Αδυνατη ξανθια με πρεβαζια ,οχι βεραντες κ τετοια.Ωραιο προσωπο σεξι.Κ μου ειπε αν εχω αλλους γνωστους.Αλλα ειχε αυτια αεροπλανα μη λετε οτι δεν το πα.
Ειναι κανεις ευχαριστημενος απο hol mia κ δεν εχω καλο προαισθημα.
Αδυνατη ξανθια με πρεβαζια ,οχι βεραντες κ τετοια.Ωραιο προσωπο σεξι.Κ μου ειπε αν εχω αλλους γνωστους.Αλλα ειχε αυτια αεροπλανα μη λετε οτι δεν το πα.
Ρε μαγκες εγω οταν ημουνα εργενης και εμενα μονος, που δεν ηξερα ουτε πατατες να τηγανησω, ετρωγα συνεχεια εξω,η κουβαλουσα ταπερ απο την μανα μου,ενα τετοιο μωρο με εκανε και αγορασα ενα ολοκληρο σετ κατσαρολικα 500 ΕΥΡΩ... καυλαντιζα και εγω αλλα ουτε ενα τεμαχιο δεν εριξα...
τι μου λετε εσεις για μια συνδεση στο ιντερνετ τωρα...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Σε λίγο θα μας πεις ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα έρθει να τα πληρωθεί απο το σπίτι σου μελαχρινό 22χρονό με χαμηλοκάβαλη στενή φορμίτσα και σκουλαρίκι στην κοιλιά
Μα τί ζητάει ο Έλλην πολίτης για να είναι ευτυχισμένος ρε πστ μου;;;Να ψηφισθεί ανάλογο νομοσχέδιο πάραυτα κύριοι
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ρε μαγκες εγω οταν ημουνα εργενης και εμενα μονος, που δεν ηξερα ουτε πατατες να τηγανησω, ετρωγα συνεχεια εξω,η κουβαλουσα ταπερ απο την μανα μου,ενα τετοιο μωρο με εκανε και αγορασα ενα ολοκληρο σετ κατσαρολικα 500 ΕΥΡΩ... καυλαντιζα και εγω αλλα ουτε ενα τεμαχιο δεν εριξα...
τι μου λετε εσεις για μια συνδεση στο ιντερνετ τωρα...![]()
![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ
Είσαι μεγάλος Θεός σε πάω με χίλια!![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Και εγω το ιδιο επαθα αλλα τελικα μου βγηκε σε καλο.Και πληρωνω και λιγοτερα και μου το συνδεσαν αμεσως και εχω και 6πλασια ταχυτητα...........
Παντως μονο ετσι θα με επειθαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ξαναρθει χουφτοστην χουφτοστην...........
GSF 650 N
Εχεις κι εσυ προβλημα με την συνδεση ?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε εμενα γιατι δεν ερχετε;![]()
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
ρε παιδια αμα την πετυχετε πουθενα στειλτε τη κ απο δω...εχω προβλημα με το νεροχυτη....σταζει απο κατω![]()
Γιατί είσαι ανορθόγραφοςΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε εμενα γιατι δεν ερχετE;![]()
![]()
οι πωλητές πάνε... αιώνες τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εμ... μήπως να πονηρευτείς και λίγο περισσότερο;
Έδωσες στοιχεία όπως ταυτότητα, ΑΦΜ και ίσως και κανά τραπεζικό λογαριασμό ή στοιχεία κάρτας;
Για πρόσεξε λίγο παραπάνω. Απο όσο γνωρίζω οι πωλητές και οι τεχνικοί ADSL δεν πάνε πόρτα-πόρτα.
Gandalf![]()
Ρε δαιν μας χαιζις;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιατί είσαι ανορθόγραφος![]()
![]()
![]()
εισαι μυθος!δεν υπαρχεις...Εγω ειχα πιασει δουλεια που δε γουσταρα εξαιτιας γκομενας...Αν εχεις προβλημα με hol και αλλα συναφη πμ με.Ειμαι μουσατος μαντραχαλος και οδηγω χαρχαλο.Α!και δουλευω στον Π-Οτε...
Καλα κανεις! Ειναι η χειροτερη!Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX