Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 118

Θέμα: Για την (δεύτερη) συγκεντρωση στο Συνταγμα

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Αδερφε....

Δε παρατας τις αναρχοκουλτουροεπαναστατικες ιδεες να ψηφισεις και τιποτα εναλλακτικο να δουμε καμια ασπρη μερα λεω εγω τωρα...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Όπως ?

Δε ξερω ρε φιλε

Εχω γνωρισει πολλους ανθρωπους στη ζωη μου και αυτοι που ηταν πραγματικα δικαιοι ειναι μετρημενοι.

Λυπαμαι που θα το πω τοσο χυμα αλλα νομιζω εισαι κολλημενος! Δε το λεω με κακια μη με παρεξηγησεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Αααα… μάλιστα ….
    Οι πολίτες – superman !!!
    Να καταστέλλουν το έγκλημα , να σβήνουν φωτιές , να αντιμετωπίζουν σεισμούς –λιμούς- καταποντισμούς και παράλληλα να δουλεύουν 10-12 ώρες , να πληρώνουν τους φόρους , να πληρώνουν τις ΔΕΚΟ , να πληρώνουν , να πληρώνουν…
    Που να τρέχει τώρα το κράτος ….
    Μπράβο ρε παλληκάρια ….
    νομίζω ότι στο forum γράφουν ο Καραμανλης , ο Παπανδρεου , ο παυλοπουλος και ο Αντωναρος ….

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των πολιτών είναι να τηρούν τους ΝΟΜΟΥΣ και να ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ στο κράτος μέσω των ΦΟΡΩΝ.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ΚΡΑΤΟΥΣ είναι να ΕΛΕΓΧΕΙ την σωστή εφαρμογή των νόμων , να παρέχει ΙΣΟΝΟΜΙΑ προς ΟΛΟΥΣ , ΥΓΕΙΑ προς ΟΛΟΥΣ , ΠΑΙΔΙΑ προς ΟΛΟΥΣ, υποδομές για ΟΛΟΥΣ να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους πολίτες και να διαχειριστεί ΣΩΣΤΑ τα χρήματα που του δίνουν.

Εκτός κι αν ζούμε στο Far West…
    +1000

ΥΓ. Κατι σαν τους υπερανθρωπους της αριας φυλης ενα πραμα...
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για ποιούς νομίζεις οτι δουλεύει το σύστημα;.. [/B]
    Παντως οχι για την πλειοψηφια που ειναι ο απλος λαος!
    Για το Θηριο μηπως?

[B]
    Ποιοί είναι εκείνοι που κοιτάνε να κάνουν την αρπαχτή και να καταστρατηγήσουν κάθε είδους νόμο;
    Οι μεγαλοι οικονομικοι (και οχι μονο!) παραγοντες παρεα με τους υπαλληλους τους, τους πολιτικους!

Ποιοί είναι εκείνοι που "ενοικιάζουν-πουλάνε" φήφο προς ικανοποιήση κάποιου ρουσφετιού... ;;;

Τα κομματοσκυλα

Οι άρχων του τόπου μόνο ή το σύνολο του;

Για τους αρχοντες του τοπου ειναι ξεκαθαρο και δεν νομιζω να χωραει αμφισβιτιση απο κανεναν μας!

Απο την στιγμη ομως που απο αυτη τη διαδικασια εξαιρηται εστω κι ενας, δεν μπορουμε να μιλαμε για συνολο... απλα μαθηματικα ειναι!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μου φαίνεται οτι ζείτε σε άλλη χώρα...

αυτον που εβαλε τις φωτειες...και γι αυτο καταγγελεται ...οχι επειδη τις εβαλε ο ιδιος.
    Και γιατί τις έβαλε;... μήπως επειδή ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ πολίτης στην συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, θέλει να κτίσει έστω και 60m² μέσα σε δάσος , μόνος του;
    Μήπως επειδή όλοι θέλουν να πάρουν ενα κομμάτι γής μέσα σε δασική έκταση;

Τις βάζει λοιπόν ο υπεύθυνος για σκοπιμότητα δική του (να κονομήσει) αλλά και επειδή υπάρχει ζήτηση απο όλους (στην πλειοψηφία μας).

Μην βγάζουμε την ουρά μας απο έξω.

Οι συνεταιρισμοί... οι οικοπεδοφάγοι κοκ... νομίζετε οτι είναι οικονομικοί παράγοντες;... πολύ γελασμένοι είστε μου φαίνεται!!!

Για ελάτε μια βόλτα απο εδώ που είμαι να σας δείξω πόσα κομμάτια μέσα σε δάσος είναι περιφραγμένα ώς ιδιωτική έκταση απο πολίτες που με το κόλπο της χρησικτησίας τώρα θα τα κάνουν αγροτεμμάχια.

Σε ποιόν πλανήτη ζείτε;

Αν υπάρχει ζήτηση , υπάρχει και προσφορά. Αν δεν υπάρχει , τότε δεν κονομάνε... δεν υπάρχει και λόγος για να τα κάψουν. Η ευθύνη λοιπόν βαραίνει ΕΞΙΣΟΥ τόσο εκείνους που τα θέλουν.. όσο και εκείνους που τα κονομάνε απο τις φωτιές.

Α... και οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες για αυτό συνήθως μιλάω για το σύνολο. Ειλικρινά πόσοι απο ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ... δεν θα ήθελαν ενα δικό τους κομμάτι γής και ενα σπίτι μακριά απο πήξιμο αλλά κοντά στις δουλειές μας;

Και πριν μου πείτε , όλοι αλλά οχι μέσα στο δάσος.... δεν διαφωνώ... το νομικό αυτό πρόβλημα για να κονομήσουν κάποιοι αναλαμβάνουν να το λύσουν για εμάς.

Σας θέλω έξυπνους και οχι με παρωπίδες. ΖΗΤΗΣΗ = ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Αν κοπεί το πρώτο θα χαθεί και το δεύτερο.

Όλοι υπεύθυνοι είμαστε.

Και επειδή ξεκίνησε διαφορετικά η συζήτηση... εκείνοι λοιπόν που λένε για Αρχές , αστυνομικούς κοκ... είναι και οι πρώτοι που θα σπεύσουν να κράξουν για την έλλειψη τους, όταν κάποιος εγκληματίας (αληθινός εγκληματίας) ή φυσική καταστροφή θα τους πλήξει.

Και φυσικά οχι... δεν λειτουργεί σωστά σχεδόν τίποτα... αλλά καλό είναι όταν λειτουργεί τουλάχιστον κάτι , να μην το ρίχνουμε στον Καιάδα επειδή η γενική εικόνα είναι κακή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=60260&cid=4

υπάρχουν βέβαια και ψυχασθενείς... τόσο ο εμπρηστής.. όσο και αυτοί που τον άφησαν!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    οπως το ειπες πλην ομως τον παρανοικο αυτο τον ψηφιζει ο ελληνικος λαος με οτι συνεπαγεται αυτο.
    +1

Αααα… μάλιστα ….
    Οι πολίτες – superman !!!
    Να καταστέλλουν το έγκλημα , να σβήνουν φωτιές , να αντιμετωπίζουν σεισμούς –λιμούς- καταποντισμούς και παράλληλα να δουλεύουν 10-12 ώρες , να πληρώνουν τους φόρους , να πληρώνουν τις ΔΕΚΟ , να πληρώνουν , να πληρώνουν…
    Που να τρέχει τώρα το κράτος ….
    Μπράβο ρε παλληκάρια ….
    νομίζω ότι στο forum γράφουν ο Καραμανλης , ο Παπανδρεου , ο παυλοπουλος και ο Αντωναρος ….

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των πολιτών είναι να τηρούν τους ΝΟΜΟΥΣ και να ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ στο κράτος μέσω των ΦΟΡΩΝ.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ΚΡΑΤΟΥΣ είναι να ΕΛΕΓΧΕΙ την σωστή εφαρμογή των νόμων , να παρέχει ΙΣΟΝΟΜΙΑ προς ΟΛΟΥΣ , ΥΓΕΙΑ προς ΟΛΟΥΣ , ΠΑΙΔΙΑ προς ΟΛΟΥΣ, υποδομές για ΟΛΟΥΣ να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τους πολίτες και να διαχειριστεί ΣΩΣΤΑ τα χρήματα που του δίνουν.

Εκτός κι αν ζούμε στο Far West…
    Ακου φιλε μου. Ετσι οπως εγινε η κατασταση ναι πρεπει να γινουμε superman, γιατι αυτο το
    βαρελι δεν εχει πατο.

- Ναι να καταστειλλεις το εγκλημα, φροντισε να μην αγορασεις
    τα φτηνα κλεμμενα ανταλλακτικα πχ. Βρες αλλη διασκεδαση απο τα σκυλαδικα
    των νονων. Μην δεχτεις την φουντα για να κανεις κεφαλι.

- Μην πεσεις στις φλογες. Αλλα μην αγορασεις την σουπερ ευκαιρια οικοπεδαρα που ξερεις
    οτι ειναι εκτος σχεδιου, γαμωπαρανομη πανω στο καμμενο δασος. Αμα δεις τον μαλακα
    που φαινεται απο την φατσα του οτι παει να κανει την λαμογια, μην αδιαφορησεις, σε
    5' την εχει αναψει την εστια. Μην κανεις μπαρμπεκιου μεσα στον δρυμο.
    Μην αδιαζεις τα μπαζα σου στο δασος.

- Για τους σεισμους δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

- Για το 8ωρο σου.. Μιλα, αφυπνισε τον κοσμο γυρω σου. Μην ανταγωνιζεσαι τους
    συναδελφους σου. Ακομα και αν αυτο σου βγει σε κακο. Συνδικαλίσου (οχι στην ΓΣΕΕ).
    Μιλα με τους γυρω σου οτι δεν παει αλλο το στιψιμο. Φτιαχτε κοινωνικη συνειδηση.
    Μονος κανενας δεν προκοβει.

- Για τους φορους και καθε μειωση του εισοδηματος σου. Μην ψηφιζετε τα ιδια ρεμαλια.
    Μην δεχεστε τις κυβερνησεις ολιγαρχιες/μαφιες. Πολιτικοποιηθειτε, αποκτηστε αποψη.
    Μην δανειζεστε οσο μπορείτε. Αντισταθείτε στην ακρίβεια. Βαλτε την φθηνοτερη βενζινη.
    Πηγενετε πιο αργα για να καιτε λιγοτερο. Μην αγοραζετε καθε μηνα κινητο. Μεινετε 2-3
    ατομα στο ιδιο διαμερισμα αν ειστε φοιτητες. Μην χαριζετε τα λεφτα σας σε κανενα.
    Διαμρτυρηθείτε και αποχωρηστε απο οποιον σας κλεβει.
    ΚΥΡΙΩΣ μην ΕΙΣΤΕ τοσο ΜΑΤΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ.

- Να ειστε ηθικοι, μην μιμείστε τους "πετυχημενους" βρυκολακες. Τηρειστε του νομους
    που σεβοντε τους διπλα σας αδιαφορηστε και αντιταχθείτε στους υπολοιπους.
    Το νομιμο δεν ειναι και ηθικο....!!!

- Φροντιστε για τα γυρω σας. Παρακινειστε και αλλους. Ξεχαστε το κρατος. Το κρατος το
    κανουμε οι ιδιοι. Τιποτα μα τιποτα δεν ειναι ανεξαρτητο στον κοσμο. Ακομα και αυτοκρατοριες
    παρηκμασαν μεσα απο τις ιδεες. Πεσανε φασισμοι, καθεστωτα, ισχυροι θεσμοι.

ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ.
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!!!

PS. Στην ζωη μου εχω κανει πολλα λάθη. Τα πληρωνω ακριβα. Μυαλο ακομα δεν εβαλα. Προσπαθω ομως και τα καταφερνω σιγα σιγα.

Φροντιστε για τα γυρω σας. Παρακινειστε και αλλους. Ξεχαστε το κρατος. Το κρατος το κανουμε οι ιδιοι. Τιποτα μα τιποτα δεν ειναι ανεξαρτητο στον κοσμο. Ακομα και αυτοκρατοριες παρηκμασαν μεσα απο τις ιδεες. Πεσανε φασισμοι, καθεστωτα, ισχυροι θεσμοι.
    Μπράβο ρε φιλαράκο... αυτό εννοώ πολίτης με ικανή κριτική.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Ακου φιλε μου. Ετσι οπως εγινε η κατασταση ναι πρεπει να γινουμε superman, γιατι αυτο το
    βαρελι δεν εχει πατο.

- Ναι να καταστειλλεις το εγκλημα, φροντισε να μην αγορασεις
    τα φτηνα κλεμμενα ανταλλακτικα πχ. Βρες αλλη διασκεδαση απο τα σκυλαδικα
    των νονων. Μην δεχτεις την φουντα για να κανεις κεφαλι.

- Μην πεσεις στις φλογες. Αλλα μην αγορασεις την σουπερ ευκαιρια οικοπεδαρα που ξερεις
    οτι ειναι εκτος σχεδιου, γαμωπαρανομη πανω στο καμμενο δασος. Αμα δεις τον μαλακα
    που φαινεται απο την φατσα του οτι παει να κανει την λαμογια, μην αδιαφορησεις, σε
    5' την εχει αναψει την εστια. Μην κανεις μπαρμπεκιου μεσα στον δρυμο.
    Μην αδιαζεις τα μπαζα σου στο δασος.

- Για τους σεισμους δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

- Για το 8ωρο σου.. Μιλα, αφυπνισε τον κοσμο γυρω σου. Μην ανταγωνιζεσαι τους
    συναδελφους σου. Ακομα και αν αυτο σου βγει σε κακο. Συνδικαλίσου (οχι στην ΓΣΕΕ).
    Μιλα με τους γυρω σου οτι δεν παει αλλο το στιψιμο. Φτιαχτε κοινωνικη συνειδηση.
    Μονος κανενας δεν προκοβει.

- Για τους φορους και καθε μειωση του εισοδηματος σου. Μην ψηφιζετε τα ιδια ρεμαλια.
    Μην δεχεστε τις κυβερνησεις ολιγαρχιες/μαφιες. Πολιτικοποιηθειτε, αποκτηστε αποψη.
    Μην δανειζεστε οσο μπορείτε. Αντισταθείτε στην ακρίβεια. Βαλτε την φθηνοτερη βενζινη.
    Πηγενετε πιο αργα για να καιτε λιγοτερο. Μην αγοραζετε καθε μηνα κινητο. Μεινετε 2-3
    ατομα στο ιδιο διαμερισμα αν ειστε φοιτητες. Μην χαριζετε τα λεφτα σας σε κανενα.
    Διαμρτυρηθείτε και αποχωρηστε απο οποιον σας κλεβει.
    ΚΥΡΙΩΣ μην ΕΙΣΤΕ τοσο ΜΑΤΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ.

- Να ειστε ηθικοι, μην μιμείστε τους "πετυχημενους" βρυκολακες. Τηρειστε του νομους
    που σεβοντε τους διπλα σας αδιαφορηστε και αντιταχθείτε στους υπολοιπους.
    Το νομιμο δεν ειναι και ηθικο....!!!

- Φροντιστε για τα γυρω σας. Παρακινειστε και αλλους. Ξεχαστε το κρατος. Το κρατος το
    κανουμε οι ιδιοι. Τιποτα μα τιποτα δεν ειναι ανεξαρτητο στον κοσμο. Ακομα και αυτοκρατοριες
    παρηκμασαν μεσα απο τις ιδεες. Πεσανε φασισμοι, καθεστωτα, ισχυροι θεσμοι.

ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ.
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!!!

PS. Στην ζωη μου εχω κανει πολλα λάθη. Τα πληρωνω ακριβα. Μυαλο ακομα δεν εβαλα. Προσπαθω ομως και τα καταφερνω σιγα σιγα.
    Ααα… πολύ ωραία αυτά που περιγράφεις ….
    Σαν οικογενειακή ταινία της Disney ….
    Όλοι να είναι αλτρουιστές , ηθικοί , ιδεολόγοι ,ταπεινοί και σεμνοί…
    Περιγράφεις τον ιδανικό κόσμο (και καλά κάνεις να τον θέλεις…)

Πρόσεχε τώρα και μην τρομάξεις με την αποκάλυψη…

ΟΣΟ θα υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ στον πλανήτη , θα υπάρχουν
    οι παράνομοι , οι εγκληματίες , οι οικοπεδοφάγοι , τα αφεντικά που θα ασυδοτουν κ.λ.π.

η δεύτερη αποκάλυψη που θα σου κάνω είναι ότι αυτούς ΔΕΝ τους αντιμετωπίζει ο Superman (δεν υπάρχει …..ούτε Αι – Βασίλης…) ,ΑΛΛΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να τους ελέγχει και να τους αντιμετωπίζει (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…

και για χάριν της κουβέντας …

ΟΛΟΙ οι κλέφτες (είτε ανταλλακτικών , είτε κασετοφώνων , είτε πορτοφολιών ,είτε πνευματικών δικαιωμάτων..) κλέβουν γιατί σε κάποιους θα τα ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ… (όπως είπαμε και παραπάνω … ΟΣΟ θα υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ στον πλανήτη….)
    Ποιος πρέπει να καταστέλλει την κλοπή ΑΛΛΑ και την κλεπταποδοχή? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…

Όταν πας να αγοράσεις ένα οικόπεδο που είναι ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ , ξέρεις ότι ΔΕΝ μπορείς να κτίσεις…. Αν πας να πάρεις άδεια να κτίσεις ή κτίσεις αυθαίρετο ξέρεις ποιος πρέπει να σε ελέγξει ? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…

Για του σεισμούς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ…
    Αλλά ξέρεις ποιος μπορεί να κάνει ? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ… που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να ελέγχει την ορθή στατικότατα των κτιρίων…(και πολλά άλλα)

Οι επιτυχημένοι βρικόλακες έγιναν με τις ευλογιές και την ανοχή .. (guess who?) του ΚΡΑΤΟΥΣ…
    Ποιος τους άφησε ασύδοτους να γίνουν πρότυπα , αντί να σαπίζουν στην φυλακή? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…

"Συνδικαλίσου …." ΠΟΥ ρε φίλε ? ξέρεις καλά τον συνδικαλιστικό χώρο ?

"Μην τους ψηφίσετε…."
    Προφανώς εννοείς τα δυο κόμματα που λυμαίνονται την εξουσία 35 χρόνια…
    ΔΕΝ σου κάνει εντύπωση ότι ΚΑΝΕΝΑ άλλο κόμμα δεν κατάφερε ΤΟΣΑ χρόνια να πείσει τον κόσμο? Φταίει ΜΟΝΟ ο κόσμος και ΟΧΙ τα κόμματα?

Οι συμβουλές οικονομίας που δίνεις , είναι χρήσιμες ΑΛΛΑ βοηθούν ελάχιστα ….
    Θα ήταν όμως περισσότερο χρήσιμο και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ να είχαμε μια σωστή ενεργειακή πολιτική (ανανεώσιμες πηγές κ.λ.π) που θα βοηθούσαν τα ΜΕΓΙΣΤΑ…
    Και τώρα ποια ξέρεις ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτό ? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…

Αλλά , μάλλον , για να λες ότι «ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ» θα «τα κάνουμε όλα μόνοι μας» , τοτε… I GUESS YOU ARE THE SUPERMAN !!!!

οπότε μέχρι να γίνει τέλειο το κράτος, εμείς να καθόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα;... αυτό λές;

ή μήπως να κάνουμε κάτι και εμείς μπας και αλλάξει κάτι;

η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Καταλαβαίνεις τώρα οτι μιλάμε για φαύλο κύκλο που απο κάπου πρέπει να αρχίσει να σπάει;... και για μένα , τουλάχιστον που οι δυνάμεις μου είναι πεπερασμένες εώς σημείου, προτιμώ να κάνω κάτι παρά να κάθομαι και να καταριέμαι τους πάντες γύρω μου που δεν κάνουν κάτι για να αλλάξει ο τόπος!!!

Γιατί δεν θα το κάνουν σίγουρα , μιας και βολεύει άπαντες ή τουλάχιστον κάποιος δεν κάνει κάτι.

Gandalf

[B]Ααα… πολύ ωραία αυτά που περιγράφεις ….
    Σαν οικογενειακή ταινία της Disney ….
    Δεν ανηκω σε αυτο το lobby είμαι της DC Comics.

Όλοι να είναι αλτρουιστές , ηθικοί , ιδεολόγοι ,ταπεινοί και σεμνοί…
    Περιγράφεις τον ιδανικό κόσμο (και καλά κάνεις να τον θέλεις…)
    Προτιμω να ζω τον ιδανικο κοσμο παρα να τον περιγραφω.
    Το να εισαι αυτα ειναι υπερανθρωπο, αλλα δεν θα μπορεσεις να είσαι ολα αυτα.
    Μπορείς ομως να ξεκινησεις την γυμναστικη.

Πρόσεχε τώρα και μην τρομάξεις με την αποκάλυψη…
    Ηδη έχω χεστει πανω μου με οσα ζω...

ΟΣΟ θα υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ στον πλανήτη , θα υπάρχουν
    οι παράνομοι , οι εγκληματίες , οι οικοπεδοφάγοι , τα αφεντικά που θα ασυδοτουν κ.λ.π.
    Συμφωνω, ομως η φυση του ανθρωπου εχει και την δευτερη οψη.

η δεύτερη αποκάλυψη που θα σου κάνω είναι ότι αυτούς ΔΕΝ τους αντιμετωπίζει ο Superman (δεν υπάρχει …..ούτε Αι – Βασίλης…) ,ΑΛΛΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να τους ελέγχει και να τους αντιμετωπίζει (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…
    Οπως καταλαβαινεις, ειμαστε στην φαση που το ΚΡΑΤΟΣ εχει διαβρωθεί απο τα καλοπαιδα που
    αναφερεις παραπανω. Οποτε δεν μπορω να στηριχτω πλεον σε αυτο. Ομως ακομα και
    εν μεσω της υποκρισιας της ελευθερίας μου , εχω σκεψη, στομα, χερια, ποδια.
    Την σκεψη μου θα την ελεγχω εγω, αυτη θα παει τα ποδια μου εκει που χρειαζεται να ειναι τα
    χερια μου και θα οδηγησει τι θα πει το στομα μου. (Ενιοτε τα χερια μπορει να ριξουν και φασκελα)
    Επισης η σκεψη μου μπορει να μην παει τα ποδια μου εκει οπου τα χερια μου μπορουν
    να συντελεσουν ενα εγκλημα ή να συναινεσουν σε αυτο. Το στομα μου ελεγχομενο απο την
    σκεψη μπορει να μιλησει ή να μην μιλήσει. Τα αν και τι θα πεί ειναι που εχει σημασία.

ΟΛΟΙ οι κλέφτες (είτε ανταλλακτικών , είτε κασετοφώνων , είτε πορτοφολιών ,είτε πνευματικών δικαιωμάτων..) κλέβουν γιατί σε κάποιους θα τα ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ… (όπως είπαμε και παραπάνω … ΟΣΟ θα υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ στον πλανήτη….)
    Ποιος πρέπει να καταστέλλει την κλοπή ΑΛΛΑ και την κλεπταποδοχή? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…
    Επισης η σκεψη σου μπορει να πει στα τα χερια σου να μην αποδεχτουν το ανταλλακτικο είτε το κασετωφονο είτε το πορτοφολι.

Αλλα τι θα κανεις με αυτους που κλεβουν. Θα περιμενεις παντα το κρατος?
    Μπορεις να κανεις κατι αλλο. Μαντεψε. Να σκεφτεις.

Το να κλεβει καποιος δεν ειναι απαραιτητα παντα η επιλογη του.
    Τα καλοπαιδα που εχεις γραψει παραπανω τον εχουν οδηγησει στην κατασταση αυτη.
    Ειναι ισως σε απογνωση, ισως η ελλειψη μορφωσης, ισως οτι εχει μαθει να ζει ετσι.
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ.

Μην αποδεχτεις την κατασταση και σπασε τον κρικο της αλυσιδας αυτης.
    Χωρις κλεπταποδοχο δεν εχει νοημα η ληστεια.

Χωρις παρανομο κερδος δεν εχει λογο το εγκλημα.
    Χωρις εγκλημα δεν εχει χωρο η βια.

Αληθεια τα καλοπαιδα που λεγαμε παραπανω ποιος τα εφτιαξε?
    Μονα τους ή τα εφτιαξε η ελλειψη του αφελους μου αλτρουισμου?

Για παραδειγμα....
    Όταν πας να αγοράσεις ένα οικόπεδο που είναι ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ , ξέρεις ότι ΔΕΝ μπορείς να κτίσεις…. Αν πας να πάρεις άδεια να κτίσεις ή κτίσεις αυθαίρετο ξέρεις ποιος πρέπει να σε ελέγξει ? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…
    Γιατι να αγορασεις? Αλλα εδω φαινεται ο αγοραστης να ειναι ο αφελης. Η συμφωνιες με τον
    διαβολο δεν ισχυουν. Ο ιδιος που εκαψε για να χτισεις θα χτισει και πανω απο τον ταφο σου
    μολις του δοθει η ευκαιρια. Ομως το κεφαλαιο για να εχει την δυναμη και τις διασυνδεσεις του
    τα εδωσε ο αγοραστης.

Για του σεισμούς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ…
    Αλλά ξέρεις ποιος μπορεί να κάνει ? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ… που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να ελέγχει την ορθή στατικότατα των κτιρίων…(και πολλά άλλα)
    Σκεψου το παραπανω με εργολαβους τωρα.

Οι επιτυχημένοι βρικόλακες έγιναν με τις ευλογιές και την ανοχή .. (guess who?) του ΚΡΑΤΟΥΣ…
    Ποιος τους άφησε ασύδοτους να γίνουν πρότυπα , αντί να σαπίζουν στην φυλακή? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…
    Συμφωνω αλλα και παλι ποιος τους ανεβασε τοσο ψηλα?

"Συνδικαλίσου …." ΠΟΥ ρε φίλε ? ξέρεις καλά τον συνδικαλιστικό χώρο ?
    Ισως δεν εγινα σαφης. Ο συνδικαλισμος δεν ειναι πανο και σημαιες και ντουντουκες.
    Ειναι αυτο που κανουμε τωρα. Μιλαμε ανταλλασουμε αποψεις. Παμε ηδη κοντρα...
    (οχι κοντρα για την κοντρα). Μιλα για τους εργασιακους σου προβληματισμους.
    Ανεξαρτητοπιοιησου απο καρτες/δανεια. Αμα κρεμεται ενα δανειο πανω απο το κεφαλι σου
    θα τρεμεις να περνας την πορτα του καθε διευθυντη. (Διευθυντης ειμαι )

"Μην τους ψηφίσετε…."
    Προφανώς εννοείς τα δυο κόμματα που λυμαίνονται την εξουσία 35 χρόνια…
    ΔΕΝ σου κάνει εντύπωση ότι ΚΑΝΕΝΑ άλλο κόμμα δεν κατάφερε ΤΟΣΑ χρόνια να πείσει τον κόσμο? Φταίει ΜΟΝΟ ο κόσμος και ΟΧΙ τα κόμματα?
    Χωρις να γελασεις, το λεω σοβαρα. Ποσοι τολμησανε απο το να γκρινιαζουν οπως εγω να ιδρυσουν κατι νεο. Να παρατησουν προσωπικη ζωη και να κανουν κατι καινουργιο?
    Εγω δεν το εκανα, δεν θα το κανω και θα συνεχισω να τρωω το κατεστημενο.
    Ισως ομως να καταφερω κατι με το να ειμαι σωστοτερος με τους γυρω μου.

Οι συμβουλές οικονομίας που δίνεις , είναι χρήσιμες ΑΛΛΑ βοηθούν ελάχιστα ….
    Θα ήταν όμως περισσότερο χρήσιμο και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ να είχαμε μια σωστή ενεργειακή πολιτική (ανανεώσιμες πηγές κ.λ.π) που θα βοηθούσαν τα ΜΕΓΙΣΤΑ…
    Και τώρα ποια ξέρεις ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτό ? (guess who?) το ΚΡΑΤΟΣ…
    Ναι βοηθανε ελαχιστα, αλλα απειρως περισσοτερο απο να μην εγραφα τιποτα εδω.

Αλλά , μάλλον , για να λες ότι «ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ» θα «τα κάνουμε όλα μόνοι μας» , τοτε… I GUESS YOU ARE THE SUPERMAN !!!!
    Up up and away λοιπον απο μενα. Οποτε ομως φωναξεις ελπιζω να σε ακουσω και να ερθω
    να βοηθησω.

objecto
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 13:56
  2. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2006, 11:16
  3. Επτά σημεία για την κρίση στο Ιράν
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 23:36
  4. για την αποβαση στο MUGELLO
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες