Έλα ρε μιλάω σοβαρά (τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οι γύφτοι στον Ταύρο έχουν το know how![]()
Για το manual δεν παίρνω και όρκο. Ρώτησε σε κανένα εξουσιοδοτημένο καλύτερα. Στα αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος είναι 200.000 χλμ ?)
Έλα ρε μιλάω σοβαρά (τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οι γύφτοι στον Ταύρο έχουν το know how![]()
Για το manual δεν παίρνω και όρκο. Ρώτησε σε κανένα εξουσιοδοτημένο καλύτερα. Στα αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος είναι 200.000 χλμ ?)
Και γώ σοβαρά μιλάω.Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Έλα ρε μιλάω σοβαρά (τώρα)
Ρώτα κανέναν απ΄τον Τάυρο-Βοτανικό να σου πει για τις πρωτότυπους μεθόδους που χρησιμοποιούν οι γύφτοι προκειμένου να αφαιρούν τον χαλκό απ΄τα καλώδια.
Είσαι οικολόγος ;Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
τότε να βγάλουμε όλοι τους καταλύτες μας, αφού δεν τρέχει τίποτα και το κάνουν "όλοι", και από μηχανάκι και από αμάξι... και ας πεθάνουν όλοι από καρκίνο. τι με νοιάζει; εγώ θα χω πάρει 1 άλογο στο στρόφαλο![]()
Αντιπαραθέσεις είμαστε έτσι ;![]()
κάνω ανακύκλωση
αν αναλογιστείς ότι χωρίς καταλύτη εκπέμπεις 10πλασιες ποσότητες βενζολίου και άλλων καρκινογόνων ουσιών όπως τολουόλιο (κλπ) και ότι όλα αυτά είναι άμεσα υπεύθυνα για λευχαιμία και άλλα ήδη καρκίνου, καθώς και προβλήματα στο νευρικό σύστημα... τι άλλο να πούμε;
το βενζόλιο, είναι δηλητήριο για τα οστά,
προκαλεί αναιμία και μειώνει τα λευκά αιμοσφαίρια!
Συνεπώς, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι η παρατεταμένη έκθεση, θα προκαλέσει Λευχαιμία!
Ή κάθε άλλη μορφή καρκίνου!
Το βενζόλιο, είναι μια τοξίνη, που μπορεί επίσης, να προκαλέσει αποβολή
εμβρύου και να επηρεάσει το ήπαρ και τα νεφρά.
Είναι δε σημαντικό να γνωρίζετε, ότι αποβάλλεται πολύ δύσκολα
από τον οργανισμό!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
κάνω ανακύκλωση
αν αναλογιστείς ότι χωρίς καταλύτη εκπέμπεις 10πλασιες ποσότητες βενζολίου και άλλων καρκινογόνων ουσιών όπως τολουόλιο (κλπ) και ότι όλα αυτά είναι άμεσα υπεύθυνα για λευχαιμία και άλλα ήδη καρκίνου, καθώς και προβλήματα στο νευρικό σύστημα... τι άλλο να πούμε;
Οτι οι βενζίνες που βάζουμε δεν έχουν βενζόλιο?
Το βενζόλιο είναι μία από τις ενώσεις αρωματικών υδρογονανθράκων που βρίσκονται σαν πρόσθετα στην αμόλυβδη βενζίνη (μαζί με το τολουόλιο και το ξυλόλιο).Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Οτι οι βενζίνες που βάζουμε δεν έχουν βενζόλιο?
Ναι όταν μας σώσανε απο τον μόλυβδο γύρω στο 90, οι προδιαγραφές μιλάγανε για 5% μέγιστο κατ όγκο βενζόλιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Το βενζόλιο είναι μία από τις ενώσεις αρωματικών υδρογονανθράκων που βρίσκονται σαν πρόσθετα στην αμόλυβδη βενζίνη (μαζί με το τολουόλιο και το ξυλόλιο).
Τά τελευταία χρόνια το μέγιστο βενζόλιο έχει πάει στο 1% στην προδιαγραφή.
Εάν βάλεις και την εξέλιξη στους καταλύτες-κινητήρες και την ανανέωση του στόλου με αποκλειστικά καταλυτικά οχήματα, μάλλον ο κίνδυνος του βενζολίου έχει περάσει πλέον.
ναι, μόνο που εδώ λένε για αφαίρεση καταλύτη, άρα και εκτόξευση της εκπομπής βενζολίου (σε σχέση με τις εκπομπές ενός καινούριου καταλυτικού πάντα).
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Δηλαδη ρε φιλε μου, χωρις κανενα ιχνος αντιπαραθεσης κ γω, δεν εχεις κανει ποτε καμμια παρανομια - ατοπια ???
Δεν εχεις ριξει ποτε κατι κατω ? Μια γοπα απο τσιγαρο ? Ενα τενεκεδακι αναψυκτικου ? Ησουν παντα προσεκτικος κ καθαρος ? Εστω μια τσιχλα να εφτυσες στην θαλασσα ?
Κ ετσι ναναι , σου δινει αυτο το δικαιωμα να μιλας για πυρκαγιες , ενω εμενα οχι επειδη εβγαλα τον καταλυτη ?
Ψαξε λιγο τον εαυτο σου , να δεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι υπευθυνοι για την κατασταση , κ μην ψαχνεις τον πρωτο τυχωντα να τον βαφτησεις αποδιοπομπαιο τραγο κ να τον βαλεις στην πυρα ?
Εγω , σε πληροφορω οτι ειμαι πολυ πιο συνειδητοποιημενος οικολογικα , απο πολους εδω μεσα , κ οχι μονο ...
Αν νομιζεις οτι αυτη , η μοναδικη μου πραξη , ειναι ικανη για να μου βουλωσει το στομα περι οικολογιας κ ηθικολογιας εισαι ΠΟΛΥ γελασμενος ...
Εγω θα συνεχησω να κραζω αυτους που καινε τα δαση, αυτους που αδειαζουν τα αποβλητα στην θαλασσα , αυτους που αραζουν στην παραλια αλλα δεν μαζευουν τα σκουπιδια τους , αυτους που αλλαζουν τα λαδια κ τα χυνουν στους νεροχυτες ... θες να συνεχησω ??????
Με βαζεις στο ιδιο καζανι με ολους αυτους μηπως ?????????
φιλικα παντα
Ολο και κατι εχω κανει πιτσιρικας αλλα τα τελευταια 20 χρονια προσπαθω να αποκτησω οικολογικη συνειδηση.Γοπες μπορει να πεταω ακομα,τα αλουμινια τα ανακυκλωνω,οπως και το γυαλι.Φροντιζω τα σκουπιδια μου να εχουν τον μικροτερο δυνατο ογκο και να ειναι μεσα στον καδο κι οχι γυρω απ αυτον.
Δεν εχει να κανει τοσο με την πραξη σου οσο με το σκεπτικο του νεοελληνα που παραθεσες:
"Δεν θα δικαιολογηθω για κατι , απλα πλεον δεν μου κανει καμμια αισθηση βλεποντας τα παντα γυρω μου ...
Νταλικες να βγαζουν συννεφα μαυριλας, Ταριφες το ιδιο , Διχρονιλες , μολυσμενα τα παντα γυρω μας , εργοστασια , βρωμια παντου ... και να μην ξεχασω τις απαραδεκτες Φωτιες που κατεστρεψαν τα παντα ολα ..
Τωρα θα γυρησουν μερικοι κ θα πουνε κ εσυ τι κανεις ? Αν σκεφτομασταν ολοι ετσι τα πραγματα θα ηταν χειροτερα κτλ κτλ
Δεν εχουν αδικο ...
Απλα θα πω το εξης .. Οταν ζω σε ενα σκουπιδοτοπο, δεν θα ψαξω σκουπιδοτενεκε για να πεταξω το σκουπιδακι μου ... θα το πεταξω κατω κ δεν θα με νοιαξει κιολας ...
Αν ολα ηταν καθαρα , θα το πεταγα στον σκουπιδοτενεκε ..."
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δηλαδη αμα ξαναβαλω τον καταλυτη ... σωθηκατε !
Δεν θα παθετε καρκινο ... ουτε λευχαιμια.
ε ρε, κουνια που σας κουναγε ...
Θα λυθει το προβλημα ετσι ?
Δεν σας κατηγορω , γιατι καταλαιβανω την απογνωση σας κ τον θυμο σας , κ την αναγκη σας να ξεσπασετε καπου με ολα αυτα που βλεπετε γυρω σας το τελευταιο διαστημα ... κ αφου δεν βρισκετε τους πραγματικους υπευθυνους , ξεσπατε σε εμενα .
Λες κ γω ειμαι ο καταστροφεας του κοσμου επειδη εβγαλα τον καταλυτη ...
Μια συμβουλη : Ξεκινηστε να κανετε τον κοσμο καλυτερο απο τα χοντρα περιβαλλοντολογικα προβληματα κ μετα ελατε σε εμενα να μου κανετε κυρηγμα ... νασται σιγουροι οτι μεχρι τοτε θα εχω βαλλει κ τον καταλυτη επανω ...
φιλικα
ωραια τα λετε στο φιλο που εβγαλε το καταλυτη ...του τα χωνετε παρα πολυ ομορφα ...
να ρωτησω και εγω ...γιατι εσεις ολοι της οικολογικης ανησυχίας δεν αντικαθιστατε την μεγαλη σας μηχανη με ενα παπακι ? που εχει πολυ μικροτερο ογκο ρυπογονων αναλωσιμων αλλα και εντελλει πολυ μικροτερη καταναλωση σε βενζινουλα ...???????? αλλα αντι για αυτου εχουμε γεμισει 1000αρια ολων των κατηγοριων να σουλατσαρουν μεσα στην αθηνα ...
μηπως να σας βαλω και εγω στο ιδιο καζανι που βαζετε και εσεις τον φιλο τον α-καταλυτο ????
PROzacRIDER
Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουμε οικολογική συνείδηση, θέλει χρόνο να περάσει στον κόσμο. Ευτυχώς πάμε κανένα ταξίδι στην Ευρώπη και βλέπουμε πως θα έπρεπε να είμαστε. Και θα γίνει αυτό με χρονική υστέρηση αρκετών χρόνων όμως.
Συγνώμη φίλε Σταυρούλια, αλλά για μπεμβε δεν μιλάς..?Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Και όπως και να το κάνουμε εάν βγάλεις τον καταλύτη χάνεις μερικά κιλάκια και κερδίζεις λίγο σε απόδοση...
Στα 300 κιλά και τι έγινε που έχασες 3 περίπου και πήρες και 1,5 άλογο?
Ρε πότε θα αρχίσετε να μιλάτε σοβαρά...?
Εδώ ο φίλος Νίκος έχει κάνει μια άκρως ενδιαφέρουσα παρατήρηση, με την οποία συμφωνώ απόλυτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ωραια τα λετε στο φιλο που εβγαλε το καταλυτη ...του τα χωνετε παρα πολυ ομορφα ...
να ρωτησω και εγω ...γιατι εσεις ολοι της οικολογικης ανησυχίας δεν αντικαθιστατε την μεγαλη σας μηχανη με ενα παπακι ? που εχει πολυ μικροτερο ογκο ρυπογονων αναλωσιμων αλλα και εντελλει πολυ μικροτερη καταναλωση σε βενζινουλα ...???????? αλλα αντι για αυτου εχουμε γεμισει 1000αρια ολων των κατηγοριων να σουλατσαρουν μεσα στην αθηνα ...
μηπως να σας βαλω και εγω στο ιδιο καζανι που βαζετε και εσεις τον φιλο τον α-καταλυτο ????![]()
Διότι πολλοί από εμάς μπορεί να έχουμε τον καταλύτη στην ΘΕΣΗ του αλλά ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ οικολογικά.
Αυτό φίλε δεν σε κάνει οικολόγο σε κάνει ΑΝΘΡΩΠΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Φροντιζω τα σκουπιδια μου να εχουν τον μικροτερο δυνατο ογκο και να ειναι μεσα στον καδο κι οχι γυρω απ αυτον.
Πέτα για ανακύκλωση το κέβλαρ κράνος σου ή το θερμοπλαστικό ,άσε την μοτό (ούτε παπάκι έστω και λίγο, καίει βενζίνη) ,πάρε ποδήλατο που καίει λίπος ,κόψε το ρεύμα ,πάρε και τα βουνά.
Αν πας πάρε και μένα γιατί δεν αντέχω άλλο τις οικολογικές μαλ.. συγνώμη ανησυχίες.
Πόσοι επιστήμονες ''χάθηκαν'' λέγοντας αντίθετα πράγματα απο αυτά ''πρέπει'' να πουν ;
Η οικολογία είναι μια τεράστια μπίζνα με επίσης τεράστια έσοδα.
Και για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους ,μου αρέσει το καθαρό περιβάλλον ,τα δάση τα εθνικά πάρκα, η ''άγρια φύση'' (όχι η άγρια δύση) ,η χλωρίδα και πανίδα .
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΩ ΑΜΑΣΗΤΟ
Ακους εκεί φαινόμενο του θερμοκηπίου ... Πως ρε δημιουργήθηκε ζωή
Να φύγετε να πάτε αλλού (στον Αρη πχ)
edit: Ο φίλος πάντως σαφώς και έκανε σφάλμα να βγάλει τον καταλύτη (οχι όμως για οικολογικούς λόγους)
Δεν θα σχοληθω με τον καταλυτη και τα σχετικα αλλα κυριως με την νοοτροπια του "ας στρωσουν και ας διορθοθουν ολοι οι υπολοιποι και μετα και εγω θα ακολουθησω..." αυτη ειναι η ΛΑΘΟΣ αντιμετωπιση σε ολα τα θεματα και η χαρακτηριστικη ελλειψη παιδειας που μας διακρινει ως εθνος γενικοτερα... Παντα περιμενουμε απο αλλους να μας σωσουν και εμεις δεν κανουμε φυσικα τιποτα για να διορθωθουμε σαν μοναδες, σαν ατομα... Και ομως ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση ειναι ο καθενας μας να κανει την αυτοκριτικη του και να διορθωσει οσα περισσοτερα μπορει σε προσωπικο επιπεδο και οχι να περιμενει απο το "κρατος" να δωσει το καλο παραδειγμα πρωτο... Εμεις ειμαστε το κρατος μας κυριοι, για οποιον δεν το καταλαβε ακομα... Τις δικες μας μαλακιες πληρωνουμε και θα πληρωνουμε μια ζωη...Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Δηλαδη αμα ξαναβαλω τον καταλυτη ... σωθηκατε !
Δεν θα παθετε καρκινο ... ουτε λευχαιμια.
ε ρε, κουνια που σας κουναγε ...
Θα λυθει το προβλημα ετσι ?
Δεν σας κατηγορω , γιατι καταλαιβανω την απογνωση σας κ τον θυμο σας , κ την αναγκη σας να ξεσπασετε καπου με ολα αυτα που βλεπετε γυρω σας το τελευταιο διαστημα ... κ αφου δεν βρισκετε τους πραγματικους υπευθυνους , ξεσπατε σε εμενα .
Λες κ γω ειμαι ο καταστροφεας του κοσμου επειδη εβγαλα τον καταλυτη ...
Μια συμβουλη : Ξεκινηστε να κανετε τον κοσμο καλυτερο απο τα χοντρα περιβαλλοντολογικα προβληματα κ μετα ελατε σε εμενα να μου κανετε κυρηγμα ... νασται σιγουροι οτι μεχρι τοτε θα εχω βαλλει κ τον καταλυτη επανω ...
φιλικα
Απο την αλλη αυτο την οικολογικη μανια-αγνοια-υποκρισια που μας διακρινει, που απο το μια ακρη φτανουμε στην αλλη παλι δεν την καταλαβαινω... "διυλιζουμε τον κονοπα και καταπινουμε την καμηλο"... την πεσατε τωρα ολοι στο φιλο επειδη εβγαλε τον καταλυτη λες και διεπαρξε το φοβεροτερο των οικολογικων εγκληματων...ακομα και τα λαθη εχουν μια ιεραρχηση και σιγουρα το δικο του λαθος ειναι πολυ χαμηλα σε αυτη σε σχεση με αλλα που κανουμε ολοι μας...
Συμπερασμα...ας κανουμε την αυτοκριτικη μας και ας κοιταξουμε να διορθωθουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα, να γινουμε καλυτεροι σαν ανθρωποι και σαν πολιτες, να αποκτησουμε μια παιδεια της προκοπης ξεφευγοντας απο την ιδιοτελεια και την ικανοποιηση της "παρτις" μας μονο και στη συνεχεια ασκουμε και την κριτικη μας γυρω μας με ολη μας την αυστηροτητα...
και για χαρα σας μαγκες![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια