Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 118

Θέμα: Για την (δεύτερη) συγκεντρωση στο Συνταγμα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    κατά την γνώμη κάνεις λάθος... συνοχή υπάρχει.. όλοι αποδεχόμαστε οτι δεν πάμε καλά. Εκείνο που δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει στον πραγματικό κόσμο (άσε το forum... εδώ απλά τα λέμε) είναι πως θα αντιδράσουμε έτσι ώστε να υπάρχει μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Εκεί λοιπόν , επειδή ακριβώς όλοι κοιτάμε με δικά μας μάτια και επηρρεασμένοι απο συναισθήματα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι. Πολύ υποκειμενικότητα βλέπεις... και δεν βγάζω την ουρά μου απο έξω σε αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Μια και το γαμησα σημερα.....

Καποτε ειχα δει ενα ντοκυμαντερ περι του ιου της γριπης της κοινης.
    Ο οργανισμος μας τελικα ειναι φοβερα πιο εξυπνος στο να αντιμετωπισει την διαφθορα του.

Περιλιπτικα οσο μπορω....

Ο ιος μπαινει απο το αναπνευστικο και αρχιζει να διαφθειρει το DNA μας να παραγει αντιγραφα
    σαν και του λογου του, αλλαζοντας την χαρτογραφηση του (η το software του αν θελετε).
    Συνηθως διαλεγει κυταρρα του λαιμου λογω γρηγορης αναπαραγωγης τους. Ο οργανισμος
    για αρχη παραγει δηλητηριο για να σκοτωσει τα μεταλλαγμενα και τα υγιη. Μας πιανει βηχας
    και ξηρολαιμια για αυτο. Μετα ανεβαζει θερμοκρασια στο σωμα μπας και τον ψοφησει τον ιο
    λογω κακων συνθηκων. Αφου και κει παιρνει τα παπαρια του αρχιζει να δουλευει πιο εξυπνα.
    Εδω ειμαι λιγο ασχετος.... καποιο ειδος αμυνας μας παει και παιρνει γενετικο υλικο απο τον ιο
    και το στελνει σε καποιο αλλο υποδοχεα μας οπου εκει αναλυεται πως σκεφτεται ο ιος και
    τι προγραμμα τρεχει. Καπου μεσα στο προγραμμα χωνει μια εντολη που τον καθιστα στειρο.
    Τα λευκα αιμοσφαιρια στο μεταξυ ξερουν το signature και επιτιθενται. Ταυτοχρονα το χαλασμενο
    DNA του ιου δεν τον αναπαραγει με αποτελεσμα ξεκλιρισμα, ο ιος κολλαει στον επομενο κατα την
    αναρρωση μας μπας και σωθει τελευταια στιγμη....

Τι θελει να πει ο συγραφευ. Σκεφτομαστε πονηρα και εξουδετερωνουμε τον τροπο σκεψης τους. Τους στειρωνουμε τα συμφεροντα. Γινομαστε ενεργοι και οχι αδιαφοροι. Πολυ σκεψη
    και σπαζοκεφαλια, αλλα τελικα θα πανε στον αγυριστο ολοι αυτοι που αρρωστησανε την κοιωνια μας.....

Καλα λαλησα σημεραααααααα

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Α ρε φιλε, δεν θα δουλεψω σημερα αλλα γουσταρω την αντιδραση σου. Ειναι υγειεστερο απο την αποχαυνωση.

Ρε συ το Κρατος (το βαζω με κεφαλαιο γιατι ετσι νομιζει οτι ειναι) δεν ειναι απο αλλο πλανητη
    δεν ειναι ουφο που προσγειωθηκε και δεν ειναι η γερμανικη μποτα που εκανε κατοχη (εδω
    χωραει πολυ καζουρα).

Το Κρατος το φτιαχνουν και δινουν εξουσιες οι πολιτες. Ο πολιτης επι Χ κανει πολιτες και η οργανωση τους το Κρατος.

Ομως εδω εχουμε ενα προβλημα, οι πολιτες σταματησαν να οργανωνονται. Αδιαφορησαμε.

Θεωρησαμε δεδομενα πραγματα και εξαγοραστικαμε με το
    να καμπτονται οι αρχες και το κοινο συμφερον κατα το δοκουν προς ιδιον οφελος.

Αυτοι που μας εξαγορασαν ασχοληθηκαν με το να οργανωθουν περισσοτερο ενω εμεις απολαμβανουμε την αδιαφορια μας.

Συμφεροντα βεβαια ποιο εργατικα απο τα μικροκαθημερινα μας κοιταξανε να κανουν νομους
    να αλλαξουν αλλους και γενικα να οδηγησουν την κατασταση στα συμερινα. Παλι να πω
    οταν λεμε συμφεροντα δεν μιλαμε για εξωγηινους αλλα για ανθρωπους. Ισως εμενα
    αν ημουνα στο καταλλητο τοπο και χρονο, ειχα ευνοηθει απο την τυχη και το χρημα.

Δεν θα πασχιζα να μην χασω τα κεκτημενα σε εκεινη την περιπτωση? Οπως εμεις πασχιζουμε για
    αλλα? Σε εκεινη λοιπον την περιπτωση που αρχιζω να βλεπω το προσωπικο συμφερον μου
    ο ιστος της κοινωνιας αρχιζει και διαλυεται. Δημιουργουνται θυλακες συμφεροντων που δεν
    συνδεονται πια μεταξυ τους και αντιμαχονται το ενα το αλλο.

Με τον καιτο αυτο αρχιζει να γινεται δεδομενο και τα αιτια ολο και πιο αμυδρα.
    Αυτο το ΚΡΑΤΟΣ το οργουελικο που περιγραφεις τιο εκανε ο θειος σου ο μπατζανακης σου
    η ο γιος του κουμπαρου της ξαδερφης σου. Ανθρωποι το κανανε. Δεν ειναι δαιμονες.

Απο την μια στιγμη στην αλλη μπορεις να εισαι οι ΑΛΛΟΙ (LOST).

Το κρατος ειναι καποιοι σαν εσενα και μενα. Καποτε ασημαντοι, μετα γινανε σημαντικοι.
    Καποτε ητανε παιδια και κλαιγανε οταν τα φοβιζες. Ο ανθρωπος ειναι ολα αυτα.
    Μην αποσυνδεεις λοιπον τον ευατο σου απο αυτα. Ολοι οι ΑΛΛΟΙ εισαι εσυ.
    Αλλαξε εσυ και θα αλλαξουν ολα. Ενα παζλ που ειμαστε τα αμετρητα κομματακια.

Η δαιμονοποιηση του αφανους κρατους και των σκοτεινων μυστηριων συμφεροντων και της
    ακαμπτης κατασταση ειναι το πιο ανθυειγινο (γαμω την ορθογραφια μου) συστατικο.
    Δες το αλλιως και λιγο. Αλλιως δεν υπαρχει ελπιδα και αρα δεν υπαρχει αγωνας και στοχος.
    Objecto
    (και εγώ την γ@μησ@ την δουλειά σήμερα…)
    Λες το «κράτος το φτιάχνουν οι πολίτες..»
    Και εγώ θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ότι σε μια ΑΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτσι είναι …(το θέμα είναι ότι έχουμε ΑΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?)
    Λες ότι «οι πολίτες σταμάτησαν να οργανώνονται και αδιαφορήσαν …»
    Και εγώ θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ….
    Ξέρεις τις περιπτώσεις στην Ιστορία του σύγχρονου Ελληνικού κράτους που οι ΠΟΛΙΤΕΣ έφτασαν πολύ κοντά(μέσα από αγώνες) στην ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ,τελικα,ΤΙ κατάληξη είχαν ?
    Λες ότι «ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του…» και εγώ ΠΑΛΙ θα συμφωνήσω…
    Ο λόγος όμως που κοιτάζει την παρτη του είναι γιαιτ ο καθένας λειτούργει ΜΟΝΟΣ του..
    η παντελής έλλειψη ισονομίας , σεβασμου, λειτουργίας ,σχεδιασμού , έλεγχου και η αναλγησίας του κράτους οδηγεί σε αυθαιρεσίες ….
    Δεν περιγράφω το κράτος σαν φάντασμα…
    Για εμένα , έχουν όνομα και επώνυμο, είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι σε συγκεκριμένες ΚΡΑΤΙΚΕΣ θέσεις.
    Η ευθύνη τους είναι ΑΜΕΣΑ ανάλογη με την θέση που κατέχουν .Ακόμα και αν οι ίδιοι δεν έχουν κλέψει , έχουν την ΑΠΟΚΛΙΣΤΚΗ ευθύνη για τον έλεγχο των υφισταμένων τους (σαν στέλεχος , αυτό το γνωρίζεις..)
    Το κράτος ΔΕΝ είμαστε ΟΛΟΙ μας …είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένους σκοπούς και υποχρεώσεις.
    Άμα π.χ δεν φοράς κράνος , δεν μπορώ ΕΓΩ να σου κόψω κλήση (γιατί ΔΕΝ είμαι ΚΡΑΤΟΣ).
    Ο αστυνόμος μπορεί γιατί… είναι ΚΡΑΤΟΣ…

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Objecto
    (και εγώ την γ@μησ@ την δουλειά σήμερα…)
    Λες το «κράτος το φτιάχνουν οι πολίτες..»
    Και εγώ θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ότι σε μια ΑΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτσι είναι …(το θέμα είναι ότι έχουμε ΑΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?)
    Λες ότι «οι πολίτες σταμάτησαν να οργανώνονται και αδιαφορήσαν …»
    Και εγώ θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ….
    Ξέρεις τις περιπτώσεις στην Ιστορία του σύγχρονου Ελληνικού κράτους που οι ΠΟΛΙΤΕΣ έφτασαν πολύ κοντά(μέσα από αγώνες) στην ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ,τελικα,ΤΙ κατάληξη είχαν ?
    Λες ότι «ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του…» και εγώ ΠΑΛΙ θα συμφωνήσω…
    Ο λόγος όμως που κοιτάζει την παρτη του είναι γιαιτ ο καθένας λειτούργει ΜΟΝΟΣ του..
    η παντελής έλλειψη ισονομίας , σεβασμου, λειτουργίας ,σχεδιασμού , έλεγχου και η αναλγησίας του κράτους οδηγεί σε αυθαιρεσίες ….
    Δεν περιγράφω το κράτος σαν φάντασμα…
    Για εμένα , έχουν όνομα και επώνυμο, είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι σε συγκεκριμένες ΚΡΑΤΙΚΕΣ θέσεις.
    Η ευθύνη τους είναι ΑΜΕΣΑ ανάλογη με την θέση που κατέχουν .Ακόμα και αν οι ίδιοι δεν έχουν κλέψει , έχουν την ΑΠΟΚΛΙΣΤΚΗ ευθύνη για τον έλεγχο των υφισταμένων τους (σαν στέλεχος , αυτό το γνωρίζεις..)
    Το κράτος ΔΕΝ είμαστε ΟΛΟΙ μας …είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένους σκοπούς και υποχρεώσεις.
    Άμα π.χ δεν φοράς κράνος , δεν μπορώ ΕΓΩ να σου κόψω κλήση (γιατί ΔΕΝ είμαι ΚΡΑΤΟΣ).
    Ο αστυνόμος μπορεί γιατί… είναι ΚΡΑΤΟΣ…
    Οκ συμφωνω σε αυτο που λες , δηλαδη καπου ενδιαμεσα εκει που το βλεπεις και το βλεπω ειναι η χρυση τομη. Το θεμα ειναι, πως κανουμε την Δημοκρατια μας πιο αμεση?
    Αυτο ειναι μια σκεψη που θα ηθελα να συζητησω. Ουσιαστικα περα απο το να αρχισω στην καθημερινοτητα να ειμαι πιο αλτρουιστης με την ελπιδα οτι αυτο θα φτασει και θα "μολυνει" και τον πυρηνα δεν σκεφτομαι κατι πιο αμεσο.
    Ακουω προτασεις λοιπον!!! Ολος αυτια.

Εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου τελειωνει η δικη σου ειναι πολυ σοφη κουβεντα.

Φυσικα ο Κολοκοτρωνης που το ειπε και εχυσε αιμα γι αυτο, ως αλλος Σωκρατης ή Χριστος, βγηκε απο την μεση. (το ειπε αυτος ή παπαρια ειπα?)

Δυστυχως η ιστορια (παγκοσμιως) επαναλαμβανεται καθημερινα. Αυτο θα επρεπε να ειχε
    απαγοητευσει ηδη καθεναν. Αλλα παντα καποιος φωναζει στην ατιμη κενωνια αυτη.
    Αυτο ειναι πολυ ενθαρυντικο ομως αν το καλοσκεφτουμε.

Απο την αλλη ειμαστε ενα πολυ νεο ειδος στον πλανητη
    και ειναι λογικο να μην υπαρχει ακομα ισσοροπια ιδιοτελειας και ανιδιοτελειας.

Παλαιό μέλος
    Αδερφε.... Δε παρατας τις αναρχοκουλτουροεπαναστατικες ιδεες να ψηφισεις και τιποτα εναλλακτικο να δουμε καμια ασπρη μερα λεω εγω τωρα... quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav Όπως ? quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46 Δε ξερω ρε φιλε quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46 Εχω γνωρισει πολλους ανθρωπους στη ζωη μου και αυτοι που ηταν πραγματικα δικαιοι ειναι μετρημενοι. quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46 Λυπαμαι που θα το πω τοσο χυμα αλλα νομιζω εισαι κολλημενος! Δε το λεω με κακια μη με παρεξηγησεις.
    Tο πρωτο δεν αναφεροταν στο Lkostas αλλα στο κειμενο. Οσο για το τι να ψηφισεις δε ξερω.
    Και τον χαρακτηρησα ετσι γιατι αρχιζει με τους μπατσους και τελειωνει εκει ενω το προβλημα δε βρισκεται εκει.
    Αν θες να συζητησεις ειμαι ανοιχτος αν θες να κοροιδεψεις η να ειρωνευτεις αυτο μπορουν να το κανουν ολοι.

Το θεμα ειναι, πως κανουμε την Δημοκρατια μας πιο αμεση?
    [/B]
    Αυτό είναι το «ζουμί» και για εμένα…
    Πως πάμε σε άμεση δημοκρατία ?
    Σίγουρα, δεν πάμε μέσα από το «τσίρκο» του υπάρχοντος εκλογικού νόμου που είναι μια επίφαση δημοκρατίας…
    Στην θεωρία υπάρχουν τρόποι ..(οι περισσότεροι καταλήγουν στην ανατροπή του παλιού από το καινούργιο..)
    Στην πράξη , χρειάζονται μαχητικοί, εμπνευσμένοι, ανιδιοτελείς ηγέτες - πολιτικοί που θα συσπειρώσουν την αγανάκτηση και τον αγώνα των πολιτών με σκοπό την ανατροπή της παλιάς κατάστασης…
    (η ανατροπή δεν σημαίνει πάντα αίμα και νεκρούς …)
    Δυστυχώς , τέτοιοι ηγέτες εμφανίζονται πολύ αραιά στην ιστορία…. συνήθως όμως εμφανίζονται όταν οι πολίτες έχουν φτάσει στην μεγίστη αγανάκτηση και τότε…
    Μέχρι τότε (σαν ενεργοί πολίτες)πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τον ΣΤΟΧΟ της ανατροπής και να τον φθείρουμε όσο μπορούμε…

Παλαιό μέλος
    Δυστυχώς , τέτοιοι ηγέτες εμφανίζονται πολύ αραιά στην ιστορία…. συνήθως όμως εμφανίζονται όταν οι πολίτες έχουν φτάσει στην μεγίστη αγανάκτηση και τότε…
    Λες να φτασαμε η εχουμε ακομη??
    Πιστευω ειμαστε κοντα παντως. Ολα τα πολιτευματα ειναι οκ αν υπαρχουν στην εξουσια οι καταλληλοι ανθρωποι.
    Συμφωνω κι εγω.

Αυτό είναι το «ζουμί» και για εμένα…
    Πως πάμε σε άμεση δημοκρατία ?
    Σίγουρα, δεν πάμε μέσα από το «τσίρκο» του υπάρχοντος εκλογικού νόμου που είναι μια επίφαση δημοκρατίας…
    Στην θεωρία υπάρχουν τρόποι ..(οι περισσότεροι καταλήγουν στην ανατροπή του παλιού από το καινούργιο..)
    Στην πράξη , χρειάζονται μαχητικοί, εμπνευσμένοι, ανιδιοτελείς ηγέτες - πολιτικοί που θα συσπειρώσουν την αγανάκτηση και τον αγώνα των πολιτών με σκοπό την ανατροπή της παλιάς κατάστασης…
    (η ανατροπή δεν σημαίνει πάντα αίμα και νεκρούς …)
    Μέχρι τότε (σαν ενεργοί πολίτες)πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τον ΣΤΟΧΟ της ανατροπής και να τον φθείρουμε όσο μπορούμε…

Ναι στην φθορα οχι στην βια. Παντα η βια υποβαθμιζει τον αγωνα. Βεβαια επανασταση χωρις αιμα δεν ξερω... αλλα ισως να υπαρξει μια πρωτη φορα. Υπαρχουν ατομα οπως λες που και να πεθαιναν μπροστα μου δεν θα εχυνα σταγονα. Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τα παιδια μου και θυμαμαι οτι και αυτοι καποτε παιδια ηταν. Θα σκοτωνα ενα παιδι πριν γινει αυτος/τη που εγινε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Στην πράξη , χρειάζονται μαχητικοί, εμπνευσμένοι, ανιδιοτελείς ηγέτες - πολιτικοί που θα συσπειρώσουν την αγανάκτηση και τον αγώνα των πολιτών με σκοπό την ανατροπή της παλιάς κατάστασης
    Ε κι εσυ γιατι λες οτι οσοι μας κυβερναν τελικα εχουν περασει απο τα "σχολεια" της Αμερικης ?
    Αδιαβαστοι λες να ηρθαν να κυβερνησουν εδω ?
    Ακριβως αυτα που υπογραμμισα ΔΕΝ πρεπει να ειναι οι πολιτικοι για να πετυχαινουν καποιοι τους σκοπους τους.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Α ρε φιλε, δεν θα δουλεψω σημερα αλλα γουσταρω την αντιδραση σου. Ειναι υγειεστερο απο την αποχαυνωση.

Ρε συ το Κρατος (το βαζω με κεφαλαιο γιατι ετσι νομιζει οτι ειναι) δεν ειναι απο αλλο πλανητη
    δεν ειναι ουφο που προσγειωθηκε και δεν ειναι η γερμανικη μποτα που εκανε κατοχη (εδω
    χωραει πολυ καζουρα).

Το Κρατος το φτιαχνουν και δινουν εξουσιες οι πολιτες. Ο πολιτης επι Χ κανει πολιτες και η οργανωση τους το Κρατος.

Ομως εδω εχουμε ενα προβλημα, οι πολιτες σταματησαν να οργανωνονται. Αδιαφορησαμε.

Θεωρησαμε δεδομενα πραγματα και εξαγοραστικαμε με το
    να καμπτονται οι αρχες και το κοινο συμφερον κατα το δοκουν προς ιδιον οφελος.

Αυτοι που μας εξαγορασαν ασχοληθηκαν με το να οργανωθουν περισσοτερο ενω εμεις απολαμβανουμε την αδιαφορια μας.

Συμφεροντα βεβαια ποιο εργατικα απο τα μικροκαθημερινα μας κοιταξανε να κανουν νομους
    να αλλαξουν αλλους και γενικα να οδηγησουν την κατασταση στα συμερινα. Παλι να πω
    οταν λεμε συμφεροντα δεν μιλαμε για εξωγηινους αλλα για ανθρωπους. Ισως εμενα
    αν ημουνα στο καταλλητο τοπο και χρονο, ειχα ευνοηθει απο την τυχη και το χρημα.

Δεν θα πασχιζα να μην χασω τα κεκτημενα σε εκεινη την περιπτωση? Οπως εμεις πασχιζουμε για
    αλλα? Σε εκεινη λοιπον την περιπτωση που αρχιζω να βλεπω το προσωπικο συμφερον μου
    ο ιστος της κοινωνιας αρχιζει και διαλυεται. Δημιουργουνται θυλακες συμφεροντων που δεν
    συνδεονται πια μεταξυ τους και αντιμαχονται το ενα το αλλο.

Με τον καιτο αυτο αρχιζει να γινεται δεδομενο και τα αιτια ολο και πιο αμυδρα.
    Αυτο το ΚΡΑΤΟΣ το οργουελικο που περιγραφεις τιο εκανε ο θειος σου ο μπατζανακης σου
    η ο γιος του κουμπαρου της ξαδερφης σου. Ανθρωποι το κανανε. Δεν ειναι δαιμονες.

Απο την μια στιγμη στην αλλη μπορεις να εισαι οι ΑΛΛΟΙ (LOST).

Το κρατος ειναι καποιοι σαν εσενα και μενα. Καποτε ασημαντοι, μετα γινανε σημαντικοι.
    Καποτε ητανε παιδια και κλαιγανε οταν τα φοβιζες. Ο ανθρωπος ειναι ολα αυτα.
    Μην αποσυνδεεις λοιπον τον ευατο σου απο αυτα. Ολοι οι ΑΛΛΟΙ εισαι εσυ.
    Αλλαξε εσυ και θα αλλαξουν ολα. Ενα παζλ που ειμαστε τα αμετρητα κομματακια.

Η δαιμονοποιηση του αφανους κρατους και των σκοτεινων μυστηριων συμφεροντων και της
    ακαμπτης κατασταση ειναι το πιο ανθυειγινο (γαμω την ορθογραφια μου) συστατικο.
    Δες το αλλιως και λιγο. Αλλιως δεν υπαρχει ελπιδα και αρα δεν υπαρχει αγωνας και στοχος.
    Ευτυχως που τα ειπες εσυ γιατι βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και τα ιδια...
    Καποτε πιστευα και εγω αυτα που λεει ο ggs... μετα αλλαξα...πιστεψα οτι μονο μεσα απο την ατομικη βελτιωση του καθενα απο εμας, με την βελτιωση του μικροκοσμου του καθενος απο εμας ισως καποτε δουμε διαφορα... Μονο με παιδεια που θα διδαξει ανιδιοτελεια και συλλογικο συμφερον ισως πετυχουμε κατι.... προς το παρον ολοι υποκρινονται και φωναζουν χωρις ομως να κανουν οτιδηποτε προς την σωστη κατευθυνση... ολα γινονται βαση προσωπικων συμφεροντων...
    Μια ζωη υποκριτες και κουτοπονηροι... Οι ιδιοι που βριζουν τους μπατσους και τους ασφαλιτες πετουν την σκουφια τους για να βολευτουν σε ενα σωμα ασφαλειας ή σε μια δημοσια υπηρεσια...Οι ιδιοι που βριζουμε τα κομματα, τα κομματοσκυλα και τους βολευτες παρακαλαμε για ενα βολεμα δικο μας...
    Οι πολιτικες θεωριες (καπιταλισμος, σοσιαλισμος, κομμουνισμος) ξεφτιλιστικαν απο ανθρωπους χωρις αρχες, παθιασμενους με την εξουσια και οχι τον ανθρωπο. Συμμαχοι τους ολοι οι υπολοιποι που ο καθενας μας για το δικο του μικροσυμφερον αποτελεσε τον κομματι του "στρατου" τους σε καθε εκλογικη μαχη...
    Ειμαστε για γελια ή μαλλον γελιοι οταν μιλαμε για τον συνδικαλισμο και το εργατικο κινημα των εργατοπατερων, των πουλημενων αυτων τομαριων που αποτελουν και αυτοι κομματι (το δυναμικοτερο κιολας...) του "στρατου" των κομματων...
    Χειροτερα στενοχωριεμαι και τρελενομαι, οχι οταν βλεπω τους 300 παπαρες να αερολογουν και να τα βρισκουν ομοφωνα μονο στην αυξηση της βουλευτικης αποζημιωσης, αλλα οταν βλεπω κοσμο ακομα και σημερα και ειδικα νεο κοσμο να κουναει σημαιακια και να φωναζει συνθηματα κατω απο μπαλκονια...
    Η δημοκρατια δεν ειναι το πολιτευμα της χουντας των πολλων..., των πολλων που αγονται και φερονται απο λαοπλανους και παραμυθαδες...Η δημοκρατια θελει παιδεια και συμμετοχη...ατομικη ευθηνη και συλλογικο πνευμα...πολιτες με μνημη και κριτικη σκεψη...

αιντε τωρα... γιατι ενα "συμφωνω" μπηκα να γραψω, ξεχαστηκα και ξεσκιστικα παλι...
    Ακρη μπορει να μην βγαλουμε, αλλα τουλαχιστον ας τα λεμε...

υ.γ. Ειναι ουτοπικο..., αλλα φανταστειτε ξαφνικα να μην "λαδωνε" κανεις, κανενα μπουστη απο αυριο...ειναι κατι που μπορουμε να το κανουμε αλλα δεν θα γινει, γιατι καποιος μαλακας πονηριδης θα βρεεθι να σπασει την αλυσιδα για την παρτυ του ...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος
    Μια ζωη υποκριτες και κουτοπονηροι...
    Κραταω αυτο τα υπολοιπα ευτυχως τα εγραψες εσυ. Εγω θα γραψω απλως συμφωνω.

Ειναι απιστευτο ποσα συναισθηματα εχουν περασει σε ποσο λιγο χρονο σε αυτη την συζητηση.

Μια νιωθω οργη σε σημειω να θελω να σπασω κεφαλια.
    Μια νιωθω απαγοητευση στο οτι βλεπω κοσμο συνειδητοποιημενο και την Ελλαδα στα ιδια.
    Μια νιωθω ελπιδα οτι διαβαζω και σας.
    Μια οτι θελει πολυ ιδρωτα για να αλλαξουν ολα αυτα.
    Μια να τα παρατησω και να μην γραφω....

Προτιμω να ιδρωσω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Ευτυχως που τα ειπες εσυ γιατι βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και τα ιδια...
    Καποτε πιστευα και εγω αυτα που λεει ο ggs... μετα αλλαξα...πιστεψα οτι μονο μεσα απο την ατομικη βελτιωση του καθενα απο εμας, με την βελτιωση του μικροκοσμου του καθενος απο εμας ισως καποτε δουμε διαφορα... Μονο με παιδεια που θα διδαξει ανιδιοτελεια και συλλογικο συμφερον ισως πετυχουμε κατι.... προς το παρον ολοι υποκρινονται και φωναζουν χωρις ομως να κανουν οτιδηποτε προς την σωστη κατευθυνση... ολα γινονται βαση προσωπικων συμφεροντων...
    Μια ζωη υποκριτες και κουτοπονηροι... Οι ιδιοι που βριζουν τους μπατσους και τους ασφαλιτες πετουν την σκουφια τους για να βολευτουν σε ενα σωμα ασφαλειας ή σε μια δημοσια υπηρεσια...Οι ιδιοι που βριζουμε τα κομματα, τα κομματοσκυλα και τους βολευτες παρακαλαμε για ενα βολεμα δικο μας...
    Οι πολιτικες θεωριες (καπιταλισμος, σοσιαλισμος, κομμουνισμος) ξεφτιλιστικαν απο ανθρωπους χωρις αρχες, παθιασμενους με την εξουσια και οχι τον ανθρωπο. Συμμαχοι τους ολοι οι υπολοιποι που ο καθενας μας για το δικο του μικροσυμφερον αποτελεσε τον κομματι του "στρατου" τους σε καθε εκλογικη μαχη...
    Ειμαστε για γελια ή μαλλον γελιοι οταν μιλαμε για τον συνδικαλισμο και το εργατικο κινημα των εργατοπατερων, των πουλημενων αυτων τομαριων που αποτελουν και αυτοι κομματι (το δυναμικοτερο κιολας...) του "στρατου" των κομματων...
    Χειροτερα στενοχωριεμαι και τρελενομαι, οχι οταν βλεπω τους 300 παπαρες να αερολογουν και να τα βρισκουν ομοφωνα μονο στην αυξηση της βουλευτικης αποζημιωσης, αλλα οταν βλεπω κοσμο ακομα και σημερα και ειδικα νεο κοσμο να κουναει σημαιακια και να φωναζει συνθηματα κατω απο μπαλκονια...
    Η δημοκρατια δεν ειναι το πολιτευμα της χουντας των πολλων..., των πολλων που αγονται και φερονται απο λαοπλανους και παραμυθαδες...Η δημοκρατια θελει παιδεια και συμμετοχη...ατομικη ευθηνη και συλλογικο πνευμα...πολιτες με μνημη και κριτικη σκεψη...

αιντε τωρα... γιατι ενα "συμφωνω" μπηκα να γραψω, ξεχαστηκα και ξεσκιστικα παλι...
    Ακρη μπορει να μην βγαλουμε, αλλα τουλαχιστον ας τα λεμε...

υ.γ. Ειναι ουτοπικο..., αλλα φανταστειτε ξαφνικα να μην "λαδωνε" κανεις, κανενα μπουστη απο αυριο...ειναι κατι που μπορουμε να το κανουμε αλλα δεν θα γινει, γιατι καποιος μαλακας πονηριδης θα βρεεθι να σπασει την αλυσιδα για την παρτυ του ...
    Βεβαια δεν σημαινει αυτοματα οτι αν πας για μπατσος πρεπει να στερνιστεις και την φιλοσοφια.
    Ξερω μπατσο που ειναι αλλου για αλλου.
    Το κακο με ενα δημοσιο υπαλληλο δεν ηταν οτι επαιρνε και δουλεια στο σπιτι
    ήταν που τον κοροιδευαμε οι αλλοι....

Α Επισης δεν ειναι μαγκια και προκοπη να εξισωνεις τα ορια συνταξιοδοτησης προς τα πανω.
    Να το καταφερνεις προς τα κατω ειναι μαγκια.

Το να δουλευεις 8ωρο ειναι επισης μαγκια και οχι το 12ωρο.

Το να μην δουλευεις σαν το σκυλι και να σε νοιαζει το ROI της εταιριας ειναι μαγκια.

Δεν ζουμε για να δουλευουμε...

Πολλα στραβα μυνηματα εχουμε καταπιει και καπιοι τα περνανε και στα παιδια τους.

Δουλευω στον ιδιωτικο τομεα, αλλα συγχιζομαι οταν αντιμετωπιζουν συνολικα τους δημ υπαλληλους σαν λεπρους.
    Λεπρο ειναι το συστημα του δημοσιου. Οχι οι υπαλληλοι ρε παιδια.
    Μην φορτωνουμε το σταυρο του κωλοκρατους σε ανθρωπους που πρεπει να εχουν ενα εισοδημα για να ζησουν. Υπαρχουν και παπαρες μεσα στην αλλαζονεια αναμεσα τους αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.

Βγαζω τα διπλα απο ενα δημοσιο αλλα δουλευω 5απλα, ποιος ειναι ο μαλακας αραγε?

Θα παρω συνταξη αραγε? Ποιος ειναι ο μαλακας?

Για πατε Ιταλια να δειτε πως δουλευουν εκει... θα νομιζετε οτι ολοι δημοσιο δουλευουν.
    Το να εχεις μη αγχωδη με ποιοτητα ζωη το εχουμε αφορισει.

Ξυπνατε ρε φιλοι γιατι μας εχουν ταισει ληγμενα. Και να ηταν χαπια καλα θα ηταν
    Ληγμενες ιδεες μας εχουν ταισει απο πριν την Εργατικη Πρωτομαγια.

Αραγε ποσοι ξερουν τι ειχει γινει και χυθηκε αιμα τοτε?

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 13:56
  2. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2006, 11:16
  3. Επτά σημεία για την κρίση στο Ιράν
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 23:36
  4. για την αποβαση στο MUGELLO
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες