cc ΑΕΡΟΨΥΚΤΗ και να πουλαει σαν τρελη,τουλαχιστον εδω στην ελλαδα?δλδ αν το μοτο το εχεις και καθημερινο εργαλειο και κολλησεις στην κινηση δεν αναβει?μπορει καποιος με GS να με διαφωτισει?
    δεν είναι καθημερινό εργαλείο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

με το ΚΤΜ ,ναι εχω ταξιδεψει.με το GS οχι και ουτε θελω...
    πως γινεται εν ετη 2009 η BMW να βγαζει μοτοσυκλετα 1200 cc ΑΕΡΟΨΥΚΤΗ και να πουλαει σαν τρελη,τουλαχιστον εδω στην ελλαδα?δλδ αν το μοτο το εχεις και καθημερινο εργαλειο και κολλησεις στην κινηση δεν αναβει?μπορει καποιος με GS να με διαφωτισει?
    Όχι φίλε μου δεν ανάβει. Η θερμοκρασία πάει ψηλά, όπως σε όλα τα μηχανάκια, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ποιο παλιά με το 1100, κάπειες φορές σε κίνηση έλεγα: θα σπάσει τώρα, χτυπούσε σαν τρελό. Αλλά απλά έτσι λειτουργει. Είναι λίγο φιαφορετική η ψύξη αέρα και υγρού. Υπάρχουν μεγάλες συστολές και διαστολές και αυτός ήταν και λόγος που υπήρχε κατανάλωση λαδιού (μεγάλη γιατί τα 1200 έχουν μικρότερη). Πολλές φορές η αερόψυξη είναι κατά, αλλά και πολλές φορές υπέρ. Έχεις ζέστη από τους κιλύνδρους, αλλά όταν πήρα και το ΚΤΜ (που το γουστάρω και πολύ) πίστεψέ με ζεστάθηκα περισσότερο. Ο ζεστός αέρας εκεί ερχόταν με δύναμη στα πόδια μου από τα βεντιλατέρ. Και σίγουρα με μια βόλτα, θα το καταλάβεις περισσότερο πως δουλεύει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    πως γινεται εν ετη 2009 η BMW να βγαζει μοτοσυκλετα 1200 cc ΑΕΡΟΨΥΚΤΗ

ΑΕΡΟΨΥΚΤΗ???????? Εγω τωρα το μαθαινω αυτο!

Καλα ρε αγοραζετε αεροψυκτες μηχανες στην Ελλαδα????

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    ΑΕΡΟΨΥΚΤΗ???????? Εγω τωρα το μαθαινω αυτο!
    Γιατί πορίσανε οι κυλίνδροι δεξιά κι αριστερά νομίζεις; Για να μην τους κόβει τον αέρα το τρελελέβερ πορίσανε,αμέ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Γιατί πορίσανε οι κυλίνδροι δεξιά κι αριστερά νομίζεις;
    Νομιζα οτι ηταν τεχνη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Νομιζα οτι ηταν τεχνη...
    Τέχνη είναι της Moto Guzzi..!:o

Οι του boxer παραπέσανε..

Και δινουν και 15 χιλιαρικα για αεροψυκτο μοτερ?????

Ακου να δεις! Παω στοιχημα οτι εχουν και ενα τετοιο στο γκαραζ αυτοι που εχουν GS...

http://www.youtube.com/watch?v=YhuEoX_y0qY

Νομίζω ότι έχει και ψυγείο λαδιού … αεροελαιοψυκτο που λένε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Είναι μάλλον εντελώς φυσιολογικό μετά απο tdm και strom και transalp να πάς σε κάτι παραπάνω.
    Και παραπάνω έχει 990 και 1200.
    Δεν χρειάζεται και καμιά ιδιαίτερη φιλοσοφία.
    Και η κατηγορία στην Ελλάδα είναι τεράστια οπότε δικαιολογημένες οι πωλήσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Και η κατηγορία στην Ελλάδα είναι τεράστια οπότε δικαιολογημένες οι πωλήσεις.
    Περισσότερο στο πουλ-μουρ του Έλληνα θα έλεγα εγώ, στην κατηγορία βρίσκονται και το Varadero αλλά και το V-Strom 1000... και μένουνε και λεφτά για σκούτερ για χρήση μέσα στην πόλη...

Δεν λέω ότι είναι άχρηστο μηχανάκι το GS, μια χαρά μηχάνημα είναι. Αυτοί που ανέβασαν τις πωλήσεις του στα ύψη όμως..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    συμφωνω με το πουλ-μουρ αλλα κανεις ενα λαθος.
    μπορει ολα αυτα να ειναι on-off ,αλλα to bmw ,το ΚΤΜ και το Tenere (μπορει να ξεχναω και κανενα) ειναι ενα βημα μπροστα γιατι δεν εχουν tubeless ελαστικα αλλα με σαμπρελα,που ειναι το πραγαματικο νοημα του off...

α ναι και το transalp!!!

συμφωνω με το πουλ-μουρ αλλα κανεις ενα λαθος.
    μπορει ολα αυτα να ειναι on-off ,αλλα to bmw ,το ΚΤΜ και το Tenere (μπορει να ξεχναω και κανενα) ειναι ενα βημα μπροστα γιατι δεν εχουν tubeless ελαστικα αλλα με σαμπρελα,που ειναι το πραγαματικο νοημα του off...
    Σύμφωνοι αν και εδώ μιλάμε για το πως ανέβηκαν τόσο ψηλά οι πωλήσεις του, πόσοι νομίζεις ότι είδαν τα tubeless όταν το αγόρασαν ή καλύτερα, πόσοι νομίζεις ότι ξέρουν τι λάστιχα φοράει το BMW τους;

Άσε που τις πωλήσεις τις ανέβασε το απλό GS με τα tubeless κι όχι τόσο το Adventure

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Σύμφωνοι αν και εδώ μιλάμε για το πως ανέβηκαν τόσο ψηλά οι πωλήσεις του, πόσοι νομίζεις ότι είδαν τα tubeless όταν το αγόρασαν ή καλύτερα, πόσοι νομίζεις ότι ξέρουν τι λάστιχα φοράει το BMW τους;

Άσε που τις πωλήσεις τις ανέβασε το απλό GS με τα tubeless κι όχι τόσο το Adventure

Τώρα την ψάχνω να δω αν είναι όντως ελαιόψυκτο που είπε ο ggs

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF