Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Παπόβιος στην βροχή

Νέο μέλος

Παπόβιος στην βροχή

Σε ειδα χτες το απόγευμα στην Κηφισίας μικρέ παπόβιε.

Το κράνος σου ολοκαίνουργιο ανάμεσα στα γόνατά σου, όταν άρχισε να ψιχαλίζει. Η βρόχη δυνάμωνε και εσύ ακόμη οδηγούσες χωρίς γυαλία, με το προσωπό σου 3/4 απο την ευθεία του δρόμου. Το ένα μάτι σου ήταν κλειστό και έβλεπες με περιφερειακή όραση απο το άλλο, που δεν βρεχόνταν. Σε πλεύρισα εν κινήσει στο Ψυχικό και σου έδειξα με χειρονομία να φορέσεις το κράνος για να βλέπεις που πηγαίνεις. Εσυ απάντησες με μια γκριμάτσα αηδίας και συνέχισες να οδηγάς σαν πίνακας του Πικάσσο.
    George P.

έτσι και έπεφτε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	getimage.jpg 
Προβολές:	1249 
Μέγεθος:	23,0 KB 
ID:	172567
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Νέο μέλος
    Πριν 2 εβδομαδες ήμουν Ιταλια με την μηχανή και ο συνεπιβάτης μου, μηχανόβιος κι αυτος, δεν πηρε μαζί του κράνος. Στην πρώτη μας βόλτα σε μία επαρχιακή παραθαλάσσια πόλη, μας είχαν σταματήσει ήδη οι carabinieri και μας έσκιζαν μία ώρα με πρόστιμα. Και καλά να πάθουμε. Εδώ γιατί βαριούνται να κάνουν την δουλειά τους οι δικοί μας; Και μήν μου πειτε ότι χρειαζόμαστε παιδεία και όχι αστυνόμευση, στην Ιταλία όλοι φοράνε κράνος ντάλα καλοκαίρι, χωρίς να τους πολυαρέσει και σ αυτους, γιατι αν δεν φορέσουν, ξέρουν ότι θα τους χαριστεί κανένας.
    George P.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gparas
    Πριν 2 εβδομαδες ήμουν Ιταλια με την μηχανή και ο συνεπιβάτης μου, μηχανόβιος κι αυτος, δεν πηρε μαζί του κράνος. Στην πρώτη μας βόλτα σε μία επαρχιακή παραθαλάσσια πόλη, μας είχαν σταματήσει ήδη οι carabinieri και μας έσκιζαν μία ώρα με πρόστιμα. Και καλά να πάθουμε. Εδώ γιατί βαριούνται να κάνουν την δουλειά τους οι δικοί μας; Και μήν μου πειτε ότι χρειαζόμαστε παιδεία και όχι αστυνόμευση, στην Ιταλία όλοι φοράνε κράνος ντάλα καλοκαίρι, χωρίς να τους πολυαρέσει και σ αυτους, γιατι αν δεν φορέσουν, ξέρουν ότι θα τους χαριστεί κανένας.
    εδώ φοράμε ... κουβαδάκια και είμαστε οκ.

άλλωστε μας δίνουν και το παράδειγμα μερικοί μερικοί ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    εδώ φοράμε ... κουβαδάκια και είμαστε οκ.

άλλωστε μας δίνουν και το παράδειγμα μερικοί μερικοί ...
    Επέτρεψέ μου ένα μικρό σχόλιο. Στη Ρώμη είθιστε όλοι να φοράνε κράνος. Τους βλέπεις, από μικρά αυτόματα ως μεγάλες μοτοσυκλέτες, όλοι φοράνε. Τι φοράνε όμως! Όλα τα κράνη τους είναι κουβαδάκια (jet τύπου Lidl, ξέρεις, τσόφλι) αλλά ΟΛΟΙ τα φοράνε. Και προφανώς δεν τους γράφουν καθότι δεν υπάρχει νόμος Ιταλικός (όπως δεν υπάρχει και Ελληνικός και δεν ξέρω αν υπάρχει κοινοτικός) που να αναφέρει όπτι κράνος χωρίς τις τάδε προδιαγραφές είναι παράνομο.
    Τώρα καλό είναι αυτό, κακό είναι, τον εαυτό τους κοροιδεύουν...τι να πω.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Νέο μέλος
    Σιγουρα, ετσι ειναι. Τα κρανη τους ειναι σαν γερμανικα κρανη του 2ου παγκοσμιου με μια ζελατινιτσα μονο. Οι στριταδες εχουν βεβαια τουμπανα κρανη, αλλα αυτο που πρεπει να κρατήσουμε ειναι οτι φορανε ολοι. Και νομίζω οτι με το να φορανε ολοι κρανη μειωνεις πολυ τις πιθανοτητες σοβαρου τραυματισμου στο κεφαλι στον γενικο πληθυσμο. Και το προστιμο που πληρωνεις αν εισαι συνεπιβατης μηχανης χωρις κρανος ειναι μονο 78?, ΑΛΛΑ υπαρχει και 2μηνη κρατηση για την μηχανη που τον μετέφερε! Δηλαδη, ο νομος τιμωρει και αυτον που δεχτηκε να μεταφερει συνεπιβατη χωρις κρανος! Αντε να μην φορεσεις κρανος δηλαδη.
    George P.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Επέτρεψέ μου ένα μικρό σχόλιο. Στη Ρώμη είθιστε όλοι να φοράνε κράνος. Τους βλέπεις, από μικρά αυτόματα ως μεγάλες μοτοσυκλέτες, όλοι φοράνε. Τι φοράνε όμως! Όλα τα κράνη τους είναι κουβαδάκια (jet τύπου Lidl, ξέρεις, τσόφλι) αλλά ΟΛΟΙ τα φοράνε. Και προφανώς δεν τους γράφουν καθότι δεν υπάρχει νόμος Ιταλικός (όπως δεν υπάρχει και Ελληνικός και δεν ξέρω αν υπάρχει κοινοτικός) που να αναφέρει όπτι κράνος χωρίς τις τάδε προδιαγραφές είναι παράνομο.
    una faccia, una razza

Αρχικά δημιουργήθηκε από gparas
    Δηλαδη, ο νομος τιμωρει και αυτον που δεχτηκε να μεταφερει συνεπιβατη χωρις κρανος! Αντε να μην φορεσεις κρανος δηλαδη.
    και ο ΚΟΚ προβλέπει πρόστιμο 80 ευρώ στον οδηγό που επέτρεψε σε συνεπιβάτη να μην φορά κράνος ή ζώνη, αλλά... ούτε καν το ξέρουμε

αν εχεις κρανος κ ο συνεπιβατης αρνηθει να το φορεσει ειναι μονο δικη του ευθυνη και δεν πληρωνεις ουτε σου παιρνουν αδεια
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
    αν εχεις κρανος κ ο συνεπιβατης αρνηθει να το φορεσει ειναι μονο δικη του ευθυνη και δεν πληρωνεις ουτε σου παιρνουν αδεια
    Δεν το είδε έτσι ο τροχαίος που με έγραψε πριν 3 χρονάκια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    έτσι και έπεφτε...

.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παιζει να ειναι το πιο ωραιο και κατατοπιστικο παραδειγμα που εχω δει στο φορουμ μεχρι τωρα...

:a19:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Μανιβελάτο μέλος
    Υπάρχει Στέλιο.. Το EC 22.05.. αλλά δυστηχώς είναι ώρα να το κάνουμε πιο αυστηρό γιατί περνάνε και του supermarket.. τουλάχιστον την πιστοποίηση την παίρνουν..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Υπάρχει Στέλιο.. Το EC 22.05.. αλλά δυστηχώς είναι ώρα να το κάνουμε πιο αυστηρό γιατί περνάνε και του supermarket.. τουλάχιστον την πιστοποίηση την παίρνουν..
    Δικαίως και πολύ σωστά το σημειώνεις...
    Εδώ, θα μου πεις, πετάνε τα τοξικά/πυρηνικά/χημικά απόβλητα κατά κόρον εκειά που τρώμε/πίνουμε/πλενόμαστε και όλοι σφυρίζουν ανέμελα, στο να βάλουν ένα αυτοκολλητάκι του κwλου επιπλέον στα τσόφλια θα τους χάλαγε το φουα-γκρα;

οτι και να πεις φιλε λιγο ειναι ορισμενοι δεν καταλαβαινουν γιαυτο και εγω δεν νοιαζομε πλεον αμα σκοτωθουν αφου δεν βαζουν μυαλο.
    εχθες κατεβαινα πεζος για να παω υμητου για καφε,πιανει βροχη, στο δρομο τσακ ενα fazer 1000 και ο τυπος εχει το κρανος στην μεση με την κουκουλα του κρανους, αντι να σταματησει να το βαλει να μην βρεχετε το κεφαλι του και να μπορει να βλεπει, εκεινος συνεχισε την πορεια του,οταν λεω εγω κυκλοφουρουν πολλοι παγκοσμιοι μα παρα πολλοι.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Εχω μια τρελή διάθεση να βάλω link για thread όταν είχα ανακονώσει την 700αρα για κράνος, και τις παπαροθεωρίες για εισπρακτικά μέτρα....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Στην βροχή
    από DeusEx στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 127
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2011, 12:49
  3. Δυνατή βροχή στην Α.Ο.
    από kachius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2010, 14:03
  4. Οδήγηση στην βροχή