Σελίδα 4 από 38 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 565

Θέμα: Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία….

Η 4η Οκτωβρίου είναι η ….

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ !!!
    πολύ καλό

άντε να γελάμε τώρα που μπορούμε γιατί μετά όποιος και να βγει ότι και να γίνει το μόνο σίγουρο είναι ότι η ευρωπαϊκή ένωση θα στείλει οδηγίες για πολύ σφικτή οικονομική πολιτική κοινώς: (αφού στράγγισε το αίμα που μας έχουν πιει τόσα χρόνια ήρθε η ώρα να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο <<μας>>). Άντε περαστικά μας μάγκες, σε λίγο δεν θα μας λένε ΨΗΦΙΣΤΕ αλλά ΨΟΦΙΣΤΕ ωστε να τους διευκολύνουμε λιγάκι μη παίρνοντας σύνταξη. Είμαστε η καλύτερη χώρα του κόσμου

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    σε λίγο δεν θα μας λένε ΨΗΦΙΣΤΕ αλλά ΨΟΦΙΣΤΕ

πόσο δίκιο έχεις.....
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto

...... Αυτοι που θα ενδιαφερθουν για τα 2 μεγαλα κομματα έχουν σκατα στο κεφαλι, και οι ΚΚΕδες εχουν μεινει στο 50.......
    Αν και θεωρω οτι τα πραγματα στο πολιτικο σκηνικο της χωρας ειναι τραγικα απο οποια πλευρα και αν το δεις, θεωρω την παραπανω φραση ατυχή.. Σαφως και θέλει πολυ σκέψη για το πως θα ήταν καλό να λειτουργεί ο κάθε ενας απο τους πολιτες αυτης της χωρας για να εκλέξει κυβέρνηση αλλα δεν δεχομαι τον παραπάνω χαρακτηρισμο..
    φιλικα παντα..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
    Το δραματικότερο είναι η κουλτούρα των ανθρωπων που πάνε και ψηφίζουν.

Στις Ευροεκλογές κυρια 50 με 60 μιλαγε στον αντρα της.

"Λευτερη μου 3 φορες το σταυρωσα και το εριξα. Παναγια μου ειπα μην βγει παλι...."

Θρησκεία και Πολιτικη ήταν πάντα τα καλύτερα φιλαράκια. :rotflmao:

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ , ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ?

ΕΝΤΙΤ:

Ρε οσοι δεν ψηφίζετε να ξέρετε οτι η κυραπαυτουλα που λεω θα ψηφίσει. Αυτη και του λογου της θα διαμορφωνουν τα ποσοστά και θα ανεβάζουν τα RGB κομματα (Red Green Blue για τους μη κομπιουτεραδες, τεχνικους studio κτλ κτλ κτλ).

Αν και Red στην ψυχή, κοινως κουμμούνι, θα προτεινα να ψηφίσετε οτιδηποτε άλλο, να τους ερθει ολονων αναγούλα. Η αδιαφορία ειναι χειρότερη. Αυτοι που θα ενδιαφερθουν για τα 2 μεγαλα κομματα έχουν σκατα στο κεφαλι, και οι ΚΚΕδες εχουν μεινει στο 50.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ!!!!
    Ακριβώς φίλε μου. Οι "συνειδητοποιημένοι" πολίτες αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν τους αρέσει η κατάσταστη στη χώρα, αυτοί που κατακρίνουν τους πάντες, αυτοί απέχουν από την ψηφοφορία.

Άρα αυτοί που μένουν είναι περιπτώσεις σαν κι αυτή που ανέφερες. Και μάλιστα η περίπτωση που περιγράφεις είναι τίποτα μπροστά σε άλλες που έχω δει με τα μάτια μου , όχι μονο εγώ όλοι μας.

Σε προήγουμενες εκλογές που ήμουν στην εφορευτική επιτρόπή αυτά που είδα να διαδραματίζονται με εμπλεκόμενους πολίτες, κομματόσκυλα, κομματικούς αντιπροσώπους μου έδωσαν μια πολύ καλή εικόνα για τον λόγο που βρισκόμαστε μεσα στα σκατά.

Το τραγικό της υπόθεσης ξέρεις ποιο είναι? Ότι όσο μεγαλώνει η αποχή τόσο πιο εύκολα μαζεύουν τις ψήφους που χρειάζονται Πασοκ και ΝΔ. Απλά μαθηματικά είναι.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
    Αν και θεωρω οτι τα πραγματα στο πολιτικο σκηνικο της χωρας ειναι τραγικα απο οποια πλευρα και αν το δεις, θεωρω την παραπανω φραση ατυχή.. Σαφως και θέλει πολυ σκέψη για το πως θα ήταν καλό να λειτουργεί ο κάθε ενας απο τους πολιτες αυτης της χωρας για να εκλέξει κυβέρνηση αλλα δεν δεχομαι τον παραπάνω χαρακτηρισμο..
    φιλικα παντα..
    Μα αν συνειδητοποιείς την τραγικοτητα και πας και ψηφισεις αυτους που την δημιουργησαν τοτε εχεις σκατα στο κεφαλι. Φιλικα παντα.

φιλικα παντα..

KAI LIGA ΛΕΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ-ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ-ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ(ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ) ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑΤΙΑΝΑ-ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 75% ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ,ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΑΝ ΑΣΥΛΟ(ΟΤΣΑΛΑΝ) ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΜΕΡ.ΣΗΜΑΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ.......ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ ΕΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    γΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ή ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ,ή ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ(κανα διορισμο,καμια προμηθεια...κτλ)

Ωραια.. Να ακουσω λοιπον την προταση σου για την λυση στο προβλημα. Να δοκιμασουμε ολοι τους μικρους συνδιασμους? Να απεχουμε?
    Πόσο διαφορετικοί είμαστε πραγματικά στην καθημερινότητα μας όλοι, πόσο σωστοί είμαστε στα μικρά και τα απλά που μπορούμε εμείς να αλλάξουμε και όχι στα μεγάλα και τα δύσκολα που καλούνται αυτά τα λαμόγια της πολιτικής να διαχειριστούν προς το συμφέρον μας.
    Με το να απέχεις δεν είσαι καλύτερος ή άμοιρος ευθυνών για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν θα έχεις δικαίωμα να μιλάς να κρίνεις και να κατακρίνεις.
    Με το να επιλέξεις μικρους συνδιασμούς απο την αλλή, (και δεν αναφερομαι σε αυτους που μπαινουν ήδη τοσα χρόνια στην βουλη, γιατι και αυτοι δεν εχουν διαφορα απο τα 2 μεγαλα κομματα) θα στηρίξεις ποιές ακριβώς ιδέες?
    Και τελικά επειδή αρκετοι στο χώρο αυτό είναι σάπιοι αρκεί να χαρακτηριστουν όλοι το ίδιο?
    Σε αυτη την περιπτωση είναι σαν να παραδέχεσαι οτι και εσυ είσαι τσογλαναρας, κοπρόσκυλο, και αλήτης επειδη καβαλας μηχανη και θα σε πάρει και εσένα η μπάλα επειδή κάποιοι άλλοι είναι?

Για σκεφτειτε ολοι εσεις που μπαινετε για να πειτε την εξυπναδα σας, εσεις οι ιδιοι εισασταν και εισαστε comme il faut ολα αυτα τα χρονια που ζειτε σ'αυτον τον τοπο; Γιατι αυτο το βλεπω παντου; Αφοριστικη και μηδενιστικη λογικη παντου και οταν ερθουμε στη δυσκολη θεση...εεε... νααα....χμμμ... ποιος πεθανε; Διορθωστε πρωτα τη δικη σας συμπεριφορα, πρακτικη, φιλοσοφια και νοοτροπια απεναντι στους αλλους και στο κοινωνικο συνολο και μετα σηκωστε το κεφαλι, για να κατηγορησετε τον οποιοδηποτε! Αλλιως περιμενετε να δειτε προοδο..

βολτάδικο μέλος
    η αποχή πρέπει να είναι ότι χειρότερο... καλύτερα να στηρίξεις ένα μικρό κόμμα που δεν έχει μπει ποτέ βουλή, παρά να μην πας καθόλου.

[B]Ωραια.. Να ακουσω λοιπον την προταση σου για την λυση στο προβλημα. Να δοκιμασουμε ολοι τους μικρους συνδιασμους? Να απεχουμε?
    Ακριβως το αντίθετο. Ψηφισε. Αν βεβαια η παρουσα κατασταση σε βολευει εισαι απο τους λιγους
    που λέγαμε. Αυτους δηλαδη που επωφελούνται του χάους. ΑΝ λεμε ΑΝ. ΑΝ ΑΝ λοιπον εισαι απο
    εκεινη την πλευρα, πες το και στους φιλους σου γιατι ερχονται τα χαστουκια.

Πόσο διαφορετικοί είμαστε πραγματικά στην καθημερινότητα μας όλοι, πόσο σωστοί είμαστε στα μικρά και τα απλά που μπορούμε εμείς να αλλάξουμε και όχι στα μεγάλα και τα δύσκολα που καλούνται αυτά τα λαμόγια της πολιτικής να διαχειριστούν προς το συμφέρον μας.
    Με το να απέχεις δεν είσαι καλύτερος ή άμοιρος ευθυνών για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν θα έχεις δικαίωμα να μιλάς να κρίνεις και να κατακρίνεις.
    Και τωρα με εκπλησεις! Συμφωνω απολυτα. Ναι στα μικρα καθημερινα εισαι ανθρωπος. Τα μικρα
    θα αλλαξουν και τα μεγαλυτερα. Αυτο ομως πρεπει να ισχυει για ολους για να δουλεψει και δεν
    ειναι δικαιολογια για να μην κανεις τιποτα.

Με το να επιλέξεις μικρους συνδιασμούς απο την αλλή, (και δεν αναφερομαι σε αυτους που μπαινουν ήδη τοσα χρόνια στην βουλη, γιατι και αυτοι δεν εχουν διαφορα απο τα 2 μεγαλα κομματα) θα στηρίξεις ποιές ακριβώς ιδέες?
    Αρχικα την ιδέα οτι, "μαγκες τερμα τα διφραγκα".

Και τελικά επειδή αρκετοι στο χώρο αυτό είναι σάπιοι αρκεί να χαρακτηριστουν όλοι το ίδιο?
    Ναι, διοτι αν δεν συμφωνεις και εχεις μια στάλλα ηθικής παραιτείσαι απο το κομμα και δεν φοβασαι και δεν σκεφτεσαι μονος ειμαι ενα τιποτα.

Σε αυτη την περιπτωση είναι σαν να παραδέχεσαι οτι και εσυ είσαι τσογλαναρας, κοπρόσκυλο, και αλήτης επειδη καβαλας μηχανη και θα σε πάρει και εσένα η μπάλα επειδή κάποιοι άλλοι είναι?
    Αμα με δεις να μην διαμαρτυρομαι για την τσογλαναρια που κατα καιρους εχω συναντησει
    στο φορουμ, ναι τα ιδια σκατα ειμαι.

Οποτε μισο λεπτό να δω αν κατάλαβα καλά.

Πρεσβευτες του καπιταλισμού, του σοσιαλισμου, του κουμουνισμου είναι εκτός της λίστας γιατι έχουν αποτύχει (και ΝΑΙ έχουν αποτύχει).

Αν λαβουμε μάλιστα υπ όψιν μας το γεγονός οτι δεν ύπαρχει εδώ και αρκετά χρόνια απο κανέναν απο τους παραπάνω πρεσβευτές πραγματική ιδεολογική υπόσταση σε αυτά που πράτουν και υποτίθεται οτι πρεσβεύουν τότε οι επιλογές μας περιορίζονται σε τί ακριβώς?

Ποια ιδεολογική πολιτική βάση είναι το "μάγκες τέρμα τα δίφραγκα" και το "πες τα φιλαράκια σου έρχονται τα χαστούκια" ?

Και αναρωτιέμαι ξέρεις γιατί? Γιατί ΑΝ ήμουν σε αυτούς που περιγράφεις δεν θα μιλούσα.θα σιωπούσα αυτή την στιγμή γιατί είτε με πράσινα είτε με μπλέ λαμόγια για μένα τα καλύτερα θα ήταν προ των πυλών.. Αλλά επειδή δεν είμαι γι αυτο και είμαι ανοικτός σε προτάσεις, ιδέες και διάλογο.. προτάσεις όμως..οχι λόγια του αερά οπως αυτα για τα οποία κατηγορούμε τους άλλους..

Μέλος
    να ανοίξουμε νεο θέμα που να δηλώσουμε την υποστήριξη μας στο τάδε νέο μικρό και αδιάφθορο κόμμα. να ενημερωθούμε για τις απόψεις σε συγκεντρώσεις του νέου μικρού και αδιάφθορου κόμματος να κουνησουμε σημαίες, να μοιράσουμε προκηρύξεις, ψηφοδέλτια, να εκφράσουμε την υποστήριξή μας μέσω των ΜΜΕ . Δεν υπάρχει κανένα που να είναι γνωστό και ικανό. Μήπως να αλλάξει το πολίτευμα; Προεδρευόμενη Δημοκρατία κλπ;

Οποτε μισο λεπτό να δω αν κατάλαβα καλά.

Πρεσβευτες του καπιταλισμού, του σοσιαλισμου, του κουμουνισμου είναι εκτός της λίστας γιατι έχουν αποτύχει (και ΝΑΙ έχουν αποτύχει).

Αν λαβουμε μάλιστα υπ όψιν μας το γεγονός οτι δεν ύπαρχει εδώ και αρκετά χρόνια απο κανέναν απο τους παραπάνω πρεσβευτές πραγματική ιδεολογική υπόσταση σε αυτά που πράτουν και υποτίθεται οτι πρεσβεύουν τότε οι επιλογές μας περιορίζονται σε τί ακριβώς?

Ποια ιδεολογική πολιτική βάση είναι το "μάγκες τέρμα τα δίφραγκα" και το "πες τα φιλαράκια σου έρχονται τα χαστούκια" ?

Και αναρωτιέμαι ξέρεις γιατί? Γιατί ΑΝ ήμουν σε αυτούς που περιγράφεις δεν θα μιλούσα.θα σιωπούσα αυτή την στιγμή γιατί είτε με πράσινα είτε με μπλέ λαμόγια για μένα τα καλύτερα θα ήταν προ των πυλών.. Αλλά επειδή δεν είμαι γι αυτο και είμαι ανοικτός σε προτάσεις, ιδέες και διάλογο.. προτάσεις όμως..οχι λόγια του αερά οπως αυτα για τα οποία κατηγορούμε τους άλλους..
    Ειλικρινα εχω πολλα στο μυαλό μου, και ειτε φανει γελοίο ειτε οχι εχω στο μυαλο μου και πολλες λυσεις.

Ποσο μπορω να τα αναπτυξω ομως εδω? Δεν ειναι "πολιτικες" λυσεις. Είναι καθημερινες λύσεις που εξουδετερωνουν τις πολιτικες. Μακαρι να ειχα το χρονο.. ισως καποια στιγμη να τα γραψω καπου ολα αυτα. Ομως μετα θα κατηγορηθω ως ξερολας,ρομαντικος,ουτοπιστης,ψωνιο.

Αν ηθελα να δωσω λυσεις πραγματικα, τοτε πρεπει να σταματησω τωρα, να παρατησω την πληροφορικη και να το γυρισω στην πολιτικη. Να πουλησω οτι εχω και δεν εχω και να φωναζω στους δρομους. Γιατι ετσι πρεπει να ειναι ο πολιτικος. Δουλος των πολιτων. Καποιος χαρακτηρισε την τακτικη αυτη superman. Ελα που ομως που ετσι πρεπει.

Το να ασκω κριτικη και μαλιστα σκληρη, ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μου.
    Για να το πω με ενα παραδειγμα.

Αν με πληρωσεις να σου κανω μια εφαρμογη, μια και 2 φορες και να μου την γυρνας
    πισω ως ελλατωματικη και εγω να στην μπαλωνω και απλα χειροτερη να γινεται,
    πρεπει να γυρισω και να σου πω, "η προτεινε μου πως να την φτιαξω ή φατη και μην με κατηγορεις". Ε ρε φιλε τοτε σκατα επαγγελματιας ειμαι.

Παντα βεβαια μπορεις να μαθεις να φτιαχνεις τις εφαρμογες σου μονος σου. Καλο θα ειναι
    οχι κακο. Αλλα κριτικη μπορεις να μου κανεις οση θες και θα εχεις και δικιο.

Τον κακο μαστορα τον κατηγορεις ακομα και αν δεν ξερεις πως να βαλεις βενζινη. Δεν ειναι η
    δουλεια σου να φτιαχνεις μηχανες. Μαγκια σου αν μπορεσεις, αλλα τον κερατα αυτον τον
    εμπιστευεσαι την περιουσια σου και αυτος στην χαλαει.

Αντιστοιχα τον πολιτικο τον κατηγορεις ως κακο επαγγελματια. Δεν χρειαζεται να εχεις λιωσει
    στα κομματα για να το κανεις αυτο. Του εμπιστευτηκες την διαχειριση της χωρας σου και αυτος
    την εκανε ανταλλακτικα και την πουλησε πισω στις αντιπροσωπιες που σου λενε να την ξανααγορασεις απο αυτες.

Ποιος ειναι λοιπον εδω ο λαθος? Εγω που κριτικαρω ή αυτος που είναι ο κλεφτης και τον κραζω?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία….

Η 4η Οκτωβρίου είναι η ….

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ !!!
    φανταζομαι οτι αναφερεσαι στους ψηφοφορους και οχι τους πολιτευτες...

Τελικα εμεις εδω μεσα στο φορουμ πρεπει να αποτελουμε φωτεινη εξαιρεση απο τον υπολοιπο πλυθησμο μιας και ολοι συμφωνουμε και για την ανικανοτητα των 2 μεγαλων κομματων αλλα και σκεπτικιστες ειμαστε για τις ικανοτητες - προθεσεις των μικροτερων κοινοβουλετικων σχηματισμων... Εκτος αν ειμαστε και εμεις ολοι εδω μεσα υποκριτες και ψευτες...

Τελικα μπορει καποιος να απαντησει με τολμη και σοβαροτητα, τι θα ψηφισει και να στηριξει αυτη του την αποφαση...? Μπορει καποιος να πεισει και μενα, που πραγματικα δεν ξερω τι να ψηφισω, να ψηφισω το ιδιο με εκεινον...? (μηπως να το κανω θρεντακι στις αγγελιες με τιτλο "Ψηφοφορος αναζητα κομμα για ψηφιση στις εκλογες του Οκτωβριου..." )
    Στην τελικη ας απαντησει ο καθενας πρωτα μεσα του και αν δεν ντρεπεται για αυτο ας το πει και σε μας...
    Πολλοι παντως θα ντρεπονται να πουν τι θα ψηφισουν και αυτο ειναι τραγικο τουλαχιστον...

αντε γεια μας ....ζωα :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

A ρε Πλάτωνα με την ουτοπία (Πολιτεία) σου...
    3000 και βάλε χρονάκια τα ίδια και τα ίδια...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 4 από 38 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ψήφος των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές
    από Ichigo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2011, 21:59
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 06:32
  3. Στις εκλογες ψηφισα......
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 18:55