Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Που εισαι καυλιαρη μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Που εισαι καυλιαρη μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα δεν με χαιρετάς ποτέ στο δρόμο έτσι..!Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Που εισαι καυλιαρη μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένα δεν με χαιρετάς ποτέ στο δρόμο έτσι..!![]()
Ψαξε βρες κι εσυ τη "Χαρά" στα Χανια να δεις μετα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Τιμωρία; Τι μλκία έκανες πάλι ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
:rotflmao:
Α έτσι πάει; Χαρά στα σκέλια μας :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένα δεν με χαιρετάς ποτέ στο δρόμο έτσι..!![]()
Παραπονιαρικο ζουζουνακι μου εσυ....![]()
![]()
![]()
Στα Χανια οσο και να την ψαξει αποκλειεται να την βρει...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ''κοριτσι'' εχει μεταφερθει στους βρωμικους δρομους του αγοραιου ερωτα της π@υτανιαρας Αθηνας![]()
![]()
Για 40 μερούλες και επεστρεψα Σλοβακια..(με την μηχανή αυτη τη φορα βεβαιως βεβαιως)!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εσυ που βρισκεσαι? πηγες Κρητη φετος?
Οταν βρεις τον χρονο (λεμε τωρα), ριξε μια ματια στα "Ταξιδιωτικα" (παρολο που θα εχει μεταφερθει 2η - 3η σελιδα).
Αυτα....
Μητσο, ελπιζω του χρονου (κατα τον Ιουνιο) να εισαι παλι Κρητη... ελα και με το κουτι σου αμα λαχει... Σου χρωσταμε καποιες ρακες!!!![]()
φέτος που γύρισα το μισό νησί με το Vstrom δεν ήσουνΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πολλους πολλους χαιρετησμους στην Κρητη που πολυ μου ελειψε φετος που δεν καταφερα να ερθω!![]()
![]()
![]()
![]()
(λέμε και καμιά λαλακία...![]()
![]()
)
κατέβα εκλογές παίζει 4ημεράκι![]()
UP
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Στα Χανια οσο και να την ψαξει αποκλειεται να την βρει...
Το ''κοριτσι'' εχει μεταφερθει στους βρωμικους δρομους του αγοραιου ερωτα της π@υτανιαρας Αθηνας![]()
![]()
Ολο και καποια αντικαταστατρια θα εχει αφησει! Ε?
Εσυ που τα ξερεις αυτα κακως δεν εχεις ενημερωθει!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Για 40 μερούλες και επεστρεψα Σλοβακια..(με την μηχανή αυτη τη φορα βεβαιως βεβαιως)!!
Οταν βρεις τον χρονο (λεμε τωρα), ριξε μια ματια στα "Ταξιδιωτικα" (παρολο που θα εχει μεταφερθει 2η - 3η σελιδα).
Αυτα....
Μητσο, ελπιζω του χρονου (κατα τον Ιουνιο) να εισαι παλι Κρητη... ελα και με το κουτι σου αμα λαχει... Σου χρωσταμε καποιες ρακες!!!![]()
Μολις χαλαρωσω εχω πολλα ταξιδιωτικα να διαβασω, εννοια σου! Δεν προκειται να σε αφησω απ εξω!
![]()
![]()
![]()
Αχ Κρητη, μη μΕ τη θυμιζεις! Επερνε ο Μακης τηλ οταν πηγαινε Σουγια κι εγω εκανα μπανακια στο Γαλησσα!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
φέτος που γύρισα το μισό νησί με το Vstrom δεν ήσουν![]()
(λέμε και καμιά λαλακία...![]()
![]()
)
κατέβα εκλογές παίζει 4ημεράκι![]()
Βαζε ιδεες εσυ!![]()
Θα σε λιωσω στο χιλιομετρο λεμε! Εστω κι αν εσυ δεν θα εισαι μαζι με εμενα και το στρωμα σου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
UP
...λεξη που επαψες να λες πλεον στο π00λακι σου ε παππου?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...λεξη που επαψες να λες πλεον στο π00λακι σου ε παππου?
![]()
Ναι ρε συ που το ξερεις?Πρωτη και τελευταια φορα του τοπα στα 15 κι απο τοτε ειναι καγκελο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related