Υπάρχει....Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
υπαρχει ευκολη λυση![]()
Υπάρχει....Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
υπαρχει ευκολη λυση![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Εν έχουν ρουλεμάν οι discoi. Μαγνητικά "στηρίζονται" τα τελευταία 10 χρόνια. (μόνο εγώ καταστρέφω για να μάθω, εδώ μέσα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
OXI πιεστικο!!
Το νερο θα καταστρεψει τα ρουλεμαν του σκληρου δισκου και μετα θα τρεχεις να βρεις κωνικα Koyo σε 3mm διαμετρο....)
![]()
![]()
Ρε, δεν θέλω άλλο digιtal λέμεεεεεεεεε. Θέλω αφρό στην μούρη, παραλία, και beach-bar.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
...Παρε ψηφιακες![]()
![]()
γιατι εκεινος ο τσαντακιας wiredgr θελει McFarland, Guinness κλπ.
![]()
(Κοινώς θέλω ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ![]()
![]()
)
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Για πε....για πε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Καταλαβε καρντασακι οτι αντι να ξεκιναει ο σκληρος με το λειτουργικο σου "παρεμβαλεται" ενας μη ανιχνευσιμος ιος και σε στελνει κατευθειαν στο paypal.
![]()
![]()
Έλα ρε Τσάκι! Εσύ είσαι ρε;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δηλαδή ρε Μάκαρε πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι ένα rookill, με πέντε δέκα γραμμές σε machine code , πάει και κάνει load , ακριβώς πάνω στο primary boot του σκληρού, έτσι ώστε να φορτώνεται στο backround για νη μην γίνεται detectable, με σκοπό να σου αλλάξει τα registers , και να μην μπορείς να τρέξεις για παράδειγμα, τα properties του display από το control panel ή του taskmanager για να σταματήσεις ή να αλλάξεις κάποια features , και σου πετάει κάθε λίγο μια σελίδα στον explorer ή σου βγάζει ένα alert στην οθόνη του τύπου :Warning.....your computer has been infected .....please use ΤΑΔΕ antivirus in order to clean your system ....και λοιπές παπαριές, και αφού έχεις δοκιμάσει τα πάντα , αναγκάζεσαι να τα σκάσεις τα φράγκα , στο καθαριστικό που σου προτείνουν στο site τους, για να καθαρίσεις με αυτά τα ενοχλητικά Ρώσικα παιχνιδάκια.......?????
:rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Συμπαθητικο το ubuntu ομως....Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Κατεβάζεις ubuntu. Καις CD (σε άλλο πιτσι φυσικά) και κάνεις boot με την επιλογή δοκιμής χωρίς να αλλάξει τποτα στον υπολογιστή σου. Αφου σηκωθεί (στανταρ) το σύστημα, μπριζώνεις εξωτερικό σκληρό σε USB και αντιγράφεις τα πάντα (όλα, και τα κοάλα τα @ρχίδι@ μου))
Αφού τελειώσεις, κάτσε να θες και παίξε με τις παραπάνω λύσεις.
Και όταν πραγματικά τελειώσεις, ψάξτο και κάνε μια dual boot εγκατάσταση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. (αν βέβαια χρειάζεσαι windows ντε και καλά. Αλλιώς τράβα μια εγκατάσταση όπως είσαι απο το cd του ήδη έχεις μέσα, και ξέχνα ιούς, trojans, worms, adaware και λοιπές μαλακίες) Πραγματικά θα εντυπωσιαστείς![]()
![]()
![]()
![]()
Οτι δειχνει στα windows (στην χωρητικοτητα του σκληρου) τα ιδια μου δειχνει και στο ubuntu...![]()
Θα προχωρησω σημερα στον αγωνα με τους ιους με οοολα τα προγραμματα που κατεβασα και βλεπουμε.....
Οσο αφορα το Ubuntu... Δειχνει πολυ καλο λειτουργικο και μαλλον που θα το δοκιμασω αφου σωσω τον υπολογιστη...![]()
Ρε συ καταλαβαμε ηθελα να γραψω αλλα...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Για πε....για πε.....![]()
![]()
Διακοπες του χρονου.Συνηθισε στην ιδεα γιατι μπαινει χειμωνας.Του χρονου ομως,πρωτα το ευρω,θα καει το πελεκουδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Εν έχουν ρουλεμάν οι discoi. Μαγνητικά "στηρίζονται" τα τελευταία 10 χρόνια. (μόνο εγώ καταστρέφω για να μάθω, εδώ μέσα?)
![]()
![]()
Ρε, δεν θέλω άλλο digιtal λέμεεεεεεεεε. Θέλω αφρό στην μούρη, παραλία, και beach-bar.
(Κοινώς θέλω ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ![]()
![]()
)
![]()
To Safe mode σταματησε να λειτουργει.....
Περαν αυτου, δεν μπορω πλεον να ανοιξω ουτε τα windows κανονικα.....
Τωρα δουλευω πλεον μονο μεσω του ubuntu που εχω αρχισει να συμπαθω ταμαλα.![]()
Ωστοσο ακομη προσπαθω να μαθω την πατεντα για να κανω partitions ομως προχωραω αργα και σταθερα.
Τωρα...
Απο οτι εχω καταλαβει, αν το εγκαταστησω (τωρα δουλευει μεσω του CD) θα διαγραψω τα windows, η θα τα περασω απο πανω??
![]()
Για να αποφύγεις δράματα, εγκαθιστάς windows κανονικά σε ένα partition, και μετά ψάξε οδηγίες για εγκατάσταση dual boot. Ανάποδα ΜΗΝ το κάνεις (πρωτα ubuntu και μετά windows)
Οδηγίες θα βρεις σε ότι γλώσσα θες αν το γκουκλάρεις![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Πιθανόν να έχεις μολυσμένο bootloader.Νομίζω πως αν δεν καθαρίσεις τον σκληρό (στα windows) την επόμενη φορά που θα τα ξεκινήσεις (μιλάω για το fresh install) μπορεί να ξανακάνει τα ίδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Απο οτι εχω καταλαβει, αν το εγκαταστησω (τωρα δουλευει μεσω του CD) θα διαγραψω τα windows, η θα τα περασω απο πανω??
![]()
Γνώμη μου ....προσπάθησε να καθαρίσεις τα πάντα πριν περάσεις νέα win .Μου έχει τύχει περίπτωση να κολάει συνέχεια η προσπάθεια νέας εγκατάστασης σε μολυσμένο σύστημα (το περίφημο 6% freeze)
Ρίξε μια ματιά και στο www.gmer.net/
Oδηγιες για dual boot εδω:
https://help.ubuntu.com/9.04/switching/dualboot.html
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είμαι ο Trojan του ΜοtoGR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ.
σκεψου καλα το αν πραγματικα χρειαζεσαι window$...
Το ubuntu εχει ενα σωρο προγραμματα για τις περισσοτερες δουλειες (ιντερνετ, open office, μουσικη, φωτο, βιντεο κλπ) και μπορεις να βρεις παρα πολλά ακομη ευκολα και γρηγορα (και τσαμπα). Ριξε μια ματια στο Add/Remove...
kαι αναποδα να το κανεις υπαρχει λυση...Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Για να αποφύγεις δράματα, εγκαθιστάς windows κανονικά σε ένα partition, και μετά ψάξε οδηγίες για εγκατάσταση dual boot. Ανάποδα ΜΗΝ το κάνεις (πρωτα ubuntu και μετά windows)
Ban 'em all