Μετά από 10 σχεδόν χρόνια αυτοκινητιστικής εμπειρίας και 160.000 χλμ σε 4 ρόδες ήρθε η ώρα να αφαιρέσω 2 τροχούς από το μέσο μεταφοράς μου...
Πέρα από το αυτοκίνητο η μοναδική εμπειρία δικύκλου είναι το ποδήλατό μου...
Τη μηχανή θα τη χρησιμοποιώ τόσο σε αστικό ιστό όσο και σε επαρχιακό δίκτυο και εθνική οδό...
Σήμερα ανέβηκα σε ένα σταματημένο Derbi Senda 125 Baja και αναθάρρησα. Μου φάνηκε πανάλαφρο, το έγερνα λίγο δεξιά - αριστερά και μου φαινόταν ότι ακόμα και αν έπεφτε στο πόδι μου δε θα πάθαινα τίποτα...
Επειδή για αρχή θέλω κάτι ελαφρύ και όχι πολύ ψηλό -για ψυχολογικούς λόγους κυρίως- έχω καταλήξει στα εξής 3 μοντέλα. Υπάρχει και ένα outsider το suzuki TU volty 250 αλλά τα μόνα μοντέλα που βρίσκω είναι 10ετίας και αυτό με κάνει κάπως διστακτικό.
Ίσως ακούγεται κάπως περίεργο για κάποιον που είναι αρχάριος με Α κεφαλαίο να επιλέγει μια εταιρία σαν την derbi αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτή η εταιρία υπάρχει για αυτόν το λόγο...
Τόσο το terra όσο και το Μulhacen έχουν τον ίδιο κινητήρα. Βγάζουν 15ps στις 9250 ενώ το yamaha ΥΒR 125 10ps στις 7800. Όλα μονοκύλινδρα, τετράχρονα.
Τα Derbi είναι υγρόψυκτα και με καρμπυρατέρ ενώ το yamaha είναι ψεκαστό και αερόψυκτο.
Το πλαίσιο στo derbi terra είναι double steel beam ενώ στο Mulhacen είναι σωληνωτό -tubular high tensile steel- και στο yamaha είναι Σωληνωτό με τον κινητήρα ενεργό τμήμα του -μια επεξήγηση θα βοηθούσε εδώ...
Τα Derbi είναι 6τάχυτα ενώ το yamaha 5τάχυτο...
Τα derbi έχουν δισκόφρενα μπρος πίσω ενώ το yamaha μόνο μπρος.
Το πολύ θετικό της yamaha είναι ότι είναι πιο γνωστή εταιρία και αυτό σημαίνει πολλά στον τομέα τεχνική υποστήριξη. Επίσης το ybr 125 το βρίσκεις και 1300 ευρώ μεταχειρισμένο ενώ καινούριο κοστίζει γύρω στα 2000.
Τα Derbi είναι κοντά στα 4000, κάτω από 3000-3500 δεν τα βρήκα μεταχειρισμένα πουθενά...
Για το Derbi Terra 2009 μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ και εδώ.
Για το Derbi Mulhacen 125 εδώ και εδώ.
Τέλος για το Yamaha YBR 125 εδώ και εδώ .
Όποιες γνώμες-απόψεις και συμβουλές καλοδεχούμενες...
Ευχαριστώ.