Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: Ακόμα μία ιστορία καθημερινής τρέλας

Ακόμα μία ιστορία καθημερινής τρέλας

Εχθές το βράδυ λοιπόν δίνω ραντεβού με την κοπέλα μου στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς μπροστά σε πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο και αποφασίζω να πάω με την μηχανή. Φτάνοντας στο σημείο του ραντεβού, ρίχνω μια ματιά στο parking δικύκλων που ήταν ακριβώς απέναντι, αλλά για κακή μου τύχη όλες οι θέσεις ήταν πιασμένες. Οπότε σκέφτηκα να πάω και να το παρκάρω στο πεζοδρόμιο(όχι επάνω.Κάτω και διαγώνια σε σχέση με αυτο). Βρίσκω ένα μεγάλο άνοιγμα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και την παρκάρω. Την στιγμή που κατεβαίνω από την μηχανή, παρατηρώ ότι το μπροστινο αυτοκίνητο ξεπαρκάρει και κάθισα να δω αν η μηχανή μου εμποδίζει. Αφού βεβαιώθηκα ότι δεν εμποδίζει, ξεκίνησα να φύγω. Και εδώ λοιπόν ξεκινάει η απίθμενη μαλ@κία του Έλληνα.
    Την ώρα που ξεπάρκαρε ο μπροστινός μου, ένας γέρος με ένα volvo περίμενε για να παρκάρει αυτός. Αφού έφυγε το αμάξι που ξεπάρκαρε, έρχεται δίπλα μου και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
    Γέρος(με ύφος 1000 Καρδιναλίων):Πάρε από εδώ την μηχανή σου.
    Εγώ: Γιατί;
    Γ: Για να παρκάρω το αμάξι μου.
    Ε: Τι είναι αυτά που λέτε κύριε μου;;;
    Γ: Να την πάρεις και να πας να την παρκάρεις εκεί που είναι για τις μηχανές.
    Ε: Δεν έχει κύριέ μου θέση είναι όλες πιασμένες. Η μηχανή θα μείνει παρκαρισμένη ΕΔΩ!
    Γ: Πάρτην σου είπα να παρκάρω το αμάξι (επιμένει ο σκ@τόγερος).
    Ε: Και γιατί να την πάρω; Σου χρωστούσα την θέση;
    Γ: Εγώ πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και δικαιούμαι να παρκάρω.
    Ε: Ε και; Και εγώ πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και δικαιούμαι ΚΑΙ ΕΓΩ να παρκάρω.
    Γ: Ναι, αλλά εγώ πληρώνω περισσότερα.
    Σε αυτό το σημείο αποφάσισα να φύγω γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω συνεννόηση με ένα τέτοιο άτομο. Πηγαίνω λοιπόν στο σημείο του ραντεβού και εκεί που περιμένω, βλέπω το γέρο να έρχεται προς το μέρος μου. Σκέφτομαι "ποιος το χezει το σάπιο κρέας" και γυρνάω το κεφάλι από την άλλη μεριά. Ο Κολ@γερος όμως είχε όρεξη να το συνεχίσουμε και αρχίζει και μου αραδιάζει κάτι ασυναρτησίες όπως "Εγώ πληρώνω πιο πολλά τέλη κυκλοφορίας από εσένα και δικαιούμαι να παρκάρω όπου θέλω", "Είμαι μόνιμος κάτοικος της περιοχής και εσύ να πας να παρκάρεις στη γειτονιά σου", "Εγώ οδηγάω 40 χρόνια και δεν θα μου πεις εσύ ποιος έχει δίκιο", "Θα καλέσω την τροχαία να σε γράψει" και άλλα τέτοια τραγικά.
    Να μην σας τα πολυλογώ, στο τέλος μετά από άπειρα μπινελίκια που του έριξα μπροστά σε τόσο κόσμο σηκώθηκα και έφυγα γιατι αν καθόμουν λίγο ακόμα θα του έδινα καμιά κουτουλιά με το κράνος και θα τον ξάπλωνα ανάσκελα.
    Το θέμα είναι το εξής:
    Αφου ρε πεθαμένε το αμάξι σου χώρεσε και το πάρκαρες μπροστά από την μηχανή μου και μάλιστα χωρίς να την μετακινήσω, γιατι μου ζάλισες τα @ρχίδια και μου χάλασες και την βραδιά;
    I would rather make history than read about it.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν χρειάζεσαι να εκνευρίζεσαι... του λες φώναξε την τροχαία... και τελειώνει εκεί, γιατί και αυτοί θα τον στείλουν σε κανά τρελάδικο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν χρειάζεσαι να εκνευρίζεσαι... του λες φώναξε την τροχαία... και τελειώνει εκεί, γιατί και αυτοί θα τον στείλουν σε κανά τρελάδικο.

Gandalf
    Η αληθεια είναι ότι όταν με απείλησε ότι θα πάρει την τροχαία να έρθει να με γράψει, του είπα να την πάρει. Και εκεί μαζεύτηκε λίγο.

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Τι να κάνει και ο παππούς κάπως πρέπει να σκοτώσει την ώρα του

:a015:
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Σε τετοιες περιπτωσεις...
    α) δεν ξεπαρκαρεις, δεν πας πουθενα...
    β) δεν φωναζεις, δεν προκαλεις...αντιθετα μιλας εκνευριστικα χαμηλοφωνα και ευγενικα με πονηρο εως ειρωνικο χομογελο...
    γ) αν μπορεις φωναζεις και αλλους μαρτυρες στο συμβαν και συνεχιζεις αταραχος και νηφαλιος μεχρι ο αλλος να γινει τουρμπο...
    δ) αν τα πραγματα αρχιζουν να ξεφευγουν βγαζεις κινητουμπα και καλεις τροχαια και καπακι ψαρωνεις οτι καλεις και τον δικηγορο σου καθως και τον ασφαλιστη σου αν θεωρεις οτι κινδυνεει το οχημα σου, το οποιο μαλιστα καβαλας για να μην κουραζεσαι σε καμια περιπτωση...
    ε) οταν ερθει η τροχαια δεν απευθυνεσαι καθολου στον "μαλακα" τον οποιο αποκαλεις "κυριο"...Διατηρεις την ευγενεια σου και την ψυχραιμια σου και φευγεις νικητης σε αντιθεση με τον "μαλακα"
    Ολα αυτα παντα στην περιπτωση που εισαι 100% σιγουρος οτι εχεις δικιο και εισαι και νομιμος και τυπικος σε ολα σου...
    τσιμπα μια να χαλαρωσεις
    τον αριθμο του τον πηρες?

υ.γ. τον αριθμο του τον πηρες?
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Φίλε LOUKILOUK η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν πολύ ψύχραιμος και μάλιστα του μιλούσα στον πληθυντικό. Αργότερα, όταν ήρθε με βρήκε και το συνέχισε, έχασα την ψυχραιμία μου. Όντως ήμουν 1000% σίγουρος ότι έχω δίκιο και είμαι νόμιμος. Σκέφτηκα σε κάποια φάση να πάρω έγω την τροχαία, αλλά ακόμα θα ήμουν εκεί και θα την περίμενα.
    Αριθμό κυκλοφορίας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πήρα. Και φεύγοντας του τόνισα ότι έτσι και δω την παραμικρή ζημιά στην μηχανή, θα τον θεωρήσω υπεύθυνο και θα του κάνω μήνυση.

Τσίμπα και εσύ μία γιατί δεν λέει μεσημεριάτικα να πίνω μόνος μου

Το καλυτερο που ειπες ειναι ο,τι θα τον θεωρησεις υπευθυνο για οποιοδηποτε ζημια της μηχανης σου.
    Απο εκει και και περα γραψτον στα @@ σου, γιατι οι ηλιθιοι ειναι ανικητοι.Συν τις αλλοις , στην ηλικια του παππου, η ανια και η αγαμια εχουν κανει πουρε το μυαλο του.
    Τσακω μερικες
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    και εσυ αν δεν ειχες στυση δωρακι θα σου καθοταν να περασεις το βραδυ ετσι.χαχαχαχα

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Φυσικα κι επρεπε να παρκαρει.Αφου ειχε volvoοοο(κατα το αφου ειχε αθηναικες πινακιδεεεες):rotflmao: :rotflmao: Πουτανα αρτηριοσκληρωση

Ακούστε και τη δικιά μου.

Παρασκευή βράδυ Αρχ.Θέατρο Επιδαύρου. Τελειώνει η παράσταση κατα της 12.

Καβαλάω με την κοπέλα μου την Άφρικα και φεύγουμε μέσα απο τα χωράφια-πάρκινγκ προς το δρόμο.

Τα αυτοκίνητα κάνουν ουρές για να βγουν στο κεντρικό δρόμο 10-20 ουρές για να βγούν σε μία έξοδο.

Σε μία απο αυτές τις ουρές περνάω κάθετα.

Σταματημένοι όλοι, κενό ανάμεσα στα αυτοκίνητα μιας και πέρναγε και πεζός κόσμος μέσα στο χωράφι-πάρκινγκ. Αριστερά μου ένα ΤΟΥΟΤΑ πίσω του ένα Yaris. 1.5-2 μέτρα κενό ανάμεσα.
    Περνάω σιγά σιγά βλέπω ότι το Yaris τσουλάει μπροστά... Κορνάρω.Φρενάρω, έχει μπει η ρόδα και τα κάγκελα ανάμεσα στα 2 κουτιά. Το Yaris τσουλάει πολύ απαλά. Φωνάζω και κορνάρω να σταματήσει. το Yaris ακουμπάει με την γωνία του προφυλακτήρα το κάγκελο της μηχανής, Κορνάρω έντονα, με σπρώχνει 4-5 εκατοστά, αρκετά για να πάρει κλίση η μηχανή προς τα αριστερά. Αρχίζω και αγριεύω... ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕ

ΣΤο τιμόνι ένας ελληνοαμερικανός 60+ με κοιτάει, δίπλα του η ξένη γυναίκα του έχει πανικοβληθεί.
    Αρχίζει διάλογος...
    -Τι θέλετε κύριε γιατί φωνάζετε?
    -Κάνε πίσω ρε με σπρώχνεις θα με πετάξεις κάτω.
    -Μην φωνάζετε κύριε.
    -Ρε θα χτυπήσω, θα πέσω κάτω.
    παρόμοιος διάλογος για κανά λεπτό...ενώ εγώ κρατώ την μηχανή διαγώνια με 2 άτομα πάνω και το κουτί να με κρατά σταθερά σε κλίση....

Κάνει όπισθεν, δεύτερος γύρος. Σταμάτα ρε θα χτυπήσεις τον πίσω... Το πίσω κουτί την γλίτωσε για εκατοστά.

Παρόμοιος διάλογος, γιατί του φωνάζω? Γιατί μπήκα ανάμεσα? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΡΕΕΕΕ και ο μπροστά είναι ακόμα στη θέση του, Που θα πας? θα τον χτυπήσεις ΚΑΙ αυτόν?

Αγρίεψα τόσο που απλά σηκώθηκα και έφυγα, γιατί το φανάρι του Yaris ήταν επικίνδυνα κοντά στο πόδι μου και το καπό του θα γινόταν σαν ζάρι απο τις μπουνιές...

Τελικά αφού ηρέμισα και πέρασα το στάδιο που μετάνιωσα που δεν κατέβηκα... Σκέφτηκα ήρεμα,ψυχραιμία παιδιά....
    Μέχρι τον επόμενο που θα βγάλω το κράνος και θα του το περάσω μέσα απο το παμπρίζ...:rotflmao:

Μην ασχολεισαι με μακάκες! κανουν κακο στην υγεια!

*************** www.motodevils.gr ***************

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι μόνο στα φόρουμ ξέρουμε να φωνάζουμε και να διαμαρτυρόμαστε. εκεί μας πνίγει το δίκιο..

ρε φίλε, γιατί το μετακίνησες το μηχανάκι?? από τη καλή σου την καρδιά? γιατί αν είναι έτσι πάσο. αφού την κάνεις όμως την πατάτα φυσικό είναι να δώσεις στον γέρο λαβές για να βγάζει τα απωθημένα του πάνω σου. μην παραπονιέσαι όμως για "καθημερινές τρέλες".

κάτσε εκεί και διασκέδασε το. ας φωνάξει και την εθνοφρουρά αν θέλει. μην δίνετε δικαιώματα πια..
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Ακόμα μία ιστορία καθημερινής τρέλας

Εχθές το βράδυ λοιπόν δίνω ραντεβού με την κοπέλα μου στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς μπροστά σε πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο και αποφασίζω να πάω με την μηχανή. Φτάνοντας στο σημείο του ραντεβού, ρίχνω μια ματιά στο parking δικύκλων που ήταν ακριβώς απέναντι, αλλά για κακή μου τύχη όλες οι θέσεις ήταν πιασμένες. Οπότε σκέφτηκα να πάω και να το παρκάρω στο πεζοδρόμιο(όχι επάνω.Κάτω και διαγώνια σε σχέση με αυτο). Βρίσκω ένα μεγάλο άνοιγμα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και την παρκάρω. Την στιγμή που κατεβαίνω από την μηχανή, παρατηρώ ότι το μπροστινο αυτοκίνητο ξεπαρκάρει και κάθισα να δω αν η μηχανή μου εμποδίζει. Αφού βεβαιώθηκα ότι δεν εμποδίζει, ξεκίνησα να φύγω. Και εδώ λοιπόν ξεκινάει η απίθμενη μαλ@κία του Έλληνα.
    Την ώρα που ξεπάρκαρε ο μπροστινός μου, ένας γέρος με ένα volvo περίμενε για να παρκάρει αυτός. Αφού έφυγε το αμάξι που ξεπάρκαρε, έρχεται δίπλα μου και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
    Ε: Δεν έχει κύριέ μου θέση είναι όλες πιασμένες. Η μηχανή θα μείνει παρκαρισμένη ΕΔΩ!
    Σε αυτό το σημείο αποφάσισα να φύγω γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω συνεννόηση με ένα τέτοιο άτομο. Πηγαίνω λοιπόν στο σημείο του ραντεβού και εκεί που περιμένω, βλέπω το γέρο να έρχεται προς το μέρος μου. Σκέφτομαι "ποιος το χezει το σάπιο κρέας" και γυρνάω το κεφάλι από την άλλη μεριά. Ο Κολ@γερος όμως είχε όρεξη να το συνεχίσουμε και αρχίζει και μου αραδιάζει κάτι ασυναρτησίες όπως "Εγώ πληρώνω πιο πολλά τέλη κυκλοφορίας από εσένα και δικαιούμαι να παρκάρω όπου θέλω", "Είμαι μόνιμος κάτοικος της περιοχής και εσύ να πας να παρκάρεις στη γειτονιά σου", "Εγώ οδηγάω 40 χρόνια και δεν θα μου πεις εσύ ποιος έχει δίκιο", "Θα καλέσω την τροχαία να σε γράψει" και άλλα τέτοια τραγικά.
    Να μην σας τα πολυλογώ, στο τέλος μετά από άπειρα μπινελίκια που του έριξα μπροστά σε τόσο κόσμο σηκώθηκα και έφυγα γιατι αν καθόμουν λίγο ακόμα θα του έδινα καμιά κουτουλιά με το κράνος και θα τον ξάπλωνα ανάσκελα.
    Το θέμα είναι το εξής:
    Αφου ρε πεθαμένε το αμάξι σου χώρεσε και το πάρκαρες μπροστά από την μηχανή μου και μάλιστα χωρίς να την μετακινήσω, γιατι μου ζάλισες τα @ρχίδια και μου χάλασες και την βραδιά;

Ο καθενας πουλαει τη τρελα του ρε φιλαρακι.....τι ψαχνεις..... συμφωνω με τον τροπο που το χειριστηκες
    γιατι αν τον ξαπλωνες θα εβρισκες το μπελα σου για ασημαντο λογο

Re: Ακόμα μία ιστορία καθημερινής τρέλας

Το θέμα είναι το εξής:
    εγω φιλε θα παρκαρα παραλληλα με το πεζοδρομιο να πιασω χωρο για 1 αμαξι και θα καθομουν εκει μπαστακας μεχρι να φυγει. μετα θα την παρκαρα καθετα να χωραει αμαξι και θα εφευγα. αν δεν κανω λαθος δεν σου απαγορευει ο κοκ να παρκαρεις ετσι
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ