Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 138

Θέμα: Παιδί και μοτοσυκλέτες?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Μιλάμε ότι ο γονιός ΧΩΡΙΣ να υπάρχει συνειδητή επιλογή απ τα παιδιά, θεωρεί αυτονόητο ότι το παιδί του είναι και κλώνος του,

Επίσης παρατηρώ ότι αυτήν την έμφυτη τάση αντιγραφής του γονιού που έχει κάθε παιδί, μπορώ πανεύκολα να την κατευθύνω όπου γουστάρω κάνοντας τα δικά μου θέλω να νομίζει ότι είναι και δικά του.

Καλή η διάθεση για καλαμπούρι,που βγαίνει σε όλους μας κάποια στιγμή,αλλά πράγματα σαν κι αυτά πρέπει να προσεγγίζονται με σοβαρότητα και μόνο.

Αυτά που είπε ο Βύρωνας παραπάνω,ας τα σκεφτόμαστε κάθε φορά που σιχτιρίζουμε τη μπουτάνα τη γκενωνία.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μπαμπάδες ψυχραιμία ….
    Τα παιδιά το μόνο που θέλουν είναι αγάπη ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ από τους γονείς …
    Αφήστε να δοκιμάσουν ότι τους αρέσει , έχοντας την υποστήριξη μας …

(έτσι κι αλλιώς , στα 18 θα τσακωνόμαστε αν θα πάρουν μηχανή ή αυτοκίνητο…)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Καλή η διάθεση για καλαμπούρι,που βγαίνει σε όλους μας κάποια στιγμή,αλλά πράγματα σαν κι αυτά πρέπει να προσεγγίζονται με σοβαρότητα και μόνο.

Αυτά που είπε ο Βύρωνας παραπάνω,ας τα σκεφτόμαστε κάθε φορά που σιχτιρίζουμε τη μπουτάνα τη γκενωνία.
    Γεια σου Ευαγγελε με το μπουζουκι μου :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Μπαμπάδες ψυχραιμία ….

(έτσι κι αλλιώς , στα 18 θα τσακωνόμαστε αν θα πάρουν μηχανή ή αυτοκίνητο…)
    Σωστος.Μονο που εχω ενα προβλημα.Ο γιος θελει αυτοκινητο κι η κορη θελει και τα δυο.Θελει μηχανη κι ενα καμπριο.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Γεια σου Ευαγγελε με το μπουζουκι μου :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

πας για πμ!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Μα αυτό συζητάμε. Τους αρέσει, ή ΜΑΣ αρέσει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Είναι πολύ πιθανό να συμβεί αν σκεφτεί κανείς πόσο εύκολα μπορεί ένα παιδί να αισθανθεί "μαγκάκι" δίπλα στους υπόλοιπους, πόσο μάλλον όταν είχε από μικρός αυτά που κάποιοι αποκτούν μετά κόπων και δακρύων..
    Ναι σύμφωνοι, κατά πάσα πιθανότητα πέτυχες πολλά. Φοράει σωστό εξοπλισμό, δεν αφήνει την γκομενίτσα ακράνωτη πίσω του.. η μαγκιά όμως είναι μεγάλη πΟΟτ@να πολλές φορές. Απλώς έχετέ το υπόψη σας και σκεφτείτε το διπλά πριν αποφασίσετε πως θα φερθείτε απέναντί του.

Σωστός φίλε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    18 μηνών, αισίως η κοριτσάρα μου.
    10 μήνες νωρίτερα είχε έρθει ένα ακόμα κοριτσάκι στον στενό οικογενειακό κύκλο.
    Η "μεγάλη" , όποτε ακούει εξάτμιση μοτοσυκλέτας ή αυτοκινήτου, τρέχει να κρυφτει.
    Η δικιά μου, μου ζητάει συνεχώς πότε θα κατεβούμε στο parking να ανέβει στην δικιά της τετράτροχη μοτοσυκλέτα-παιχνίδι , δίπλα από μένα που θα κάθομαι πάνω στην δικιά μου.

Ξέρει να κουμπώνει τις ασφάλειες της , μόλις ανέβει επάνω και το κάνει μόνη της και πάντα.

Η διαφορά ίσως να ήταν το ότι εγώ όποτε περνούσε μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο της έδειχνα ότι μου άρεσε. Η διαφορά ίσως να είναι το ότι ποτέ δεν μπήκε στ'αυτοκίνητο χωρίς να κάθετε στο καθισματάκι της και να φοράει ζώνη. Μόνη της πια. Οι γονείς της ανηψιάς, ίσως να μην τα έκαναν πάντα. Μάλλον.

Έκανα λάθος? Μετέφερα το μικρόβιο μου στην μικρή?

Μήπως ήταν υπερβολικό που της έκανα τους ήχους του MotoGP αντί για νανούρισμα?
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Πάντως εγώ δεν πρόκειται να παρω στους πιτσιρίκους (2) μηχανή πριν τα 18 δε πα να χτυπιένται κάτω. Ναι, αν βλέπω οτι δεν μπορώ να το αποφύγω θα κάνω προς τα τελευταία (πριν να αποκτήσουνε) οτι περνάει απο το χέρι μου να τους εξηγήσω κάλά τα θετικά και κυρίως τα αρνητικά ωστε να ξέρουν που πάνε.. Και φυσικά όλα τα θέματα ασφάλειας πάνω απο όλα (δεν ανεβαίνουμε χωρίς κράνος, μπουφάν κτλ..) τα οποία φυσικά πιστεύω οτι θα τα εχουνς κάνει βίωμα τους τόσα χρόνια βλέποντας εμένα.

Ο μεγάλος (~2μιση) ήδη έχει τρελλό κόλλημα με τη μηχανή, όταν τον κατεβάζω στο γκαράζ να μπούμε στο αυτοκίνητο, θέλει να "οδηγήσει" λίγο μηχανή πρώτα (κάθεται στο τεπόζιτο και πιανει τα χερουλια και φαντασιώνεται..). Εγώ πάλι ελπίζω οσο μεγαλώνει οτι με τον τρόπο μου θα τον σμπρώξω οσο μπορώ προς τα αυτοκίνητα και όχι τις μηχανές..

Να του πάρω μηχανή στα 8? ουτε να με πληρώνανε...
    Δεν θα του το απαγορεύσω μετα τα 18 και θα βοηθήσω όσο μπορώ, αλλα με την ψυχή στο στόμα ρε παιδια.. τι να λέμε τώρα.. όποιος είναι γονιός καταλαβαίνει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    18 μηνών, αισίως η κοριτσάρα μου.

Spam on

Αν η υπογραφή σου αφορά τα γενέθλια της κόρης σου, να τους χαιρόμαστε. ίδια μέρα και ο δικός μου το 2003

spam off

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
    ρε παιδια.. τι να λέμε τώρα.. όποιος είναι γονιός καταλαβαίνει...
    Oh yes.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    το μονο που μπορω να πω για δυο συντοπιτες μου τον Μικε (s/m) και το Κοκκινο (m/x)

ποτε δεν τους ειδα στο δρομο να κανουν "μαλακιες" τον Ηλια με ενα σκουτερ θα τον δεις και σπανια με μηχανη....

η αποψη μου ειναι πως αν κατι το δεις απο μικρος με τα καλα και τα ασχημα του, και φυσικα δεν λεω να κυκλοφορουν στην πολη, εισαι πιο σωστος μετα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τα παιδιά νομίζω οτι είναι σφουγγαράκια που αποροφούν απο το περιβάλλον τα πάντα σωστά και λάθος.
    Επείσης νομίζω οτι οι γονείς πρέπει να δίνουν το παράδειγμα με την στάση τους στη ζωή και τις πράξεις τους οχι με λόγια και συμβουλές.
    Επείσης πρέπει οι γονείς συχνά πυκνά πρίν κάνουν παρατήρηση στο παιδί τους να ρίχνουν μιά ματιά στον καθρέφτη και να κάνουν την ίδια παρατήρηση στον εαυτό τους.
    Ο "μεγάλος" τώρα είναι 5 χρονών.
    Εδώ και 2 χρόνια τον στέλνω μια φορά τη βδομάδα κολυμβητήριο, με το σκεπτικό οτι σε μια χώρα με τόσο πολύ θάλασσα πρέπει να εξασφαλίσω την ασφάλεια του στο νερό, οχι οτι πολυγουστάρει, μάλιστα την πρώτη χρονιά για κάποιο λόγο δεν την τελειώσαμε ,τα παρατήσαμε στη μέση.
    Πιστεύω οτι σε μερικά χρόνια θα έχω ολοκληρώσει αυτή την υποχρέωση μου και θα μπορεί να κολυμπήσει αρκετά καλά.
    Με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τώρα το βλέπω διαφορετικά να πώ την αλήθεια.
    Ας πούμε οτι του αγόραζα ένα μηχανάκι, και τον πήγαινα σε σχολή γιατί εγώ δεν ξέρω να οδηγάω, στην περίπτωση που υπήρχε.
    Θα γινόταν σε 4-5 χρόνια πιό γρήγορος απο εμένα σίγουρα, αλλά θα γινόταν πίο ασφαλής απο ότι είμαι εγώ στο δρόμο?
    Μάλλον οχι.
    Γιατί λοιπόν να του πάρω μηχανάκι?

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Σήμερα ανόιξατε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα,
    Λοιπον ο πιτσιρικάς μου ειναι λιγο πάνω απο 2 χρονών,
    Όσον αφορά ξένες γλώσσες που αναφέρθηκαν, δεν έιναι το
    ίδιο πράγμα. Το να εφοδιάσεισ το παιδί σου με minimum ΕΦΟΔΙΑ που θα
    του ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αργοτερα στην ζωή του (πλεον τουλαχιστον 2 ξενες
    γλωσσες), δεν το συζητας καν για το αν εχει κλιση ή όχι και λίγα να
    "αρπαξει" καλα θα είναι.
    Τώρα στο θέμα μας, μήχανη δεν του παίρνω τουλαχιστον μεχρι τα 18 και δεν τον ανεβάζω μεχρι τουλαχιστον τα 15-16, ωστε να μπορει να ντυθει και να σταθει καταλληλα επανω της.
    Πριν πάρουμε οποιαδηποτε απόφαση για καποια τετοια αγορα θα δει τα καλύτερα (ελευθερία) και
    τα χειρότερα (αρκετα ενδεικτικά βιντεο και αν είναι δυνατον και επισκεψη σε
    νοσοκομείο με παιδια που αναρώνουν απο ατυχηματα μοτο) της οδήγησης με μοτο.

Και εννοειτε νωρίτερα θα βλέπει σε όλη την ζωή του εμενα να ντύνομαι να φέρομαι
    και να οδηγάω σαν άνθρωπος πάνω στην μοτο και στο αμαξι.

Ήδη με έχει δει να τσακώνομαι μια φορα περυσι το καλοκαιρι μέ το αμαξι
    και απο τότε όποτε ακουει κορνα φωναζει (ΑΝΤΕΕΕΕ ΛΑΤΑ (ΒΛΑΚΑ)) και προσπαθω να του το ξεκολήσω με τα χιλια ζορια...
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Γιατί λοιπόν να του πάρω μηχανάκι?
    δωστου το xr θα τον στρεψεις στον θαυμαστο κοσμο της αρχαιολογιας.....

η παρτου ενα κτμ..να γινει μηχανικος..:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    Τώρα στο θέμα μας, μήχανη δεν του παίρνω τουλαχιστον μεχρι τα 18 και δεν τον ανεβάζω μεχρι τουλαχιστον τα 15-16, ωστε να μπορει να ντυθει και να σταθει καταλληλα επανω της.
    Πριν πάρουμε οποιαδηποτε απόφαση για καποια τετοια αγορα θα δει τα καλύτερα (ελευθερία) και
    τα χειρότερα (αρκετα ενδεικτικά βιντεο και αν είναι δυνατον και επισκεψη σε
    νοσοκομείο με παιδια που αναρώνουν απο ατυχηματα μοτο) της οδήγησης με μοτο.

Και εννοειτε νωρίτερα θα βλέπει σε όλη την ζωή του εμενα να ντύνομαι να φέρομαι
    και να οδηγάω σαν άνθρωπος πάνω στην μοτο και στο αμαξι.

Σε ότι αφορά την μετακίνηση πιτσιρικά κάπου έχει ξανασυζητηθεί. Προσωπικά τον πηγαίνω ( με το κράνος του εννοείται) μέχρι το σχολείο απλά γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Τα 200 μέτρα της απόστασης μεταφράζονται σε μισή ώρα με το αυτοκίνητο, χρόνο που δεν διαθέτω.

Για τα + & - δεν συμφωνώ.
    Αν κάνεις αυτά που περιγράφεις κάτω κάτω δεν χρειάζεται να το εκπαιδεύσεις με εικόνες τρόμου και δυστυχίας. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω το παιδί μου και να πάω σε νοσοκομείο για τέτοιου είδους "βιωματική εκπαίδευση".

Ασε που μπορεί να γίνω και ρόμπα αφού όταν τελειώσω την "ξενάγηση" να μου ζητήσει να πάμε στο Σωτηρία πχ για να δω τι παθαίνουν οι καπνιστές.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ας πούμε οτι του αγόραζα ένα μηχανάκι, και τον πήγαινα σε σχολή γιατί εγώ δεν ξέρω να οδηγάω, στην περίπτωση που υπήρχε.
    Θα γινόταν σε 4-5 χρόνια πιό γρήγορος απο εμένα σίγουρα, αλλά θα γινόταν πίο ασφαλής απο ότι είμαι εγώ στο δρόμο?
    Μάλλον οχι.
    Ωραία τοποθέτηση

ΥΓ: Που είναι και ο oldman μας πει ?? Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι έφαγε τρελλό τσάϊ στο βουνό απ΄τα πιτσιρίκια του και πήρε "δραστικά μέτρα"....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

ΥΓ: Που είναι και ο oldman μας πει ?? Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι έφαγε τρελλό τσάϊ στο βουνό απ΄τα πιτσιρίκια του και πήρε "δραστικά μέτρα".... [/B]
    Πουλησε το μηχανακι του"μικρου"?:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ