Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: Adware, Trojan, virus/worm και αλλα καλα...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Τελικά τα windows τα "εστειλα"....
    Πλεον δουλευω με το λειτουργικο Ubuntu που ακομη ανακαλυπτω.....
    Ισως καταβάθος να με ειχε κουρασει και το λειτουργικο των windows (με τα προβληματα του) και ετσι να θεωρω το Ubuntu "1 step further"...
    Απο τα windows δεν καταφερα τελικα να σωσω τιποτα.... αλλα δεν ζοριζομαι κιολας.... Οταν γνωριζεις πως στις κινησεις που θα κανεις, ενδεχεται να τα χασεις ολα, παυει να σε πολυαπασχολει (εμενα τουλαχιστον).
    FOR THE RECORD...
    Οσα προγραμματα (Antivirus, Spybot κ.α) προσπαθησα να εγκαταστησω, τα windows μου εβγαζαν συνεχως error...
    Αρα μου ειχαν δεθει τα χερια...
    Αφου λοιπον καποια στιγμη δεν μπορουσα ουτε σε safe mode να μπω, (Εκανε επανεκκινησεις μονο του σε DOS), η μονη επιλογη ηταν να δουλεψω πλεον απο το CD του Ubuntu, οπου εκανα εγκατασταση και ξαναεγκαθιστω τα προγραμματα μου (που παντα εχω σε Backup CD)

Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας, και φυσικα οσους μου προτειναν το Ubuntu.
    Να ειστε καλα, και τρεχατε για καμμια βουτια... καλοκαιρακι ειναι!!

Ελα ρε, κριμα. Επρεπε να χρησιμοποιησεις το ghost 2002 που δε χρειαζεται καν εγκατασταση! Το βασικο προγραμμα τρεχει απ' το dos. Θα εκανες ενα αντιγραφο του σκληρου και θα μπορουσες να το ψαξεις με την ησυχια σου! Προφανως προσπαθησες να χρησιμοποιησεις πιο προσφατη εκδοση με την οποια παλι υπαρχει λυση. Νομιζω πως ολοι μας μαθαμε κατι σημερα αλλα ενταξει... λιγο καθυστερημενα.

dond4le στη μαμα σου το πες;

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock

dond4le στη μαμα σου το πες;
    Aν εχει καλη συνδεση ο γειτονας???????????

Για χρήστες Ubuntu....

Νεο διλημμα παρουσιαστηκε καθως αρχισα να εγκαθιστω προγραμματα....
    Θελοντας να κατεβασω καποια προγραμματα (Adobe player, Digsby) μου ζηταει να του διευκρινησω το λειτουργικο μου, εχοντας 3 επιλογες...
    Apple, Windows, Mac....
    Εγω βρε παιδες ποιο λειτουργικο θα δουλευω??????
    Υπαρχει ενδεχομενο πολλα προγραμματα που κυκλοφορουν στο internet να μην δουλευουν σε ubuntu???

Μέλος

Re: Για χρήστες Ubuntu....

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Νεο διλημμα παρουσιαστηκε καθως αρχισα να εγκαθιστω προγραμματα....
    Θελοντας να κατεβασω καποια προγραμματα (Adobe player, Digsby) μου ζηταει να του διευκρινησω το λειτουργικο μου, εχοντας 3 επιλογες...
    Apple, Windows, Mac....
    Εγω βρε παιδες ποιο λειτουργικο θα δουλευω??????
    Υπαρχει ενδεχομενο πολλα προγραμματα που κυκλοφορουν στο internet να μην δουλευουν σε ubuntu???
    υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα κατ' αρχή το pidgin (αντί για digsby λέω) ψάξε στο διαχειριστή πακέτων synaptic για το adobe player θα το εγκαταστησεις από εκει. Σύστημα>Διαχείριση συστήματος>synaptic package manager είναι το "flashplugin-installer"?

edit: όσα προγράμματα δεν είναι ελεύθερα "στο εμπόριο" και χρειάζονται άδεια χρήσης ενδέχεται να μην λειτουργούν σε linux. Υπάρχει το wine στο ubuntu θα το βρεις στο διαχειριστή πακέτων που περιέχει τα βασικά απαραίτητα συστατικά των windows για να λειτουργήσουν μερικά προγράμματα αλλά όχι πολύπλοκες εφαρμογές απλά πράγματα... παιχνίδια, προγράμματα σαν το digsby

το edit του editος: http://forum.digsby.com/viewtopic.php?id=381

Re: Re: Για χρήστες Ubuntu....

Αρχικά δημιουργήθηκε από motzin
    υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα κατ' αρχή το pidgin (αντί για digsby λέω) ψάξε στο διαχειριστή πακέτων synaptic για το adobe player θα το εγκαταστησεις από εκει. Σύστημα>Διαχείριση συστήματος>synaptic package manager είναι το "flashplugin-installer"?
    Το προβλημα μου ειναι ομως πως δουλευω το digsby κοντα 3 χρονια και με εχει βολεψει....
    Επισης εχει παρει και την καλυτερη θεση ως messenger & e-mail προγραμμα..... (Η διαφημιση με μαρανε)
    Το pidgin την παλευει δεν την παλευει....
    Τεσπα, βλεποντας και κανοντας.... Ευχαριστω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Για messenger a-msn. Full συμβαρός με Microsoft.

Για player VLC παίζει τα πάντα.

Μόνο σε παιχνιδια έχεις θέμα.

Για plugins ο Firefox έχει τα ΠΑΝΤΑ, και είναι κοινά και με την έκδοση για windows.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Δυστηχως δεν σε προλαβα...

Τεσπα, για οποιον αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα στο μελλον και θελει τα αρχεια του πισω (που χαθηκανε απο φορματ, ιους και λοιπα λαθη) κατεβαστε το προγραμμα ''R-studio 4.5''

Ξαναβρισκει τα αρχεια που χαθηκαν με ακριβεια και τα εμφανιζει σε πολυ κατανοητη μορφη για απλο drag n drop στον δισκο.

Υ.Γ. Μην ρωτησετε που, google it.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ