Δεν ξέρω φίλε Vaska...Δεν νομίζω να την θέλει η παρέα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
μπορώ να φέρω και την φίλη μου μαζί?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν η διαδρομή ειναι ασφαλτινη μόνο και δεν έχετε πρόβλημα μπορώ να φέρω και την φίλη μου μαζί?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλε Βασιλη θα κανεις ενα κοπο να παρακολουθεις το παρακατω λινκ σχετικα με την εκδρομη μιας και τα παιδια εκει την διοργανωνουν:
http://forum.scooterclubhellas.gr/vi...=11621&start=0
Με οτι και να ερθεις θα εισαι οκ...Θα υπαρχει απο BUSA μεχρι εμενα με το ΧΤακι (αν δεν εχω παρει το καινουργιο ακομη)...![]()
Φίλε vaska να τη φέρεις και αν έχει κι άλλες φίλες φέρτες μαζί. Αν δεν έχεις πλαινές βαλίτσες να τις χωρέσεις πες μου να σου δώσω εγώ.
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Έχει θέμα βρε παιδια το κορίτσι, ειχα σκεφτεί να ερθω με το DR650 αλλά στις χωμάτινες κάνει εμετούς, όμως στις ασφάλτινες με πολλά στροφιλίκια ζαλίζεται ζεσταινεται και μετα γδυνεται. Αυτός είναο και ο λογος που το αποφάσισαμε. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Όσο για τις φίλες της θα βάλω φωτο και θα μου πειτε αν τις θέλετε..
Φουλ ασφαλτος ειναι φιλε μου...Φουλ ασφαλτος...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Έχει θέμα βρε παιδια το κορίτσι, ειχα σκεφτεί να ερθω με το DR650 αλλά στις χωμάτινες κάνει εμετούς, όμως στις ασφάλτινες με πολλά στροφιλίκια ζαλίζεται ζεσταινεται και μετα γδυνεται. Αυτός είναο και ο λογος που το αποφάσισαμε. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Όσο για τις φίλες της θα βάλω φωτο και θα μου πειτε αν τις θέλετε..
Παμε μαζι αν θες για να πηγαινουμε αργα να μην ζοριζεται το κοριτσι...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να το μαζέψουμε παιδια, να το μαζεψουμε, πήγε η γυναίκα μου για ψωνια και αγόρασε 2 ζεύγη από τα αγαπημένα της, παρακαλω να το μαζέψουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Φουλ ασφαλτος ειναι φιλε μου...Φουλ ασφαλτος...
![]()
Ωχ ωχ ωχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Να το μαζέψουμε παιδια, να το μαζεψουμε, πήγε η γυναίκα μου για ψωνια και αγόρασε 2 ζεύγη από τα αγαπημένα της, παρακαλω να το μαζέψουμε...![]()
![]()
![]()
Εγω φευγω οσο ειναι καιρος...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασφαλτος μονο?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Φουλ ασφαλτος ειναι φιλε μου...Φουλ ασφαλτος...
Να μαζευτουμε να πατε![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Επειδη ισως δεν εχεις παρακολουθησει την συζητηση απο την αρχη να ενημερωσω οτι η εκδρομη στα Καλαβρυτα θα γινει σε συνεργασια με τα παιδια απο το Scooter-club Patras...Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι δυνατον να παμε χωμα για διαφορους λογους...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ασφαλτος μονο?
Να μαζευτουμε να πατε![]()
Αν ωστοσο μαζευτειτε καποιοι χωματινοι και θελετε να ερθετε απο αλλο δρομο τοτε κανενα προβλημα...Θα σας δουμε επανω με μεγαλη μας χαρα...![]()
![]()
![]()
ΟΚ,ντοντ γουορι!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Επειδη ισως δεν εχεις παρακολουθησει την συζητηση απο την αρχη να ενημερωσω οτι η εκδρομη στα Καλαβρυτα θα γινει σε συνεργασια με τα παιδια απο το Scooter-club Patras...Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι δυνατον να παμε χωμα για διαφορους λογους...
Αν ωστοσο μαζευτειτε καποιοι χωματινοι και θελετε να ερθετε απο αλλο δρομο τοτε κανενα προβλημα...Θα σας δουμε επανω με μεγαλη μας χαρα...![]()
![]()
![]()
Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι οτι κανω και λιγο χιουμορ
(Ενδεχεται και απο βδομαδα να κανονιστει και κανα μαζεμα των εν Πατραις,stay tuned)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ναι φιλε μου,κανενα προβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
ΟΚ,ντοντ γουορι!
Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι οτι κανω και λιγο χιουμορ![]()
![]()
![]()
![]()
Θα χαρουμε να μαζευτουμε οσοι περισσοτεροι γινεται...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
(Ενδεχεται και απο βδομαδα να κανονιστει και κανα μαζεμα των εν Πατραις,stay tuned)![]()
![]()
ΑΠ
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
paidia psinomai k egw alla de kserw sigoura an tha borw logw eksetastikhs.. pandws tha prospathisw.
Camen kana mathima tha perasoume re h mono gia ekdromes einai o septemvris?![]()