Σελίδα 32 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536374282 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    kαλα να περνας με το scooter σου. μαλλον εγω φταιω που μπηκα στη συζητηση...
    Δε γίνεται να φταίει άλλος που μπήκες στη σηζήτηση. Όταν αποκαλείς τα scooter γαιδουράκια που σε μεταφέρουν όμως, επειδή ένας θεός ξέρει τι σκούτερ έχεις που το παρομοιάζεις έτσι και το γενικεύεις κ όλας, μη περιμένεις να μη σου απαντήσω στο ίδιο ύφακι ;-) Θα σε συμβουλέψω πάντως και εσένα να οδηγήσεις ένα σοβαρό σκούτερ..μή το πάρεις στραβά. Σκέψου να είχα ένα CBR 125 και να έλεγα σε κάποιον που έχει το ΧΧ..σα χελώνες πάνε αυτά τα ss. Πολλά σκούτερ αφού δε θέλετε όλα, είναι μοτοσυκλέτες ότι κι αν κάνετε-πείτε πολλοί που τ αντιπαθείτε. Αντίστοιχα σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν και πολλά που είναι κάτι ανώτερο απλά απο παπιά..κατ εμέ αυτά είναι μοτοσακά :P Ε μη τα μπερδέυουμε. Και ας έχουμε στο μυαλό μας ότι τα σκούτερ είναι το μέλλον της μοτοσυκλέτας. Αυτόματη και manual οδήγηση, άνεση για 2, χώροι, γκάζι που τρομάζει, οδήγηση σε πόλη-ταξίδι, αξιοπιστία...είναι μερικά απ τα χαρακτηριστικά τους ήδη.
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Δε γίνεται να φταίει άλλος που μπήκες στη σηζήτηση. Όταν αποκαλείς τα scooter γαιδουράκια που σε μεταφέρουν όμως, επειδή ένας θεός ξέρει τι σκούτερ έχεις που το παρομοιάζεις έτσι και το γενικεύεις κ όλας, μη περιμένεις να μη σου απαντήσω στο ίδιο ύφακι ;-) Θα σε συμβουλέψω πάντως και εσένα να οδηγήσεις ένα σοβαρό σκούτερ..μή το πάρεις στραβά. Σκέψου να είχα ένα CBR 125 και να έλεγα σε κάποιον που έχει το ΧΧ..σα χελώνες πάνε αυτά τα ss. Πολλά σκούτερ αφού δε θέλετε όλα, είναι μοτοσυκλέτες ότι κι αν κάνετε-πείτε πολλοί που τ αντιπαθείτε. Αντίστοιχα σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν και πολλά που είναι κάτι ανώτερο απλά απο παπιά..κατ εμέ αυτά είναι μοτοσακά :P Ε μη τα μπερδέυουμε. Και ας έχουμε στο μυαλό μας ότι τα σκούτερ είναι το μέλλον της μοτοσυκλέτας. Αυτόματη και manual οδήγηση, άνεση για 2, χώροι, γκάζι που τρομάζει, οδήγηση σε πόλη-ταξίδι, αξιοπιστία...είναι μερικά απ τα χαρακτηριστικά τους ήδη.
    Σχεδον συμφωνω αλλα δε μπορω να καταλαβω πως στριβετε με τα ποδια τεντωμενα μπροστα...
    Προνομιο μονο δικο σας και των πασης φυσεως customαδων...:rotflmao:
    ...cause the place seems still alive...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

εσενα σε βλεπω μετα το Scooter να οδηγας TDM ( Ισως να το πηρες για Test Ride κιολας!!)

σ'εχω ψυχολογησει
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εσενα σε βλεπω μετα το Scooter να οδηγας TDM ( Ισως να το πηρες για Test Ride κιολας!!)

σ'εχω ψυχολογησει

ΧΑχαχαΧ δε τρελάθηκα ακόμα...απαπαπαπα είπαμε κανα ss για ξεκ..λωμα που και που και 2ο..Για 1ο μόλις βγει το δικό μου σε 750, τράμπα.

950dim, έχεις χώρο να βάλεις τα πόδια σου όπου θες και όχι μόνο τεντωμένα (αν σε βολέυει βάλτα και στα πίσω μαρσπιέ). Αν το συνηθίσεις βέβαια ξύνεις και με τεντωμένα μια χαρά..

Μαλλον εχεις μπερδεψει το αθλημα.
    Κατ'αρχην ειναι λιγο αφελες να παροτρυνεις καποιους που οδηγανε SS να οδηγησουν scooter, λες να μην το εχουμε κανει?
    Δευτερον ειναι λιγο αφελες να επιμενεις να μας αναλυεις τις αρετες ενος scooter, λες να μην τις ξερουμε?
    Κατι τελευταιο, η moto ειναι και image ξερεις, καποιοι απλα δεν μπορουν να διανοηθουν να καβαλανε scooter.
    Μηπως να παρεις ενα SS να ησυχασουμε ολοι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
    Τι κρίμα να μην το έχεις πάει πίστα...

Ποτε μη δίνεις υποσχέσεις που δυσκολεύεσαι να κρατήσεις-γνώμη μου.
    Δεν ξέρεις τι χάνεις. Ή ίσως ξέρεις αν έχεις πάει παλιότερα με άλλο μηχανάκι. Τέλος πάντων...

Όλα τα άλλα που περιγράφεις -παραδόσεις εμπορευμάτων κτλ.- εμπίπτουν στην πεμπτουσία του μοτοσυκλετισμού: δεν μπορείς να την αποχωριστείς την άτιμη και επειδή δεν έχεις χρόνο ή δεν μπορείς ή για όποιον άλλο λόγο έχει ο καθένας μας, εφευρίσκουμε τρόπους για να περνάμε χρόνο μαζί της!!!

Τα έχω κάνει και τα κάνω όλα αυτά που περιγράφεις και σε καταλαβαίνω.

Αυτό όμως δεν κάνει λιγότερο μοτοσυκλετιστή κάποιον που έχει τη μοτοσυκλέτα του αλλά έχει και ένα σκούτερ ή παπί να κάνει τη δουλειά του σαν άνθρωπος όμορφα και ωραία.

Για να σε φτιάξω λίγο - αν δεν το έχεις δει- δες το βιντεάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=dQ1et90xj50

Ξερω τι χανω που δεν το παω πιστα αλλα ειμαι 45 με δυο παιδια..
    Παρ'ολα αυτα της πινω το αιμα τα ΣΚ

Τα scooter ειναι εργαλεια αλλα εμενα με φρικαρουν και με ξενερωνουν, sorry scoteraδες..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Μαλλον εχεις μπερδεψει το αθλημα.
    Κατ'αρχην ειναι λιγο αφελες να παροτρυνεις καποιους που οδηγανε SS να οδηγησουν scooter, λες να μην το εχουμε κανει?
    Δευτερον ειναι λιγο αφελες να επιμενεις να μας αναλυεις τις αρετες ενος scooter, λες να μην τις ξερουμε?
    Κατι τελευταιο, η moto ειναι και image ξερεις, καποιοι απλα δεν μπορουν να διανοηθουν να καβαλανε scooter.
    Μηπως να παρεις ενα SS να ησυχασουμε ολοι?
    Γιατί δεν αφήνεις τους άλλους να πάμε σ εσένα. Έχεις οδηγήσει κάποιο απ τα t-max, suzuki burgman, gp-800?Αν ναι τότε απλά δεν είσαι αντικειμενικός..στο τι θα πει μοτοσυκλέτα. Αν επιμένεις οτι αυτά δεν είναι μοτοσυκλέτες κατηγορίας scooter..

Απο εκεί και πέρα..οδηγώ απο 12 χρονών με 1ο δίπλωμα στα 16, δεν πήρα το t-max και βγήκα απ τ αυγό. Έχω οδηγήσει διάφορα μοτόρια..ποτέ δε χλεύασα κάποιο που να μην ήξερα έστω απο διπλανό χέρι τι καπνό φουμάρει όμως (όταν μιλάω σοβάρα και όχι για πείραγμα). Προσπαθώ η άποψη μου να είναι αντικειμενική βάση και του τι ζητάω απ τη μηχανή αλλά και τι μου δίνει η μηχανή. Αν για σένα ο μοτοσυκλετισμός είναι και image..(είπαμε άσε τους άλλους), τότε θα σου πω οτι και για εμένα είναι και image όπως και για όλους, αλλά δεν είναι το 1ο που ζητάω απ αυτή.

Τώρα αν πάρω ss δε ξέρω κατα πόσο θα ησυχάσεις καθώς ξέρω τι θα ζητάω απ αυτό αλλά και απ το t-max που θα έχω ακόμα..εσύ ξέρεις απ τη μότο που χεις τι ζητάς?Τη σκίζεις τα ΣΚ με κίνδυνο δικό σου και των γύρω σου?Και μεσοβδόμαδα το κουτί με ένα άτομο μέσα? Οκ Κ.μοτοσυκλετιστή πάω πάσο. Αν αυτό είναι μοτοσυκλετιστής τότε όντως εγώ δεν είμαι..

Για κανα R6 σκέφτομαι που λες μτχ..για να το πηγαίνω σε κανα trackday..αλλιώς κανα VFR για να παίρνω και τη γυναίκα σε καμια γρήγορη εκδρομούλα μιας και της αρέσει το ταξίδι..η scooteroμηχανή μου όμως θα παραμείνει κάθε μέρα να μου παίρνει τα μυαλά..καθώς έχω να οδηγήσω κουτί απ το 2008 και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..

Παντως ειναι ευκαιρια τωρα με την αποσυρση να απαλλαγουμε απ΄τα βρωμοscooter...

Παλαιό μέλος
    Παίζει απόσυρση?Έχω μια κινέζικη αμαρτία να διώξω.. ;P

Παίζει απόσυρση?Έχω μια κινέζικη αμαρτία να διώξω.. ;P
    Ναι κατι διαβασα το πρωι πως θα υπαρξει μια νομοθετικη ρυθμιση για την αποσυρση και ισως αφορα και μοτο,καπου εγραφε πως θα ψηφιστει την ερχομενη εβδομαδα!
    That's all i know...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    [B]Γιατί δεν αφήνεις τους άλλους να πάμε σ εσένα. Έχεις οδηγήσει κάποιο απ τα t-max, suzuki burgman, gp-800?Αν ναι τότε απλά δεν είσαι αντικειμενικός..στο τι θα πει μοτοσυκλέτα. Αν επιμένεις οτι αυτά δεν είναι μοτοσυκλέτες κατηγορίας scooter..

Απο εκεί και πέρα..οδηγώ απο 12 χρονών με 1ο δίπλωμα στα 16, δεν πήρα το t-max και βγήκα απ τ αυγό. Έχω οδηγήσει διάφορα μοτόρια..ποτέ δε χλεύασα κάποιο που να μην ήξερα έστω απο διπλανό χέρι τι καπνό φουμάρει όμως (όταν μιλάω σοβάρα και όχι για πείραγμα). Προσπαθώ η άποψη μου να είναι αντικειμενική βάση και του τι ζητάω απ τη μηχανή αλλά και τι μου δίνει η μηχανή. Αν για σένα ο μοτοσυκλετισμός είναι και image..(είπαμε άσε τους άλλους), τότε θα σου πω οτι και για εμένα είναι και image όπως και για όλους, αλλά δεν είναι το 1ο που ζητάω απ αυτή.

Τώρα αν πάρω ss δε ξέρω κατα πόσο θα ησυχάσεις καθώς ξέρω τι θα ζητάω απ αυτό αλλά και απ το t-max που θα έχω ακόμα..εσύ ξέρεις απ τη μότο που χεις τι ζητάς?Τη σκίζεις τα ΣΚ με κίνδυνο δικό σου και των γύρω σου?Και μεσοβδόμαδα το κουτί με ένα άτομο μέσα? Οκ Κ.μοτοσυκλετιστή πάω πάσο. Αν αυτό είναι μοτοσυκλετιστής τότε όντως εγώ δεν είμαι..

Για κανα R6 σκέφτομαι που λες μτχ..για να το πηγαίνω σε κανα trackday..αλλιώς κανα VFR για να παίρνω και τη γυναίκα σε καμια γρήγορη εκδρομούλα μιας και της αρέσει το ταξίδι..η scooteroμηχανή μου όμως θα παραμείνει κάθε μέρα να μου παίρνει τα μυαλά..καθώς έχω να οδηγήσω κουτί απ το 2008 και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..

Δεν υπαρχει λογος να κραταω τα προσχηματα για moto που δεν γουσταρω, πχ εγω δεν γουσταρω τις βεσπες, εσυ ισως δεν γουσταρεις τα on off.
    Ειναι ομως ματαιο να προσπαθεις να μας πεισεις για τις αρετες της βεσπας, εδω οι περισσοτεροι ειμαστε μοτοσυκλετιστικα αρχαιοι και χειραφετημενοι. Μαλλον σε κανα vespa.gr θα πρεπει να απευθυνθεις
    Αν τωρα απο τα παραπανω λεγομενα μου καταλαβες οτι οδηγαω επικινδυνα η οτι κυκλοφορω στο κεντρο με κουτι κλπ τοτε νομιζω πως τα "Ελληνικα" σου θελουν λιγο φρεσκαρισμα.
    Λυπαμαι παντως που εμας οι βεσπες δεν μας παιρνουν τα μυαλα

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟ SCOUTER????????????????

Παλαιό μέλος
    Οι αρετές της κάθε μηχανής παραμένουν αρετές της άσχετα απ την άποψη σου φίλε 675Heat. Δε προσπαθώ να σε πείσω για κάτι που ισχύει, απλά μ αρέσει όταν κρίνει κάτι ο άλλος τουλάχιστον να το γνωρίζει για τι μιλάει (δε δείχνεις οτι γνωρίζεις ώς ώρας). Όταν γράφεις "στην πίστα δε το χω πάει αλλά το σκίζω τα ΣΚ" τα φτωχά μου Ελληνικά δείχνουν ένα καγκούρι..εκτός αν διευκρινήσεις τι εννοείς "το σκίζω τα ΣΚ σε παραλληλισμό με την πίστα".

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟ SCOUTER????????????????
    Ναι

Υ.Γ Για τη vespa..αν και ίσως είναι ο προκάτοχος και η ιδέα του scooter..διαφέρει πολύ απ αυτό καθώς έχει πολύ πιο μικρούς τροχούς είναι με συμπλέκτη και ταχύτητες και έχει ποδόφρενο. Μπορώ να πω οτι η vespa έχει κι αυτή την ξεχωριστή κατηγορία της στις μοτοσυκλέτες (Για την ακρίβεια λογο της ιστορίας της είναι μια κατηγορία απο μόνη της). Να σ ενημερώσω για το scooterclubhellas.gr λοιπόν, είμαι μέσα..Παρ όλα αυτά δε με ξεφορτώνεσαι :rotflmao:

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Μα γιατι τα scouter να γινουν μοτοσυκλετες........................απο τα περισσοτερα ποστ που διαβασα

αναφερονται στα υπερ που εχουν εναντι στις μοτοσυκλετες και το αντιθετο. Η καθε μηχανη εγινε για καποιο σκοπο.

Δλδ ο ορισμος SCOUTER σας ντροπιαζει και θελεται να μπειτε στην κατηγορια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.

στην τεχνολογια που προχωραει και τιμη ολων των scouterαδων που δινουν τοσα λεφτα για

να παρουν ενα T-max. (δεν εχω κατι με το συγκεκρημενο)

Αλλα αλλο η βουρτσα αλλο η Π@^$Α!!!!!!!!!!!!!!!

Και οι υπολοιπες μηχανες εχουν διαφορες μεταξυ τους αλλα δεν μπορουν οι V-stromαδες να

επιμενουν οτι καβαλανε ss μηχανη και οτι στριβουν καλυτερα απο busa.

ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ εΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ

Παλαιό μέλος
    Ρε τα έχετε μπερδέψει τελείως..τα scooter είναι μοτοσυκλέτες. Όπως και τα ss και όλα τ άλλα..

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων