Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: το τραγικο χτυπημα της ...μοιρας

Unhappy το τραγικο χτυπημα της ...μοιρας

πως αλλιως μπορει να εκληφθει αυτο?

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=57979&cid=4

ειναι ευκολο αλλα μαλλον ανουσιο να κατηγορησουμε διαφορους,
    το δημο που ο δρομος δεν ειχε στηθαιο αλλα μια μπαρα -ασχετη η φωτο στο αρθρο-
    τον οδηγο για ελλειπη συντηρηση του οχηματος
    τους ατυχους κυνηγούς χλιομετρων που σταματησαν σε εξοδο κ οχι σε παρκινγκ

δεν ξερω ποιος φταει περισσοτερο για τον θανατο ενος ακομα μοτοσυκλετιστη ....
    κουραγιο στους συνταξιδιώτες του που ο δρομος του γυρισμου θα εχει μια κενη θεση!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος
    Τι να λεμε, ειναι τραγικο...μολις το διαβασα και παγωσα...κριμα τον ανθρωπο!
    mustili

Προσωπικά έχοντας ξεπεράσει τα 25 χρόνια οδήγησης μοτοσυκλέτας ένα μόνο μπορώ να πώ για την "συμπαθή" τάξη των οδηγών-ιδιοκτητών μεγάλων οχημάτων (νταλίκες, φορτηγά, κλπ). Κυριολεκτικά πρόκειται για την ζωντανή απόδειξη πως οι "κακοί" χαρακτηρίζουν τελικά όλο το σύνολο, και αυτό γιατί τα αποτελέσματα των πράξεών τους συνήθως είναι "μεγάλα" σε μέγεθος.

Το κακό όμως με την εν λόγω όμάδα, όπως και με τα άλλα αστέρια τους ταξιτζήδες, είναι πως και οι υπολοιποι οι "καλοί" δεν ενδιαφέρονται να "καθαρίσουν" το επάγγελμά τους. Πως ? Ενδεχόμενα με πολύ αυστηρούς κανόνες για την άδεια εργασίας, συνεχείς εξετάσεις σε επίπεδο σωματείων ή και γω δεν ξέρω τια άλλο.

Έτσι το κακό συνεχίζεται και οι ασυνείδητοι σκοτώνουν. Άραγε θυμάται κανένας μας τα Τέμπη και τα παιδιά απο την Φαρκαδόνα στην Λάρισα που έφυγαν πριν μερικά χρόνια τόσο άδικα. άραγε τι ποινές επιβλήθηκαν τελικά? 2-3 χρόνια με αναστολή ? Χα, Χα...

Για μένα η λύση είναι απλή. ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ποινές. Απο τον οδηγό μέχρι τον ιδιοκτήτη μέχρι και τον μηχανικό συντήρησης του οχήματος. Τόσο εξοντωτικές που να αναγκάζουν κάθε ασυνείδητο, την επόμενη φορά που θα ξαναβγεί στον δρόμο ή θα συντηρήσει ένα όχημα, να γίνει ο καλύτερος του χωριού και να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα που θα προστατέψουν την ζωή των γύρω του.

Σε κάθε περίπτωση που έχουμε θανατο ή σοβαρή αναπηρία, και αυτό προκλήθηκε είτε γιατί κάποιος έτρεχε, είτε δεν είχε συντηρήσει καλά το όχημά του, είτε γιατί καποιος ήθελε να κερδίσει περισσότερα και το "παραφόρτωσε", είτε γιατί είχε πιεί κλπ, τότε κατά την γνώμη μου οι ποινές πρέπει να είναι εξοντωτικές. Όχι μετά απο δύο - τρία χρόνια το κάθε τσογλάνι, που πήρε μια ζωή απλά γιατί αδιαφόρησε, να ξαναείναι έξω. Και εδώ είναι που πρέπει να παίξουν το ρόλο τους οι "καλοί" του επαγγέλματος, ζητώντας οι ίδιοι με τα σωματεία τους, τους αυστηρούς κανόνες αλλά και ακόμα παραπάνω ζητώντας να θεσπίστούν κανόνες για την απόκτηση και την διατήρηση της άδειας του επαγγελματία οδηγού...

Τότε, μόνο τότε ίσως αποκτήσουμε ασφαλέστερους δρόμους. Μέχρι τότε...

Φίλε, και ας μην σε ήξερα, μοτοσυκλετιστή καλό σου "ταξίδι".
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Δεν ξέρω πως έχουν πείσει έναν ολόκληρο λαό πως για την ανεπάρκεια μερικών,¨...φταίει η μοίρα...¨
    ή χειρότερα "...ήταν θέλημα θεού..." .
    "Ήταν μοιραίο"......,και ξεμπερδέψαμε μονομιάς με ευθύνες και όλοι θα κοιμηθούμε για ακόμη ένα βράδυ τον ύπνο του δικαίου.
    Και στο εξωτερικό γίνονται ατυχήματα αλλά εδώ συμπίπτουν πολλές αρνητικές συγκυρίες ταυτόχρονα οπότε είναι αδύνατο να τη γλιτώσεις.
    Όταν ο οδηγός που δε συντηρεί τη νταλίκα του κινείται σε κακό δρόμο χωρίς στηθαίο και
    απέναντί του υπάρχει αναβάτης που μπορεί να σταμάτησε σε λάθος σημείο είναι στατιστικά αδύνατο να μη συμβεί το κακό.Έξω κάποια από αυτές τις αρνητικές συνισταμένες θα απουσίαζε και έτσι δε
    θα συνέβαινε ατύχημα.

Αυτό που εγώ πιστεύω είναι πως αν αυτή τη στιγμή επικοινωνούμε από αυτό το forum το οφείλουμε
    στην τύχη και μόνο σε αυτήν.

Κουράγιο στους συγγενείς του ανθρώπου.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αν είναι δυνατόν. Τι να πει κανείς

Αρχικά δημιουργήθηκε από george 1981
    Δεν ξέρω πως έχουν πείσει έναν ολόκληρο λαό πως για την ανεπάρκεια μερικών,¨...φταίει η μοίρα...¨
    ή χειρότερα "...ήταν θέλημα θεού..." .
    "Ήταν μοιραίο"......,και ξεμπερδέψαμε μονομιάς με ευθύνες και όλοι θα κοιμηθούμε για ακόμη ένα βράδυ τον ύπνο του δικαίου.
    Και στο εξωτερικό γίνονται ατυχήματα αλλά εδώ συμπίπτουν πολλές αρνητικές συγκυρίες ταυτόχρονα οπότε είναι αδύνατο να τη γλιτώσεις.
    Όταν ο οδηγός που δε συντηρεί τη νταλίκα του κινείται σε κακό δρόμο χωρίς στηθαίο και
    απέναντί του υπάρχει αναβάτης που μπορεί να σταμάτησε σε λάθος σημείο είναι στατιστικά αδύνατο να μη συμβεί το κακό.Έξω κάποια από αυτές τις αρνητικές συνισταμένες θα απουσίαζε και έτσι δε
    θα συνέβαινε ατύχημα.

Αυτό που εγώ πιστεύω είναι πως αν αυτή τη στιγμή επικοινωνούμε από αυτό το forum το οφείλουμε
    στην τύχη και μόνο σε αυτήν.

Κουράγιο στους συγγενείς του ανθρώπου.

αν κ εισαι λιγο υπερβολικος...
    το μοιραιο χρησιμοποιηθηκε με ενα τονο ειρωνείας
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Αποδειξαμε τρανταχτα για ακομη μια φορα ποσο ασφαλεις ειναι οι Ελληνικοι δρομοι.

Και ποσο αυστιροι ειναι οι ελεχγοι που υποτιθεται γινονται στα οχηματα που κυκλοφορουν στους δρομους με τις καλυτερες προδιαγραφες ασφαλειας.

Τελικα μηπως το μοιραιο ειναι οτι ζουμε και αναπνεουμε!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    τι να πει κανεις...

ειναι τρομερο......αν και για το συγκεκριμενο πραγματικα ισχυει το οτι αμα ειναι να πας ....απλα πας....

ο μοτοσυκλετιστης σταματησε την λαθος ωρα....στο λαθος σημειο.....και εγινε το μοιραιο....
    τι να πεις κανενας.....
    να φυγει μια ροδα απο την απεναντι μερια του δρομου και να σε πετυχει ...απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....
    ειναι φοβερο.....

ηταν η ωρα του ανθρωπου και του ηρθε με τον χειροτερο δυνατο τροπο.....και στην αλλη ακρη της Ευρωπης....
    (δεν εχει να κανει με τους Ελληνικους δρομους και την κακιστη ποιοτητα τους το συγκεκριμενο....παρομοιο ατυχημα υπηρξε και πριν 3 εβδομαδες την φορμουλα με τον γιο καποιου πρωταθλητη που το πετυχε μια ροδα παο καποιο αλλο αμαξι καθετα στο κεφαλι !!)

τι να πει κανενας....κουραγιο...........

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    To ειδα σημερα το πρωι..
    Η γυναικα δεν ειχε τιποτα,ο ενας ανδρας αν και ασχημα χτυπημενος,ειχε τις αισθησεις του και επινε νερο.
    Ο τελευταιος εκεινη την ωρα ηταν μπρουμητα στην ασφαλτο ακινητος και απ'οτι εμαθα πεθανε μεσα στο ασθενοφορο..
    3 λεπτα πριν το συμβαν με περασαν πολυ γρηγορα με σφηνες κλπ,και 2 χλμ πιο κατω τους ειδα ετσι
    The only easy day was yesterday.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    αν κ εισαι λιγο υπερβολικος...
    το μοιραιο χρησιμοποιηθηκε με ενα τονο ειρωνείας
    @fantacid Αφορμή πήρα από τον τίτλο του link που έδωσες και έλεγε "Η μοίρα χτύπησε μετά από 2.000 χλμ." και όχι από τα δικά σου γραφόμενα.
    Τέτοια site όπως αυτό που παρέθεσες διαβάζονται από χιλιάδες και ακολουθούν πιστά την ίδια γραμμή που ακολουθούν όλα τα Μ.Μ.Ε. που τα ρίχνουν όλα στη μοίρα επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την κοινή γνώμη και εκεί πήγαιναν τα βέλη μου όχι σε εσένα.

Όσο για το ότι είμαι υπερβολικός είναι επειδή έχω περάσει κάποια χρόνια σε βορειοευρωπαϊκή χώρα
    έχω να πω ότι πουθενά δεν έχω δει να συμβαίνουν τόσο εξοργιστικά άδικα έως και απίθανα ατυχήματα.
    Ποτέ δεν έχω πετύχει σε autobahn θανάσιμη κακοτεχνία,καρμανιόλα(?),ακράνωτους,οικογένεια σε μηχανή ακράνωτη,ss με σαγιονάρα,βαρέα οχήματα ερείπια,ραλίστες οδηγούς λεωφορείων....κ.λ.π.
    Όταν λοιπόν οι αρνητικές συνισταμένες είναι πολλές,μεγιστοποιούνται και οι πιθανότητες ατυχήματος.

Αν κάνεις καμιά βόλτα βράδυ σε σημείο καρμανιόλα,βλέπεις το φως από τα καντηλάκια στα εκκλησάκια να φεγγίζουν και σε πιάνει η ψυχή σου.Πόσοι δηλαδή έπρεπε να σκοτωθούν π.χ.στο μαλλιακό για να γίνει το έργο;Ο ανεκδιήγητος δρόμος για Πάτρα με τις νταλίκες που φεύγουν για Ιταλία πόσους πρέπει να φάει ακόμα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    To θεμα ειναι κυριοι οτι δεν υπαρχει μοιρα.
    Ο ανθρωπος χαθηκε γιατι ενας αλλος ανθρωπος εβαλε το χερακι του..
    Ειναι σαν να αφησω τον διακοπτη στην μηχανη ανοικτο και να "πεθανει" η μπαταρια.
    Τι θα πω,ηταν μοιραιο η οτι φταιει το ξερο μου το κεφαλι?
    Απλα καθε ανθρωπος με καθε του κινηση αναλαμβανει καποιες ευθυνες,αλλος παιρνει στο λαιμο του μια μπαταρια και αλλος μια ανθρωπινη ψυχη..
    The only easy day was yesterday.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Αποδειξαμε τρανταχτα για ακομη μια φορα ποσο ασφαλεις ειναι οι Ελληνικοι δρομοι.

Και ποσο αυστιροι ειναι οι ελεχγοι που υποτιθεται γινονται στα οχηματα που κυκλοφορουν στους δρομους με τις καλυτερες προδιαγραφες ασφαλειας.

Τελικα μηπως το μοιραιο ειναι οτι ζουμε και αναπνεουμε!!!!!!

το να κυκλοφορεις στους ελληνικους δρομους ειναι σα να παιζεις Shinobi .... μονο που οταν καβαλας μοτο χρειαζεσαι ατελειωτες " προσευχες "
    Accipere quam facere praestat injuriam

μπρρρρρρρρρρ Το avatar του/της joe_black

Όχι ρε πούστη μου, κρίμα το παλικάρι.

Κρίμα.

Από τύχη ζούμε.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ...Ε να αναφερουμε και την Κορινθου Πατρων λιγο...τοσοι εχουν παει αδικα...

απλα να δωσω συγχαρητηρια μια φορα ακομα σε οσους κανουν αποχη στις εκλογες

με τετοια συνειδηση γιατι τα "κλεφτονια" να φτιαξουν ασφαλεις αυτοκινητοδρομους???

Α επισης ολο λογια ειμαστε εμεις οι μοτοσυκλετιστες...

Ολο λεμε λεμε ...μια φορα ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ δεν τα εχουμε κανει...

εμ βεβαια ... περιμενουμε να συμβει διπλα μας σε γνωστο για να καταλαβουμε το μεγεθος του εγκληματος ... (χτυπα ξυλο)

Και πριν πεταχτει κανεις και πει για την "μοιρα" να του θυμησω οτι δεν ειναι η μοιρα

που εχει γεμισει καντηλακια τον δρομο...αλλα αυτα τα καθαρματα που

που μιλανε για 4 κατηγοριες αυτοκινητων στους ρυπους ,και παραλληλα στελνουν στον αλλο κοσμο Ελληνες και ξενους αυτοκινητιστες δικυκλιστες με τις εγκληματικες παραλληψεις δεκαετιων ....
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ...μια φορα ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ δεν τα εχουμε κανει...
    Είμαι πολύ νέος ακόμα σε αυτήν την κοινότητα, και πραγματικά ανέκαθεν δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούμε να είμαστε μία ομάδα που δέχεται τόσα χτυπήματα, και δεν αντιδράει, που βιώνει από αδιαφορία μέχρι ρατσισμό, και δεν έχει καν ένα συλλογικό όργανο να διεκδικήσει τα αυτονόητα.. Πως γίνετια στο εξωτερικό να γίνονται πορείες διαμαρτυρίας και εδώ απλά να λέμε ε μπουρδέλο η Ελλάδα αλλά μόνος μου θα το λύσω.. je m' en fous.. άντε το πολύ πολύ να κατέβουν για καμία διαμαρτυρία του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ, γιατι το είδαμε και αυτό.. προβλήματα δεν είχε ο κόσμος..

Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που ντρέπομαι όταν βλέπω ξένους..

Ας είναι ελαφρύ το χώμα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF