Μετα απο 4050 χλμ στην Ευρωπη φορτωμενος μπουνια (τανκ-μπαγκ, πλαινες αλουμινενιες 41λτ, σκηνη κ υποστρωματα στην σχαρα και υπνοσακους πανω στα καπακια απο τις μπαγαζιερες) και δικαβαλο, εκαψα περιπου 300 λτ (περιπου 400ευρο)που σημαινει 7,4 λτ/100χλμ. Τα χλμ εγιναν κυριος σε μεγαλους οδικους αξονες και λιγα σε συνθηκες πολης. Ειδα μεχρι 220χλμ αυτονομια μεχρι να αναψει το λαμπακι απο γεματος και ειδα 30 χλμ ρεζερβα και μετα γεμισα με 18,5 λτρ![]()
. Απο οτι καταλαβα το λαμπακι κανει τα δικα του και δεν ειναι και για πολυ εμπιστοσυνη...Επισης το "γεμισμα' ειναι πολυ σχετικο τελικα... οταν μου εβαζαν αλλοι καταλαβα οτι δεν το πηγαιναν και μεχρι τερμα, οπου ηταν selfservice και εβαζα εγω, το εβαζα στο διπλο σταντ και το γεμιζα μεχρι πανω...1-1.5 λτ κανουν διαφορα στην καταναλωση...
Κατα αλλα χωρις να το εχω ανοιξει πολλες φορες εχω δει, μονος με τανκ μπαγκ ψιλοαδειο, μεχρι 211 αλλα δεν το κυνηγησα περισσοτερο γιατι η στροφη ηρθε πανω μου πολυ γρηγορα και δεν ημουν σε εθνικη.... ειχε λιγο ακομα ισως αλλα δεν λεει και τιποτα...ολη η φαση ειναι η επιταχυνση και η δυναμη που νοιωθεις απο χαμηλα.
Καιει κατι παραπανω αλλα χαλαλι...τετοιο χαμογελο ειναι ανεκτημητο![]()
![]()
καλο βραδυ παλικαρια![]()
υ.γ. 990 06 30.000χλμ με ακραπες, σιγαστηρες και προγραμμα