Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: ατυχημα!θοδωρος

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    να ειναι καλα το παλικαρη και ολα τα αλλα κυρηγματα για την ωρα ειναι περιττα......φιλος ειχε την ιδια αμνησια μετα απο προσφατο χτυπημα η οποια μπορει να οφειλετε και απο σοκ....δεν ειναι τιποτα αν ειναι ετσι και ξεπερνιετε γρηγορα....μακαρι να ειναι ολα καλα :smilea:
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Παλαιό μέλος
    dirty moto φιλε μου δεν καταλαβαινω αν σε στεναχωρησε τοσο το ατυχημα η αν απλα βρηκες ευκαιρια να ειρωνευτεις καποιον, αφου αδιαφορησες οπως φαινεται για τα μηνυματα μου.
    Ξαναλεω:
    Λυπαμαι για το φιλο σας και περαστικα του, αλλα καλυτερα να επιτεθειτε σε αυτον για να σταματησει να πεφτει.

πας στην αρχικη σελιδα του φορουμ και κατω κατω πατς εξελθετε απο το συστημα

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    [B]dirty moto φιλε μου δεν καταλαβαινω αν σε στεναχωρησε τοσο το ατυχημα η αν απλα βρηκες ευκαιρια να ειρωνευτεις καποιον, αφου αδιαφορησες οπως φαινεται για τα μηνυματα μου.

εστιασα στο "να μαθεις ορθογραφια..."που προετρεψες τον Σταυρο στο αρχικο σου μηνυμα..
    για μενα αυτο ειναι αξιο σχολιασμου και ειρωνιας...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Παλαιό μέλος
    αν το δεις μεμονωμενα ειναι, αλλα τοτε παλι δεν καταλαβες τι εννουσα. Δεν πειραζει.
    Ας ειμαστε ολοι παντα ορθιοι και να μπαινουμε εδω στο forum και να τσακωνομαστε.

stauros_patra
    molis peire o thodoros thl einai mia xara ton fernoun spiti...to
    korifaio einai oti mou eipe na pao ti mixani gia servis giati xtipane i valavides gia na figei gia diakopes...
    ton 3ero sxedon 10 xronia to thodoro apote mou metakomise edo sti geitonia den ptoite apo tipota auto to paidi panta me ekplisi epimoni tou

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    Ας ειμαστε ολοι παντα ορθιοι και να μπαινουμε εδω στο forum και να τσακωνομαστε.
    θα συμφωνήσω μαζί σου, απλώς ορισμένες φορές ένα απλό συγγνώμη και η παραδοχή του λάθους μας είναι αρκετό........εκτός αν διαφωνείς ότι ήταν λάθος έστω και αυτό το μικρό σχόλιο περί ορθογραφίας......οπότε πάω πάσο!!!!

Καλημέρα!!
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Παλαιό μέλος
    κυριοι εμενα προσωπικα το μηνυμα του Σταυρου με στεναχωρησε αλλα και εξοργισε και εξηγησα και τους λογους.
    Οποιος λοιπον απο αυτους που θελουν συγνωμη, πλην του Σταυρου που του οφειλω μια συγνωμη, δεν εχουν πει ποτε κατι παραπανω ενω τους εχει εξοργισει κατι, να γραψουν το nickname τους και θα ζητησω τοτε και απο αυτους.
    Για οσους ομως εχουν καταλαβει τελικα γιατι τσακωνομαστε χωρις λογο

Απών Μέλος Το avatar του/της cOzAtS
    Το σημαντικό είναι να είναι καλύτερα ο Θοδωρής, τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα!

Περαστικά φίλε μου, και μακάρι να είναι η τελευταία
    τέτοια είδηση που ακούμε εδώ!

Graphic Designer for Hire
    http://www.brightside.gr

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Ρε παιδια μηπως επαθε απο τη ζεστη και επεσε ;;;
    Δε λυποθυμας ετσι στα ξαφνικα χωρις λογο !

Αν χθες εκανε τοση ζεστη και εχεις κρανος ισως τουρθε αποτομη η ζεστη !!!
    Εμενα περσυ στην Ελλαδα οταν περναγα Θεσσαλικο καμπο αν δε σταματαγα να βαλω το ξερο μου κατω απο μια βρυση θα ειχα κλαταρει και δε θαγραφα εδω τιποτα !!

Perastika kai siderokefalos

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Perastika

siderenios
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    καλημερα.......
    ποτε δεν περιμενα οτι θα φτασω στο σημειο να παθω υπερκοποση και να ζαλιστω και να λυποθυμησω πανω στο τιμονι.......
    για την ωρα η εξετασεις ειναι ολες καλες περιεμενω μονο να παρω και την αξονικη να την δει ο γιατρος μου.....
    μου εγραψε εξετασεις για υγμοριτιδα και θιροιδη γιατι τα βρηκε λιγο διωγκομενα.....
    λιγο χαμηλο αιματοκριτη και χαμηλη πιεση....
    κοιτα να δεις τη μπορει να παθει ο ανθρωπος απο το ανχος και τη κουρασει μολις λιγα μετρα πριν το σπιτι του.
    για καλη μου τυχη δεν μπηκα με τα μπουνια στο στενο του σπιτιου γιατι το ειχα καταλαβει οτι δεν παει κατι καλα,
    σας ευχαριστω ολους για την συμπαραστασει και τα λογια σας αλλα το ξερο μου το κεφαλι θελει ξυλο..
    ειχα μερες να κοιμιθω καλα συνεχεια ζαλαδες και πονοκεφαλους αλλα εγω τα εγραφα κανονικα.....
    τελος καλα ολα καλα.....
    θα κανω της εξετασεις και εχω σκοπο να φυγω για καμια 10 μερες διακοπες........

ευχαριστω τον φιλο μου το σταυρο που ηταν εκει την ωρα που επεσα και τους γιατρους που για πρωτη φορα ξεραν οτι το κρανος ποτε δεν βγενει σε καπιον που δεν εχει της αισθησεις του..
    να περνατε καλα ρε ρεμαλια..

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.......
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    στα διαλα κοψοχολιαστηκαμε !
    Σε ειπα εγω επρεπε να κανεις βολτα μεγαλη ! Βουρ για διακοπες και ααααρααξεεεεεεεεεεεεεεεε σε γλυκειες αγκαλιες κατω απ' το φεγγαρι και δαγκωσε κιολας ! Δε τρεχει μια !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    αντε μπραβο

ξεκουρασου και καρδαμωσε!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ