Έγω είχα R1,το πούλησα και παράγγειλα το 650.το σκεφτόμουν για το 1250.
Μετα το R1 φοβόμουν ότι το το 650 θα μου ήταν λίγο.Μετά όμως σκέφτηκα τη διαφορά.Το R1 ήταν μόνο για τη βόλτα και είχα άλλο για την πόλη.το ληστή θα είναι για όλα.Βόλτα,πόλη κτλπ.Στην πόλη κατα την γνώμη μου το 1250 είναι υπερβολικο.δεν χρειαζεσαι τοση δυναμή/ροπή.Ασε τώρα που λέω ροπή με το 1250 όπως και με το R1 σπινιάρεις με το παραμικρό.
Δεν θα σου πω,ουτε για διαφορά καταναλώσης,ουτε για βάρος μιας είναι σχεδον ιδια,αλλά θα σταθώ στην ουσία.
Αν είναι μηχανή βόλτας-ταξιδι παρε το 1250.Αν είσαι 80 πολη-20 ταξίδι το 650.
Άλλα πιστευα και εγώ μέχρι που ο GIGENIS(να ναι καλά) μου το έδωσε για βόλτα.καναμε βόλτα για καμία ωρα περίπου.Πήγαμε εθνική-πόλη-μποτιλιαρισμα-παρκάρισμα-μανουβρες και εντυπωσιάστικα.Όχι λογο της δύναμης,λόγο του πακέτου.
Και να σου πω κάτι,μία χαρά πάει όσο αναφορά τη δύναμη,δεν το πίστευα,έχει πολύ καλό τραβηγμά.Τελικές δεν με ένοιαζαν πότε και με το R1 γουσταρα να πηγαίνω 140-160 και να ανοίγω το γκάζι και να φεύγει.
Έχεις οδήγησει κάποιο απο τα 2?
Από τα χαρτιά μεχρι την ούσια έχει μεγάλη διαφορά.
Αν κοιταξεις πχ για το 650 δεν είναι σε χαρακτηριστικα το καλυτερο,ουτε το πλαισιο είναι τοπ,ουτε οι αναρτησεις,ουτε το βάρος αλλά και το μοχλικο του έχει σε σχέση με τους ανταγώνιστές που δεν έχουν και καλά φρένα και ένα καταπλήκτικό(κατα τη γνώμη μου) κινητηρα για την κατηγορία του φυσικά.Έχει 50 κυβικα παραπανω με μεγαλη διαδρομή εμβόλου που σημαίνει αυξήμενη ρόπη-τράβηγμα.βάζεις μία έκτη και πηγαινεις και άφηνεις τους άλλους να σε παιρνανε.Αν σου αρέσουν τα νούμερα δες ρεμπριζ με 6η.
Πάντως οδηγησέ τα και μετα αποφάσισε.
Αυτά![]()
![]()