Σελίδα 118 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 1868108113114115116117118119120121122123128168218 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.756 έως 1.770 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Άμα μιλάτε σοβαρά,πέφτω κι εγώ μετά.Χωρίς να κοιτάξω. Τι δουλειά ρε έχει ένας τσομπάνης στη Λίβερπουλ;!!!!!

Νταξ.καλός και χρυσός ο Κυργιάκος για την Ελλάντα,αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας.Εκεί ρε έχουν λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και θα τον περνάνε από πάνω.
    περα απο την πλακα για ενα τετοιο πρωταθλημα αυτοι οι παικτες ειναι οτι πρεπει.
    μεγαλες μπαλιες...ψηλο παιχνιδι και σκληρο.
    δεν θελουν τιποτα αλλο.
    και αν σκεφτεις καποια απο τα στοπερ που περασαν απο την λιβερπουλ...ε λες ενταξει :rotflmao:

ρε εδω πηγε εξω και επαιξε (ασχετα αν ακομα γελαει ο κοσμος) ο νταμπιζας :rotflmao: :rotflmao:
    δεν θα πηγαινε ο κυριακος??

να μην πουμε για τον δελλα....που ακομα εχουν στα funniest την φαση που τον περναει δυο φορες απο πανω ο μπερπατοφ και σκαει στις πινακιδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και να δεις που πριν κατι ποστακια....καποιος μου ελεγε για τους παικτες με αρχ@@@...ψυχαρες....αντρες που κρατουν τον λογο τους...αεκαρες με δηλωσεις φοβερες και κατι τετοια.......που δεν πουλανε την αεκ στα δυσκολα και κανουν ΠΕΡΑ τα λεφτα και κατι τετοια.....

ποιος να ηταν ρε idi ? και για ποιον ελεγες?

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    και να δεις που πριν κατι ποστακια....καποιος μου ελεγε για τους παικτες με αρχ@@@...ψυχαρες....αντρες που κρατουν τον λογο τους...αεκαρες με δηλωσεις φοβερες και κατι τετοια.......που δεν πουλανε την αεκ στα δυσκολα και κανουν ΠΕΡΑ τα λεφτα και κατι τετοια.....

Ποσο γελοιος μπορει να γινει καποιος.....

<<< Για την ιστορία θα αναφέρουμε για τον Κυργιάκο ότι στις 11 Αυγούστου είχε δηλώσει στο προσωπικό του site ότι «είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα 4 χρόνια κι όχι ανταλλάξιμο προϊόν» καθώς και ότι «ξέρω να τιμώ τη φανέλα της ομάδας που φοράω»...

Στη δήλωσή του ο Κυργιάκος ομολογεί... την τούμπα, λέγοντας: «Στη ζωή μου δεν κρύφτηκα ποτέ, παίρνοντας το κόστος της κάθε επιλογής μου, όποιο κι αν ήταν αυτό. Ετσι έμαθα. Την προηγούμενη βδομάδα δήλωσα ότι είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα 4 χρόνια κι έτσι ακριβώς ήταν. Σήμερα, η μεγαλύτερη πρόκληση που δέχθηκα στην καριέρα μου, ακυρώνει τα λεγόμενά μου. Ετσι είναι η ζωή. Πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια»!! >>>

http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...&pubid=3861375

Κατα τα αλλα.... Η επομενη ομαδα του Κυργιακου ( και σε πολυ συντομο διαστημα ) Θα ειναι ο....

Παναθηναικος......

Να μου το θυμηθειτε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ποσο γελοιος μπορει να γινει καποιος.....

<<< Για την ιστορία θα αναφέρουμε για τον Κυργιάκο ότι στις 11 Αυγούστου είχε δηλώσει στο προσωπικό του site ότι «είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα 4 χρόνια κι όχι ανταλλάξιμο προϊόν» καθώς και ότι «ξέρω να τιμώ τη φανέλα της ομάδας που φοράω»...

Στη δήλωσή του ο Κυργιάκος ομολογεί... την τούμπα, λέγοντας: «Στη ζωή μου δεν κρύφτηκα ποτέ, παίρνοντας το κόστος της κάθε επιλογής μου, όποιο κι αν ήταν αυτό. Ετσι έμαθα. Την προηγούμενη βδομάδα δήλωσα ότι είμαι παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα 4 χρόνια κι έτσι ακριβώς ήταν. Σήμερα, η μεγαλύτερη πρόκληση που δέχθηκα στην καριέρα μου, ακυρώνει τα λεγόμενά μου. Ετσι είναι η ζωή. Πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια»!! >>>

http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...&pubid=3861375

Κατα τα αλλα.... Η επομενη ομαδα του Κυργιακου ( και σε πολυ συντομο διαστημα ) Θα ειναι ο....

Παναθηναικος......
    Να μου το θυμηθειτε.....

ρε μην τους χαλας το ονειρο ρε...για το αλανι!! την αρχηγαρα της καρδιας τους!! αυτον που δεν λογαριαζει λεφτα, αλλα μονο την φανελα της αεκρουλας!!!!!
    τον εναν
    τον μοναδικο...
    που τιμα τα παντελονια που φορα
    κλπ κλπ κλπ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ρε μην τους χαλας το ονειρο ρε...για το αλανι!! την αρχηγαρα της καρδιας τους!! αυτον που δεν λογαριαζει λεφτα, αλλα μονο την φανελα της αεκρουλας!!!!!
    τον εναν
    τον μοναδικο...
    που τιμα τα παντελονια που φορα
    κλπ κλπ κλπ
    de mporo na sas katalabo pragmatika.
    ego xarika poy paei ekei..oxi giati einai aek i oti allo alla giati einai o protos ellinas pextis poy paei se toso megali omada.
    esy giorgo..poy paizeis kai mpala..
    pes oti apo kei poy pezes sto aekaki..soy kane protasi i liverpool...tha phgenes??NAI..
    den tha bgenes na to peis??nai..

giati einai geloios?

tora to an einai kalos...an kanei gia to agliko protathlima kai loipes paparies poy grapses pio pano..
    to les ypotimitika kai allos bgenei geloios oxi o kyriakos..

diladi les ok gia to agliko protathlima kanei more siga kai to protathlima xero go e?? :rotflmao:

Ελαβες απαντηση αναλογη με του υφους και ηθους που εδωσες και εσυ την δικη σου απαντηση και τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιησες σε αυτην....

Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις λυπαμαι πολυ και συγχρονως να σου επιστρεψω τα περι.....Περιορισμένης εύθύνης..........

Ειναι αδυνατο να με κανει ενας μονιμα δυστυχησμενος "οπαδος" (τα εισαγωγικα τα βαζω για αλλο λογο και οχι για αυτο που φανταζεσε ) να χασω τον ελεγχο.....

Και μια και μιλησαμε σοβαρα...

Οταν σταματησεις στα συνηθως ξεβρακωτα επιχειρηματα σου κατα των αλλων ομαδων να χρησιμοποιεις την εθνικη ελλαδος

Ελα να ξαναμιλησουμε για......ΑΞΙΕΣ........ΗΘΟΣ.......κ.λ.π...κ.λ.π....

Μεχρι τοτε ... Αστο να μεινουμε στις μαλακιουλες που αν και με λυπη διαπιστωνω οτι ουτε σε αυτες μπορεις να κρατησεις την ψυχραιμια σου......

Λιγα ποστ πιο πανω και με απαντησεις που εχεις δωσει σε αλλους συμφορουμιτες σου μπορεις να το διαπιστωσεις....

Δεν ειναι δυσκολο.... Απλα προσπαθησετο.....

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    :rotflmao:

Αρκει η προσπαθεια.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ego xarika poy paei ekei..oxi giati einai aek i oti allo alla giati einai o protos ellinas pextis poy paei se toso megali omada.
    pes oti apo kei poy pezes sto aekaki..soy kane protasi i liverpool...tha phgenes??NAI..

giati einai geloios?

tora to an einai kalos...an kanei gia to agliko protathlima kai loipes paparies poy grapses pio pano..

diladi les ok gia to agliko protathlima kanei more siga kai to protathlima xero go e?? :rotflmao:
    Στο πρωτο σκελος δεν διαφωνουμε πουθενα.....

Γελοιος ειναι για της δηλωσεις του και μονο για αυτες....

EIΠΑΜΕ.............ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΕΚ......!!!!!!

Ό Κυργιάκος τί φταίει..??

Καί γώ νάμουν Κυργιάκος........ίσως νά μήν έλεγα όχι,Λίβερπουλ είναι αυτή.

Νά κάνω καί μιά πρόβλεψη........

Δέν μπορεί μέ τίποτε νά βγάλει ό παίκτης σεζόν στή Λίβερπουλ,ούτε σάν τέταρτος

σέντερ-μπάκ.

Δύο φορές πέρσυ έπαιξε μεσοβδόμαδα μέ Έθνική ,έ καί τίς δύο έφυγε μέ θλάσεις..

Τή δεύτερη μάλιστα έπαθε ύποτροπή καί μάς άφησε μέ τόν φανταστικό Ζεράλντο

μέ τά γνωστά έπακόλουθα στόν τελικό κυπέλλου.!!

Όπως καί νάχει..........Καλή τύχη στό άλάνι........ΑΛΛΑ..........

ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ...............ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΕΚΟΥΛΑ............

ΟΧΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ..............άλλες είναι οί πουτάνες.....!!!

ΒΑΣΤΑ................ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.................γιατί τρυπήσαμε τόν πάτο

καί βγήκαμε άπό κάτω.......!!!

Άμα φύγει κί αύτός...........τότε νά δείτε γλέντια....

Αρκει η προσπαθεια.......

giati einai geloios?

δεν καταλαβες....και να στο εξηγησω.
    χαρηκα πολυ που παει σε τετοια ομαδα, που ελληνας παιρνει τετοια μεταγραφη κλπ κλπ
    αν ημουν στην θεση του θα εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια...ΟΠΟΙΑ ομαδα και να ηταν.
    δεν ειπα οτι ειναι γελοιο που δεχθηκε....αυτο ελειπε να μην δεχτει.

ΑΛΛΑ αυτο που ειπα, ειναι οτι καποιοι θα πρεπει να προσεχουν πριν κανουν σημαιες καποιους παικτες που ειναι ουτε χρονο σε μια ομαδα, και απλα προσπαθουν να κερδισουν ευνοια με μεγαλα λογια

καταλαβες τωρα?

οσο για το αγγλικο πρωταθλημα ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΘΟΣ....αλλα ευχαριστως να σου εξηγησω.
    απαντησα στον Βαγγέλη που λεει ¨..τι δουλεια εχει ενας τετοιος τσομπανης εκει¨
    εκει πηγαινε...και οχι στο ¨δεν κανει για εμας ο κυριακος, ας παει σε ενα χειροτερο πρωταθλημα...

νταξ τωρα?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    δεν καταλαβες....και να στο εξηγησω.
    χαρηκα πολυ που παει σε τετοια ομαδα, που ελληνας παιρνει τετοια μεταγραφη κλπ κλπ
    αν ημουν στην θεση του θα εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια...ΟΠΟΙΑ ομαδα και να ηταν.
    δεν ειπα οτι ειναι γελοιο που δεχθηκε....αυτο ελειπε να μην δεχτει.

ΑΛΛΑ αυτο που ειπα, ειναι οτι καποιοι θα πρεπει να προσεχουν πριν κανουν σημαιες καποιους παικτες που ειναι ουτε χρονο σε μια ομαδα, και απλα προσπαθουν να κερδισουν ευνοια με μεγαλα λογια

καταλαβες τωρα?

οσο για το αγγλικο πρωταθλημα ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΘΟΣ....αλλα ευχαριστως να σου εξηγησω.
    απαντησα στον Βαγγέλη που λεει ¨..τι δουλεια εχει ενας τετοιος τσομπανης εκει¨
    εκει πηγαινε...και οχι στο ¨δεν κανει για εμας ο κυριακος, ας παει σε ενα χειροτερο πρωταθλημα...

νταξ τωρα?
    katalaba ti itheles na peis kai les gia ekei..kai etsi opos pezoyn..ktl kanei..
    gia mena an kanei gia ekei kanei gia pantoy.
    tora gia simees ktl en eti 2009 ...
    perastika se opoion kanei kapoion simea...

katalaba ti itheles na peis kai les gia ekei..kai etsi opos pezoyn..ktl kanei..
    gia mena an kanei gia ekei kanei gia pantoy.
    tora gia simees ktl en eti 2009 ...
    perastika se opoion kanei kapoion simea...
    μπορει να γινει καποιος σημαια....
    αλλα οχι καποιος που ειναι ενα χρονο σε μια ομαδα..
    οχι καποιος που ξερεις οτι οσα λεει τα λεει για να γινει αγαπητος....και οχι χωρις να το αποδειξει πρωτα.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Κατ αρχην....Διαβασε λιγο ιστορια για τους προεδρους του Ολυμπιακου να δεις ποσοι εβαλαν λεφτα...
    και αν εχεις καποια ενσταση τα ξαναλεμε.....

Για ποιες σφαγες μιλας.... Για τα χρονια που προαναφερεις ξερεις οτι ο ολυμπιακος συχνα -πυκνα ( και ειδικα υπο μπαγεβιτς ) απο εσας τον επινε..... Ειχατε φτασει ( για πολλες χρονιες ) σε κρισιμα σημεια του πρωταθληματος να την τρωτε απο οποιον ουραγο σας επεφτε μπροστα σας και σας εφταιγε ο ολυμπιακος...... ???? Τα ιδια θε λεμε καθε χρονια βρε ιντι..???

Οσο για τα προσφατα κουλουρια για ποιο πρωταθλημα μιλας...???

Για το πεναλτυ που δεν δωθηκε στην Καλαμαρια στο μεταξυ σας παιχνιδι....

Για το 90λεπτο ημιχρονο και εκεινο το ανεπαναλιπτο "ευχαριστουμε τον κοσμο του αρη " που αναφωνησε η προεδραρα σας....??

Η για το μαγικο τετραγωνο Ντεμη, Σαντος, Κωστενογλου , Ζαγορακη Σε εκεινο το μαγικο 4-0 επι του παοκ..?? ( τρια γκολ σε πεντε λεπτα ...)
    Ενα γκολ σας ειπαν και εσεις πεσατε σαν τους πεινασμενους....

Τα ιδια θα λεμε καθε φορα..??? Δεν βαρεθηκες..???

ξερεις για τι λεω? για τα 70τοσα πεναλτυ που βαρεσε ο καραφλας τσουλε στη καριερα του... θες να το αναλυσουμε?

εμεις ριξαμε στο παοκ(τον 12ο στη βαθμολογια??καλα τα λεω??) 4 ... εσεις την ιδια αγωνιστηκη 5 στη Ξανθη του Πανοπουλου.... που εριξε 3 στο βαζελο πριν κανα δυο αγωνιστικες..... φυσιολογικο..... ασε ....

οχι δε βαρεθηκα...

πρωην μελος Το avatar του/της idi

ειπα εγω τιποτα για λεφτα?

η δηλωση "ζαλιζομαι στα κοτερα" ηταν κορυφαια οντως....

τεσπα σαν ΑΕΚτζης λεω τα παρακατω...

ξενερωσα που φευγει ο Κυργιακος γιατι ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ μεγαλος και το αποδεικνυει με τη μεταγραφη του...

αλλα το θεμα μας δεν ειναι ο Κυργιακος.... μετα το σοκ που εφαγα χθες το σκεφτικα και ειπα "και ποιος δε θα ηθελε να παει στη Λιβερπουλ" ....μακακας ειναι?? μιλαμε για ευκαιρια καριερας.... μιλαμε ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΧΤΗ EVER....

LIVERPOOL FC. τι να λεμε τωρα.... στα εγγονια του θα λεει οτι φορεσε τη φανελα της,... ισως παρει και κανα CL ... πρωταθλημα Αγγλιας.... τι λεμε ρε παιδια.... κανενας δε θα ελεγε οχι.... με τα ποδια θα πηγαινα στη Liverpool εγω.....

το θεμα ειναι οτι με τα λεφτα αυτα δε θα παρουμε παιχτη της προκοπης και θα πανε χαμενα....

καλη τυχη αλανι...

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις