Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Για Bmw F 800r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900

Για Bmw F 800r

Καλημέρα!Ενδιαφέρεται ένας φίλος για το BMW F 800R.Υπάρχει κάποιος που να έχει την μηχανή να μας πεί μία γνώμη για την συμπεριφορά της μηχανής ή οτιδήποτε άλλο;Η τιμή της είναι στα 8125 ευρώ.Αξίζει τα χρήματά της;
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

'Εχει παρακάτω σχετικό post αλλά δέν το είχα δει.Παρόλα αυτά άν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι...

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Έχω οδηγήσει το F800st που φοράει τον ίδιο κινητήρα και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος λειτουργίας και η ευστροφία του! Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ τα φρένα του(δεν ξέρω αν φοράνε τα ίδια) και έμεινα ικανοποιημένος από τις αναρτήσεις και το στήσιμο, ήταν αρκετά εύκολο και μέσα στην πόλη! Είχαν ακουστεί κάποια προβλήματα για το abs του,(δεν ξέρω αν έχει το F800R). Γενικά πιστεύω για τα λεφτά του αξίζει! Να συμπληρώσω την αρκετά χαμηλή κατανάλωση αυτού του κινητήρα και το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μοντέλου(για μένα) το ότι βγαίνει με αλυσίδα και όχι ιμάντα!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Ευχαριστώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
    Έχω οδηγήσει το F800st που φοράει τον ίδιο κινητήρα και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος λειτουργίας και η ευστροφία του! Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ τα φρένα του(δεν ξέρω αν φοράνε τα ίδια) και έμεινα ικανοποιημένος από τις αναρτήσεις και το στήσιμο, ήταν αρκετά εύκολο και μέσα στην πόλη! Είχαν ακουστεί κάποια προβλήματα για το abs του,(δεν ξέρω αν έχει το F800R). Γενικά πιστεύω για τα λεφτά του αξίζει! Να συμπληρώσω την αρκετά χαμηλή κατανάλωση αυτού του κινητήρα και το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μοντέλου(για μένα) το ότι βγαίνει με αλυσίδα και όχι ιμάντα!!
    Να συμπληρώσω ότι το "R" είναι με αλυσίδα ενώ το "ST" με ιμάντα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2023, 15:37
  2. Service Manuel για BMW F650 1999 Funduro
    από skal90 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2005, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας