Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Αυτος ο διακοπτης τι ειναι στο Cb 400 ?

Αυτος ο διακοπτης τι ειναι στο Cb 400 ?

Παιδια κοιτουσα ολους τους διακοπτες στο νεο μου μηχανακι (CB 400 super 4) και μου εκανε εντυπωση ενας διακοπτης που γραφει κατι για βενζινες και ρεζερβα...

Καποιος ειπε οτι αν μεινεις απο βενζινη το γυρνας και εισαι αρχηγος, ξερει καποιος (αν ειναι αυτο) η ρεζερβα ποσα λιτρα ειναι ?

Και ολο το ρεζερβουαρ ?

Η αλλη θεση στο διακοπτη τι κανει ?

Συγνωμη για τις ερωτησεις μπορει να σας φαινονται γελειες αλλα δεν υπαρχει καποιος να μου εξηγησει.

Ευχαριστω !

Είναι ο διακόπτης καυσίμου.

Στη θέση ON δουλεύει κανονικά (δίνει βενζίνη στον κινητήρα) μέχρι να τελειώσει σχεδόν όση έχει μέσα.

Στη θέση RES τραβάει βενζίνει από πιο χαμηλά μέσα στο ρεζερβουάρ και σου δίνει την λεγόμενη ρεζέρβα (φαντάζομαι γύρω στα 30-50 χλμ εξτρά). Φαντάσου το σαν να ανάβει το λαμπάκι για βενζίνη στο αμάξι.

Στη θέση OFF διακόπτει την παροχή βενζίνης προς τον κινητήρα (πχ αν το αφήσεις καιρό ή για λόγους ασφαλείας)

Ο διακόπτης αυτός υπάρχει συνήθως σε μηχανές που δεν έχουν δείκτη βενζίνης και μπορεί να ξεχαστείς και να μείνεις από καύσιμα. Η ρεζέρβα σου δίνει μερικά παραπάνω χιλιόμετρα για να πας μέχρι το βενζινάδικο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν τύχει και δουλέψεις την ρεζέρβα μην ξεχάσεις να ξαναγυρίσεις τον διακόπτη στο ON γιατί αλλιώς θα φας όλη την βενζίνη και όταν το καταλάβεις δεν θα έχεις εναλλάκτική από το σμπρώξιμο.

Η ρεζερβα ειναι κανα δυο λιτρα ακομα ε... Ολο το τεποζιτο χωραει καμια 14αρα ετσι δεν ειναι ?

Α εμενα εχει δεικτη βενζινης, αλλα δεν εχει δεικτη θερμοκρασιας αντιθετα με ενα αλλο φορακι που εχω δει.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε που με διαφωτησες....

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Ολο το τεποζιτο χωραει καμια 14αρα ετσι δεν ειναι ?

Α εμενα εχει δεικτη βενζινης, αλλα δεν εχει δεικτη θερμοκρασιας αντιθετα με ενα αλλο φορακι που εχω δει.

18λίτρα είναι το τεπόζιτο.
    καλό θα είναι να μην το αφήνεις να στεγνώσει απο βενζίνη,γιατί υπάρχει περιπτώση να κάνει τίποτα χαζά μετά.
    Ο δείκτης στο δικό μου είναι ότι να'ναι,χτυπάει το κόκκινο στα 10-11 λίτρα.
    Ποιό μοντέλο έχεις;
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Νομιζω το 98 ειναι...

Με χαλαει που δεν εχει δεικτη θερμοκρασιας η αληθεια ειναι... επισης τα φλας τα μπροστα ειναι μονιμως αναμενα και ανακαλυψα οτι ετσι ειναι το κανονικο του.\

18 λιτρα ??? Τι λε ρε παιδι μου, εγω οταν επιανε κοκκινο στην εθνικη το φουλαρα και επαιρνε καμια 12αρα λιτρα !

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Το τεπόζιτο είναι 18lt, εκ των οποίων τα 3lt είναι η ρεζέρβα.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ