Τι παιζει για αυριο?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
εγω να πω την αλήθεια μου, προτιμάω καισαριανή, όπως την προηγούμενη εβδομάδα ...
μα απο ότι φαινεται εκει θα παίξει... το άλλο έτσι κι αλλιώς, δεν πρέπει να έχει ανοίξει ακόμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω να πω την αλήθεια μου, προτιμάω καισαριανή, όπως την προηγούμενη εβδομάδα ...
μια χαρά ήταν η Καισαριανή αν και θέλει μεγαλύτερη ποικιλλία νομίζω στο μενού![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
το "αλλο " (πλειάδες) ειναι ακομα κλειστό
η καισαριανη ειναι και "φτωχή" και μακρια
ενα τετράγωνο πιο πάνω απο της "πλειάδες", εχει ενα μαγαζι το "σαρδελαδικο" τι λετε? παμε για την δοκιμή?
Τα βλεπω και μπαινω με ουζα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ενα τετράγωνο πιο πάνω απο της "πλειάδες", εχει ενα μαγαζι το "σαρδελαδικο" τι λετε? παμε για την δοκιμή?![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
μέσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ενα τετράγωνο πιο πάνω απο της "πλειάδες", εχει ενα μαγαζι το "σαρδελαδικο" τι λετε? παμε για την δοκιμή?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ωπα...!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μέσα...![]()
![]()
αλα τις...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ωπα...!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και εξω καλα ειναι![]()
![]()
έεεελα....?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αλα τις...![]()
![]()
πιπερι τις (ξερω κρυο ειναι αλλα ...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αλα τις...![]()
![]()
ντόρτια...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
έεεελα....?![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
λοιπον... ακου να δεις...! Επειδη σαρδελάδικο στα πετραλωνα δεν υπάρχει, κι ο ται λόγω του ότι μάλλον είναι ακόμα στο σαν ρεμο.... ε σόρυ στο σαν μαρίνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ντόρτια...![]()
![]()
![]()
το μαγαζί που (μαλλον) εννοεί είναι το θεραπευτήριο, Καλλισθένους & Κυδαντιδών 41. Στο αποπάνω τετραγωνο ακριβώς απο το άλλο...![]()