1) Γιατί τα παίρνεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
Ο άνθρωπος ζήτησε μία συμβουλή, κι εγώ του έγραψα την άποψή μου.
1) Όταν πάς στον Αλεξόπουλο (αντιπρόσωπος της RENTHAL) τι θα ζητήσεις ;
Τιμόνι για V-strom δε θα ζητήσεις ;
Εκτός κι αν εσύ το ζήτησες αλλιώς.... μπορείς να μας πείς πως ;
Τι περίμενες δηλαδή ; να είναι ανοιγμένα τα άκρα και να περνάνε τα ακρόμπαρα για να κάνει στα μηχανάκια μας ;
Όλα τα αλουμινένια τιμόνια έχουν παχύτερα τοιχώματα από τα ατσάλινα...
2) Όταν έβαλα το τιμόνι στο μηχανάκι αναγκάστηκα να αγοράσω καινούργιο το αριστερό σκρίπ το οποίο είναι γιαπωνέζικο και κοστίζει 10 ευρώ. με τόσα χρήματα μπορούσα να πάρω ζευγάρι εμπορίου αλλά προτίμησα τα ορίτζιναλ.
Το σκρίπ της γκαζιέρας δεν επηρρεάζεται γιατί είναι κολλημένο πάνω της και στο νέο τιμόνι βάζουμε ολόκληρη τη γκαζιέρα.
Το αριστερό όμως τι να κάνουμε, δεν εφαρμόζει-κολλάει καλά έπειδή η λαβή του τιμονιού είναι σαγρέ και με τις διαστολές του καλοκαιριού φουσκώνει σα λουκουμάς και ούτε με τη συρματασφάλιση γίνεται δουλειά.
Τα περί άλλων λαβών κτλ. που αναφέρεις, δεν ισχύουν και για να το διαπιστώσεις βάλε πάνω στο παλιό το νέο τιμόνι και θα παρατηρήσεις ότι ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ άρα έχουν ακριβώς τις ίδιες γωνίες , εκτός από την διαφορά των 2 εκ. από κάθε πλευρά στο συνολικό πλάτος του τιμονιού.
Αν ο φίλος θέλει να μπεί σε δουλειές ας μπεί, περί ορέξεως......
Αλλά δεν είναι σωστό να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους άλλους με ανύπαρκτα επιχειρήματα του στύλ ότι βελτιώνεται η οδηγική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.
Απεναντίας, το φαρδύ τιμόνι προσφέρει πιό εύκολες λαβές, με μικρότερη δύναμη.
Το στενό απλώς βολεύει καλύτερα στις σφήνες.
Όποιος γουστάρει βόλτα-δοκιμή ή ότι άλλο του καπνίσει, ευχαρίστως να του δώσω να οδηγήσει το δικό μου και ας βγάλει μόνος του συμπεράσματα..
Αν κατάλαβες φίλε, δεν τρέφομαι με ψευδαισθήσεις...
2) Γκριπ (grip) όχι "σκριπ"
3) Ολοι τις απόψεις μας γράφουμε... δεν πιάνουμε κανέναν απο τον λαιμό...
4) Τυγχάνει να μην συμφωνούμε... εσυ λες οτι το τιμόνι δεν κάνει τίποτα εγω αναλύω την άποψη μου στο άλλο thread και λέω οτι κάνει... Αλήθεια το διάβασες;
5) Αν έβγαζε τιμόνι για το μοντέλο μας θα έμπαινε χωρις καμία κατασκευή-μετατροπή...
Αυτά... κατα τα άλλα καλή καρδια και καλά χλμ!!!