Περιοδικό "Μαστοριές" τεύχος Ιουνίου 2009Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
αυτο είναι για «φτιαχτο μόνος σου» κι ετσι?
![]()
![]()
![]()
![]()
πριν να δω την δευτερη φωτογραφία......![]()
![]()
![]()
![]()
βρηκα ενα k5 με λιγα χιλιομετρα καλη περιπτοση
δεν το εχω δει απο κοντα ακομα ειναι σε αλη πολη το ειδε φιλος μου και απο τα λιγα που ξερει μου ειπε ειναι καλο.
με τον κωδικο πλαισιου μπορω να δω για το πλαισιο και να ειμαι σιγουρος ???
k5 JS1GT76A*52100019 EOS 197 ειναι αυτα που δηλωσε η suzuki για ανακληση ...
αν δεν ειναι σε αυτα τοτε να προχορησω σε αγορα η θα την πατησω...
Φιλε μη βαζεις αριθμους πλαισιων σε δημοσια φορουμ. Ειδικα οταν η μηχανη δεν ειναι δικη σου:hypnotize
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
δεν εβαλα τον αριθμο πλαισιου
οι αριθμοι που εβαλα ειναι αυτοι που ειπε η suzuki οτι πρεπει να πανε για ανακληση
H οποία πρέπει να είναι όλη η παραγωγή των 2 ετών.Αρχικά δημιουργήθηκε από chriss
δεν εβαλα τον αριθμο πλαισιου
οι αριθμοι που εβαλα ειναι αυτοι που ειπε η suzuki οτι πρεπει να πανε για ανακληση
δηλαδη ειναι ολα για ανακληση για το πλαισιο ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από chriss
δηλαδη ειναι ολα για ανακληση για το πλαισιο ?
Σκέφτεσαι μήπως να το ρισκάρεις ? Να καβαλάς κάτι που σε κάθε λακουβίτσα να νομίζεις πως η μισή μοτό θα συνεχίσει Αττική Οδό και η άλλη μισή θα στρίψει για Πεντέλης ?![]()
![]()
Απ΄οτι θυμάμαι δεν κάνει εξαίρεση. Όλα τα Κ5 και Κ6 αλλα την εγκατάσταση την ονομάζει προαιρετικήΑρχικά δημιουργήθηκε από chriss
δηλαδη ειναι ολα για ανακληση για το πλαισιο ?![]()
Ναι σε όλα κάνουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Απ΄οτι θυμάμαι δεν κάνει εξαίρεση. Όλα τα Κ5 και Κ6 αλλα την εγκατάσταση την ονομάζει προαιρετική![]()
![]()
φιλε μη τρελενεσαι.ειπαμε εχουν ενα θεμα τα κ5 κ6 αλλα οχι κ μακρυα οπως λες.αν δεν εχει ρωγμη το σασι κ βαλεις τις ενυσχισεις δεν υπαρχει προβλημα,εξαλου τα μηχανακια γαμανε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros
Μακρυά από Κ5,Κ6 όταν το καταλάβεις θα είναι αργά.
η γνωμη μου παντως ειναι να παρει κ7
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Πάρε το κ7,όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί είναι πιο καινούργιο μοντέλο και τα 1000+ που θα δώσεις θα τα πάρεις πίσω όταν θα το πουλήσεις.Π.χ αν το κ5 το πάρεις 7.000 και το πουλήσεις μετά από δυο χρόνια 5.500 και το κ7 το πάρεις 8.000 και το πουλήσεις μετά από δύο χρόνια 6.500 τα λεφτά σου πίσω θα τα πάρεις και μην σου πω θα πάρεις και περισσότερα ακριβώς επειδή είναι πιο καινούργιο μοντέλο![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνω φιλε,επισης το κ7 που καβαλησα εγω μου φανηκε οτι εχει καλυτερη καλυψη απο τον αερα στα πολλα 250και κ εχει καλυτερο μπασιμο στην στροφη σε σχεση με το δικο μου(κ6)
θα πω οτι ειπα κ στον προπρογουμενο.Μην υπερβαλεται!!Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σκέφτεσαι μήπως να το ρισκάρεις ? Να καβαλάς κάτι που σε κάθε λακουβίτσα να νομίζεις πως η μισή μοτό θα συνεχίσει Αττική Οδό και η άλλη μισή θα στρίψει για Πεντέλης ?![]()
![]()
O Albatros έχει λόγο που τρελλαίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από adrenaline st
φιλε μη τρελενεσαι.ε
Δικαστική διαμάχη με τη suzuki για το κομμένο 600άρι του (και τον χάρο που είδε με τα μάτια του).![]()
το δικό μου ήταν Κ6 600 και έσπασε , σου λέει τίποτα????Αρχικά δημιουργήθηκε από chriss
βρηκα ενα k5 με λιγα χιλιομετρα καλη περιπτοση
δεν το εχω δει απο κοντα ακομα ειναι σε αλη πολη το ειδε φιλος μου και απο τα λιγα που ξερει μου ειπε ειναι καλο.
με τον κωδικο πλαισιου μπορω να δω για το πλαισιο και να ειμαι σιγουρος ???
k5 JS1GT76A*52100019 EOS 197 ειναι αυτα που δηλωσε η suzuki για ανακληση ...
αν δεν ειναι σε αυτα τοτε να προχορησω σε αγορα η θα την πατησω...