Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 268

Θέμα: Καίγονται τα πάντα...

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Να δείτε που θα κάνουν καμιά κουφή σύλληψη και θα γελάνε και τα καμμένα...

Είναι ικανοί να συνδέσουν τις πυρκαγιές με καμιά ΣΕΧΤΑ ή με κανένα πακιστανό...
    καλα αυτο ειναι σιγουρο... ηδη αρχισανε να βγαινουν φημες για ασυμμετρες απειλες κτλ. αλλα τι περιμενεις?? αφου σε ζωα απευθυνονται... αντι στην πελλοπονησο να τους παρουν με τις πετρες και να μην αφησουν να στηθει ουτε μια καλπη, ενα μηνα μετα πηγαν και ψηφισαν τα ζωα παλι τα μαντρια τους....

και τωρα χαιρονται που θα χουν και highway (ιονια οδος) να περναει απ τα χωρια τους, και θα αναβαθμιστει η περιοχη τους. .

χαλαρωστε θα περασουν και αυτες οι πυρκαγιες, θα στεγνωσουν και τα "δακρυα" και μετα βουρ στον πατσα... και αν πανε μετα τιποτα "γραφικοι" να ζητησουν τα ρεστα απο κανα λαμογιο (βλεπε καζινο στην παρνηθα) θα βαλουνε τους μπατσους να προστατεψουνε "την περιουσια του κοσμακη"...

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	800px-cucumber.jpg 
Προβολές:	275 
Μέγεθος:	47,9 KB 
ID:	171893
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Καλα τα λετε ρε μαγκες.Στις επομενες εκλογες τι θα κανετε?Θα ψηφισετε παλι Γιωργακη-Κωστακη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Καλα τα λετε ρε μαγκες.Στις επομενες εκλογες τι θα κανετε?Θα ψηφισετε παλι Γιωργακη-Κωστακη?
    Εξυπακούεται!
    Αυτούς ξέρετε, αυτούς εμπιστεύεστε!

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εξυπακούεται!
    Αυτούς ξέρετε, αυτούς εμπιστεύεστε!

Τοτε συντεκνε θεωρω πως οι ψηφοφοροι ειδικα των δυο(ενα ειναι δλδ αλλα ας ειναι)κομματων που κυβερνουν τοσα χρονια αυτον τον κακομοιρο τοπο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κανουν παραπονα.Οταν βαζεις τον λυκο να φυλαει τα προβατα μην γκρινιαζεις μετα γιατι σουφαγε και μερικα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58798&cid=4
    Ρε πουστη μου δεν γινονται αυτα!! δεν υπαρχουν!!

Τελικα οντως χρειαζεται κατι δραστικο σε αυτη τη χωρα!

Για να μην παρεξηγηθω θα το πω η επανασταση η πραξικοπημα...στα παπαρια μου για να ειμαι ειλικρινης πως θα το λενε...αν ειναι σωστοι οποιοι και να ειναι (επαναστατες η πραξικοπηματιες) με τις ευλογιες μου...

Re: Re: Καίγονται τα πάντα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    δεν πειραζει ...βαλε κρατικη τηλεοραση .... εχει κινουμενα σχεδια
    Πόσο δίκιο έχεις..
    Μ ε γ ά λ η αλήθεια.

Στην Αθήνα σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούμε με μάσκες οξυγόνου!!!!!

τώρα πρέπει να πάνε με 500 μπουκάλια και να κάνουν παρανάλωμα το μπουρδέλο των 300...

Και να κάνουμε χάζι να καίγεται το δικό ΤΟΥΣ σπίτι...

Παλαιό μέλος
    φωτια στα μπαντζακια μας....

..........http://www.youtube.com/watch?v=g7R_ay3OHdM

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε πουστη μου δεν γινονται αυτα!! δεν υπαρχουν!!

Τελικα οντως χρειαζεται κατι δραστικο σε αυτη τη χωρα!

Για να μην παρεξηγηθω θα το πω η επανασταση η πραξικοπημα...στα παπαρια μου για να ειμαι ειλικρινης πως θα το λενε...αν ειναι σωστοι οποιοι και να ειναι (επαναστατες η πραξικοπηματιες) με τις ευλογιες μου...

Ρε παιδιά όντως η γραφειοκρατία στην Ελλάδα έχει καταντήσει απίστευτη μ@λ@κι@ αλλά σκεφτείτε λίγο,ο Χ δημόσιος υπάλληλος που βλέπει κάποιον να χρωστάει 600,1000,5000 ευρώ έστω και αν ξέρει ότι είναι πιλότος κατασβεστικού ελικοπτέρου και είναι άμεση ανάγκη να φύγει τί μπορεί να κάνει;Να πάρει τον νόμο στα χέρια του;Να παρανομήσει για το κοινό καλό;Τί;Αν παρανομούσε για το κοινό καλό αύριο στο zougla.gr τί θα διαβάζαμε; "Υπάλληλος του αεροδρομίου της Ρόδου έκανε τα στραβά μάτια".Αυτό το τριπάκι της γραφειοκρατίας χρειάζεται ξερίζωμα και όχι κόψιμο μερικών κλαδιών
    Fortis Fortuna Adiuvat

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ρε παιδιά όντως η γραφειοκρατία στην Ελλάδα έχει καταντήσει απίστευτη μ@λ@κι@ αλλά σκεφτείτε λίγο,ο Χ δημόσιος υπάλληλος που βλέπει κάποιον να χρωστάει 600,1000,5000 ευρώ έστω και αν ξέρει ότι είναι πιλότος κατασβεστικού ελικοπτέρου και είναι άμεση ανάγκη να φύγει τί μπορεί να κάνει;Να πάρει τον νόμο στα χέρια του;Να παρανομήσει για το κοινό καλό;Τί;Αν παρανομούσε για το κοινό καλό αύριο στο zougla.gr τί θα διαβάζαμε; "Υπάλληλος του αεροδρομίου της Ρόδου έκανε τα στραβά μάτια".Αυτό το τριπάκι της γραφειοκρατίας χρειάζεται ξερίζωμα και όχι κόψιμο μερικών κλαδιών

δηλαδη λες οτι εκανε καλα?

να καθυστερησει 5 ωρες το ελικοπτερο για τα κολο ευρω?????
    στην τελικη αν ηθελε να ειναι τοσο τυπικος απλα ας ενημερωνε τους ανωτερους του και να επερνε το ρισκο....αν καιγοταν το δικο του,της μανας του πχ θα ηταν τοσο γραφειοκρατης/τες?????
    ποιος θα τον κατεκρινε και ας τον βγαζαν στη ζουγκλα η' οπου αλλου??
    ισως του λεγαν και μπραβο..
    δεν ειναι ρομποτ φιλε μου πρεπει να υπαρχει και η πουτανα η λογικη σε καποιες καταστασεις

αν δεν καταλαβα καλα σορρυ για την αντιπαραθεση

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    έστω και αν ξέρει ότι είναι πιλότος κατασβεστικού ελικοπτέρου και είναι άμεση ανάγκη να φύγει τί μπορεί να κάνει;Να πάρει τον νόμο στα χέρια του;Να παρανομήσει για το κοινό καλό;
    Τίποτα δεν μπορεί να κανει πλέον. Και μέχρι εδώ που έφτασε πολύ είναι.

Αυτό που θα "έπρεπε" να κάνει λέγεται κοινή λογική.....αυτή τη ρουφιάνα που λέει ότι δεν μπορείς να κόψεις κλήση σε έναν οδηγό ασθενοφόρου επειδή παραβιάζει το όριο ταχύτητας για να πάει τον τραυματία στο νοσοκομείο, ή τον οδηγό του πυροσβεστικού οχήματος επειδή δεν φοράει ζώνη. Αλλλά ποιός την έχασε για να την βρεί ο ηλίθιος?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Απο Σταμάτα , οικισμός Πλούνθι (πίσω απο το μέρος Κουκουνάρι)...

Καλημέρα σε όλους. Απο την δική μου μεριά το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό.

Λίμνη Μαραθώνα - μαύρη.
    Βαρνάβας όσο μπορώ να δώ - μαύρος.
    Πίσω μεριά Αγ.Στεφάνου - μαύρη.
    Γραμματικό...έχει κάπνα ακόμη.

Το σπίτι μου την γλύτωσε αλλά έτσι όπως είναι πλέον γύρω γύρω τίποτα δεν θα είναι το ίδιο πλέον.

Μια πράσινη βούλα είναι το σπίτι σε μια μαυρίλα. Μας έσωσε η δεξαμενή νερού που έχουμε, το γκαζόν γύρω γύρω και η δεξαμενή προπανίου που αποτέλεσε καμπανάκι κινδύνου για πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η πυρκαγιά στο δικό μου μέρος σβύστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου αλλά μέχρι και χθες το απόγευμα ήμουν όπως όλοι στο τρέξιμο για σβύσιμο εστιών.

Παιδιά οι συνθήκες ήταν πολεμικές... σε μέρη μάλιστα το άρβυλο είχε λιώσει σόλα πάνω σε πέτρες. Δεν μπορώ να περιγράωψ με λόγια το τι γινόταν.

Καπνός, πανικός απο ανοργάνωτα τμήματα , φωτιά να φτάνει και τα 10 μέτρα ύψος και να μην μπορείς να πλησιάσεις στα 5 μέτρα απόσταση απο την λάβα που έβγαζε.

Το βράδυ του Σαββάτου ειδικά με την μηχανή είχα γίνει οδηγός συνεργείων πυροσβεστικών που δεν ήξεραν την περιοχή.

Αυτή την στιγμή που γράφω είναι η πρώτη μέρα κάπως ησυχίας αλλά ακόμα είμαι πτώμα απο 48 ώρες συνεχούς εγρήγορσης.

Α.... και που είστε... αυτό δεν ήταν τίποτα... εννοώντας την φωτιά.

Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει μετά με βροχές και με ζέστη απο το επόμενο καλοκαίρι.

Υπόψη...ήταν το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ στην Αττική. Βρήκαμε απο ασβούς μέχρι και χελώνες καμένες..

Είναι ολοκληρωμένη καταστροφή.

Ελπίζω και τα υπόλοιπα παιδιά να είναι καλά.

Και οι φωτιές ακόμα δεν τελείωσαν.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 8 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF