Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: ατυχημα!θοδωρος

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    γμτ

ας ειναι κατι μη-σοβαρο...

Ενας Σα(ρα)Μαριτης Το avatar του/της SaraMaritis
    Περαστικα...
    "Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Περαστικά και ταχύτατη ανάρρωση.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    περαστικα και καλη αναρρωση!!ελπιζουμε ολοι να μην ειναι τιποτα σοβαρο!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Ehh, what's up doc? Το avatar του/της bugsbunny
    Περαστικά και από εμένα για full ανάρρωση….
    Course captain?
    Second star to the right and straight on till morning...

Παλαιό μέλος
    παιδες σεβομαι τη φιλια σας με το παιδι που επεσε (δεν ηξερα οτι τον γνωριζετε) αλλα,

γιατι πρωτη φορα ειδα το θοδωρο να λυποθιμαει μετα απο μια πτωση .........τον εχω δει απειρες φορες να πεφτει και να συκονετε με ενα χαμογελω και να συνεχιζει ακαθεκτος.......
    θελετε να μου πειτε οτι δεν σας προκαλει τιποτα αυτη η προταση,
    θελετε να μου πειτε οτι εχετε κολητους που τους αγαπατε και το εχετε κανει επαγγελμα να τους βλεπετε να πεφτουν,
    θελετε να μου πειτε οτι πεφτουν συνεχεια οι φιλοι σας μπροστα σας και δεν τρεχει τιποτα,
    οτι ειστε περηφανοι που πεφτουν αλλα δεν παθαινουν τιποτα,
    οτι πεφτουν αλλα πρωτη φορα τους νικησε η ασφαλτος,
    οτι ισως κανουν μ@λ@κιες και πεφτουν αλλα εσεις γουσταρετε,

Εγω λυπαμαι παιδια αλλα δεν το καταλαβαινω ετσι.
    Βεβαια το κεφαλι του φιλου σας δεν ειναι δικη μου υποθεση. Εγω εχω παρω καλο κρανος για τους κολητους που ανεβαινουν στη μηχανη μου και δεν τους αφηνω να ανεβουν αν δεν το φορεσουν.
    Εγω αν ειχα φιλο που επεφτε συχνα δεν θα ξαναπηγαινα βολτα μαζι του με τις μηχανες για να μη ξανανιωσω ασχημα και θα προσπαθουσα να τον συνετισω.
    Αλλα εγω ειμαι εγω.
    Sorry ξανα σε οσους πειραχτηκαν , αλλα υπαρχει και καποια ευασθησια.
    Περαστικα στους χτυπημενους.

:smilea:

περαστικα και καλη αναρωση και γρηγορα ορθιος
    αυτο ειναι που εχει σημασια,

τωρα για τις παρεξηγησεις cool παιδια
    κανενας δεν ειναι αναισθητος και ολοι εχουμε ιδια την ευαισθησια πιστευω μιας και ολοι οδηγουμε μηχανες

απλα ο γραπτος λογος μερικες φορες δημιουργει παρεξηγησεις παιδες, αυτο θελω να ελπιζω οτι ευθυνεται.

Όταν η πόλη κοιμάται.......

ΠΕΡΑΣΤIΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚAΡΙ ΚΑΙ ΕΛΠIΖΩ ΜΕΤA ΤΟ ΧΤYΠΗΜΑ ΝΑ ΠAΕΙ ΚΑΙ ΛIΓΟ ΜΥΑΛO ΣΤΗΝ ΘEΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤHΣΕΙ ΝΑ ΠEΦΤΕΙ.

Παλαιό μέλος
    παιδες απαντησα παραπανω και πιστευω τωρα να καταλαβετε τι εννουσα και γιατι εγραψα αυτο το μηνυμα, εχω βαλει και αλλα μηνυματα και φαινεται αν υπαρχει ευασθησια η οχι. Ολοι εχουμε χασει φιλους η εχουμε φιλους που εχουν χτυπησει ασχημα. Ολοι εχουμε ακουσει ιστοριες και ακουμε καθε μερα. Ολοι εχουμε δει ατυχημα και μας σηκωνεται η τριχα η σκεφτομαστε να αρχισουμε παλι να πηγαινουμε δουλεια με το λεωφορειο. Λοιπον θα ελεγα να προσεχουμε τοτε οταν μιλαμε για ατυχημα και οχι να το καταχωρουμε οχι για το ατυχημα αλλα για την εκπληξη οτι αυτη τη φορα μας απογοητευσε ο φιλος μας και χτυπησε. Παιδες ειμαι με το μερος σας. Να διακρινετε ομως καλυτερα την αγενεια και την ειρωνια απο την ευαισθησια και την αισθηση που προκαλει το μηνυμα του Σταυρου.

Τίμιος Γιάννης.. Το avatar του/της Arcteryx
    Περαστικά στο φίλο! Και προσοχή...
    μα τί μου θυμίζει αυτό το nickname...
    That which does not kill us
    makes us stronger..

Σταυρο πες του Θοδωρη να προσεχει,να γινει καλα,και θα'ρθω εγω να του το σπασω το κεφαλι του μαλακα..!!!

ααα...και καλως ηρθες..

θα του γραφα κι αλλα,αλλα φοβαμαι μη κανω κανενα ορθογραφικο και με κανουν ban...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    file apollo katarxas otan 3ereis kala enan antropo opos o thodoris pou kathe sk kanei ta apeira xiliometra kai ton exeis dei kai mesa se pista pos paei den ton fovase nai tora ton teleuteo xrono exei tis atixies tou,sinithos peftei pano sta vouna pios thimate pou katestrepse ton elefanta se mia entourada sikothike tin pire kai efige san na min trexei tipota einai skliro karidi kai skliri pasta antropou gia na ton ptooisi mia anodini h esto kai epodini toumpa ou pire sxedon 6 mines na tin ftia3ei monos tou xoris kamia voithia,mexri ena oraio proi epese ena kolo alvanos pano tou kai tou tin ekopse sti mesi akoma kai tota pou itan to piop sovaro trakarisma den stamatise na xamogela kai na gela.ton 3ero arketa kala giati eimaste geitoni arketa xronia.kai poli aneta toy episteuomai ti mixani mou na paei opou theli.

mporei na min einai o pio prosextikos anavatis alla sevetai auto pou kavala......
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

panta foraei kranos pote den to vgazei, apo ti mas eipe zalistike kai epese,kai lipothimise pano sto timoni e3o apo to spiti tou sta 5 metra gia kali tou tixi.molis girisa apo to nosokomeio kai eimai spiti tou kanei mia teleytea e3etasei proliptiki kai feugei o giatros tou eipe oti einai apo tin iperkoposi i zalades kai apo to anxos tou.exei kati ipnilies auto den einai anisixitiko ola venoun kalos apla einai tromagmenos giati proti fora tou simvainei auto kai den thelei na milaei se antropo.
    perrisotera tha mathete otan erthi to messimeri edo....
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τελικά ο wolfman13 έπεσε, ο θόδωρος ή ο σταύρος;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

pos ginete na vgalo to nick tou kai na mpo me to diko mou???????

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF