Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Ποιός είναι ο πρώην ναρκομανής και νυν Σαϊεντολόγος...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    με τρωει εδω και καιρο να το συζητησω αλλα ολο το αναβαλω γιατι παιζει να γινω ρομπα...
    μιας και μιλαμε για σχολεια και αναβατες ,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τον τρισμεγιστο Kevin Swantz...
    ο SWantz ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης στα motoGp και μαλιστα στην χρυση εποχη των 500.εγω μπροστα του ειμαι ενα ανυπαρκτο ανθρωπακι που δεν ξερω ουτε να "μπουσουλαω" με το μπρικι μου...αλλα ρε παιδια ενα πραγμα εχω απορια...
    Το στυλ οδηγησης του ειναι το ακρως αντιθετο απο αυτα που μας ειπαν στο CSS ή κανω λαθος?
    ειδα τις φωτο απο τις Σερρες οταν ειχε ερθει.κεφαλι αντιθετα απο την φορα τις στροφης.
    εχει παει καποιος απο εδω μεσα στο σχολειο του,να μας εξηγησει αν υπηρχε ενοτητα σχετικα με body positioning ή οχι?
    παντος και ο ιδιος το ειχε πει σε συνεντευξη του ,οτι τις πιο πολλες φορες πηγαινε τερμα γκαζι και οτι γινει και σπανια πηγαινε εντελως αλανθαστα.

όσο πάει πέφτει όλο και χαμηλότερα στην υπόληψη μου ο ΔΔ ...

Re: Ποιός είναι ο πρώην ναρκομανής και νυν Σαϊεντολόγος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    ...ιδρυτής γνωστού Σχολείου οδήγησης Σουπερμπάικ ;

Θέλετε να μάθετε και θέλετε να γνωρίζετε που στέλνετε τα παιδιά σας να μαθουν quickturn ;

Βρείτε την απάντηση στο παρακάτω λινκ : Ορθοδοξία και ανιδιοτέλεια *

* ανιδιοτέλεια :

η απουσία ιδιοτέλειας, χαρακτηριστικό του ανθρώπου του οποίου οι πράξεις δεν υπαγορεύονται από το συμφέρον ή το προσωπικό όφελος.

τι μαλακίες είναι αυτές ;;;;;;

και κυρίως τι σχέση έχουν με τα καργιόλια που καβαλάμε ;;;;;;;;;;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Δεν εμαθες οτι στα νεα διπλωματα αναγραφεται και το θρησκευμα?:a31:
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver

Re: Re: Ποιός είναι ο πρώην ναρκομανής και νυν Σαϊεντολόγος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    και κυρίως τι σχέση έχουν με τα καργιόλια που καβαλάμε ;;;;;;;;;;;;;;
    Μηχανάκια του διαβόλου λέγονται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οτι να'ναι, οπως να'ναι..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    με τρωει εδω και καιρο να το συζητησω αλλα ολο το αναβαλω γιατι παιζει να γινω ρομπα...
    μιας και μιλαμε για σχολεια και αναβατες ,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τον τρισμεγιστο Kevin Swantz...
    ο SWantz ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης στα motoGp και μαλιστα στην χρυση εποχη των 500.εγω μπροστα του ειμαι ενα ανυπαρκτο ανθρωπακι που δεν ξερω ουτε να "μπουσουλαω" με το μπρικι μου...αλλα ρε παιδια ενα πραγμα εχω απορια...
    Το στυλ οδηγησης του ειναι το ακρως αντιθετο απο αυτα που μας ειπαν στο CSS ή κανω λαθος?
    ειδα τις φωτο απο τις Σερρες οταν ειχε ερθει.κεφαλι αντιθετα απο την φορα τις στροφης.
    εχει παει καποιος απο εδω μεσα στο σχολειο του,να μας εξηγησει αν υπηρχε ενοτητα σχετικα με body positioning ή οχι?
    παντος και ο ιδιος το ειχε πει σε συνεντευξη του ,οτι τις πιο πολλες φορες πηγαινε τερμα γκαζι και οτι γινει και σπανια πηγαινε εντελως αλανθαστα.
    καταρχήν στο css διδάσκουν ασφαλή οδήγηση και όχι αγωνιστική οδήγηση, έχοντας στο μυαλό τους τον μέσο όρο ικανοτήτων των αναβατών. Όσο προχωράει κάποιος προς την αγωνιστική οδήγηση, αρχίζει να διαμορφώνει και δικό του στυλ.

Ο Schwantz και καμμιά 50αριά άλλοι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν άλλη αίσθηση του χώρου, ταλέντο και φυσική ταχύτητα. Το 99,9% των αναβατών που θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν γρήγορα με το στυλ του K.S ή του Doohan θα τσακιστούν σε χρόνο 0.
    Αυτοί οι άνθρωποι γεννιούνται με την γρήγορη οδήγηση στο DNA τους. Καμμία σχέση με τους κοινούς θνητούς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    Στο μυαλό μου εισαι. εδω και καιρο με τρώει και μενα ο κ@λος μου για μια τέτοια συζήτηση φίλε μου. Βασικά εγώ πιστεύω οτι δεν ηταν μόνο ο KS που οδήγαγε έτσι αλλά οι περισότεροι αναβάτες εκείνη την περίοδο.

Πότε άραγες άλλαξε αυτό? Μπάς και βοήθησε η γεωμετρία της μηχανής και φτάσαμε απο εκείνη την περίοδο στην περίοδο του Lorenzo οπου το κεφάλι του βγαίνει πιο μπροστά και απο την εσωτερική μανέτα!!! Τι απέγινε η περίφημη συμβουλή αγωνιζόμενων τότε που έλεγαν "Ride Proud".

Καλό είναι να ανοίξουμε ενα αλλο threadακι όμως στο "Οδηγηση - Tips & Tricks" γιατι δεν εχει καμια σχέση με το topic και οποιες ιδεες θα πέσουν στο τραπέζι θα τις φάει η μαρμάγκα.

Ποιός είναι ο πρώην ναρκομανής και νυν Σαϊεντολόγος...

Εγω ειμαι και κομμενη η πλακα!!!!!

'νταξει?????

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Ποιός είναι ο πρώην ναρκομανής και νυν Σαϊεντολόγος...

Είναι δεύτερη φορά αν δεν απατώμαι που ο Διατσίδης παίζει πουστιά στο Χούντρα.
    Ηθελα να μάθω ο Χούντρας δεν έχει τσίπα να μη ξαναπατήσει στο στούντιο για σχολιασμό?

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Εγω ειμαι και κομμενη η πλακα!!!!!

'νταξει?????

α παγενε παραπερα ρε κουλάδι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ότι να ναι μα ότι να ναι...
    πλύση εγκεφάλου ακόμα κι εδώ ρε γαμώτο;;;;;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    γτπ

Re: Re: Ποιός είναι ο πρώην ναρκομανής και νυν Σαϊεντολόγος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Είναι δεύτερη φορά αν δεν απατώμαι που ο Διατσίδης παίζει πουστιά στο Χούντρα.
    Ηθελα να μάθω ο Χούντρας δεν έχει τσίπα να μη ξαναπατήσει στο στούντιο για σχολιασμό?

και ποιός σου είπε ότι έχει την πολυτέλεια να επιλέξει τι θα κάνει?

...χειρότερο και απο σαπουνόπερα έχει καταντήσει το έργο ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    γτπ
    γτπΚ
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Re: Ποιός είναι ο πρώην ναρκομανής και νυν Σαϊεντολόγος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    και ποιός σου είπε ότι έχει την πολυτέλεια να επιλέξει τι θα κάνει?

...χειρότερο και απο σαπουνόπερα έχει καταντήσει το έργο ....
    γιατί ρε Γιώργη τον δεσμεύει τίποτα?το συμβόλαιό του?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2008, 15:10
  2. Ποιός είναι μηχανόβιος?
    από parji στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 13:38
  3. γράμμα πρώην γκόμενα και απάντηση
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2005, 19:47