Γενικά πάρτο μια βόλτα και μας λες την άποψη σου μετά..Ψιτ-μαξ το λένε..![]()
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
οτι εχει δυο ροδες δεν σημαινει οτι ειναι μοτοσυκλετα. παραδειγμα, τα καροτσακια για τα μπαζα και αλλες χρησεις δεν ειναι μοτοσυκλετες...αλλο παραδειγμα τα scooter, χρηση τους, να σε μεταφερουν, οπως παληα το εκαναν τα γαιδουρακια και τα μουλαρια. Χωρις κακια ε! εχω και εγω ενα τετοιο ''γαιδουρακι'' , οπως εχω και μοτοσυκλετα και ''κουτι''![]()
![]()
![]()
Λες μετα την βολτα να ριξω το 675 σε κανα ρεμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
![]()
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ
Με μερικούς δε βγαίνει καν άκρη..
Με γαιδουράκι και καροτσάκι για τα μπάζα να συγκρίνεις 500ρι δικύλινδρο αλουμινένιο πλαίσιο..όχι κακία, αστοχία θα το έλεγα. Καταλαβαίνω οτι με το που λέμε scooter, των περισσότερων το μυαλό πάει στο honda lead του 90..δεν είναι πια έτσι όμως. Δυστυχώς ευτυχώς είναι το μέλλον..πονάει όσους δεν έχουν καβαλήσει ένα μεγάλο σκούτερ..και αρκετούς που μένουν πίσω σε φανάρια απο κάτι τέτοια, αλλά και στην κίνηση και στην οδήγηση το χειμώνα, αλλά δυστυχώς παραμένουν το μέλλον της μοτοσυκλέτας.
Μερικοί ζητούν απ τη μηχανή μόνο τη βόλτα και την ελευθερία που σου προσφέρει μια στο τόσο. Άλλοι ζητούν τα πάντα..γιατί είναι τρόπος ζωής γι αυτούς..
Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε ένα απ το καθένα on-off, scooter, street, off, supersport..αλλά φαντάζει δύσκολο.
Θα ήταν καλό λοιπόν αρκετοί ν αγκαλιάσουν κι αυτή την κατηγορία μοτοσυκλέτας στον κόσμο των 2τροχων. Τουλάχιστον απο forum, γιατί στην ζωή εκτός forum πολλοί τα γλυκοκοιτάτε..όπως γλυκοκοιτάω εγώ κανα ss για δεύτερο πάντα ;-)
Δε νομίζω. Απλά θ αλλάξει η αποψή σου ή η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για τα σκούτερ. Το 675 θα παραμένει η αγάπη σου μέχρι το επόμενο ;-)Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Λες μετα την βολτα να ριξω το 675 σε κανα ρεμα?![]()
Τι κρίμα να μην το έχεις πάει πίστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Δεν μπορει τοσες χιλιαδες scooterδες να ειναι ανοητοι. Αντιθετα μαλιστα, οδηγανε το τελειο οχημα πολης. Να μην αναφερω τα πλεονεκτηματα τους γιατι τα ξερουν και οι γιαγιαδες σας.
Χωρις καμια προκαταληψη ομως, ποτε δεν θα οδηγουσα scooter ακομη κι αν μου το χαριζαν.
Ο λογος απλος: δεν μου παει.. το καβαλαω και φρικαρω, ιδρωνω, πνιγομαι, φοβαμαι να φρεναρω, να στριψω, μου βγαζει κατι σε πρωτη μερα στο παγοδρομιο με γοβα στιλετο.
Αντιθετα μαλιστα καβαλαω το Daytona μονοκαβαλος, δικαβαλος, τρικαβαλος (οταν πηγαινω την κορουλα στο σχολειο). Τα Σαβατοκυριακα το σκιζω, κανω ταξιδια στο εξωτερικο συχνα πυκνα και φυσικα για καθημερινη μεταβαση στη δουλεια.
Επισης καθημερινες βολτες στο κεντρο (Θεσσαλονικης) και κοντινες βολτες στα περιχωρα καθε Δευτερα και Τεταρτη απογευμα.
Και το κερασακι της τουρτας: παραδοσεις εμπορευματων (λογω δουλειας) εντος πολεως σε καθημερινη βαση, φορτωμενο - τιγκαρισμενο σαν on off.
Στην πιστα δεν το εχω παει ποτε και ουτε θα το παω μιας και το εχω υποσχεθει στις κορες μου. Τα βουνα δεν τα εχω παρει ακομα αλλα με δυο off road λαστιχα ποτε δεν ξερεις![]()
Καποιοι λιγοι πιανουν το point για τους υπολοιπους δεν επιραζει..
Ποτε παντως δεν καταλαβα αυτους που σκανε 10.000 για scooter πολης ενω μπορουν να εχουν το ιδιο αποτελεσμα δινοντας κατι λιγοτερο απο τα μισα. Η μαλλον καταλαβα αλλα δεν το λεω για να μην ριξω λαδι στη φωτια![]()
![]()
![]()
![]()
Ποτε μη δίνεις υποσχέσεις που δυσκολεύεσαι να κρατήσεις-γνώμη μου.![]()
Δεν ξέρεις τι χάνεις. Ή ίσως ξέρεις αν έχεις πάει παλιότερα με άλλο μηχανάκι. Τέλος πάντων...
Όλα τα άλλα που περιγράφεις -παραδόσεις εμπορευμάτων κτλ.- εμπίπτουν στην πεμπτουσία του μοτοσυκλετισμού: δεν μπορείς να την αποχωριστείς την άτιμη και επειδή δεν έχεις χρόνο ή δεν μπορείς ή για όποιον άλλο λόγο έχει ο καθένας μας, εφευρίσκουμε τρόπους για να περνάμε χρόνο μαζί της!!!![]()
Τα έχω κάνει και τα κάνω όλα αυτά που περιγράφεις και σε καταλαβαίνω.
Αυτό όμως δεν κάνει λιγότερο μοτοσυκλετιστή κάποιον που έχει τη μοτοσυκλέτα του αλλά έχει και ένα σκούτερ ή παπί να κάνει τη δουλειά του σαν άνθρωπος όμορφα και ωραία.
Για να σε φτιάξω λίγο - αν δεν το έχεις δει- δες το βιντεάκι:
http://www.youtube.com/watch?v=dQ1et90xj50
![]()
φιλε μου πολυ ευγενικες οι προθεσεις και τα επιχειρηματα σου αλλα θα μεινει οκαθενας με την αποψη του. αλλωστε σου ειπα οτι ηδη εχω scooter και το εχω μονο για το λογο που περιεγραψα, για ''γαιδουρακι''Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ
Με γαιδουράκι και καροτσάκι για τα μπάζα να συγκρίνεις 500ρι δικύλινδρο αλουμινένιο πλαίσιο..όχι κακία, αστοχία θα το έλεγα. Καταλαβαίνω οτι με το που λέμε scooter, των περισσότερων το μυαλό πάει στο honda lead του 90..δεν είναι πια έτσι όμως. Δυστυχώς ευτυχώς είναι το μέλλον..πονάει όσους δεν έχουν καβαλήσει ένα μεγάλο σκούτερ..και αρκετούς που μένουν πίσω σε φανάρια απο κάτι τέτοια, αλλά και στην κίνηση και στην οδήγηση το χειμώνα, αλλά δυστυχώς παραμένουν το μέλλον της μοτοσυκλέτας.
Μερικοί ζητούν απ τη μηχανή μόνο τη βόλτα και την ελευθερία που σου προσφέρει μια στο τόσο. Άλλοι ζητούν τα πάντα..γιατί είναι τρόπος ζωής γι αυτούς..
Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε ένα απ το καθένα on-off, scooter, street, off, supersport..αλλά φαντάζει δύσκολο.
Θα ήταν καλό λοιπόν αρκετοί ν αγκαλιάσουν κι αυτή την κατηγορία μοτοσυκλέτας στον κόσμο των 2τροχων. Τουλάχιστον απο forum, γιατί στην ζωή εκτός forum πολλοί τα γλυκοκοιτάτε..όπως γλυκοκοιτάω εγώ κανα ss για δεύτερο πάντα ;-)![]()
![]()
![]()
Όταν τ αγόρασες στην αντιπροσωπεία σου δώσανε σανό?Αν όχι πήγαινε ζήτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
φιλε μου πολυ ευγενικες οι προθεσεις και τα επιχειρηματα σου αλλα θα μεινει οκαθενας με την αποψη του. αλλωστε σου ειπα οτι ηδη εχω scooter και το εχω μονο για το λογο που περιεγραψα, για ''γαιδουρακι''![]()
![]()
![]()
![]()
Σηζήτηση-αντιπαράθεση δεν ισούται με πλύση εγκεφάλου για ν αλλάξει κάποιος άποψη. Εκτός απ αυτούς που εκφέρουν χωρίς να γνωρίζουν ή να έχουν δοκιμάσει (στη συγκεκριμένη φάση πιο πάνω απ τον heat675 είπα να δοκιμάσει, αν μπερδέυτικες). Δε ξέρω τι "γαιδουράκι" καβαλάς και σε πάει, δοκίμασε πάντως να το πας κ εσύ πουθενά καμιά φορά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ
Θα ήταν καλό λοιπόν αρκετοί ν αγκαλιάσουν κι αυτή την κατηγορία μοτοσυκλέτας στον κόσμο των 2τροχων. Τουλάχιστον απο forum, γιατί στην ζωή εκτός forum πολλοί τα γλυκοκοιτάτε..όπως γλυκοκοιτάω εγώ κανα ss για δεύτερο πάντα ;-)
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το υφάκι:"και αρκετούς που μένουν πίσω σε φανάρια απο κάτι τέτοια "
Όπα ρε μεγάλε, εννοείται ότι ξεκινά καλύτερα ένα σκούτερ με 20-30-40 άλογα -μέσα στην πόλη και στην άσφαλτο της Αθήνας και ειδικα χειμώνα- από τα θηρία των 100+++ αλόγων!!! Τελευταία φορά που ήρθα στην Αθήνα με τον ZουΖουρα δύο φορές σε φανάρι νόμιζα ότι έμεινα από συμπλέκτη και πατινάρει!!! Δεν ανακάλυψες και την Αμερική αν ξεκινάς πιο γρήγορα από supersport.
![]()
![]()
![]()
Με παρεξήγησες..στο "αρκετοί που μένουν πίσω σε φανάρια" δε αναφέρομαι σε ss, και θηρία 100 αλόγων. Πρέπει να είναι πολύ κουλάδι κάποιος για να τον αφήσει πίσω σε φανάρι scooter με τέτοια θηρία ή να είναι γυάλινη η άσφαλτος. Αναφέρομαι σε v-στρώματα κτλ..(Θα μου πεις βέβαια αυτά μένουν πίσω και μετά τα φανάρια..Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το υφάκι:"και αρκετούς που μένουν πίσω σε φανάρια απο κάτι τέτοια "
Όπα ρε μεγάλε, εννοείται ότι ξεκινά καλύτερα ένα σκούτερ με 20-30-40 άλογα -μέσα στην πόλη και στην άσφαλτο της Αθήνας και ειδικα χειμώνα- από τα θηρία των 100+++ αλόγων!!! Τελευταία φορά που ήρθα στην Αθήνα με τον ZουΖουρα δύο φορές σε φανάρι νόμιζα ότι έμεινα από συμπλέκτη και πατινάρει!!! Δεν ανακάλυψες και την Αμερική αν ξεκινάς πιο γρήγορα από supersport.
![]()
![]()
![]()
(χαβαλέ κάνω) )
Υ.Γ και την κάνω. Αν ανακάλυπτα την Αμερική δε θα το έλεγα σε κανέναν..μαλακία ανακάλυψη![]()
:Υ.Γ και την κάνω. Αν ανακάλυπτα την Αμερική δε θα το έλεγα σε κανέναν..μαλακία ανακάλυψη![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao
ΤΑ ΔΥΤΡΟΧΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ SCOOTER
Για να δω εδω αντιδρασεις...............![]()
![]()
![]()
Kαι αναφερομαι σε ολα τα δυτροχα.
Καθε τυπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Λες μετα την βολτα να ριξω το 675 σε κανα ρεμα?![]()
ναι γιατι εισαι κουλο και ανιδεο Μελος .... (ξερεις απο Vespa ? )
:a5: :a5: :a5: :a5:
Accipere quam facere praestat injuriam
kαλα να περνας με το scooter σου. μαλλον εγω φταιω που μπηκα στη συζητηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Όταν τ αγόρασες στην αντιπροσωπεία σου δώσανε σανό?Αν όχι πήγαινε ζήτα..![]()
Σηζήτηση-αντιπαράθεση δεν ισούται με πλύση εγκεφάλου για ν αλλάξει κάποιος άποψη. Εκτός απ αυτούς που εκφέρουν χωρίς να γνωρίζουν ή να έχουν δοκιμάσει (στη συγκεκριμένη φάση πιο πάνω απ τον heat675 είπα να δοκιμάσει, αν μπερδέυτικες). Δε ξέρω τι "γαιδουράκι" καβαλάς και σε πάει, δοκίμασε πάντως να το πας κ εσύ πουθενά καμιά φορά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
ΤΑ ΔΥΤΡΟΧΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ SCOOTER
Για να δω εδω αντιδρασεις...............![]()
![]()
![]()
Kαι αναφερομαι σε ολα τα δυτροχα.
Καθε τυπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΜΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!
![]()