Ολοκαίνουρια! Δεν πιστεύω να τα άλλαξες και να έβαλες σε τσάμπα έξοδα το γλυκό αγόρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
τώρα που λέμε για σκουριά μου ήρθε ... (δες τα μπουζί και κλάψε .. )![]()
(ρε μαλάκα, ΠΩΣ έγιναν έτσι αυτά!)
![]()
![]()
Ολοκαίνουρια! Δεν πιστεύω να τα άλλαξες και να έβαλες σε τσάμπα έξοδα το γλυκό αγόρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
τώρα που λέμε για σκουριά μου ήρθε ... (δες τα μπουζί και κλάψε .. )![]()
(ρε μαλάκα, ΠΩΣ έγιναν έτσι αυτά!)
![]()
![]()
το φιλτρο λεει καθε 3 αλλαγες λαδιων.αλλα επειδη ειναι μαλλον πολυ εγω το αλλαζω καθε 2η αλλαγη .το θεωρω περιττο να το αλλαξω οταν αλλαζω κ τα λαδια.αλλα περι ορεξεως...
πφφφ το έχω κατεβάσει το μανουάλι αλλά λέει στα 1000 και στα 18.000 (άρα κάθε 3x6.000)Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
:ZZZ:![]()
![]()
![]()
απλά κάτι άκουσα για κάθε αλλαγή και ρώτησα![]()
και το σέρβις μπουκ μου το έχασε ένας μαλάκας μάστορας και δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά.....![]()
![]()
anyway thanks παίδες θα το κάνω κάθε 2!
![]()
![]()
Πουστη κατμαστερ αν ησουν περιπτερας στη χουντα θα ησουν ρουφιανος!
Αν ησουν ψυχιατρος κατα Μακαρθυ εποχη θα ησουν χαφιες της CIA!
Αν ησουν Σοβιετικος φυσικος την ψυχροπολεμικη περιοδο θα ησουν διπλος κατασκοπος.
Αν ησουν καθολικος παπας θα βιντεοσκοπουσες τις εξομολογησεις και θα εκβιαζες.
Τοσες εναλλακτικες ρπμ... και πηγες και εγινες μηχανικος......
Υ.Γ Δυο κιλα αρνι και μια σακουλα ριγανη Πλατυστομου θα παρεις καργιολη![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μάρκο, δεν λέει κάθε 3 αλλαγές λαδιού...Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
το φιλτρο λεει καθε 3 αλλαγες λαδιων.αλλα επειδη ειναι μαλλον πολυ εγω το αλλαζω καθε 2η αλλαγη .το θεωρω περιττο να το αλλαξω οταν αλλαζω κ τα λαδια.αλλα περι ορεξεως...
κάθε 12.000χμ άρα κάθε 2 αλλαγές βάσει manual (το πρώτο service στα 1000χμ δεν επαναλαμβάνεται..)
εγώ πάντως κάθε 5000χμ αλλάζω και λάδια και φίλτρο (έτσι άν...λέω αν χρειαστεί να αλλάξω λάδια για κάποιο λόγο εκτός προγράμματος έχω το περιθώριο να μήν αλλάξω και φίλτρο!
![]()
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!