Προσφατα μεσα στο καλοκαιρι μεσω ενος φιλου μπλεκω με μια παρεα σε μια καφετερια στην οποια παρεα ειναι 2 μηχανοβιοι που δεν τους ηξερα,τα γνωρισα τα παιδια,τα λεγαμε,μεχρι που με τον εναν αρχισαμε να μιλαμε για τις μηχανες...ο ενας απο τους 2 ηταν μεγαλο τιμονι,μιλουσε ειρωνικα για μενα στην παρεα,οτι δεν ξερω τι κανει το μηχανακι που εχω,και χαχαχα και χουχουχου και να συνεχιζει την κοροιδια...η κουβεντα βασικα αρχισε οταν του ειπα οτι δεν με τρομαζει η δυναμη που εχει ενα 1000 ss,ωραιος λογος για να τσιμπισει καποιος....(ε καλα,ειμαι κι εγω....καλο αρχιδακι...)
Αυτο συνεχιζοταν για αρκετη ωρα ενω δεν εδινα τροφη για κατι τετοιο αλλα ειχε αρχισει να μου την δινει γιατι πολυ περιφανευοταν,ειχαμε και γυναικες στην παρεα,ισως γι αυτο...ποιος ξερει...
Για να τελειωνω,εμαθα απο τον κοινο μας φιλο οτι πριν απο καμια εβδομαδα ο συγκεκριμενος πιλοτος επεσε σε μια κλειστη στροφη στην Επιδαυρο....
Αφου ρωτησα πρωτα αν ειναι καλα μου ειπε ο φιλος μου οτι μονο η μηχανη τελικα επαθε ζημια,αυτος δεν χτυπησε,παλι καλα!
Τελικα.....τι κανει το μηχανακι???? Ασε...καλυτερα μη μαθω....ευχαριστω...