Σελίδα 14 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 378

Θέμα: Που ηταν και σημερα ο Stoner???

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Όχι φίλε μου! Τα μέσα ποτέ μα ποτέ δεν είναι κατασκεύασμα ενός ανθρώπου. Απλώς τον χρειάζονται για τους λόγους που πολύ σωστά λες ότι δηλαδή είναι 10 χρόνια πρώτος ότι με ότι καβαλάει κερδίζει και ναι στα τελιώματα ακόμα πρώτος είναι σωστά. Από και και πέρα το παιχνίδι παίζεται και έχει να κάνει με αυτά που έχω γράψει αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον
    το λαθος σου ειναι οτι πιστευεις κατι χωρις να ξερεις....λες οτι ειναι κατασκευασμα των media και γιαυτο ειναι και τοσο αγαπητος απο τον περισσοτερο κοσμο....και οτι τα κανει εσκεμμενα για να πουλαει γενικα...μια αλυσιδα marketing δηλαδη...αν διαβαζες κανενα βιβλιο η πιο ευκολα εβλεπες κανα βιντεακι το πως ηταν ο Vale στα πολυ πρωιμα χρονια του δεν θα ελεγες αυτα που λες....και βεβαια υπαρχει ενα marketing γυρω απο το ονομα του και με αυτα που κανει....αλλα δεν το δημιουργησαν τα media....υπηρχε απο πολυ νωρις....γιατι το παλλικαρι καταφερε να κανει την τρελλα του και την πλακα του δουλεια...και ακομα περισσοτερο δειχνει τι τρελλο παλλικαρι ειναι αφου εχει ακομα φιλους και κανει παρεα τα παιδια που μεγαλωσαν μαζι....

και εχεις γραψει οτι ειναι υπερτιμημενος...αυτες ειναι οι λεξεις σου....

προσωπικη γνωμη ειναι οτι ο Vale ειναι τοσο αγαπητος γιατι εκτος απο τις αποδεδιγμενα οδηγικες του ικανοτητες δειχνει οτι ειναι θα μπορουσε να ειναι και καποιος χαβαλες απο μια οποιαδηποτε παρεα...σε ποσους αλλους σταρ το βλεπεις αυτο????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Κανεις δεν αρνειται οτι τα media σιγουρα εκμεταλλευονται την δημοτικοτητα του Ροσι.Τωρα το οτι ευθυνονται για αυτην.... ναι..... σιγουρα ευθυνονται για το γεγονος οτι τον εκει ακουστα μεχρι και ο πατερας μου που η σχεση του με την μοτοσυκλετα ειναι οτι και η σχεση μου με τους... επιταχυντες σωματιδιων.Aμα θελουν να αναφερουν τον Ροσι καθε λιγο και λιγακι με γεια τους και χαρα τους, προγραμμα πρεπει να γεμισουν.

Απο κει και περα μπορει τα media να ηθελαν πολυ να μετατρεψουν τον Ροσι σε celebrity ,αλλα δυστυχως για αυτους ο Ροσι ΔΕΝ ειναι celebrity.Κοινως ΔΕΝ ειναι δικο τους κατασκευασμα.Τωρα αν κανουν αυτο που λεμε "information saturation" ε αυτο γινοταν απο τοτε που οι ανθρωποι κυνηγουσαν μαμουθ.Τελος.

Και αλχημιστη, αυτα που γραφεις ειναι λιγο για να βλογησεις τα γενια σου....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το λαθος σου ειναι οτι πιστευεις κατι χωρις να ξερεις....λες οτι ειναι κατασκευασμα των media και γιαυτο ειναι και τοσο αγαπητος απο τον περισσοτερο κοσμο....και οτι τα κανει εσκεμμενα για να πουλαει γενικα...μια αλυσιδα marketing δηλαδη...αν διαβαζες κανενα βιβλιο η πιο ευκολα εβλεπες κανα βιντεακι το πως ηταν ο Vale στα πολυ πρωιμα χρονια του δεν θα ελεγες αυτα που λες....και βεβαια υπαρχει ενα marketing γυρω απο το ονομα του και με αυτα που κανει....αλλα δεν το δημιουργησαν τα media....υπηρχε απο πολυ νωρις....γιατι το παλλικαρι καταφερε να κανει την τρελλα του και την πλακα του δουλεια...και ακομα περισσοτερο δειχνει τι τρελλο παλλικαρι ειναι αφου εχει ακομα φιλους και κανει παρεα τα παιδια που μεγαλωσαν μαζι....

και εχεις γραψει οτι ειναι υπερτιμημενος...αυτες ειναι οι λεξεις σου....

προσωπικη γνωμη ειναι οτι ο Vale ειναι τοσο αγαπητος γιατι εκτος απο τις αποδεδιγμενα οδηγικες του ικανοτητες δειχνει οτι ειναι θα μπορουσε να ειναι και καποιος χαβαλες απο μια οποιαδηποτε παρεα...σε ποσους αλλους σταρ το βλεπεις αυτο????

Ναι Πάνο έχεις δίκιο δεν έχει να κάνει αυτό που λέω με γνώμη. Είναι η άποψη μου η θέση μου!!!
    Τώρα σε πόσους άλλους σταρ το βλέπω αυτό... τίμια θα σου πω σε σχεδόν κανέναν. Από όλους τους χώρους. Αλλά εφόσον αυτό πουλάει γιατί να μην το κάνει ρε Πάνο;;;
    Τεσπα απ' ότι καταλαβαίνετε όλοι η διαφωνία μας δεν έγκειται στις οδηγικές του ικανότητες καμία σχέση ούτε βέβαια σε κάποια πειράγματα που κάνουμε για πλάκα μεταξύ μας αλλά στο πόσο η εικόνα του Ρόσι είναι εν πολλοίς κατασκεύασμα των ΜΜΕ κλπ. Μπορούμε να διαφωνούμε για καιρό δεν λέω αλλά αυτή είναι η άποψη μου και η άλλη η δική σας. Σε αυτό και μόνο επί της ουσίας.

ΥΓ. Φίλε Gkrook αν εννοείς ότι με αυτά που γράφω πως να το πω ανεβάζω τον ρόλο των ΜΜΕ λόγω επαγγέλματος ειλικρινά φίλε σπαθί στο λέω όχι. καμία σχέση απολύτως! Σταράτα πράγματα
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Ναι Πάνο έχεις δίκιο δεν έχει να κάνει αυτό που λέω με γνώμη. Είναι η άποψη μου η θέση μου!!!
    Τώρα σε πόσους άλλους σταρ το βλέπω αυτό... τίμια θα σου πω σε σχεδόν κανέναν. Από όλους τους χώρους. Αλλά εφόσον αυτό πουλάει γιατί να μην το κάνει ρε Πάνο;;;
    Τεσπα απ' ότι καταλαβαίνετε όλοι η διαφωνία μας δεν έγκειται στις οδηγικές του ικανότητες καμία σχέση ούτε βέβαια σε κάποια πειράγματα που κάνουμε για πλάκα μεταξύ μας αλλά στο πόσο η εικόνα του Ρόσι είναι εν πολλοίς κατασκεύασμα των ΜΜΕ κλπ. Μπορούμε να διαφωνούμε για καιρό δεν λέω αλλά αυτή είναι η άποψη μου και η άλλη η δική σας. Σε αυτό και μόνο επί της ουσίας.

ΥΓ. Φίλε Gkrook αν εννοείς ότι με αυτά που γράφω πως να το πω ανεβάζω τον ρόλο των ΜΜΕ λόγω επαγγέλματος ειλικρινά φίλε σπαθί στο λέω όχι. καμία σχέση απολύτως! Σταράτα πράγματα
    ξαναλεω και παπαλα με αυτο το θεμα για εμενα.....εχεις γραψει (και πει ) επανελημενα οτι ειναι υπερτιμιμενος και η τοσο μεγαλη δημοσιοτητα του προερχετε απο τα σκετσακια (καραγκιοζιλικια για εσενα) που τον εχουν βαλει οι μανατζαρεοι να κανει....και σου εχω γραψει (και πει) τις ιδιες φορες και περισσοτερες οτι αυτα τα χαβαλεδιαρικα τα κανει απο πολυ μικρος....πριν καν γινει γνωστος....ειναι στην φυση του....τα κανει επειδη γουσταρει οχι επειδη πρεπει να το κανει για να πουλησει....τωρα αν γινετε αυτο ειναι αλλο θεμα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ξαναλεω και παπαλα με αυτο το θεμα για εμενα.....εχεις γραψει (και πει ) επανελημενα οτι ειναι υπερτιμιμενος και η τοσο μεγαλη δημοσιοτητα του προερχετε απο τα σκετσακια (καραγκιοζιλικια για εσενα) που τον εχουν βαλει οι μανατζαρεοι να κανει....και σου εχω γραψει (και πει) τις ιδιες φορες και περισσοτερες οτι αυτα τα χαβαλεδιαρικα τα κανει απο πολυ μικρος....πριν καν γινει γνωστος....ειναι στην φυση του....τα κανει επειδη γουσταρει οχι επειδη πρεπει να το κανει για να πουλησει....τωρα αν γινετε αυτο ειναι αλλο θεμα....
    το μηλο που λεμε.. κ ο πατερας του εχω διαβασει εκανε τα ιδια κ χειροτερα.. ειναι σαν να λεμε οτι ο λορεντσο ειναι γνωστος για τα σκετσακια κ οχι γιατι κατι στονερ κ πεντροζα που τους εχει για πλακα φετος.. μονο ο teammate μενει δλδ.. κ παντως ειτε για το τι κανει εξω η μεσα στην πιστα, τοσα χρονια ολοι για αυτον μιλαμε.. κ στο τοπικ του στονερ δλδ.. κ χωριζουμε οσους βλεπουν gp σε ροσσικους-αντιροσσικους..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    αλλά στο πόσο η εικόνα του Ρόσι είναι εν πολλοίς κατασκεύασμα των ΜΜΕ κλπ.
    Κανένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, ντόρνα και 3 πουλάκια κάθονταν δεν μπορεί να συντηρήσει τόσο ψηλά και για τόσο καιρό έναν οποιονδήποτε τοπ αθλητή, αν δεν είναι a class on his own.

Δεν ξέρω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό, αλλά τι να κλάσει ο οποιοσδήποτε δημοσιογραφος και παράγοντας, αν ο ρόσσι έχανε όλα τα μαν 2 μαν και ήταν βρόντακας. Τέτοια ταλέντα γίνονται πανεύκολα ινδάλματα, απλα και μόνο επειδή αυτά που κάνει ο ρόσσι, ο τζόρνταν, ο πελέ κλπ γίνονται μόνο απ΄τον superman και τη παρέα του.

Αν σου φαίνεται υπερβολική η λατρεία προς τον ρόσσι απ΄τους οπαδούς του, διάβασε τι έπαθε ο ιδιοκτήτης της ομάδας που έβαλε τον Mike Hailwood να τρέξει αγώνες μετά από 10 χρόνια αποχής....
    Έλαβε 40-50 απειλητικες επιστολές από οπαδούς του, ότι θα τον σκοτώσουν αν ο Mike πάθει κάτι
    στον αγώνα.

ΥΓ: Επειδή μου κάνει εντύπωση ο όρος "υπερεκτιμημένος", θα ήθελα να μου πεις με ποιόν τον συγκρίνεις και καταλήγεις ότι είναι φούσκα? Ποιό είναι to σημείο αναφοράς σου δλδ και ποιό το fair value του rossi ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Κανένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, ντόρνα και 3 πουλάκια κάθονταν δεν μπορεί να συντηρήσει τόσο ψηλά και για τόσο καιρό έναν οποιονδήποτε τοπ αθλητή, αν δεν είναι a class on his own.

Δεν ξέρω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό, αλλά τι να κλάσει ο οποιοσδήποτε δημοσιογραφος και παράγοντας, αν ο ρόσσι έχανε όλα τα μαν 2 μαν και ήταν βρόντακας. Τέτοια ταλέντα γίνονται πανεύκολα ινδάλματα, απλα και μόνο επειδή αυτά που κάνει ο ρόσσι, ο τζόρνταν, ο πελέ κλπ γίνονται μόνο απ΄τον superman και τη παρέα του.

Αν σου φαίνεται υπερβολική η λατρεία προς τον ρόσσι απ΄τους οπαδούς του, διάβασε τι έπαθε ο ιδιοκτήτης της ομάδας που έβαλε τον Mike Hailwood να τρέξει αγώνες μετά από 10 χρόνια αποχής....
    Έλαβε 40-50 απειλητικες επιστολές από οπαδούς του, ότι θα τον σκοτώσουν αν ο Mike πάθει κάτι
    στον αγώνα.

ΥΓ: Επειδή μου κάνει εντύπωση ο όρος "υπερεκτιμημένος", θα ήθελα να μου πεις με ποιόν τον συγκρίνεις και καταλήγεις ότι είναι φούσκα? Ποιό είναι to σημείο αναφοράς σου δλδ και ποιό το fair value του rossi ?

Ρε Βύρωνα... μιλάμε νομίζω και οι 2 πολύ καλά ελληνικά! ΔΕΝ είπα φούσκα!!!!!! Αυτό δηλαδή ειλικρινά... καταντά το λιγότερο περίεργο. Είμαι σε ένα φόρουμ όπου έχω πει ούτε ξέρω πόσες φορές ότι δεν κρίνω δεν μπορώ να κρίνω όχι απλώς τον Βάλε αλλά κανέναν οδηγό γιατί απλούστατα είναι γελείο!!! Έχω πει κατ επανάληψη πως δεν μιλάω για τις οδηγικές του ικανότητες και έχω αναλύσει με πλήρη σαφήνεια τι με πειράζει. Κι εξακολουθείς και μου λες ρε Βύρωνα ότι λέω πως είναι φούσκα;;;;;;
    Τεσπα... για να απαντήσω ξανά... λέω ότι: ο Βάλε ΓΙΑ ΜΕΝΑ πάντα είναι ένας καταπληκτικός οδηγός ταλέντο με πάρα πολλές ικανότητες αλλά επειδή ΓΙΑ ΜΕΝΑ το ξαναλέω παίζεται ένα φοβερό παιχνίδι γύρω από το όνομα του και την εικόνα του (κυρίως το δεύτερο) ΘΕΩΡΩ ότι ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ είναι υπερτιμημένος! Θα ήθελα δηλαδή να τον έβλεπα να διεκδικεί ένα πρωτάθλημα κόντρα στον Ντούχαν ας πούμε. Για μένα επειδή με ρωτάς αυτόν έχω ως σημείο αναφοράς τον Ντούχαν και μετά τον Ρέινι. Από αυτά που έχω δει εγώ πάντα. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει οπότε τι να συζητάμε.

Θα ήθελα δηλαδή να τον έβλεπα να διεκδικεί ένα πρωτάθλημα κόντρα στον Ντούχαν ας πούμε. Για μένα επειδή με ρωτάς αυτόν έχω ως σημείο αναφοράς τον Ντούχαν και μετά τον Ρέινι. Από αυτά που έχω δει εγώ πάντα. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει οπότε τι να συζητάμε.

Aκριβώς!! Κάθε πράγμα στο καιρό του..... διαφορετικά τα standard των οδηγών του 80-90 και άλλο τώρα... δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση...

Και ένα quiz...

Ποιός είναι αυτός δίπλα στο Διατσίδη????????????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dim%20vale2.jpg 
Προβολές:	332 
Μέγεθος:	88,1 KB 
ID:	170039

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ρε Βύρωνα... μιλάμε νομίζω και οι 2 πολύ καλά ελληνικά! ΔΕΝ είπα φούσκα!!!!!! Αυτό δηλαδή ειλικρινά... καταντά το λιγότερο περίεργο. Είμαι σε ένα φόρουμ όπου έχω πει ούτε ξέρω πόσες φορές ότι δεν κρίνω δεν μπορώ να κρίνω όχι απλώς τον Βάλε αλλά κανέναν οδηγό γιατί απλούστατα είναι γελείο!!! Έχω πει κατ επανάληψη πως δεν μιλάω για τις οδηγικές του ικανότητες και έχω αναλύσει με πλήρη σαφήνεια τι με πειράζει. Κι εξακολουθείς και μου λες ρε Βύρωνα ότι λέω πως είναι φούσκα;;;;;;
    Τεσπα... για να απαντήσω ξανά... λέω ότι: ο Βάλε ΓΙΑ ΜΕΝΑ πάντα είναι ένας καταπληκτικός οδηγός ταλέντο με πάρα πολλές ικανότητες αλλά επειδή ΓΙΑ ΜΕΝΑ το ξαναλέω παίζεται ένα φοβερό παιχνίδι γύρω από το όνομα του και την εικόνα του (κυρίως το δεύτερο) ΘΕΩΡΩ ότι ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ είναι υπερτιμημένος! Θα ήθελα δηλαδή να τον έβλεπα να διεκδικεί ένα πρωτάθλημα κόντρα στον Ντούχαν ας πούμε. Για μένα επειδή με ρωτάς αυτόν έχω ως σημείο αναφοράς τον Ντούχαν και μετά τον Ρέινι. Από αυτά που έχω δει εγώ πάντα. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει οπότε τι να συζητάμε.
    Τεσπά, πολύ το κουράσαμε. Η έννοια "υπερεκτιμημένος" σημαίνει οτι κάποιος ή κάτι απολαμβάνει μεγαλύτερη αξία απ΄αυτη που πρέπει. Δεν έχει και τόσο σημασία να πιάσουμε την ετοιμολογία του επιθέτου. Οκ δεν εννοούσες φούσκα δλδ πολύ υπερεκτιμημένος.

Το benchmark σου είναι ο Doohan & Rainey. Ok oi απόψεις σου είναι αυτές, σταθερές και το έχεις ξαναπει άλλωστε...

Επειδή όμως ξέρουμε με τι μηχανές και τι συνθήκες έτρεχαν τότε σε σχέση με το σήμερα κι επειδή ο Βάλε οδηγάρα μεν αλλά... γκομενάκι δε στο στυλ στν ομιλία στην συμπεριφορά κλπ. κι επειδή όπως διάβασα εδώ ο Αυστραλλός ήταν πραγματικά πιο τρελλός... ε πάω με τους τρελλούς.

Go Doohan Go...
    αν και πιστεύω ότι σε μια θεωρητική κόντρα μαζί τους δεν θα ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα για αυτούς. Αλλωστε το πρωτάθλημα με τα δίχρονα 500 του 2001 έδειξε ότι μπορούσε να κερδίσει και μ΄αυτά...

Πάντως ο Mick ξέρουμε τι παίζει στο στοίχημα :rotflmao:
    Γάτα ο Αυστραλός....από τότε τον έκοψε τον γκέουλα

ΥΓ : (Για τον στονεράκο θα πούμε τίποτα? )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	roizn1.jpg 
Προβολές:	321 
Μέγεθος:	91,1 KB 
ID:	170050
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Τεσπά, πολύ το κουράσαμε. Η έννοια "υπερεκτιμημένος" σημαίνει οτι κάποιος ή κάτι απολαμβάνει μεγαλύτερη αξία απ΄αυτη που πρέπει. Δεν έχει και τόσο σημασία να πιάσουμε την ετοιμολογία του επιθέτου. Οκ δεν εννοούσες φούσκα δλδ πολύ υπερεκτιμημένος.

Το benchmark σου είναι ο Doohan & Rainey. Ok oi απόψεις σου είναι αυτές, σταθερές και το έχεις ξαναπει άλλωστε...

αν και πιστεύω ότι σε μια θεωρητική κόντρα μαζί τους δεν θα ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα για αυτούς. Αλλωστε το πρωτάθλημα με τα δίχρονα 500 του 2001 έδειξε ότι μπορούσε να κερδίσει και μ΄αυτά...

Πάντως ο Mick ξέρουμε τι παίζει στο στοίχημα :rotflmao:
    Γάτα ο Αυστραλός....από τότε τον έκοψε τον γκέουλα

ΥΓ : (Για τον στονεράκο θα πούμε τίποτα? )

Μόνο για τον Στονεράκο... τον θεωρώ πολύ καλό τιμόνι αλλά... μου την έσπασε απίστευτα με τις δηλώσεις του μετά την Λαγκούνα πέρσι. Δεν θεωρώ πάντως πως η πραγματική του οδηγική εικόνα είναι αυτή που εμφανίζει φέτος. Τον έχω για πολύ περισσότερα αλλά... ας πρόσεχε!!!

Μόνο για τον Στονεράκο... τον θεωρώ πολύ καλό τιμόνι αλλά... μου την έσπασε απίστευτα με τις δηλώσεις του μετά την Λαγκούνα πέρσι. Δεν θεωρώ πάντως πως η πραγματική του οδηγική εικόνα είναι αυτή που εμφανίζει φέτος. Τον έχω για πολύ περισσότερα αλλά... ας πρόσεχε!!!
    Ασχετα με το τι έκανε και είπε πέρυσι στη Λαγκούνα, φέτος το παλεύει απίστευτα και είναι άξιος πολλών συγχαρητηρίων.
    Με όλα τα προβλήματα που φαίνεται ότι έχει και πάλι βάθρα χτυπάει. Η εικόνα του στο βάθρο της Jerez δε, με άφησε άφωνο. Σωματικό ράκος αλλά δεν το έβαλε κάτω. Μπράβο του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    Πανω που λεγαμε οτι θα εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα...σκαταααααααααααα

Παλαιό μέλος
    Ο Λορενθο θελει πολυ ψισιμο ακομη.

Ο Ροσι τωρα ειναι ιστορια απο μονος του και δε πιστευω οτι κανεις απο τους προηγουμενους προταθλητες εχει κανει κατι σαν αυτον. Οσο για το υπερεκτημημενος σιγουρα ειναι καθως κανεις δε μπορει να παρει πρωταθλημα χωρις βοηθεια οσο τιμονι κι αν ειναι αν δεν εχει την υποστηρηξη που πρεπει.

Παρ'ολα αυτα ο ανθρωπος αυτος ειναι μοναδικος γιατι ξερει οχι μονο να οδηγει πολυ καλα αλλα και να κερδιζει.

Big Rossi Fan

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Οσο για το υπερεκτημημενος σιγουρα ειναι καθως κανεις δε μπορει να παρει πρωταθλημα χωρις βοηθεια οσο τιμονι κι αν ειναι αν δεν εχει την υποστηρηξη που πρεπει.
    Αυτό θα πει υπερεκτιμημένος;Δηλαδή οι προηγούμενοι πρωταθλητές δεν είχαν υποστήριξη;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αυτό θα πει υπερεκτιμημένος;Δηλαδή οι προηγούμενοι πρωταθλητές δεν είχαν υποστήριξη;
    Ισως δε το εθεσα σωστα. Αυτο που θελω να πω ειναι πως αν ηταν σε ομαδα Kawasaki πχ σιγουρα δε θα επερνε τοσα πρωταθληματα ισως και με δυσκολια ενα η κανενα.Οπως κι ολοι οι αλλοι πρωταθλητες. Ισως υπαρχουν οδηγοι που ειναι ισαξιοι απλως τους λειπει υποστηριξη.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2008, 11:04
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:59
  3. μπορει και σημερα να ερθη ....
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2004, 09:44
  4. 3 και σημερα!!!!
    από BIKENEST στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2