Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 118

Θέμα: Για την (δεύτερη) συγκεντρωση στο Συνταγμα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Όταν λέω επαναστάτες του κώλου νευριάζετε...

Πόσοι απο αυτούς ήταν στις φλόγες και πάλευαν;... πόσοι απο αυτούς ήταν εκεί να δούν και αστυνομικούς να βοηθούν πολίτες να βγαίνουν απο φλεγόμενα σπίτια, όπως και να προσπαθούν να κάνουν οτι μπορούν για να μην καεί κανείς.

Νομίζω οτι καλό θα είναι πριν υιοθετεί κάποιος το περιεχόμενο ενός τέτοιου κειμένου, να έχει και ιδία άποψη και οχι οτι του σερβίρουν... είτε τα ΜΜΕ, ... είτε κάποια μαλακισμένα που θεωρούν τον εαυτό τους Τσέ Γκεβάρα... τουλάχιστον μέχρι να πρέπει να δουλέψουν για να ζήσουν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    έλα μωρε...κατι εναλλακτικό , οχι ομως και ...αναρχοκουλτουροεπαναστατικό....κατι σε Ανδρεα Μικρουτσικο...
    Ρε ggs με πεθανες λεμε.Τα νεφρακια μου πονανε απο τα γελια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    menelaos46 μαζι σου.
    σωστα τα συμφεροντα που λες οτι υπαρχουν,η αρχικη ιδεα ομως παραμενει ιδια ,ειτε μπουν στη πορεια κομμουνιστες(ή βαλτε οτι θελετε) και λοιποι ειτε οχι.πρεπει κατι να κανουμε ,να ξεκουνησουμε λιγο απο τις πολυθρονες και τα pc μας.ο καθενας κανει τη δουλεια του.και ο ματατζης (δημοσιος υπαλληλος) και το κομματικο στελεχος και στην τελικη ΕΜΕΙΣ θα κανουμε την δουλεια που εχουμε εγκαταλειψει εδω και παρα πολλα χρονια(μα παρα πολλα).να ειμαστε ενεργοι πολιτες.γιατι ενεργος πολιτης δεν ειναι μονο αυτος που θα παει να ψηφισει αλλα και αυτος που θα παλεψει για τα απο καιρο καταπατημενα δικαιωματα του σ'αυτο το κρατος.
    παντα με φιλικους χαιρετισμους για μια επικοδομητικη συζητηση προς εξευρεση κοινης πορειας ,μιας και ο αγωνας ειναι κοινος αλλα δεν θελουμε να το καταλαβουμε

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Πόσοι απο αυτούς ήταν στις φλόγες και πάλευαν;... πόσοι απο αυτούς ήταν εκεί να δούν και αστυνομικούς να βοηθούν πολίτες να βγαίνουν απο φλεγόμενα σπίτια, όπως και να προσπαθούν να κάνουν οτι μπορούν για να μην καεί κανείς.

Νομίζω οτι καλό θα είναι πριν υιοθετεί κάποιος το περιεχόμενο ενός τέτοιου κειμένου, να έχει και ιδία άποψη και οχι οτι του σερβίρουν... είτε τα ΜΜΕ, ... είτε κάποια μαλακισμένα που θεωρούν τον εαυτό τους Τσέ Γκεβάρα... τουλάχιστον μέχρι να πρέπει να δουλέψουν για να ζήσουν.

Gandalf
    +1000

Παλαιό μέλος

Gandalf
    .δικαιο εχεις .............φιλε μου σημερα το απογευμα ειμουν στα μερη σου Σταματα επισκεψη σε φιλο (ευξεινος ποντος) πηγαμε και με τον κολλητο στα καμμενα την γνωριζω αρκετα καλα την περιοχη και βλεπεις οτι απεχω απο την κουβεντα γενικως ,,αυτο που ειδα σημερα το εχω ζησει σε αρκετα σημεια της χωρας μου απο το 1981 ..(.κοκιναρας κεφαλαρι υπηρχε τοτε και σχεση μιας και μεγαλωσα απεναντι ακριβως απο την Αλασκα ) ειμουν εφεδρος τοτε το 81 στη 6η ΜΟΜΑ ...εζησα και τον φοβερο σεισμο στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Σχολη Μηχανικου )....τα χρονια περασαν δυστυχως δεν εχει αλλαξει τιποτε και ο κοσμος εχει πεσει σε μια μαζοχιστικη νιρβανα και αυτοκαταστρεφεται .Αντι να μαθαινει απο τα ιδια του τα λαθη και να αντιδρα σε καθε φυσικη η ανθρωπινη καταστροφη με μεγαλυτερη σοφια ,βαζει ο ιδιος δυναμιτη στο ιδιο του το σπιτι και φωναζει μετα τον γειτονα να τον σωσει ..αστεια πραγματα δεν μαθαμε τιποτα απο το Ηρακλειο και εγεινε το Σαμαινα ,, απο τους σεισμους και πυρκαγιες του 80 και ζησαμε τα ιδια μετα απο χρονια στο Μενιδι Θρακομακεδονες με τους σεισμους , πυρκαγιες του 2007 και τωρα 2009 καπακι τα ιδια ....μενουν οι πλυμμυρες του 1958 (τοτε χαθηκε το πατρικο μου ) ερχονται τωρα ειναι η σειρα τους .. να δω ολα αυτα που εχουν χτισθει στο ρεμα ξερεις πισω απο τον ευξεινο οπως ερχεσαι απο την εθνικη θα τα δω να περνανε σαν βαρκες εδω στα νοτια που μενω ...και παλι θα φωναζουν οτι πνιγηκαμε οτι καταστραφηκαμε και που ειναι η πολιτεια να μας σωσει ,, λες και αυτοι οι ιδιοι δεν ζουνε στην ΕΛΛΑΔΑ .δεν ειναι πολιτες αυτης της χωρας , δεν ψηφιζουν κοινοταρχες πολιτικους δημαρχους ,δεν ειναι οι ιδιοι δημοσιοι ,ιδιοτικοι υπαλληλοι .μεγαλογιατροι που περνουν ασθενεις που δεινουν φακελακι ,,αυθαιρετοι που περιμενουν τις εκλογες για να γεινουν νομιμοι .και μετα φταιει ο μπομπολας και ο καθε λαμπρακης και ο καθε ακης ....Πολιτες ειναι ολοι τους και μαζι με αυτους και εγω αναγκαστικα ,πολιτες με δικαιωματα μα και με υποχρεωσεις ...............................ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΞΕΡΟΧΩΡΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ...μπορω να σου αναφερω παμπολα στοιχεια και φωτο πριν τις φωτιες απο σκουπιδια περιξ της λιμνης μεχρι και στρωματα κατω απο πευκα διπλα σε κλειστους δρομους με καινουργια συρματολεγματα ..ποιοι τα εκαναν αυτα Αλβανοι ? Τουρκοι πρακτορες ?Πακιστανοι ? οχι βεβαια Τοπικοι ηρωεες ησαν , λαμογια του κερατα και τους γνωριζουν οι υπολοιποι .αλλα δεν μιλανε εξαργυρωνουν την σιωπη τους για να εχουν την επομενη φορα που θα κανουν τα ιδια και θα σιωπουν οι σημερινοι πρωταγωνιστες ...και θα φταιει το κρατος το καθε κρατος , λες και το κρατος δεν ειμαστε εμεις οι ιδιοι

Παλαιό μέλος
    οταν καιγοτανε η αθηνα το χειμωνα ........κατεβαινανε τσουρμο τα παπια την Συγγρου το βραδυ με πιτσιρικαδες γελωντας φορτωμενα με το πλιατσικο ( ακριβως οπως το ειπες επαναστατες του κωλου ) αρκετα ας επιστρεψω στη σιωπη μου ..σε ευχαριστω τολμησες τουλαχιστον να πεις κατι

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Ρε zpower κοιτα τι θα γινει τωρα με αυτα που ειπες...
    θα σε κερασουμε μπυρες
    θα πουμε
    θα υποκλιθουμε
    θα σταυρωσουμε ++++ 990 /1050/900/600/50/125/10000000κτλ
    και μετα ολοι μαζι θα παμε να σταυρωσουμε και καποιους αλλους για να αποκησουμε επιτελους και εμεις την πολυποθητη θεσουλα στο δημοσιο το οποιο βεβαια τωρα που ειμαστε απ'εξω το βριζουμε και το κατηγοραμε...Το βραδακι ξαπλα στον καναπε θα δουμε σε επαναληψη το DVD του Λαζοπουλου που ηταν δωρο μαζι με 2 βιβλια σε πορνοπεριοδικο πανελληνιας διαθεσης και υψηλες πωλησεις και θα εχουμε κανει και το καθηκον απεναντι στα παιδια μας αφου γελασαμε με την εθνικη μας ξεφτιλα... μετα θα παμε να κραξουμε και εμεις σε κανα φορουμ για τα χαλια του κρατους (μας...???!!! ) και τελος υπνο βαθυ...

Μην γινεσαι λοιπον προκλητικος και ειρωνικος ζητωντας μας να γινουμε ρουφιανοι του γειτονα μας του φτωχου, με το αυθεραιτο, που με κοπο, δακρυα και ιδρωτα καταφερε να κανει οτι εκανε και ο φιλος μας ο γιατρος που μενει παρακατω...ξερεις μεσα στο ρεμα... αλλα εχει και πισινα ο πουστης. Και στην τελικη γιατι εγω να ειμαι σωστος αφου μπορω να ειμαι λαθος και οχι μονο να μην πληρωνω τιποτα, αλλα να βγαζω κιολας? Αλλωστε και κατι αλλους φιλους που εχω (εμπορους, γιατρους, εφοριακους, υπαλληλους της πολεοδομιας κ.α.) βλεπω οτι ολοι τους σεβονται και θελουν να ειναι φιλοι τους οπως και εγω, παρολο που ξερουμε ολοι οτι κλεβουν, φοροδιαφευγουν, εξαπατουν, εκβιαζουν και αλλα πολλα που πρεπει να εισαι μεγαλος μαγκας για να τα κανεις.... Στο κατω κατω οπως ολοι μας, ετσι και εσυ, και παραδεξου το επιτελους..., σαν και αυτους θελεις να γινεις με σπιταρονα και SUV μεσα στο δασος ή διπλα στη θαλασσα...

υπογραφη
    ενας αγανακτισμενος πολιτης....

και υπνο βαθυ παλικαρια:ZZZ:

υ.γ. υποκριτης και βολεψακιας...
    κουτοπονηρος και μιζερος...
    φευτοτσαμπουκας και ραγιας...
    λεξη με 10 γραμματα απο Ν_ _ _ _ _ _ _ _ _
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    οταν καιγοτανε η αθηνα το χειμωνα ........κατεβαινανε τσουρμο τα παπια την Συγγρου το βραδυ με πιτσιρικαδες γελωντας φορτωμενα με το πλιατσικο ( ακριβως οπως το ειπες επαναστατες του κωλου ) αρκετα ας επιστρεψω στη σιωπη μου ..σε ευχαριστω τολμησες τουλαχιστον να πεις κατι
    Σωστα ...ειναι τις πασυ γνωστο οτι το πλιατσικο το εκαναν αντιεξουσιαστες
    και τον φονο του Καποδιστρια ο Ηλιοπουλος ισως...:o

αληθεια τι εγινε με τα βιντεο με τις καταστροφες στην Βουλη...ακομα ν απαντησουν ε?

Δεν πειραζει,εχουνε γνωση οι φυλακες...

Ισως και αυτος που εγραψε το αρχικο κειμενο ,που ολοι σχεδον συμφωνειται να εκανε και αυτος πλιατσικο,κανα DC γυαλι και κανα δερματινο για την μηχανη ...ειμαι σιγουρος κας μην το εχω γνωρισει ποτε...

Η ασχετοσυνη,η μυωπια μπροστα στα πλιατσικα των μισθων και στα εγκληματα των πυρκαγιων
    για αλλη μια φορα θριαμβευει...

Ετσι ειναι αφου ετσι θελετε να πιστευεται...

Gandalf κανενας δεν νευριαζει εδω...εδω ειναι forum ...η αληθεια ειναι εξω ,στους δρομους
    οπου οι επαναστατες ,τα κωλοπεδα δινουν ραντεβου.

Οι μεν για τις ιδεες τους ,οι αλλοι για να προστατεψουν τ αφεντικα τους :smilea:

Καλη βδομαδα και καλα κουραγια σ ολους
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ασχετο.

Μήπως είδατε ειδήσεις τις τελευεταίες 2-3 μέρες? Ακόμα και τα κρατικά έχουν εκτενέστατες αναφορές στις μεγάλες φωτιές που παίζουν Αμερικές Αυστραλίες κλπ κλπ. Και πως ακόμα και αυτά τα "τεράστια" κράτη αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και πως ο άνεμος και οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν απίστευτα το έργο των κρατικών μηχανισμών....

Μα όλα τα κανάλια????? Μα δεν μ@μιόμαστε???? (τώρα βέβαια αν δεν ήταν ο γιωργάκης από την άλλη, θα το είχαμε αυτό το γκιοζιλίκη?)

Γεια μας
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

η αληθεια ειναι εξω ,στους δρομους
    Μακάρι αυτά τα ραντεβού να τα έδιναν για να προστατεύσουν δάση ή γενικώς όταν είναι ώρα δράσης για το κοινό καλό ... και οχι μόνο για αντίδραση στο όνομα της αντίδρασης... αλλά βλέπεις το να παράγεις έργο είναι απείρως πιο δύσκολο απο το να διαμαρτύρεσαι συνέχεια , βίαια ή οχι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    εσυ μπορει να εισαι λουκυ λουκ .εγω ειμαι ενας μονος και φτωχος καου μπου ...διαβασε καλυτερα τι εχω γραψει για να καταλαβεις ..ειχα ακινητα τα οποια πουλησα οταν ολοι παρακαλαγανε για δανεια χωρις αντικρισμα ,εαν γουσταρα θα ημουν στο δημοσιο απο το 80 και θα τα εξυνα .με τις προαγωγες και τα αστερια .το 80 στην καστορια( και οχι μονο)οι γκομενες ειχαν ενα ονειρο να παντρευτουν με δοκιμο αθηναιο να την κανουν για την μεγαλη ζωη ..αντ αυτων προτιμησα τη μουτζουρα επιλογη συνειδητη .και εκει ηρθε το πληρωμα του χρονου και τα πηρα,, απο το χομπυ καβλα εαν το γουσταρεις το οποιο απο επαγγελμα καταντησε η μεγαλυτερη σκλαβια ,εξ αιτιας πελατων που παντα τα ηξεραν καλυτερα .τοτε γιατι ερχοντουσαν ? αστο ειναι μεγαλο το θεμα και ποναει ....για να τελειωσω εγω μιας και αναφερθηκες επι προσωπικου ευτυχως εχω τον τροπο μου ,η αθηνα ειναι μια τελειωμενη κατασταση που δεν γυρναει πισω ,αυτα που ζησαμε τουλαχιστον η δικη μου γενια και εαν θελεις αναφερομαι σε οτι εχει σχεση μετην μοτο ..καποιο νεωτεροι δυστυχως δεν τα προλαβαν ...χαιρομαι ολα τα παιδια στο δρομο που κυκλοφορουν με τα μοτερια τους τον εξοπλισμο τους και την καβλα τους και δεν ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ,η αποφαση μου να φυγω απο την αθηνα πλεον ειναι επιτακτικη και αμεση ...ΤΗΝ παραλιακη που ηξερα την γαμισανε .ενα βραδυ κανεις κεφι για μια βολτα και δεν μπορεις ...ποδηλατο να κανεις φοβασαι .την παρνηθα την γαμισανε ..τα νησια οπως τα εζησα τα εχουν ξεσκισει .αρα τι μενει ?? οπου και να κοιταξεις αυτη η χωρα με σκοτωνει καθε μερα ...απο πολιτες χωρις ευθυνες παρα μονο δικαιωματα .....αυτα επι προσωπικου δεν κατηγορησα κανενα απο εδω μεσα στο φορουμ αναφερθηκα σε γεγονοτα που εζησα και ειδα εγω ο ιδιος ,,,,,,,,τελος δεν περιμενω απαντηση και δεν την χρειαζομαι ουτε αντιπαραθεση ..ουτε προκειται να σχολιασω πλεον ,τα μηχανακια μου μονο να ειναι καλα και οσοι φιλοι ελαχιστοι εχουν μεινει .

απο πολιτες χωρις ευθυνες παρα μονο δικαιωματα
    Πολύ μεγάλη και αληθινή κουβέντα είπες τώρα... λίγοι το έχουν καταλάβει όμως.

Gandalf

Πολύ μεγάλη και αληθινή κουβέντα είπες τώρα... λίγοι το έχουν καταλάβει όμως.

Gandalf
    Αααα… μάλιστα ….
    Οι πολίτες – superman !!!
    Να καταστέλλουν το έγκλημα , να σβήνουν φωτιές , να αντιμετωπίζουν σεισμούς –λιμούς- καταποντισμούς και παράλληλα να δουλεύουν 10-12 ώρες , να πληρώνουν τους φόρους , να πληρώνουν τις ΔΕΚΟ , να πληρώνουν , να πληρώνουν…
    Που να τρέχει τώρα το κράτος ….
    Μπράβο ρε παλληκάρια ….
    νομίζω ότι στο forum γράφουν ο Καραμανλης , ο Παπανδρεου , ο παυλοπουλος και ο Αντωναρος ….

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των πολιτών είναι να τηρούν τους ΝΟΜΟΥΣ και να ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ στο κράτος μέσω των ΦΟΡΩΝ.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ΚΡΑΤΟΥΣ είναι να ΕΛΕΓΧΕΙ την σωστή εφαρμογή των νόμων , να παρέχει ΙΣΟΝΟΜΙΑ προς ΟΛΟΥΣ , ΥΓΕΙΑ προς ΟΛΟΥΣ , ΠΑΙΔΙΑ προς ΟΛΟΥΣ, υποδομές για ΟΛΟΥΣ να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους πολίτες και να διαχειριστεί ΣΩΣΤΑ τα χρήματα που του δίνουν.

Εκτός κι αν ζούμε στο Far West…

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    νομίζω ότι στο forum γράφουν ο Καραμανλης , ο Παπανδρεου , ο παυλοπουλος και ο Αντωναρος ….
    Ψαχνω τα nick ένα ένα....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    [B]εσυ μπορει να εισαι λουκυ λουκ .εγω ειμαι ενας μονος και φτωχος καου μπου ...διαβασε καλυτερα τι εχω γραψει για να καταλαβεις ..

Ειναι αληθεια οτι η επαφη 2 ατομων μεσω μυνηματων που διαβαζει καποιος ξερα μεσα απο ενα pc ειναι δυσκολη και προβληματικη, ειδικα αν προκειται για ατομα που δεν γνωριζονται μεταξυ τους...
    Ελπιζω οτι εγω διαβασα-ξαναδιαβασα και καταλαβα το νοημα των λογων σου, νομιζω οτι καταλαβα αυτη την στενοχωρια και την απογοητευση απο οσα συμβαινουν και εμεις δεν κανουμε κατι για αυτο...νομιζω οτι καταλαβα την σημασια που δινεις στην προσωπικη ευθυνη του καθενα απο εμας και κατακρινεις τον ωχαδελφισμο, σταρχιδισμο, αδιαφορια, προσωπικο συμφερον και οτι αλλο μας ωθει να γινομαστε τα ζωα που ειμαστε...
    Αν διαβασα σωστα, τοτε σωστα απαντησα κιολας και θα παρακαλουσα να ξαναδιαβασεις και εσυ οσα γραφω με αλλο ματι και αλλο τονο (σορρυ που ειμαι ατονος) αυτη την φορα... Ελπιζω να καταλαβεις οτι απλα και λιγο ειρωνικα προσπαθω να περιγραψω τον βασικοτερο, κατ΄εμε (οπως ΚΤΜ... ) λογο για το χαλι μας... τους πολιτες χωρις ευθυνες παρα μονο δικαιωματα...οπως πολυ ορθα γραφεις και εσυ... αυτη αλλωστε ειναι και η απαντηση στο σταυρολεξο...
    Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε στα βασικα και φυσικα μια αντιπαραθεση δεν θα ειχε καμια θεση εδω. Εχω ξαναγραψει για την αναγκη αυτοκριτικης, για την παιδεια που μας λειπει κτλ κτλ και για αυτο και το πρωτο μου σχολειο στο θρεντακι ηταν αυτο που ηταν...
    Ελπιζω να εχω καταλαβει σωστα και το ιδιο θα επιθυμουσα να κανεις και εσυ... απλα ριξε αλλη μια ματια σε αυτα που εγραψα...

ελπιζω να μην σε κουρασα

υ.γ.1 Αν σταματουσαμε να φοβομαστε το προσωπικο κοστος που θα ειχαν οι δρασεις και οι αντιδρασεις μας ισως καποτε να προοδευαμε...
    υ.γ.2 Για να λειτουργησει ενα αναρχικο κρατος χρειαζεται ανθρωπους με αρχες ειπε καποτε ο Τζιμης ο Πανουσης και καποιοι γελασαν...
    υ.γ.3 Το σταυρολεξαξι το βρε κανεις? εχει λουκουμι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 13:56
  2. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2006, 11:16
  3. Επτά σημεία για την κρίση στο Ιράν
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 23:36
  4. για την αποβαση στο MUGELLO