Θεσσαλονίκη είναι...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εννοειτε οτι παιζει και εδω ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από george 1981
Όντως παιζει να μην είναι ελληνική η πινακίδα,αλλά την ίδια εικόνα την έχω δει σε περιοχή με
φανοποιϊα από την οποία περνάω συχνά.Είναι ένας τύπος 50-60άρης που μεταφέρει με το παπάκι
πόρτες,ζάντες,λάστιχα..... αυτοκινήτων εννοείται οπότε είναι γνώριμη η εικόνα και στην Ελλάδα...απλα το ελαττωστε οντως ετσι μοιαζει
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Έλα ρε παιδιά τώρα....
Εδώ οι Έλληνες οδηγοί αυτοκινήτων μπορούν:
α. Να πίνουν καφέ.
β. Να χτυπάνε μία (αντε και 2) ζαμπονοτυρόπιτες.
γ. Να καπνίζουν (+ το στρίψιμο του τσιγάρου).
δ. Να λένε καμοιά κουβεντούλα στο κινητό.
ε. Να παίρνουν αγγαλίτσα το αμόρε....(δεν μπορούσε στο σπίτι...οοοχι έχει άλλη χάρη ρε αδερφέ να μπαλαμουτιάζεσαι στο δρόμο, είναι ψυχολογικό το θέμα...σε φτιάχνει...)
ζ. Να ανοίγουν το ντουλαπάκι..(που στο διάολο μου έχωσε το cd ε???
ε. Να τραβάνε και καμοιά αναμνηστική φότο...
και κολήσαμε γιατί ο άλλος φόρεσε μία πόρτα και πάει...!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι wanabe κουτακιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Έλα ρε παιδιά τώρα....
α. Να πίνουν καφέ.
ε. Να παίρνουν αγγαλίτσα το αμόρε....(δεν μπορούσε στο σπίτι...οοοχι έχει άλλη χάρη ρε αδερφέ να μπαλαμουτιάζεσαι στο δρόμο, είναι ψυχολογικό το θέμα...σε φτιάχνει...)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:ενα αυτοκολλητο "σιγα τις πορτες" λειπει....
Παίδες η πινακίδα είναι από Ισραήλ στάνταρ αν κρίνω από τα γράμματα που φαίνονται στη δεύτερη σειρά και είναι πιο ευδιάκριτα και θυμίζουν πάρα πολυ εβραική γραμματοσειρά![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Έλα ρε παιδιά τώρα....
α. Να πίνουν καφέ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eδω εγω πετυχα εναν σε ενα skoda, που τον επαιζε και πηγενε,μερα μεσημερι και σε κεντρικο
δρομο...![]()
![]()
ετσι ακριβως ειναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το τι κουβαλάνε (και πως) όλοι αυτοι που δουλεύουν σε συνεργεία/φαναρτζίδικα/νουλκανιζατερ κλπ ειναι απιστευτο.
Εχω δει τυπο σε παπι να έχει περασμενα στη μεση του (!) λαστιχα, μάλλον μηχανής![]()
Τουλάχιστον εαν επεφτε δε θα χτύπαγε![]()
καθημερινο φαινομενο δε μπορω να καταλαβω το περιεργο!!!
που να με δειτε με 6κυλινδρο μαν στροφαλι πανω στο κιμκο!
με τρικαβαλο καλυτερα θα πηγαινα!!
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
μα τι λετε??Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Ναι, αλλα θα κατρακυλουσε για πολλαααααα χλμ
![]()
σιγα μην κατρακυλουσε..
ειχε στην τσεπη ..τα τακακια!
:hypnotize μεταφορικώς εννοείς όπως οι μισοί..Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Eδω εγω πετυχα εναν σε ενα skoda, που τον επαιζε και πηγενε,μερα μεσημερι και σε κεντρικο
δρομο...![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
exv dei kopelia topless stis 2 to prwi otan phgaina ton skylo bolta.eixe kai to fws anameno na fainetai.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:hypnotize μεταφορικώς εννοείς όπως οι μισοί..
merikoi thn "akoyne"...![]()
καλά και εσύ ρε παιδί μου.. δεν μπορούσες να κάνεις μια εξυπηρέτηση?Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
exv dei kopelia topless stis 2 to prwi otan phgaina ton skylo bolta.eixe kai to fws anameno na fainetai.
merikoi thn "akoyne"...![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Η εκκλησια μπροστα ειναι η Αγιων Παντων στην Μοναστηριου στον Σιδηροδρομικο σταθμο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
All i want from my birthday is another birthday!