Δηλαδή "Καλογερος - Κωλογερος 1-0"Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Εχθές το βράδυ ..................... Ο Κολ@γερος όμως είχε όρεξη να το συνεχίσουμε .....
![]()
Δηλαδή "Καλογερος - Κωλογερος 1-0"Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Εχθές το βράδυ ..................... Ο Κολ@γερος όμως είχε όρεξη να το συνεχίσουμε .....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Γέρος(με ύφος 1000 Καρδιναλίων):Πάρε από εδώ την μηχανή σου.
Εγώ:![]()
Γιατί;
Γ: Για να παρκάρω το αμάξι μου.
Ε:![]()
![]()
Τι είναι αυτά που λέτε κύριε μου;;;
Γ: Να την πάρεις και να πας να την παρκάρεις εκεί που είναι για τις μηχανές.
Ε: Δεν έχει κύριέ μου θέση είναι όλες πιασμένες. Η μηχανή θα μείνει παρκαρισμένη ΕΔΩ!
Γ: Πάρτην σου είπα να παρκάρω το αμάξι (επιμένει ο σκ@τόγερος).
Ε: Και γιατί να την πάρω; Σου χρωστούσα την θέση;
Γ: Εγώ πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και δικαιούμαι να παρκάρω.
Ε: Ε και; Και εγώ πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και δικαιούμαι ΚΑΙ ΕΓΩ να παρκάρω.
Γ: Ναι, αλλά εγώ πληρώνω περισσότερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E:Ναι αλλά εγώ έχω μαζί μου ένα σφραγισμένο μπουκαλάκι των 500ml με υγρά φρένων...και ξέρεις πόσο πάει το βάψιμο την σήμερον ημέρα ...εεεεε φφφφφανταστικέ παππουλίνο?????![]()
...γι'αυτό ΔΕΝ παρκάρουμε ΠΟΤΕ στον δρόμο...μόνο σε πεζοδρόμιο και σε μέρος που δεν εμποδίζει το ξεπαρκάρισμα άλλων μοτοσακών (το ελεύθερο περπάτημα των πεζών εννοείται προφανώς)
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μα δεν τον ενοχλουσε στο να παρκαρει! οποτε δεν ευσταθει το "Δεν παρκαρουμε ποτε στο δρομο, επειδη μπορει να βγει ενας τρελος και να μας πει να το παρουμε απο 'κει"! Εμμεσως αυτο ακριβως λες!
Τι θα ελεγες αν ο ιδιος κυριος, ηταν ο ιδιοκτητης του καταστηματος μπροστα στο πεζοδρομιο, στο οποιο θα επιχειρουσε να παρκαρει και του εκανε το ιδιο σκηνικο; Και μαλιστα τοτε θα ειχε και απολυτο δικιο γιατι ειναι παρανομη η σταθμευση στο πεζοδρομιο!
Μη θεωρουμε σωστο οτι κανουμε εμεις, αυθαιρετα!
Σε λίγο όυτε να κυκλοφορούμε δεν θα μπορούμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...γι'αυτό ΔΕΝ παρκάρουμε ΠΟΤΕ στον δρόμο...
Δεύτερο σκηνικό σε λιγότερο απο μία εβδομάδα με πρωταγωνιστή πάλι γέρο(αυτόν δεν μου πάει η καρδιά να τον βρίσω γιατί παρόλο που με εκνεύρισε ήταν ήρεμος και ευγενέστατος):
Εχθές κατά τις 5:30 το απόγευμα γυρνάω από την δουλειά μου και βρίσκομαι στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου(για όσους δεν ξέρουν από Θεσσαλονίκη, είναι ένας παραλιακός μονόδρομος με 6 λωρίδες κυκλοφορίας). Έχω πιάσει αριστερή λωρίδα(όχι αυτήν με τα παρκαρισμένα, την διπλανή) και πηγαίνω με καμιά 50-60 χιλιόμετρα. Μπροστά μου κανένας και γενικά ο δρόμος ήταν ψιλοάδιος.
Εκεί που οδηγάω και είμαι χαλαρός, ξαφνικά ακούω ένα κορνάρισμα από δεξιά. Τρόμαξα, έκανα και έναν απότομο ψιλοελιγμό προς τα αριστερά και όπως κοιτάω δεξιά μου βλέπω τον γέρο μέσα σε ένα κουτί mercedes. Συνεχίζω κανονικά την πορεία μου και 10 μέτρα παρακάτω μας πιάνει φανάρι. Ο γέρος έρχεται και σταματάει δίπλα μου ακριβώς και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
Εγώ: Συγνώμη κύριε αλλά γιατί μου κορνάρατε;
Γέρος: Σου έφυγε δεξιά και θα έπεφτες επάνω μου.
Ε: Κύριε μου είμαι μέσα στην λωρίδα μου και πηγαίνω ευθεία. Και δεξιά να μου έφυγε όπως λέτε, δεν βγήκα από την λωρίδα μου.
Γ: Άλλη φορά να πηγαίνεις ίσια.
Ε: Ακούτε αυτά που λέτε; Αυτήν την στιγμή που μιλάμε το μισό σας αμάξι είναι στην μία λωρίδα και το άλλο μισό στην άλλη, και θα μου κάνετε υποδείξεις ενώ πήγαινα κανονικά στην λωρίδα μου;
Σε αυτό το σημείο ο μπάρμπας κάτι πήγε να πει, αλλά το φανάρι άναψε πράσινο και σηκώθηκα και έφυγα.
Παράκληση προς όλους τους αρμόδιους:
ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
I would rather make history than read about it.
Στη Θεσσαλονικη ειπες ή στην Αγγλια, γιατι μπερδεψα..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
..................... όσους δεν ξέρουν από Θεσσαλονίκη, είναι ένας παραλιακός μονόδρομος με 6 λωρίδες κυκλοφορίας). Έχω πιάσει αριστερή λωρίδα(όχι αυτήν με τα παρκαρισμένα, την διπλανή) και πηγαίνω με καμιά 50-60 χιλιόμετρα. .................![]()
Μάλλον μπερδεύτηκε ο ίδιος αφού κι ο γέρος από δεξιά του ερχότανε, εκτός κι αν οδηγούσε παρκαρισμένοΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Στη Θεσσαλονικη ειπες ή στην Αγγλια, γιατι μπερδεψα..![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Στη Θεσσαλονικη ειπες ή στην Αγγλια, γιατι μπερδεψα..
Να κόψετε τις μεσημεριανές ... ρακές γιατί μπερδεύετε το σκόρδο με το κρεμμύδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μάλλον μπερδεύτηκε ο ίδιος αφού κι ο γέρος από δεξιά του ερχότανε, εκτός κι αν οδηγούσε παρκαρισμένο![]()
![]()
Α.. μονοδρομος ειπε ρε! Εβαλα το κεφαλι κατω απ' τη βρυση και μετα το ειδα! Αλλα μονοδρομος με 6 λωριδες! Στη Θεσσαλονικη ειπες ή στην Αγγλια, γιατι μπερδεψα..![]()
Ρε banana κόντεψα να πνιγώ από το γέλιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Α.. μονοδρομος ειπε ρε! Εβαλα το κεφαλι κατω απ' τη βρυση και μετα το ειδα! Αλλα μονοδρομος με 6 λωριδες! Στη Θεσσαλονικη ειπες ή στην Αγγλια, γιατι μπερδεψα..![]()
Όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται, έχουμε στη Θεσσαλονίκη μονόδρομο με 6 λωρίδες κυκλοφορίας. Είναι ο παραλιακός δρόμος που περνάει μπροστά από το Makedonia Palace. Εάν έχεις έρθει Θεσσαλονίκη, δεν παίζει να μην έχεις περάσει από εκεί.
Βέβαια, οι 6 λωρίδες γίνονται 4, γιατί δεξιά και αριστερά έχει παρκαρισμένα.
Και επειδή με έκανες και γέλασα, τσάκω μερικές για να πάει καλά η βραδιά![]()
![]()
![]()
![]()
I would rather make history than read about it.