Καλώς με βρήκατε SVriders!!
Σήμερα γύρισα Αθήνα.. Πείτε που κ ώρα κ είμαι in
Καλώς με βρήκατε SVriders!!
Σήμερα γύρισα Αθήνα.. Πείτε που κ ώρα κ είμαι in
Γύρισα οριστικά Αθήνα από διακοπές. Η Ευβοια με κράτησε μέχρι σήμερα πρωί όπου επέστρεψα κατευθείαν δουλεία.
aspynx? basilzog? τι νέα?
Τίποτα τα ίδια δεν καναμε τίποτες...χτες περίμενα κανα τηλ μπας και βρισκόμασταν αλλα![]()
![]()
![]()
Sardasagam ολα καλά??τι λέει με το ατύχημα??
Όλα καλά τελικά!
Αύριο θα πάω με τον πραγματογνώμονα σε συνεργείο να δούμε τί παίζει με την μηχανή..
Τελικά η ασφαλιστική της θα καλύψει ότι ζημιά έχει το SV.![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΕ κόβω για αλλαγή μπροστινού...![]()
![]()
lower φερινγκ κτλ...
![]()
![]()
Θα χρειαστει αρκετά για να συνέλθει η κουκλίτσα αλλα ε........... θα μπει που θα μπει στο συνεργείο...... να μν βάλουμε κ τίποτις παραπάνω;!!![]()
![]()
![]()
Ρε παίδες το ψηνεται για καμιά μπυριτσα τουμοροου; Βέβαια εγώ θα είμαι με την CryptonaraX... οπότε εντος της πολεως έτσι; Ποιοί είναι μέσα;
1)Sardasagam
2)....
Για Κυριακή εγώ είμαι μέσα!!!Λες να ρθω και γώ με το παπί???
![]()
![]()
Niceeee.. Οι υπόλοιποι που είστε ρεεε;;
Για που το ψήνεις;;
οΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!ΕΓΩ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΡΑZΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕΣ ΔΕΚΤΟΝ!δΗΜΟΣ??Π?ΒΑΣΙΛΗΣ???ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ!
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ??
Φυλακή???
Τελικά κατάλαβαν οτι εσυ ήσουν ο φταίχτης της σύγκρουσης και σου πήραν τα λεφτά το sv και μπήκες και φυλακή!!???
Πέραν της μαλακίας που με χει πιάσει..να επικοιωνήσω και με Βασίλη + Δήμο και μιλάμε σε λίγο!!!
Απλά πέτα καμιά ιδέα για το που να πάμε!!!
Ιδέα δν έχω.. Μπορούμε να βρεθούμε κάπου κέντρο κ εκεί να ρίξουμε ιδέες.. Πχ το ψήνεται να βρεθούμε Μοναστήριον;(Μοναστηράκι).. Όχι απαραίτητα να κάτσουμε εκεί αλλα τουλ εκεί να βρεθούμε..
Πάντως εγώ μετά την αποφυλάκιση μου, όπου θέλετε πάω αρκεί να μπορώ να έρθω με το παπί..
περιμένω ιδέες κ νεότερα![]()
Geia sas paides!!!