Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Κι Ομωσ........

.....OK GUYS .... THANKS ..... ΠΑΝΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ .....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αναποφάσιστο Μέλος... Το avatar του/της darkwing
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KAWASAKIZ750
    ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ Z-BADBOY'STOY ................. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ AFTER ......ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ AFTER........TI EINAI TO BEΛΚΡΟ

δυο υφασματα τα οποια κολλανε μεταξυ τους κατα προτιμηση μαυρο χρωμα.Το ενα εχει σκληρη επιφανεια με μυτουλες που προεξεχουν και το αλλο ειναι χνουδωτο.
    you know fantaros paliouras???
    Currently driving a papaki...

ΓΙΑ ΠΕΣ .. ΓΙΑ ΠΕΣ

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    παιδια εγω εχω ορισμενες αποριες σχετικα με την σταση του σωματος και με το πωε πρεπει να στριβουμε με τα δικα μας εργαλεια!!!ακολουθαμε οτι κανουν και με τα ss η εχει καποιο αλλο τροπο??(βγαζεις σωμα και τετοια)!!μηπως θα ηταν πολυ επικοδομητικο για ολους μας να μαζευτουμε και μιλησουμε σχετικα με την θεση του σωματος πανω στο ιδομορφο και γαματο μηχανακι μας!!!πιστευω οτι μερικοι εφω μεσα ειναι πιο εμπειροι και εχουν παρακουλουθησει καποια μαθηματα(ε idi) και μπορουν να μας πουν καποια πραγματα παραπανω!!

ρε ιδι ειναι πολυ δυσκολο να ακουμπησεις γονατο με το δικο μας??
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    παιδια εγω εχω ορισμενες αποριες σχετικα με την σταση του σωματος και με το πωε πρεπει να στριβουμε με τα δικα μας εργαλεια!!!ακολουθαμε οτι κανουν και με τα ss η εχει καποιο αλλο τροπο??(βγαζεις σωμα και τετοια)!!μηπως θα ηταν πολυ επικοδομητικο για ολους μας να μαζευτουμε και μιλησουμε σχετικα με την θεση του σωματος πανω στο ιδομορφο και γαματο μηχανακι μας!!!πιστευω οτι μερικοι εφω μεσα ειναι πιο εμπειροι και εχουν παρακουλουθησει καποια μαθηματα(ε idi) και μπορουν να μας πουν καποια πραγματα παραπανω!!

ρε ιδι ειναι πολυ δυσκολο να ακουμπησεις γονατο με το δικο μας??

οπως τα SS αλλα λογο καρατιμονας δε μπορεις να στηριχτείς με το εσωτερικο του αγκωνα στο τεποζιτο...

δεν ειναι δυσκολο να ξυσεις.... απλα εγω δε μπορω :rotflmao: :rotflmao:

ειναι και θεμα ευλιγισιας αν ας πουμε ανοιγεις τα ποδια καθε νυχτα, ανοιγει και στη πιστα το μαμιμενο
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τεσπα το σημαντικό ΔΕΝ ειναι κα ξυσεις αλλα να στριβεις γρηγορα και με ασφαλεια. ξερω πολλους που ξυνουν γονατο αλλα σε καθε στροφη ειναι "με τη ταυτοτητα στο στομα" κοντα στο χαισαιτ λογο κακης τεχνικης

το μυστικο ειναι να μπαινεις στη στροφη και μεχρι το τελος της να στριβεις "γλυκα" και χωρις διορθώσεις

αυτο παλευω να μαθω.

και τα ειπαμε... μονο στη ΠΙΣΤΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    οπως τα SS αλλα λογο καρατιμονας δε μπορεις να στηριχτείς με το εσωτερικο του αγκωνα στο τεποζιτο...

και τα ειπαμε... μονο στη ΠΙΣΤΑ!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ... ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ .... ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΘΕΡΟΤΗΤΑ ...ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ( ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ) ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΕΤΑΓΕ ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΑ ...ΕΤΣΡΙΒΕ ... ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ... ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ STREET ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΧΗΣ ....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2007, 20:23
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2007, 12:43
  3. κι αλλη χημα απο ζητα!!!
    από pk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 09:06
  4. πάλι μ@λ@κί@ έκανα!!!
    από DIT στο forum Αντιπαραθέσεις