ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟ 0-300 ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!!!
(Πολυ θα ηθελα και την γνωμη σας για τα παρακατω γραφομενα)
Σας ευχαριστω
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ………? ΓΙΑΤΙ?
Φίλοι συντάκτες του 0-300
Διαβάζω το περιοδικό από τότε που το εξώφυλλο του ήταν μαύρο και στο κέντρο είχε ένα κοντέρ που 300-αριζε (βλ. 1ο τεύχος). Πολλές φορές ξεκίνησα να γράψω κάτι, αλλά συνεχεία το άφηνα, θεωρώντας, ότι δεν είχα κάτι σημαντικό να πω. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ τις 10-20-30 σειρές, που πιστεύω ότι μου αναλογούν στην όμορφη στήλη της αλληλογραφίας .
Λοιπόν φίλοι συντάκτες ,όλα καλά με το μηνιαίο τεύχος που θα βγαίνει από εδώ και στο εξής ,γιατί είχα βαρεθεί να αγοράζω 15-νθημερα τεύχη που ήταν λίγο μεγαλύτερα από ένθετο περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας. Ο σκοπός, όμως, που πήρα την απόφαση να σας γράψω είναι άλλος.
Διαβάζοντας το τεύχος 204 ( Απρίλιος 2009), διαπίστωσα στις σελίδες 154-155, ότι η αναφορά που γίνεται στους δυο αγώνες Π.Π. ENDURO στο Κρανίδι και στην Καλαμπάκα –ΟΜΕ και ΑΜΟΤΟΕ αντίστοιχα- είναι ένα ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ!!!
Αλλάζοντας σελίδα (156) συναντάμε τα αποτελέσματα των παραπάνω αγώνων καθώς και τα αποτελέσματα του αγώνα MOTOCROSS Aνατολικής Ευρώπης.(Γιαννιτσά – η μοναδική αναφορά για τον συγκεκριμένο αγώνα). Επίσης, στην σελίδα 140 απλά αναφέρεται ο 1ος αγώνας του Π.Π. SCRABLE ΟΜΕ σε ένα πολύ μικρό άρθρο.
Έτσι, λοιπόν μου γεννήθηκε η ανάγκη να γράψω αυτό το γράμμα, για να ρωτήσω τα εξής:
1ον .Πως είναι δυνατόν στο τεύχος που κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου, να μην υπάρχει-σε αντίθεση με το ένδοξο παρελθόν - ρεπορτάζ για τους αγώνες που έγιναν τον Μάρτιο ή έστω έως τις 17-18 Μαρτίου? ( ικανοποιητικό, φαντάζομαι, το διάστημα 12-13 ημερών για εκτύπωση – έκδοση - διανομή του περιοδικού)
2ον . Οι αγώνες έγιναν στις 23/2,8/3,10/3 και 15/3. Μήπως οι συντάκτες δεν πρόλαβαν να γράψουν τα άρθρα για τους συγκεκριμένους αγώνες έως την εκτύπωση τους τεύχους?
…….και , αν βέβαια δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω,
3ον .Πως ένα περιοδικό μοτοσυκλέτας που έχει αποδείξει ότι σέβεται τον εαυτό του και τους αγώνες μοτοσικλέτας να κάνει μια τόσο ισχνή αναφορά στους εναρκτήριους αγώνες της χρονιάς για το ελληνικά πρωταθλήματα endurο και scrable?
Βέβαια, ο αντίλογος σε αυτές τις απορίες μου μπορεί να είναι, ότι θα υπάρξει εκτενέστερο άρθρο για του αγώνες αυτούς στο τεύχος του Μάιου, κάτι που εγώ θεωρώ λάθος, εφόσον θα έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την διεξαγωγή των παραπάνω αγώνων μέχρι την ενημέρωση των αναγνωστών.
Καταλήγοντας, ενώ διαπιστώνω ότι αλλάξατε το περιοδικό από 15-νθημερο σε μηνιαίο, αλλάξατε λογότυπο, αλλάξατε δομή ΔΕΝ θέλω να πιστεύω, ότι αλλάξατε και στάση απέναντι στην προβολή των ελληνικών αγώνων μοτοσυκλέτας μέσα από τις σελίδες σας.
Υ.Γ: Πολύ θα μου λείψει το DIRTY…….