Μήπως υπάρχει κανένα αυτοκόλλητο από βινύλιο (από αυτό που βάζουν στις διαφημιστικές πινακίδες) σε φιμέ? Το βινύλιο σίγουρα κολλάει στη ζελατίνα.
γεια χαρα φιλε μου...το μαυρο σπρε'ι' το εχεις σκεφτει?αναλογα απτο ποσο μακρυα θα ψεκασειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Εκανα καποιες "περιποιησεις" στην ζελατινα και θελω να την σκουρινω οπως την υπολοιπη.Ρωτησα για μεμβρανη αυτοκινητου αλλα δεν κολλαει.
Εχετε καμια ιδεα;
ρυθμιζεις κ τον τονο.
το τζαμακι το πανω ειναι αφτερ μαρκετ να υποθεσω ε?εχω φαει το κοσμο να βρω 2 πιαστρακια
αλλα τζιφος...πιος σου ειπε οτι δε κολαει το φιμε τζαμιων αυτοκινητου!!!πουλανε σε αξεσουαρ αυτοκινητου με το μετρο κανα 20ε το φυλλο αποτι θυμαμαι...
live 2 ride ride 2 live
Το σκεφτηκα το χρωμα σε σπρει αλλα θελω να μην περιοριστει η ορατοτητα.
Το πανω κομματι ειναι η παλια ζελατινα του κομμενη και οχι aftermarket
πρεπει να μοιαζουμε πολυ εμεις οι δυο!!ειναι η πατεντα που εχω βαλει μπροστα να κανω στη δικια μου!!που τα βρηκες τα πιαστρακια ρε ανθρωπε???ειμαι ετοιμος να παρω τεφλον να φταξω!!
live 2 ride ride 2 live
Έχω την εντύπωση ότι έβαλε την ζελατίνα της Suzuki με το φρυδάκι.... και άλλαξε το λεπτό φρυδάκι με με αυτό που έφτιαξε από την μαμά ζελατίνα.
Μου έβαλες κι εμένα ιδέες
Μόλις βρεις κόλπο να κάνεις φιμέ το φρυδάκι βάλε μια φωνή
ααα και πες μας πως συμπεριφέρεται στις μεγάλες ταχύτητες.... ταλαντεύεται πολύ;
Γυαλιά ηλίου. Φοράει όλος ο κόσμος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Εχετε καμια ιδεα;
Γιατί παιδεύεσαι, ρε αδερφέ...?
Προφανώς για να έχει ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη ζελατίνα που είναι σκούρη
Σωστα. Θελω να ταιριαξει χρωματικα με την υπολοιπη ωστε να μη φαινετε σαν ξενο σωμα.
Και σωστα εχω αφαιρεσει το φρυδακι που ειχε η ζελατινα και εβαλα το καινουργιο κομματι.Ετσι δεν χρειαζομαι βασεις.
Τωρα, οι πρωτες εντυπωσεις απο τον δρομο ειναι.
Ως τα 160 που πηγα σαφως και προστατευει καλυτερα, ο αερας κτυπαει λιγο εως καθολου στο κρανος και γενικα ειναι σαν να κινησε με 80, και το καλο της υποθεσεις ειναι οτι το κανει με λιγοτερο θορυβο.
Αυτο που θελω τωρα να δω ειναι πως θα συμπεριφερθει σε ταξιδι με δυο ατομα, οπου το μεγαλο προβλημα ηταν το κουνημα του κεφαλιου του συνεπιβατη απο τους στροβιλισμους.
φιλε μου δε καταλαβαινω αυτο με φρυδακια...εννοουσα τα πιαστρακια που ενωνουν το ενα τζαμι με το αλλο,τα ειχες αυτα?ρε παιδια δεν εχω bandit!!εχασα κατι??Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Σωστα. Θελω να ταιριαξει χρωματικα με την υπολοιπη ωστε να μη φαινετε σαν ξενο σωμα.
Και σωστα εχω αφαιρεσει το φρυδακι που ειχε η ζελατινα και εβαλα το καινουργιο κομματι.Ετσι δεν χρειαζομαι βασεις.
Τωρα, οι πρωτες εντυπωσεις απο τον δρομο ειναι.
Ως τα 160 που πηγα σαφως και προστατευει καλυτερα, ο αερας κτυπαει λιγο εως καθολου στο κρανος και γενικα ειναι σαν να κινησε με 80, και το καλο της υποθεσεις ειναι οτι το κανει με λιγοτερο θορυβο.
Αυτο που θελω τωρα να δω ειναι πως θα συμπεριφερθει σε ταξιδι με δυο ατομα, οπου το μεγαλο προβλημα ηταν το κουνημα του κεφαλιου του συνεπιβατη απο τους στροβιλισμους.
live 2 ride ride 2 live
Accipere quam facere praestat injuriam
Τα πιαστράκια ήταν πάνω στην aftermarket ζελατίνα που έβαλε. Απλά αφαίρεσε το στενό φρυδάκι που έχει η aftermarket ζελατίνα με την πατέντα που έκανε κόβοντας την μανίσια ζελατίνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από amageo
φιλε μου δε καταλαβαινω αυτο με φρυδακια...εννοουσα τα πιαστρακια που ενωνουν το ενα τζαμι με το αλλο,τα ειχες αυτα?ρε παιδια δεν εχω bandit!!εχασα κατι??
Δε νομίζω να βρεις σκέτα πιαστράκια στην αγορά...
H ζελατινα ειναι η εχτρα που δινει η σουζουκι και ειχει ηδη τοποθετημενα τους ανταπτορες.Δες την φωτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από amageo
φιλε μου δε καταλαβαινω αυτο με φρυδακια...εννοουσα τα πιαστρακια που ενωνουν το ενα τζαμι με το αλλο,τα ειχες αυτα?ρε παιδια δεν εχω bandit!!εχασα κατι??
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0950.jpg
Εχω βρει το παρακατω σαιτ που δινει κατι τετοιο που θες.Αν σου κανει απο τιμη...
http://www.madstad.com/s.nl;jsession...a38Pbxr0?sc=10
SVX καλη ιδεα.