Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ 0-300

Χωματινο Μελος

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ 0-300

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟ 0-300 ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!!!
    (Πολυ θα ηθελα και την γνωμη σας για τα παρακατω γραφομενα)
    Σας ευχαριστω

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ………? ΓΙΑΤΙ?

Φίλοι συντάκτες του 0-300

Διαβάζω το περιοδικό από τότε που το εξώφυλλο του ήταν μαύρο και στο κέντρο είχε ένα κοντέρ που 300-αριζε (βλ. 1ο τεύχος). Πολλές φορές ξεκίνησα να γράψω κάτι, αλλά συνεχεία το άφηνα, θεωρώντας, ότι δεν είχα κάτι σημαντικό να πω. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ τις 10-20-30 σειρές, που πιστεύω ότι μου αναλογούν στην όμορφη στήλη της αλληλογραφίας .
    Λοιπόν φίλοι συντάκτες ,όλα καλά με το μηνιαίο τεύχος που θα βγαίνει από εδώ και στο εξής ,γιατί είχα βαρεθεί να αγοράζω 15-νθημερα τεύχη που ήταν λίγο μεγαλύτερα από ένθετο περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας. Ο σκοπός, όμως, που πήρα την απόφαση να σας γράψω είναι άλλος.
    Διαβάζοντας το τεύχος 204 ( Απρίλιος 2009), διαπίστωσα στις σελίδες 154-155, ότι η αναφορά που γίνεται στους δυο αγώνες Π.Π. ENDURO στο Κρανίδι και στην Καλαμπάκα –ΟΜΕ και ΑΜΟΤΟΕ αντίστοιχα- είναι ένα ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ!!!
    Αλλάζοντας σελίδα (156) συναντάμε τα αποτελέσματα των παραπάνω αγώνων καθώς και τα αποτελέσματα του αγώνα MOTOCROSS Aνατολικής Ευρώπης.(Γιαννιτσά – η μοναδική αναφορά για τον συγκεκριμένο αγώνα). Επίσης, στην σελίδα 140 απλά αναφέρεται ο 1ος αγώνας του Π.Π. SCRABLE ΟΜΕ σε ένα πολύ μικρό άρθρο.
    Έτσι, λοιπόν μου γεννήθηκε η ανάγκη να γράψω αυτό το γράμμα, για να ρωτήσω τα εξής:
    1ον .Πως είναι δυνατόν στο τεύχος που κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου, να μην υπάρχει-σε αντίθεση με το ένδοξο παρελθόν - ρεπορτάζ για τους αγώνες που έγιναν τον Μάρτιο ή έστω έως τις 17-18 Μαρτίου? ( ικανοποιητικό, φαντάζομαι, το διάστημα 12-13 ημερών για εκτύπωση – έκδοση - διανομή του περιοδικού)
    2ον . Οι αγώνες έγιναν στις 23/2,8/3,10/3 και 15/3. Μήπως οι συντάκτες δεν πρόλαβαν να γράψουν τα άρθρα για τους συγκεκριμένους αγώνες έως την εκτύπωση τους τεύχους?
    …….και , αν βέβαια δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω,
    3ον .Πως ένα περιοδικό μοτοσυκλέτας που έχει αποδείξει ότι σέβεται τον εαυτό του και τους αγώνες μοτοσικλέτας να κάνει μια τόσο ισχνή αναφορά στους εναρκτήριους αγώνες της χρονιάς για το ελληνικά πρωταθλήματα endurο και scrable?
    Βέβαια, ο αντίλογος σε αυτές τις απορίες μου μπορεί να είναι, ότι θα υπάρξει εκτενέστερο άρθρο για του αγώνες αυτούς στο τεύχος του Μάιου, κάτι που εγώ θεωρώ λάθος, εφόσον θα έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την διεξαγωγή των παραπάνω αγώνων μέχρι την ενημέρωση των αναγνωστών.
    Καταλήγοντας, ενώ διαπιστώνω ότι αλλάξατε το περιοδικό από 15-νθημερο σε μηνιαίο, αλλάξατε λογότυπο, αλλάξατε δομή ΔΕΝ θέλω να πιστεύω, ότι αλλάξατε και στάση απέναντι στην προβολή των ελληνικών αγώνων μοτοσυκλέτας μέσα από τις σελίδες σας.

Υ.Γ: Πολύ θα μου λείψει το DIRTY…….

starship crew member
    το 0-300 το εχει παρει η κατηφορα εδω και κατι χρονια...ειμαι πρωην αναγνωστης και απο οτι βλεπω απλα επιβεβαιωνομαι, και δικο μου γραμμα δεν εχουν δημοσιευσει γιατι απλα δεν εχουν μαθει να παραδεχοντε τα λαθη τους.το δικο μου αναφεροτανε στο ανεκδιηγητο αρθρο του Α.Συνιωρη για τιυς ζηταδες μπατσους,τους ειχαν και εξωφυλλο τρομαρα τους...εκεινο ηταν και το τελευταιο τευχος που αγορασα, αληθεια το θυμαται κανεις???

Χωματινο Μελος
    Εγω παντως το αγοραζω ακομα το περιοδικο για να δω μεχρι που θα το φτασουν, ετσι και αλλιως στην χωρα των τυφλων βασιλευει ο μονοφθαλμος!!!!!(βλεπε ανταγωνισμο)
    Το αρθρο που λες το θυμαμαι αμυδρα...

Χωματινο Μελος
    Μπορω να ρωτησω τους διαχειριστες του φορουμ γιατι μετακινηθηκε το ποστ απο τις (γενικες) συζητησεις στο (χωματινο τερεν)????????
    Σας ευχαριστω

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    τους εχω σιχαθει ολους και τα περιοδικα τους μαζι
    ευτυχως τα εκοψα εδω και 2 χρονια και ησυχασα!!
    αργησα αλλα το καταλαβα οτι και αυτοι ανοικουν
    στην κατηγορια: "αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι"

εγω ειχα στειλει μια υποθεση που ειχα σε 4 περιοδικα
    και μονο ενας εκανε τον κοπο να μου απαντησει και
    δεν μιλαμε για δημοσιευση βεβαια!!
    αλλα και αυτος οταν πιγα και τον βρηκα στην εκθεση μοτο
    στην αρχη δεν θυμοταν και μετα μου ειπε "αστο μωρε που να μπλεκουμε τωρα"

γι'αυτο λοιπον μακρια
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    οσο για τα λεγωμενα σου DONTAKOS μια χαρα
    τα λες και πολυ κοσμια !!
    αλλα ποιος σε ακουει;
    γι'αυτους πιο πολυ μετρανε 5-6 σελιδες διαφημισεις
    ακομα,η κανενα ρεπορταζ "copy paste" απο καποιο
    ξενο περιοδικο,παρα να στειλουν καποιον να παρακολουθησει
    τους αγωνες και να κατσει να γραψει και ρεπορταζ μετα!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    ενταξει,μιλαμε για ελληνικο περιοδικο low budget εν μεσω οικονομικης κρισης..
    ειναι μια επιχειρηση και αυτο οπου ο εκδοτης εχει και δευτερη δουλεια....η συνταξη απο την αλλη βγαινει χαρη στο ψωνιο των συντακτων του..

φυσικο ειναι λοιπον οι περισσοτερες σελιδες να καλυπτονται απο παρουσιασεις μοτοσυκλετων και πληρωμενα ταξιδια σε διεθνεις αγωνες(εμεση διαφημιση)..
    τωρα οι ελλ χωματινοι αγωνες οικονομικα στεκουν απο την συνδρομη των αγωνιζομενων και το φιλοτιμο των λεσχων...ορισμενοι δε αγωνες δεν καταφεραν να επιβιωσουν λογω της ελειψης σπονσορα(ο οποιος γιατι να δωσει λεφτα αφου δεν διαφημιζεται στον εντυπο τυπο)....καποια συνδρομη απο περιοδικο σε ενα αγωνα γινεται χαρη στη προσωπικη σχεση του διοργανωτη με το περιοδικο.

βαλε τωρα και την πολυδιασπαση της αγωνιστικης αρχης σε 3 ομοσπονδιες εκ των οποιων οι 2 εχουν καθαρα εισπρακτικο χαρακτηρα...καταλαβαινεις το ζοφερο κλιμα..
    πως θα καλυψει λοιπον ενα περιοδικο αγωνες 3ομοσπονδιων οταν τα συμφεροντα του πρεπει να συναδουν με μια απο αυτες?

αν δεν δημιουργηθουν δυνατα χωμ πρωταθληματα με ολους τους αγωνιζομενους μαζι,πολλους θεατες,καλυψη του ειδικου τυπου και σπονσορες.....ο φαυλος κυκλος του μαρασμου του χωματινου γιγνεσαι θα συνεχιζεται δυστυχως!

ευτυχως που υπαρχει το enduro.gr και υπαρχει καποια διεξοδος
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος
    το 0-300 το εχει παρει η κατηφορα εδω και κατι χρονια...ειμαι πρωην αναγνωστης και απο οτι βλεπω απλα επιβεβαιωνομαι, και δικο μου γραμμα δεν εχουν δημοσιευσει γιατι απλα δεν εχουν μαθει να παραδεχοντε τα λαθη τους.το δικο μου αναφεροτανε στο ανεκδιηγητο αρθρο του Α.Συνιωρη για τιυς ζηταδες μπατσους,τους ειχαν και εξωφυλλο τρομαρα τους...εκεινο ηταν και το τελευταιο τευχος που αγορασα, αληθεια το θυμαται κανεις???
    Διαβαζω κι εγω σχεδον απο την αρχη 0-300 και οντως παρατηρω μια αλλαγη στο περιοδικο και στον τροπο που βγαινουν πλεον α αρθρα.Ειναι σαν να εχει χασει λιγο απο το χρωμα που ειχε.Οσο για τους αγωνες πλεον δε δινουν και πολυ σημασια ισως επειδη ειναι μικρο το κοινο που ενδιαφερεται μαλλον.
    Κι εγω που ασχολουμαι με την ταχυτητα βλεπω μια φωτο και ενα αρθρο δυο παραγραφους...
    Οσο για το αρθρο με τους Ζηταδες ηταν απο τα αγαπημενα μου τοτε αν και ημουν στο λυκειο.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF