Σας ζηλευω παιδες λατρεις παλιοσιδερων στο φουλ..![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ειστε θεοπάλαβοι όλοι σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ρε τρελλέ μπεμβεδάκια, το τραχτέρι μήπως είναι Fordson (ελληνιστί: φορντσέας)...????!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
το τρακτερ που κουβαλησε τη βαρκα που κάναμε τσαρκες με τον Αρη![]()
(έχω βρεί ένα τέτοιο μισο-καμμένο από τις προπέρσυνες φωτιές και θα το πάρω και αυτό...)
yes! (κανουμε και κουιζ με τρακτερια τωραΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ρε τρελλέ μπεμβεδάκια, το τραχτέρι μήπως είναι Fordson (ελληνιστί: φορντσέας)...????!!!![]()
....)
Είσαι και ο πρώτος αλλά και ο δεύτερος ρε Φίλιππε...!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
yes!![]()
Που είναι ο Άρης, να μάθουμε αν το πουλάει ο κάτοχος του, ρεγμτη...?
Φίλιππε όλα τα έβγαλες στη φόρα βρε αθεόφοβε!
Θα μας τα πάρουν τα μηχανάκια!!! Δεν είπαμε εχεμύθεια?
Τάσο το τρακτέρ δεν πιστευω να πουλιέται, αυτός που το έχει το δουλεύει στ αμπέλια του και φυσικά με τα χρήματα που θα έπαιρνε αν το πούλαγε δεν παίρνει αλλο τρακτέρι.
Μολις βρω το τηλ θα ρωτήσω πάντως. Δυσυχως το κινητό μου ειχε στενη επαφή με τη θάλασσα....![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν μπορεσα να κρατηθω ρε, με τσίγκλισε ο TπαπΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Φίλιππε όλα τα έβγαλες στη φόρα βρε αθεόφοβε!
Θα μας τα πάρουν τα μηχανάκια!!! Δεν είπαμε εχεμύθεια?
...![]()
YΓ.ποιος θα τα πάρει ρε? Eκει που είναι αντε να τα βρουν![]()
Εψαξαν και στην βρήκαν άλλοι τη φωτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
HILL DIESEL
15kw gen set US NAVY UNIT (δυστυχώς χωρίς το ζεύγος)
2-κύλινδρη, 2-χρονη, υδρόψυκτη, με μίζα, πάνελ οργάνων (πίεση λαδιού, βολτόμετρο κλπ)
Γενική επισκευή αρχές '80, και κατόπιν αποθηκεύτηκε..
Φωτό: οσονούπω..
![]()
μήπως θέλει να το ανταλλάξει με μια Holter με συρόμενη φρέζα που θα τούρχεται και πιό βολική μεσ'ταμπέλια...? έχω ήδη δύο... (ξέρεις φυτιλάκι, αναπτήρας, και σκάει με μισή χειροστροφαλιά...)Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τάσο το τρακτέρ δεν πιστευω να πουλιέται, αυτός που το έχει το δουλεύει στ αμπέλια του και φυσικά με τα χρήματα που θα έπαιρνε αν το πούλαγε δεν παίρνει αλλο τρακτέρι.
Μολις βρω το τηλ θα ρωτήσω πάντως. Δυσυχως το κινητό μου ειχε στενη επαφή με τη θάλασσα....![]()
![]()
![]()
Τι να σου πω βρε Τάσο, δεν ξέρω αλλά θα ρωτήσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μήπως θέλει να το ανταλλάξει με μια Holter με συρόμενη φρέζα που θα τούρχεται και πιό βολική μεσ'ταμπέλια...? έχω ήδη δύο... (ξέρεις φυτιλάκι, αναπτήρας, και σκάει με μισή χειροστροφαλιά...)
![]()
![]()
Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω καν, αλλά είναι απ το χωριό μου. Το τρακτέρ το δανειστηκε ο άνθρωπος που με βοηθάει σε ολα εκεί πανω.
Το δικό του Belarus εκλασε κι ετσι πήγε και βρήκε το classic τρακτεράκι.
Σημειωτέον οτι εχει γίνει γενική επισκευη μόνο στον κινητήρα, κιβωτιο, διαφορικά κλπ δεν εχουν πειραχτεί ποτέ, εχει πρωτη κυκλοφορία το 1950 και τζόγο τιμονιού μία στροφή!![]()
Πιστευω πάντως οτι ακόμα και η απόσταση (800 χιλιόμετρα απο την Αθήνα) είναι πρόβλημα για την περίπτωση.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Άρη εδώ ρε...:
http://www.youtube.com/watch?v=YFJy3W5Noxg
χρόνια ψάχνω κάτι τέτοιο...όποιος δει να σφυρίξει ρε...!
oliver
http://www.youtube.com/watch?v=n5Oq3...eature=related
δείτε τι κανει προς στο τέλος του κλιπ...
Ωρε Τάσο τι πράμα είναι αυτό? Προθέρμανση με τσιγάρο?
Δεν λέω ωραίο είναι αλλά το άλλο τραβαει και την βάρκα μου!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957