http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
....
για ρίξε καμια βοήθεια για την παλιατζούρα γιατί με δυσκόλεψε. Δεν ξεκινήσαμε καλα πάντως, νομίζω πως έχασα τη φόρμα μου στις διακοπές![]()
Eίναι δύσκολο το ξέρω. Γι αυτό το έβαλα να σου χαλάσω την ψυχολογία απο την αρχή της καινούριας σαιζόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
για ρίξε καμια βοήθεια για την παλιατζούρα γιατί με δυσκόλεψε. Δεν ξεκινήσαμε καλα πάντως, νομίζω πως έχασα τη φόρμα μου στις διακοπές![]()
:rotflmao:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σχετικά με το V2 της δεκαετίας του 20.
To extra τεπόζιτο που φαίνεται πάνω απο το κανονικό είναι τεπόζιτο λαδιού που τροφοδοτεί τον κινητήρα μέσω χειροκίνητης αντλίας και χρησιμοποιείται σε μεγάλες διαδρομές.
Εχει επίσης λάδι μέσδα στο ψαλίδι το οποίο τροφοδοτεί τον κινητήρα μέσω κανονικής αντλίας, αρκεί να μην ξεχάσει ο οδηγός να ανοίξει το ρακοράκι που βρίσκεται πάνω στο ψαλίδι!
Εχει και 2 ταχύτητες με τεράστιο λεβιέ στο χέρι!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ισως βοηθήσει αν προσθέσω οτι η εταιρεία δεν εβγαλε ποτέ μοτοσυκλέτες σε πραγματική μαζική παραγωγή, με την εννοια των μεγάλων εργοστασίων.
Αλλωστε εκείνα τα χρόνια η παραγωγή ακόμα και των μεγάλων εταιρειών ηταν μκρή σε αριθμούς.
Ηταν μια μικρή εταιρεία που εφτιαχνε πολύ ποιοτικές και ακριβές μοτοσυκλέτες, τις έτρεχαν σε μεγάλους αγώνες και κέρδιζαν, αλλά μετα απο μερικά χρόνια οι αδελφοί που την ιδρυσαν αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την παραγωγή μοτοσυκλετών και να επικεντρωθούν στην εισαγωγή και διάθεση αλλης μάρκας μοτοσυκλετών και να συνεχίσουν την παραγωγή συγκεκριμένων ανταλλακτικών στα οποία ειχαν γίνει οι ειδικοί και στα οποία ειχαν αποκτήσει τεράστια φήμη.
Τελικά η εταιρεία μετά απο πολλές αλλαγές ονομάτων, εξαγορές κλπ και σημαντική παραγωγή ανταλλακτικών ποιότητος, έκλεισε οριστικα το 2006.
Και μην ξεχασω... είναι Ιταλική...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
να το πω!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ισως βοηθήσει αν προσθέσω οτι η εταιρεία δεν εβγαλε ποτέ μοτοσυκλέτες σε πραγματική μαζική παραγωγή, με την εννοια των μεγάλων εργοστασίων.
Αλλωστε εκείνα τα χρόνια η παραγωγή ακόμα και των μεγάλων εταιρειών ηταν μκρή σε αριθμούς.
Ηταν μια μικρή εταιρεία που εφτιαχνε πολύ ποιοτικές και ακριβές μοτοσυκλέτες, τις έτρεχαν σε μεγάλους αγώνες και κέρδιζαν, αλλά μετα απο μερικά χρόνια οι αδελφοί που την ιδρυσαν αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την παραγωγή μοτοσυκλετών και να επικεντρωθούν στην εισαγωγή και διάθεση αλλης μάρκας μοτοσυκλετών και να συνεχίσουν την παραγωγή συγκεκριμένων ανταλλακτικών στα οποία ειχαν γίνει οι ειδικοί και στα οποία ειχαν αποκτήσει τεράστια φήμη.
Τελικά η εταιρεία μετά απο πολλές αλλαγές ονομάτων, εξαγορές κλπ και σημαντική παραγωγή ανταλλακτικών ποιότητος, έκλεισε οριστικα το 2006.
ε πες το ντε τι περιμενεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από binisracing
να το πω!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ο απο πάνω είναι ο Georg Meier στο isle of man το 1939![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
αυτο τωρα γιατί το βαλες? Για να δωσεις ιδέες στον γαταρχοντα για το πως να φτιάξει το μπουρδελάκι το cx500 του?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
.....
αφου δεν το λέει ο Μπίνης ο ρασινγκ... είναι Motoborgo 500 sport του 1923
(Αρη μου βγαλες τη μπαναγία. Θα το πλερωσεις.)