Σελίδα 143 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 4393133138139140141142143144145146147148153193243 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.131 έως 2.145 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    είναι ολοφάνερο... η μπάλα περνάει ξυστά πάνω απ τον ντίογκο....

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΦΤΑΝΕΙ.............

Άλλά βλέπεις ό έγωισμός είναι δύσκολο πράμμα.
    Όπως λοιπόν βλέπουμε όλοι μας ό ..........

ΝΤΙΟΓΟ............ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.....!!!

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ......???

Άντε φιλάκια,..........είπαμε έσάς όταν σάς πιάνει τό γαύρικο....!!!

υγ. Δέ θά δείξεις καί πότε σήκωσε τά χέρια ό Ντιόγο...??

ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΟ..................ΓΙΑΤΙ........!!!!!!!

ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...........

Έκτός άν άπευθύνεσαι σέ τελείως..........άσχετους....!!

βολτάδικο μέλος
    αν συμμετέχει ο παίχτης στην φάση κρίνεται απ το αν σηκώσει τα χέρια ή όχι; αυτός είναι δικός σου κανονισμός;

με το που γίνεται η σέντρα ο ντιόγκο μένει ακίνητος στο σημείο που δείχνει η εικόνα, απ την σέντρα μέχρι και το γκολ δεν κουνιέται εκατοστό. δεν είναι κρυφό, έμπα youtube και δες το.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    οταν απαντας καθαρα ποδοσφαιρικα χωρις τα κολληματα κατι πας να πεις...

να σου πω ποιο ειναι το μεγαλυτερο αγωνιστικο προβλημα της ΑΕΚ κατα την αποψη μου

τα αμυντικα μας χαφ (και εχουμε καμια ...10ρια...στο ροστερ γαμ.τ.π.μ.) ειναι ολοι για τα μπαζα... παγκιτες...

ουτε κοβουν , ουτε πρεσαρουν, ουτε κανουν μπαλιες μπροστα...

η ομαδα ειναι κομενη στα δυο : στην αμυνα και στην επιθεση

μπροστα εχουμε πολυ καλη ποιοτητα και φαντασια. αλλα η μπαλα δε φτανει εκει με τιποτα....

δεν θεωρώ κόλλημα το να μην φοράω παρωπίδες!!! ή αν προτιμάς ναι αεκτζής είμαι αλλά όταν ξεκινάμε αυτά τα η διαιτησία δεν αφήνουν την ομάδα να προχωρήσει και όλα αυτά τα κουλά ναι με πιάνουν τα νεύρα μου. Μου θυμίζουν αρκετά την ιστορία με τις "χαμένες πατρίδες". Ναι ρε παππού κάποτε ήμασταν στη Σμύρνη και είχαμε και λεφτά τώρα όμως δεν υπάρχουν αυτά. Άιντε ξανά μανά η Σμύρνη που κάηκε... ποδοσφαιρικά δηλαδή οκ έχουμε αδικηθεί σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν γίνεται μονίμως εμάς να μας αδικούνε και επίσης δεν αντέχω αυτή τη μεμψιμοιρία. Καθόμαστε και θυμόμαστε και κάνουμε χιλιάδες αναλύσεις για το τάδε πέναλτι το τάδ εφάουλ που δεν δόθηκε ή τότε θυμάσαι το ματς με τον πανκουτσελεβριακό που δεν μας έδωσε ο διαιτητής εκείνο το οφσάιντ και φάγαμ εγκολ και μπλα μπλα μπλα. Έγιναν τέλος.
    Αυτό είναι εμένα το κόλλημα μου!!!
    Αν ανεβάσουμε την ποιότητα της ομάδας αν διορθωθούν τα στραβά μας τότε θα είμαστε άξιοι να διεκδικήσουμε και πρωτάθλημα και κύπελλο κι ότι θες.

Όσο για τα αμυντικά χαφ που λες δεν διαφωνώ όχι τόσο στο κόβουν όσο στο ότι δεν περνάνε μπαλιέ ςμπροστά. Έχεις δίκιο σε αυτό όντως η μπάλα δεν περνά μπροστά με την καμία. Βάλε και την αργή πολύ αργή μας ανάπτυξη και να το βασικό μας πρόβλημα.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    μην πας μακρυα ρε συ...μονο τις τεσαρες στα μεταξυ μας και το οτι ολο μας βλεπετε απο την τηλεοραση, ενω σας αποκλειουν κατι αντερλεχτ , σου κανει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    η Λιλ μας απεκλεισε ρε αμπαλε με τη νικη στο Μιλανο πηρε τη 2η θεση του ομιλου

τις τεσαρες στα πλαυ οφφ θυμασαι αλλα κατι 3-0, 1-3 (στη λεωφορο) τα ξεχνας...

κατσε βαλε τα παιχνιδια μεταξυ μας παλι και μετρα νικες να δεις μονος σου.. βαριεμαι εγω...

και κανε και το ιδιο μετα και δες που τερματιζεις και δες που τερματιζει η ΑΕΚ ... ακριβως τα ιδια σκατα με το μπαρδον αγαπητε αλλα εσενα σου ειπε καποιος απο τη Θ13 οτι παντα απο κατω μας εχετε και το πιστεψες...

και πες μου τι εχεις κανει καλυτερο απο την ΑΕΚ .... και μη ξεχναμε οτι περναμε τα χειρωτερα χρονια απο την ιδρυση της ομαδας τωρα.... απο κατι θεσεις 34η στη καταταξη των ομαδων τωρα πεσαμε στην 80τοσο...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

κατσε βαλε τα παιχνιδια μεταξυ μας παλι και μετρα νικες να δεις μονος σου.. βαριεμαι εγω...

και κανε και το ιδιο μετα και δες που τερματιζεις και δες που τερματιζει η ΑΕΚ ... ακριβως τα ιδια σκατα με το μπαρδον αγαπητε αλλα εσενα σου ειπε καποιος απο τη Θ13 οτι παντα απο κατω μας εχετε και το πιστεψες...

και πες μου τι εχεις κανει καλυτερο απο την ΑΕΚ .... και μη ξεχναμε οτι περναμε τα χειρωτερα χρονια απο την ιδρυση της ομαδας τωρα.... απο κατι θεσεις 34η στη καταταξη των ομαδων τωρα πεσαμε στην 80τοσο...

ΑΕΚΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ............ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν συμμετέχει ο παίχτης στην φάση κρίνεται απ το αν σηκώσει τα χέρια ή όχι; αυτός είναι δικός σου κανονισμός;

με το που γίνεται η σέντρα ο ντιόγκο μένει ακίνητος στο σημείο που δείχνει η εικόνα, απ την σέντρα μέχρι και το γκολ δεν κουνιέται εκατοστό. δεν είναι κρυφό, έμπα youtube και δες το.

ΟΧΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ............ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ....!!

Αύτός σήκωσε τά χεράκια του γιά νά μάς δείξει ότι είναι άμέτοχος....!!
    Δέ λέει ό κανονισμός τέτοια.
    Μήν παραφράζεις τά λόγια μου και μήν κάνεις τό κορόιδο.....!!!

Τζάμπα καυγάς γιά τό τίποτε...!!

Άλλά βλέπεις άπό τό λέγε -λέγε από τά άστέρια τής TV.........πού φρόντισαν νά τά μαζέψουν
    μόλις τούς μάλωσαν,...........
    ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ.............ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.....!!!

Κρατική τηλεόραση...........ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ...........
    ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ .....έτσι γιά νά βάζουμε τά πράμματα
    στή θέση τους.!!!!

Κάποιος τούς έκραξε καί άνασκεύασαν πάραυτα.....!!!
    Ένα γκόλ σού λέει καί αύτό μάπα...??
    Τί λέτε ρέ γκολάρα ήτανε.....!!!
    Γιά ένα πρεστίζ ζούμε ρέ γαμώτο....!!!
    Ή γιά μιά πλύση έγκεφάλου....!!!

βολτάδικο μέλος
    καλά ότι είναι τζάμπα η όλη συζήτηση, σίγουρα, αφού έτσι και αλλιώς δεν βλεπόμασταν στο 99% του παιχνιδιού. αλλά επιμένω ότι ήταν καθαρό... anyway....

καλά ότι είναι τζάμπα η όλη συζήτηση, σίγουρα, αφού έτσι και αλλιώς δεν βλεπόμασταν στο 99% του παιχνιδιού. αλλά επιμένω ότι ήταν καθαρό... anyway....

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.............

Σεβαστές...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Και τώρα λάδι στην φωτιά...

Τι τρώγεστε ρε παιδιά...;;;

Ο ΠΑΟ έπαιξε με μια σοβαρή ομάδα και έχασε και στα δύο παιχνίδια με την Ατλέτικο να μην είναι και στο 100%.

Ο ΟΣΦΠ με μια Τότεναμ έπαιξε σε φιλικό ώς σοβαρή ομάδα και έχασε το τόπι. Σερίφηδες και καφενεία Β-Γ-Δ Ευρώπής δεν θεωρούνται σοβαρές ομάδες.

Η ομάδα μου δεν έχει παίξει ακόμα με σοβαρή ομάδα. Η Βασλούι δεν είναι και οτι σοβαρότερο τώρα να βγάλουμε συμπεράσματα. Μην τρελαθούμε τώρα.

Αφήστε να δούμε καμιά σοβαρή ομάδα να παίζει με εμάς και μετά θα κρίνουμε. Προς το παρόν τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    συζήτηση του... ξέρετε ποιου... έχει πολύ μεγάλη σημασία αν ήταν καθαρό το γκολ ή όχι;;;
    δεν θα περνούσε έτσι κι αλλιώς ο ολυμπιακός; ναι και πανεύκολα μάλιστα. υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι;;; όχι φυσικά. έκανε μεγάλη διαφορά το 0-0 από το 1-0; άλλαξε ξαφνικά η γνώμη των πολιτών και είπαν α έπαιξε μπαλάρα ο ολυμπιακός;;; και πάλι ΄χοι. επομένως τι αναλώνεστε με αυτή την μπούρδα και εντελώς άνευ ουσίας ιστορίας. ήταν δεν ήταν το γκολ μέτρησε τέλος.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    [B

ΡΕ ΤΖΩΡΤΖ.............

Δέ μας δίνετε τό Νίνη ....????:rotflmao: :rotflmao:

[/B]
    κριμα πραγματικα....
    τουλαχιστον...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ..μην τα λετε αυτα αλλου....
    αφηστε τα για εδω μεσα..
    εμεις δεν θα σας κοροιδεψουμε
    αλλα ειναι κριμα να γινεστε ρεζιλι και εξω

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

αλλά δεν γίνεται μονίμως εμάς να μας αδικούνε και επίσης δεν αντέχω αυτή τη μεμψιμοιρία. Καθόμαστε και θυμόμαστε και κάνουμε χιλιάδες αναλύσεις για το τάδε πέναλτι το τάδ εφάουλ που δεν δόθηκε ή τότε θυμάσαι το ματς με τον πανκουτσελεβριακό που δεν μας έδωσε ο διαιτητής εκείνο το οφσάιντ και φάγαμ εγκολ και μπλα μπλα μπλα. Έγιναν τέλος.
    Αυτό είναι εμένα το κόλλημα μου!!!
    Αν ανεβάσουμε την ποιότητα της ομάδας αν διορθωθούν τα στραβά μας τότε θα είμαστε άξιοι να διεκδικήσουμε και πρωτάθλημα και κύπελλο κι ότι θες.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    κριμα πραγματικα....
    τουλαχιστον...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ..μην τα λετε αυτα αλλου....
    αφηστε τα για εδω μεσα..
    εμεις δεν θα σας κοροιδεψουμε
    αλλα ειναι κριμα να γινεστε ρεζιλι και εξω
    Λοιπόν ................ γκάλοπ !!!

Είναι ο Νίνης

Α) 10άρι

Β) 7άρι

Ψηφίζω το Β !!!

ρε πρωταθλητη 2008 δεν ηθελες για να περασεις διπλο στους κουλους της αντερλεχτ αλλα πηρες τα @@@ τους??? η θυμαμαι λαθος και σιχτιριαζε τζαμπα ο μπουσα τοτε???:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Λοιπόν ................ γκάλοπ !!!

Είναι ο Νίνης

Α) 10άρι

Β) 7άρι

Ψηφίζω το Β !!!

γκαλοπ λεει ο αλλος
    οκ οταν ειναι καιβγει το αποτελεσμα στειλτε το στον τεν κατε, γιατι ο μλκς τον εβαζε περισυ δεκαρι, οπως και με την ατλετικο προχτες.....να του πειτε οτι κανει μαλακιες μπας και τις διορθωσει

ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις