αμπαλος.+_Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ισοφαρίσαμε σε 1-1 με πέναλτι αλλά αν το είδα καλά με αυτό το πέναλτι γελούσαν και οι πέτρες. ΑΝ το είδα καλά.
αμπαλος.+_Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ισοφαρίσαμε σε 1-1 με πέναλτι αλλά αν το είδα καλά με αυτό το πέναλτι γελούσαν και οι πέτρες. ΑΝ το είδα καλά.
εγω να δεις πως γελαω με εσας που μας κερδισατε στο "τελικο για το CL" και το μονο που καταφερατε ειναι να παιζεται στο europa μαζι μας μετα μαλιστα και 2 προκριματικους γυρους απο τον Ιουλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε θα σε λιωσω λεμε ...:rotflmao:
ακους εκει απο την βασλουι....
ρε αυτοι που την εχουν την ομαδα....ξερουν πως την λενε??
εγω πηρα τηλεφωνο προχτες....ρωταω....καλημερα...πηρα στα γραφεια της βασλουι? και αυτοι ψαχνοντουσαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγ. το σαββατο με μαγιω.....![]()
αντε ρε παιδια και εγω ορεξη σημερα γιατι ...νταξ δε παλευεται η εικονα τη ΑΕΚ αλλα ... να μιλανε και ολοι να μιλανε και οι ....κωλοι χωρις να εχουν δειξει τιποτα καλυτερο... ε να ειναι τυρι στο ψωμακι μου
![]()
οταν λες ξεχασα?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ξεχασες Αραουχο, ΧουανΦραν(οι δυο βασικοι πλαγιοι μπακ) που δεν επαιζαν χθες..
τι? να τους κραξω???
χαχχαχαχαχαχχαχ
ασε ρε ιντι που σε κανει τσοντα μια βασλουι, τρως 4αρες και τριαρες στο ¨τελικο για το CL" και γελας κιολας με τον παναθηναικο.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω να δεις πως γελαω με εσας που μας κερδισατε στο "τελικο για το CL" και το μονο που καταφερατε ειναι να παιζεται στο europa μαζι μας μετα μαλιστα και 2 προκριματικους γυρους απο τον Ιουλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και το μονο που καταφερατε ειναι να παιζεται στο europa μαζι μας rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Oχι ρε...... Απο την αλλη αγωνιστικη θα παιζουν μαζι σας.....![]()
Ωχ.....![]()
Το θεμα ειναι...... Θα εισαστε εσεις στην αλλη αγωνιστικη μαζι τους...??![]()
Μπερδεμα......
:rotflmao: :rotflmao:
Η διαφορά πέρα από όλα τα άλλα είναι πως ο βαζέλας θα είναι σίγουρα στους ομίλους του Europa...το αεκάκι... κάτσε να δούμε....
Μια άλλη ειδοποιός διαφορά είναι πως ο βαζέλας έχει πληρώσει την ΔΕΗ και κάνει προπόνηση και αφού πέσει ο ήλιος...:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Μια άλλη ειδοποιός διαφορά είναι πως ο βαζέλας έχει πληρώσει την ΔΕΗ και κάνει προπόνηση και αφού πέσει ο ήλιος...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Γιατι ρε παιδια......![]()
Χρειαζονται και φωτα οταν τους πλακωνει στα μπινελικια ο τεντας...???![]()
ναι ρε ...δεν εχεις ακουσει που λενε...οταν θα μου μιλας θα με κοιτας στα ματια???Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γιατι ρε παιδια......![]()
Χρειαζονται και φωτα οταν τους πλακωνει στα μπινελικια ο τεντας...???![]()
φαντασου να βριζει ο αλλος και να κοιταει στο πουθενα....που θα ξερουμε ποιον βριζει????
μα ολα θα σας τα λεω πια??![]()
Αφού το παπαγαλάκι των αποδυτηρίων το διώξανε...(Γκούμας) ποιός κερατάς τα είπε πάλι με λεπτομέρειες....? Ε ρε πάλι για "μπάσταρδους" θα ψάχνει ο τεντάς...![]()
καλα σε εσενα ειπα θα λεω μονο ΝΑΙ οπως ειπε και ο γιατρος σουΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ασε ρε ιντι που σε κανει τσοντα μια βασλουι, τρως 4αρες και τριαρες στο ¨τελικο για το CL" και γελας κιολας με τον παναθηναικο.:rotflmao: :rotflmao:
αφου βλεπεις οτι μας εχετε πελατες και εισαστε απο πανω μας χροοοονια τωρα αλλα τα αποτελεσματα αλλα λενε... δε μαμιεται... αν ειναι να εισαι ισυχος στο λεω και εγω.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η διαφορα ειναι οτι η ΑΕΚ θα ειναι σιγουρα και αυτη ... αλλα ο βαζελος θα ειναι και αυτος υστερα απο ενα ακομα προκριματικο γυρο.... ενα καλοκαιρι που μας τα επριξε οτι "βγηκε cl"... και κλασικες πιπες περι ανωτερωτητας του βαζελακιου εναντι της ΑΕΚ..... για δειξε μας που εισαι καλυτερος απο την ΑΕΚ με αποδειξεις και θα σου απαντησω πιο σοβαρα ...μεχρι τοτε --->Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Η διαφορά πέρα από όλα τα άλλα είναι πως ο βαζέλας θα είναι σίγουρα στους ομίλους του Europa...το αεκάκι... κάτσε να δούμε....![]()
![]()
![]()
![]()
Βγηκε δευτερος στα πλει οφφ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ενα καλοκαιρι που μας τα επριξε οτι "βγηκε cl"... και κλασικες πιπες περι ανωτερωτητας του βαζελακιου εναντι της ΑΕΚ..... για δειξε μας που εισαι καλυτερος απο την ΑΕΚ με αποδειξεις και θα σου απαντησω πιο σοβαρα ...μεχρι τοτε --->![]()
![]()
![]()
![]()
![]()