Από πέρισυ του το λέμε ............ δεν μας ακούει .......... και να τα αποτελέσματα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
.....να του πειτε οτι κανει μαλακιες μπας και τις διορθωσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Από πέρισυ του το λέμε ............ δεν μας ακούει .......... και να τα αποτελέσματα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
.....να του πειτε οτι κανει μαλακιες μπας και τις διορθωσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλήθεια τώρα ρε ΑΕΚτζήδες ............. σας ικανοποίησε η χθεσινή εμφάνιση σας απέναντι στην ........... Κοσλοντούι ;;;![]()
![]()
![]()
Ικανοποίηση;... μόνο για την νίκη και 2-3 φάσεις , προσωπικά. Περιμένω να την δώ με σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα για να δώ τι μπορεί να κάνει. Προς το παρόν λοιπόν ικανοποιήση μόνο για την νίκη.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μάγε ....... κάνατε 60 λεπτά να πετύχετε γκολ με μια ομάδα του πουθενα ........... και μάλιστα δικαιολογημένα καθώς δεν παίζατε μία .........Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ικανοποίηση;... μόνο για την νίκη και 2-3 φάσεις , προσωπικά. Περιμένω να την δώ με σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα για να δώ τι μπορεί να κάνει. Προς το παρόν λοιπόν ικανοποιήση μόνο για την νίκη.
Gandalf
Τα άλλα 2 ήταν εντελώς διαδικαστικά καθώς ανοίχτηκαν τελείως ........
Ωραίος ο Σκόκο, πολύ εξεληξιμο δίδυμο με τον Μπλάνκο !!!
![]()
Ρε συ cal, επειδη εισαι ο πιο αντικειμενικος βαζελος εδω, και επειδη της κοντης ψ....ης (αεκ) της εφταιγαν οι τριχες, μπορεις να μου εξηγησεις τι ζορι τραβανε μερικοι , που επειδη εβγαλαν γκριζες τριχες στα @@ τους νομιζουν οτι μονο αυτο φτανει να εχουν το αλανθαστο?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κριμα πραγματικα....![]()
τουλαχιστον...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ..μην τα λετε αυτα αλλου....
αφηστε τα για εδω μεσα..
εμεις δεν θα σας κοροιδεψουμε
αλλα ειναι κριμα να γινεστε ρεζιλι και εξω
![]()
Πες μου ρε φιλε, τι ζορι τραβανε με το οφσαιντ του γαυρου και με την κληρωση του?
Τελικα τι τους φταιει, το πετσινο πρωταθλημα, ο γκαγκατσης, τα χρωστουμενα του θειου, η επιστροφη του καραφτυμενου πριγκιπα, ή οτι το κοτερο βυθιζεται απο τον σισσε?
Αντε πες τα εσυ, γιατι εγω του μιλαω του τοιχου, αλλα ντουβαρι μενει.
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
re sy kwstaki min trelenesai, xavales ginetai..Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ρε συ cal, επειδη εισαι ο πιο αντικειμενικος βαζελος εδω, και επειδη της κοντης ψ....ης (αεκ) της εφταιγαν οι τριχες, μπορεις να μου εξηγησεις τι ζορι τραβανε μερικοι , που επειδη εβγαλαν γκριζες τριχες στα @@ τους νομιζουν οτι μονο αυτο φτανει να εχουν το αλανθαστο?
Πες μου ρε φιλε, τι ζορι τραβανε με το οφσαιντ του γαυρου και με την κληρωση του?
Τελικα τι τους φταιει, το πετσινο πρωταθλημα, ο γκαγκατσης, τα χρωστουμενα του θειου, η επιστροφη του καραφτυμενου πριγκιπα, ή οτι το κοτερο βυθιζεται απο τον σισσε?
Αντε πες τα εσυ, γιατι εγω του μιλαω του τοιχου, αλλα ντουβαρι μενει.
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
kaneis den travaei zori me tis faseis tou allou i me to A i me to B,
apla kouventa ginetai, peirazei o enas ton allon e kai entaxei petame kai kammia bixti , na xupnane merikoi :rotflmao:
min trelenesai![]()
![]()
![]()
οχι ουτε καν νικη δεν ηθελα με την αντερλεχτ.... ηθελα απλα ηττα της λιλ στο μιλανο (ω τι μεγα αποτελεσμα...)Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε πρωταθλητη 2008δεν ηθελες για να περασεις διπλο στους κουλους της αντερλεχτ αλλα πηρες τα @@@ τους??? η θυμαμαι λαθος και σιχτιριαζε τζαμπα ο μπουσα τοτε???:rotflmao:
η ισοπαλια αν παιρναμε εμεις ισοπαλια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
συζήτηση του... ξέρετε ποιου... έχει πολύ μεγάλη σημασία αν ήταν καθαρό το γκολ ή όχι;;;
δεν θα περνούσε έτσι κι αλλιώς ο ολυμπιακός; ναι και πανεύκολα μάλιστα. υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι;;; όχι φυσικά. έκανε μεγάλη διαφορά το 0-0 από το 1-0; άλλαξε ξαφνικά η γνώμη των πολιτών και είπαν α έπαιξε μπαλάρα ο ολυμπιακός;;; και πάλι ΄χοι. επομένως τι αναλώνεστε με αυτή την μπούρδα και εντελώς άνευ ουσίας ιστορίας. ήταν δεν ήταν το γκολ μέτρησε τέλος.![]()
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ....
Κατάλαβες άραγε πού είναι ή ούσία...???
Λές νάχα έγώ καούρα γιά ένα μάτς.........πού δέ βλεπότανε καί ήταν προδιαγεγραμμένο
τό ποιός θά περάσει..??
ΓΙΑ ΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ..............καί πιάσε τήν ούσία...!!!
Γιά 2 λόγους λοιπόν έγραψα..........τόν εύκολο θα σέ άφήσω νά τόν μαντέψεις....!!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ............
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.........
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....!!!!
Άν καί τό βλέπω πολύ δύσκολο γιατί γιά νά μάθεις πρέπει νάσαι ταπεινός,
καί νάχεις άποβάλλει.........τό πολύ ΕΓΩ....!!!!
![]()
το ερωτημα σου δεν ειναι σωστο... φυσικα και ΟΧΙ και δε περιμενω να δω το παιχνιδι με τη βασλουι.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αλήθεια τώρα ρε ΑΕΚτζήδες ............. σας ικανοποίησε η χθεσινή εμφάνιση σας απέναντι στην ........... Κοσλοντούι ;;;![]()
![]()
![]()
και δυστηχως αποφευγετε να απαντησετε στο μοναδικο ερωτημα που εβαλα εγω... ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ... απαντησε μου και συνεχιζουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κριμα πραγματικα....![]()
τουλαχιστον...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ..μην τα λετε αυτα αλλου....
αφηστε τα για εδω μεσα..
εμεις δεν θα σας κοροιδεψουμε
αλλα ειναι κριμα να γινεστε ρεζιλι και εξω
![]()
ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...............ΟΤΙ
Έκανες τό Νίνη δεκάρι...............άς τό ξέρουμε μόνο έδώ μέσα μεταξύ μας.....!!!:rotflmao: :rotflmao:
Ρέ μπάς καί στά τσικό τού ΠΑΟ έπαιζε δεκάρι..??
![]()
krima pragmatika.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...............ΟΤΙ
Έκανες τό Νίνη δεκάρι...............άς τό ξέρουμε μόνο έδώ μέσα μεταξύ μας.....!!!:rotflmao: :rotflmao:
Ρέ μπάς καί στά τσικό τού ΠΑΟ έπαιζε δεκάρι..??
![]()
να δω τι θα κάνετε με την benfica, που πέρσι τις είχαμε ρίξει 5 γκολάκια και την είχατε βγάλει εδώ μέσα την χειρότερη ομάδα της ευρώπης....
παο-γαλατά-ντιναμό
άεκ-έβερτον-μπενφίκα
ως τώρα...
Σε εναν ανθρωπο που περυσι τετοιο καιρο επεμενε οτι το να βαζεις γκολ η...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ....
Κατάλαβες άραγε πού είναι ή ούσία...???
Λές νάχα έγώ καούρα γιά ένα μάτς.........πού δέ βλεπότανε καί ήταν προδιαγεγραμμένο
τό ποιός θά περάσει..??
ΓΙΑ ΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ..............καί πιάσε τήν ούσία...!!!
Γιά 2 λόγους λοιπόν έγραψα..........τόν εύκολο θα σέ άφήσω νά τόν μαντέψεις....!!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ............
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.........
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....!!!!
Άν καί τό βλέπω πολύ δύσκολο γιατί γιά νά μάθεις πρέπει νάσαι ταπεινός,
καί νάχεις άποβάλλει.........τό πολύ ΕΓΩ....!!!!
![]()
Να κοντρολαρεις την μπαλα με .......Το Χερι του θεου ειναι φυσιολογικο ( γιατι ειναι μερος τους σωματος του.......)
Ποιος μπορει να πει κατι....????
Να μιλισει για κανονες ποδοσφαιρου.....
Ποιος μπορει να μιλησει για ταπεινοτητα.....
Για εγω......
(Παμε τωρα να βαρεσουμε κανα σκαφτο ψιλοκρεμαστο σουτ μπας και βαλουμε .....
Καλαθι....!!!!! )
Tο ερώτημα είναι σωστότατο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το ερωτημα σου δεν ειναι σωστο... φυσικα και ΟΧΙ και δε περιμενω να δω το παιχνιδι με τη βασλουι.
και δυστηχως αποφευγετε να απαντησετε στο μοναδικο ερωτημα που εβαλα εγω... ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ... απαντησε μου και συνεχιζουμε
Προσωπικά και χωρίς ίχνος εμπάθειας, καθότι την ΑΕΚ και την εκτιμώ και την σέβομαι, η χθεσινή εικόνα που δείξατε μέχρι το 1ο γκολ, ήτανε επιεικώς για τα μπάζα !!!
Μετά οι Κοσλοντούι ανοίχτηκε και τα άλλα 2 τεμάχια ήτανε απλή διαδικασία .......
Εμένα πάντως αν ήμουν ΑΕΚ, η χτεσινή εικόνα θα με προβλημάτιζε πολύ !!!![]()
![]()
![]()
Στο ερώτημα που βάζεις δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία ......... όχι εγώ, όχι εσύ, όχι να κάνει η μάνα .......... ατέρμονη και φαύλη συζήτηση ............ σιγά ρε Γιώργο μην τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε κιόλας ..........![]()
![]()
![]()
Αν όμως θες οποσδήποτε απάντηση ........... πότε αναφέρεσε ;;; Στο φέτος ή στο γενικά ;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το ερωτημα σου δεν ειναι σωστο... φυσικα και ΟΧΙ και δε περιμενω να δω το παιχνιδι με τη βασλουι.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.............
ρέ φίλε..??
Άφού ήμασταν γιά τά πανηγύρια.........πές το μή ντρέπεσαι.....!!!!
Είναι δυνατόν μέχρι τό 60ο νά ψάχνεσαι μέ τό Κοζλοντούι..??
Θά συμφωνήσω άπόλυτα μέ τόν φίλο μου τόν Κρητσικάτσι....!!!
![]()