Εχθές το βράδυ λοιπόν δίνω ραντεβού με την κοπέλα μου στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς μπροστά σε πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο και αποφασίζω να πάω με την μηχανή. Φτάνοντας στο σημείο του ραντεβού, ρίχνω μια ματιά στο parking δικύκλων που ήταν ακριβώς απέναντι, αλλά για κακή μου τύχη όλες οι θέσεις ήταν πιασμένες. Οπότε σκέφτηκα να πάω και να το παρκάρω στο πεζοδρόμιο(όχι επάνω.Κάτω και διαγώνια σε σχέση με αυτο). Βρίσκω ένα μεγάλο άνοιγμα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και την παρκάρω. Την στιγμή που κατεβαίνω από την μηχανή, παρατηρώ ότι το μπροστινο αυτοκίνητο ξεπαρκάρει και κάθισα να δω αν η μηχανή μου εμποδίζει. Αφού βεβαιώθηκα ότι δεν εμποδίζει, ξεκίνησα να φύγω. Και εδώ λοιπόν ξεκινάει η απίθμενη μαλ@κία του Έλληνα.
Την ώρα που ξεπάρκαρε ο μπροστινός μου, ένας γέρος με ένα volvo περίμενε για να παρκάρει αυτός. Αφού έφυγε το αμάξι που ξεπάρκαρε, έρχεται δίπλα μου και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Γέρος(με ύφος 1000 Καρδιναλίων):Πάρε από εδώ την μηχανή σου.
Εγώ:![]()
Γιατί;
Γ: Για να παρκάρω το αμάξι μου.
Ε:![]()
![]()
Τι είναι αυτά που λέτε κύριε μου;;;
Γ: Να την πάρεις και να πας να την παρκάρεις εκεί που είναι για τις μηχανές.
Ε: Δεν έχει κύριέ μου θέση είναι όλες πιασμένες. Η μηχανή θα μείνει παρκαρισμένη ΕΔΩ!
Γ: Πάρτην σου είπα να παρκάρω το αμάξι (επιμένει ο σκ@τόγερος).
Ε: Και γιατί να την πάρω; Σου χρωστούσα την θέση;
Γ: Εγώ πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και δικαιούμαι να παρκάρω.
Ε: Ε και; Και εγώ πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και δικαιούμαι ΚΑΙ ΕΓΩ να παρκάρω.
Γ: Ναι, αλλά εγώ πληρώνω περισσότερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε αυτό το σημείο αποφάσισα να φύγω γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω συνεννόηση με ένα τέτοιο άτομο. Πηγαίνω λοιπόν στο σημείο του ραντεβού και εκεί που περιμένω, βλέπω το γέρο να έρχεται προς το μέρος μου. Σκέφτομαι "ποιος το χezει το σάπιο κρέας" και γυρνάω το κεφάλι από την άλλη μεριά. Ο Κολ@γερος όμως είχε όρεξη να το συνεχίσουμε και αρχίζει και μου αραδιάζει κάτι ασυναρτησίες όπως "Εγώ πληρώνω πιο πολλά τέλη κυκλοφορίας από εσένα και δικαιούμαι να παρκάρω όπου θέλω", "Είμαι μόνιμος κάτοικος της περιοχής και εσύ να πας να παρκάρεις στη γειτονιά σου", "Εγώ οδηγάω 40 χρόνια και δεν θα μου πεις εσύ ποιος έχει δίκιο", "Θα καλέσω την τροχαία να σε γράψει"και άλλα τέτοια τραγικά.
Να μην σας τα πολυλογώ, στο τέλος μετά από άπειρα μπινελίκια που του έριξα μπροστά σε τόσο κόσμο σηκώθηκα και έφυγα γιατι αν καθόμουν λίγο ακόμα θα του έδινα καμιά κουτουλιά με το κράνος και θα τον ξάπλωνα ανάσκελα.
Το θέμα είναι το εξής:
Αφου ρε πεθαμένε το αμάξι σου χώρεσε και το πάρκαρες μπροστά από την μηχανή μου και μάλιστα χωρίς να την μετακινήσω, γιατι μου ζάλισες τα @ρχίδια και μου χάλασες και την βραδιά;