Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Τραβάει δεξιά;

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Τώρα που το σκέφτομαι το Ζ είναι το μοναδικό μου μηχανάκι που μπορώ να μπω καλύτερα σε δεξιές απ' ότι αριστερές στροφές!
    Τελικά καλό μου έκανε το ότι γέρνει!
    Μπορείς να το αναλύσεις αν γίνεται λίγο περισσότερο???...(αν δεν το εγραψες για πλάκα)

Τι "νιωθεις" ακριβώς...τι σε κάνει να λές οτι στις δεξιές μπορείς να μπείς καλύτερα...γενικά μηπως ΕΣΥ προτιμάς τις δεξιές ή νομίζεις οτι όντως έχει να κάνει με το Ζ σου???
    http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
    Μπορείς να το αναλύσεις αν γίνεται λίγο περισσότερο???...(αν δεν το εγραψες για πλάκα)

Τι "νιωθεις" ακριβώς...τι σε κάνει να λές οτι στις δεξιές μπορείς να μπείς καλύτερα...γενικά μηπως ΕΣΥ προτιμάς τις δεξιές ή νομίζεις οτι όντως έχει να κάνει με το Ζ σου???

Όχι, το έγραψα για πλάκα.
    Αλλά όντως όταν το πήρα έμπενα καλύτερα στις δεξιές απ' ότι στις αριστερές (ξέρεις με μεγαλύτερη ασφάλεια)!
    Και το παρατήρησα γιατί προτιμώ (όπως και οι περισσότεροι νοπμίζω) τις αριστερές για να πλαγιάσω περισσότερο.

Αλλά το έγραψα μόνο σαν πλάκα.

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

Αλλά το έγραψα μόνο σαν πλάκα.

Οκ...

Ελήφθη, όβερ...

Πάμε πάλι!
    Αυτό που θα ήθελα να ξέρω εγώ είναι αν κάποιο απο τα παιδιά που έχουν παρατηρήσει το "φαινόμενο" εχει παρατηρήσει κάτι στις στροφές...

Στις στροφές με μικρές και μεσαιες ταχύτητες κυρίως...

Λοιπόν οπως ανέφερα και πριν κάνα μήνα το μηχανάκι τραβάει ΜΟΝΟ στις δεξιές στροφές προς τα δεξιά. Το φαινόμενο εμφανίζεται σε κλειστά στροφιλικία όπου η ταχύτητα ειναι μικρή-μεσαία. Σε ποιό ανοιχτές με πολλά δε το παρουσιάζει.

Ο μηχανικός μου το παρουσίασε οτι εγω ειχα λιγακι λεει στραβο το πισω στο ρύθμισμα τις αλυσιδας, γεγονος που αποκλείω οχι για να το παίξω μάστορας απλά μονο επειδη μου είχαν βγει τα ματια να μετράω , όπως ειχε πει και καποιος με το νύχι, ακριβως επειδη ειχα και αυτο το προβλημα. Αλλωστε γιατι μου συνεχιζει να τραβαει αμα ήταν αυτο το προβλημα.

Δε ξερω τωρα αν μερικους δε τους ενοχλεί το θέμα αυτο πάντως εμένα μου χαλάει τελείως την αίσθηση διότι μου βγάζει μια ανασφάλεια αλλα και επειδή σε καθε δεξια πρεπει να σκεφτομαι τι και πως.

Για να προσπαθήσω να το εξηγήσω και λιγο πιο πολυ, οταν λεω οτι τραβαει δεξια εννοω οτι στο πλαγιασμα πανω το τιμονι παει να στριψει δεξιά. (πως κοβεις το τιμονι στι κινηση ενα πραγμα.)

Παντως αμα κανονιστει καμία ομαδική κίνηση ειμαι μέσα. Τουλάχιστον να πάρουμε μια επίσημη απάντηση, αν τη πάρουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Conos
    Λοιπόν οπως ανέφερα και πριν κάνα μήνα το μηχανάκι τραβάει ΜΟΝΟ στις δεξιές στροφές προς τα δεξιά. Το φαινόμενο εμφανίζεται σε κλειστά στροφιλικία όπου η ταχύτητα ειναι μικρή-μεσαία. Σε ποιό ανοιχτές με πολλά δε το παρουσιάζει.

....................

Για να προσπαθήσω να το εξηγήσω και λιγο πιο πολυ, οταν λεω οτι τραβαει δεξια εννοω οτι στο πλαγιασμα πανω το τιμονι παει να στριψει δεξιά. (πως κοβεις το τιμονι στι κινηση ενα πραγμα.)
    Χμμμμμμμμμμμμμμ....πολύ ενδιαφέρον...

Καλύτερα να τα πουμε κάποια στιγμή από κοντά...

Αν βρεθεις ποτέ κατά Δέλτα Φαλήρου απόγευμα ρίξε μου ένα pm να πάμε στο πάρκινγκ για συζήτηση και πειράματα...

ta pola iogia ine ftoxia.gia osous ipan ta porapano tus leo aplos oti to z den ine to proto mixanaki pu ixa... 8elo na po me afto oti ola ta proigoumena me emena pali odigo mantepste........................................
    DEN TRAVUSAN. O.K.???????????.....
    simfono na kanoume DU stin teomoto alaa 8a mas dosun tin apantisi pu mu edosan idi.. xoris xeria odigisi den ifistate kyrie.efxaristume.
    gia osa ipate parapano sxetika me to an iparhi diafora sti strofi aristeri ke dexia kalitera na mas apantisi ena atomo pu xeri ti esti strofi...sosto?????????
    simfono genika me to palio gnomiko <<opu den piptei logos , pipti ravdos>>.....lipon fili mu zetades, PU??????????? & POTE??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxiereas
    ta pola iogia ine ftoxia.gia osous ipan ta porapano tus leo aplos oti to z den ine to proto mixanaki pu ixa... 8elo na po me afto oti ola ta proigoumena me emena pali odigo mantepste........................................
    DEN TRAVUSAN. O.K.???????????.....
    Μην τρελλαινεσαι...τα είπαμε αυτά...

simfono na kanoume DU stin teomoto alaa 8a mas dosun tin apantisi pu mu edosan idi.. xoris xeria odigisi den ifistate kyrie.efxaristume.
    Ναι...αν όμως εκτός απο τράβηγμα της μοτο προς τα δεξιά χωρίς χέρια υπάρχει και ένα τράβηγμα ΜΕΣΑ στην στροφή??? Ακριβώς για αυτό ρώτησα τον Ανταμ να δώσει πληροφορίες (εντάξει τελικά εκανε πλάκα) και ήδη κάτι τετοιο ανέφερε ο Κόνος...

gia osa ipate parapano sxetika me to an iparhi diafora sti strofi aristeri ke dexia kalitera na mas apantisi ena atomo pu xeri ti esti strofi...sosto?????????
    Αυτό πολύ θα ήθελα να το κάνεις ολίγον τι λιανά...γιατι εμένα μου ακουγεται σαν μομφή...

simfono genika me to palio gnomiko <<opu den piptei logos , pipti ravdos>>.....lipon fili mu zetades, PU??????????? & POTE??????
    ??????????????

Πάμε πάλι!
    Χμμμμμμμμμμμμμμ....πολύ ενδιαφέρον...

Καλύτερα να τα πουμε κάποια στιγμή από κοντά...

Αν βρεθεις ποτέ κατά Δέλτα Φαλήρου απόγευμα ρίξε μου ένα pm να πάμε στο πάρκινγκ για συζήτηση και πειράματα...
    Θα το'θελα αλλά δουλεύω Ιταλία. Αμα κατέβω κατι θα κανονιστεί.

Κάτι μου λέει οτι εμεις μιλάμε για το ίδιο πράγμα, από όσα τουλάχιστον έχεις γράψει.

Τέλος πάντων ενα πράγμα θέλω να πω οτι όσα γράφουμε εννοείται οτι τα έχουμε ψάξει και οτι δεν ειναι απλα για να γραψουμε κατι. Επίσης τουλάχιστον για μενα το Ζ δεν ειναι το πρώτο μου μηχανάκι οπότε μπορώ να καταλάβω αν ειναι η ιδεα μου, η θέση οδηγησης ή ότι αλλο εχει ακουστεί.

Πάντως για να μην ανακυκλώνουμε τα ιδια, αμα κανείς μάθει κάτι, ας το μοιραστεί και με μας!!

Μην τρελλαινεσαι...τα είπαμε αυτά...

Ναι...αν όμως εκτός απο τράβηγμα της μοτο προς τα δεξιά χωρίς χέρια υπάρχει και ένα τράβηγμα ΜΕΣΑ στην στροφή??? Ακριβώς για αυτό ρώτησα τον Ανταμ να δώσει πληροφορίες (εντάξει τελικά εκανε πλάκα) και ήδη κάτι τετοιο ανέφερε ο Κόνος...

Αυτό πολύ θα ήθελα να το κάνεις ολίγον τι λιανά...γιατι εμένα μου ακουγεται σαν μομφή...

ΜΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙΣ ... Χαλαρα...

??????????????

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF