Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: λοξές βαλβίδες για τις ρόδες

-------------------- Το avatar του/της jfx

λοξές βαλβίδες για τις ρόδες

επειδη καθε φορα που φουσκωνω λαστιχα με εκνευρίζει η διαδικασια με τη λοξη προεκταση βαλε βγάλε κτλ... σκεφτομαι να βαλω στο μηχανακι λοξές βαλβίδες στις ρόδες να ξεμπερδεύω.
    Συγκεκριμενα λεω γι αυτες εδω:
    -----------
    http://ariete.eroom.it/layout/layout...le_accessories
    ----------
    υπ'όψιν οτι θα μπουνε σε ενα R6, στις μαμίσιες ζάντες.
    ερωτησεις:

-εχουνε κανενα προβλημα με παρατεταμενη οδηγηση με υψηλή ταχύτητα? πτωση πιεσης αερα κτλ..

-την ωρα που φουσκωνεις το λαστιχο, προφανως η βαλβίδα "κοιταει" προς το πλαι, για να σε βολεψει, κι οχι προς τα μπρος. οταν τελειωσεις τη γυρνας ωστε να ευθυγραμμιστει με τον αξονα κινησης της μηχανης ή την αφηνεις στο πλάι?

Τελος , η ariete αναφερει στη σελίδα της οτι βγαινει σε δύο διαμέτρους, 11,3 mm
    και 8,3 mm.
    Το 11,3 αναφερεται ως standard rims και το 8,3 οτι κανει σε Antera, Marvic, Marchesini, OZ Racing, Brembo. Λογικά θα μου κάνει το 11,3mm (μαμα ζάντες) αλλά μήπως ξερει κανενας σιγουρα αν θα μου κανει, ή θα τα παρω τσάμπα?

καμια αλλη προταση εκτος απο τις συγκεκριμενες βαλβίδες που να μεινατε ευχαριστημενοι?

Ευχαριστω.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    -εχουνε κανενα προβλημα με παρατεταμενη οδηγηση με υψηλή ταχύτητα? πτωση πιεσης αερα κτλ..

-την ωρα που φουσκωνεις το λαστιχο, προφανως η βαλβίδα "κοιταει" προς το πλαι, για να σε βολεψει, κι οχι προς τα μπρος. οταν τελειωσεις τη γυρνας ωστε να ευθυγραμμιστει με τον αξονα κινησης της μηχανης ή την αφηνεις στο πλάι?

Τελος , η ariete αναφερει στη σελίδα της οτι βγαινει σε δύο διαμέτρους, 11,3 mm
    και 8,3 mm.

καμια αλλη προταση εκτος απο τις συγκεκριμενες βαλβίδες που να μεινατε ευχαριστημενοι?

Ευχαριστω.
    -Οχι
    -Την αφήνεις στη πλάγια θέση
    -Δεν το ξέρω, αλλά μπορείς να τους ρωτήσεις πριν τις παραγγείλεις
    -Oi δικές μου ΟΖ είχαν πάνω. Κάποιοι φίλοι πήραν απ΄τον Χρ. Πίσσαρη (pissaman, www.motopissaris.gr). Οι τιμές είναι ίδιες και γλυτώνεις τα μεταφορικά. Παρε τον Χρήστο στο 211 8500 200 και θα σου πει σίγουρα για το μέγεθος. Αν θυμάμαι καλά το ζέυγος είχε 25?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    νομιζω οτι εφοσον βαλεις πλαγιες βαλβιδες πρεπει να κανεις ξανα ευθυγραμιση στους τροχους σου.

σαν να σου αλλαζουν λαστιχο και να βαζουν αυτα τα βαριδακια με το αυτοκολλητο πανω στην ζαντα...

Οι βαλβιδες αυτες δημιουργούν πρόβλημα ζυγοστάθμισης άραγε ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    νομιζω οτι εφοσον βαλεις πλαγιες βαλβιδες πρεπει να κανεις ξανα ευθυγραμιση στους τροχους σου.

σαν να σου αλλαζουν λαστιχο και να βαζουν αυτα τα βαριδακια με το αυτοκολλητο πανω στην ζαντα...

πιο γρήγορος απο την ερ'ωτηση...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Οι βαλβιδες αυτες δημιουργούν πρόβλημα ζυγοστάθμισης άραγε ????
    Eτσι κι αλλιως για να μπουν πρέπει να ξεμονταριστούν οι ζάντες. Καλύτερα να συνδυαστεί με αλλαγή ελαστικων εκτός και έχει κάποιος σιχτιρίσει.

Εχω δει και κάπου και ένα πρόσθετο λξό κομμάτι που πιάνει πάνω στην ίσια βαλδίδα, αλλα δεν έχω ιδέα αν κάνουν δουλειά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

οχι ευθυγραμμιση. ζυγοστάθμιση εννοεις,
    και ναι, εννοειται οτι θα κανω , καθως αγοραζω και λαστιχα, και με την ευκαιρια ειπα να βαλω και τις βαλβίδες.
    θα παρω λαστιχα απο το mandp.co.uk και τις βρισκω απο εκει με 16λίρες.

ευχαριστώ για τις πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Eτσι κι αλλιως για να μπουν πρέπει να ξεμονταριστούν οι ζάντες. Καλύτερα να συνδυαστεί με αλλαγή ελαστικων εκτός και έχει κάποιος σιχτιρίσει.

Εχω δει και κάπου και ένα πρόσθετο λξό κομμάτι που πιάνει πάνω στην ίσια βαλδίδα, αλλα δεν έχω ιδέα αν κάνουν δουλειά.

με προλαβες.
    αυτο το λοξο εχω κι εγω. Κανεις τη δουλεια σου αλλα σηχτιριαζεις, οπως το πες :P

τωρα που αλλαζω λαστιχα ειναι κι ευκαιρια να ξεμπερδεψω :-)

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    στον λαστιχά που βάζουμε λάστιχα μας τις βάζει δώρο με την αγορά των ελαστικών.

υπαρχει και αυτη η λύση...

http://www.motoraid.eu/shop/product_...roducts_id=623

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    υπαρχει και αυτη η λύση...

http://www.motoraid.eu/shop/product_...roducts_id=623

Επαναφέρω το θέμα αφού δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω καινούριο.
    Το εν λόγω μαραφέτι στο link κάνει για όλες τις ζάντες όλων των μοτοριών μας;
    Πραγματικά σου λύνει τα χέρια ειδικά όταν πρέπει να βάλεις αέρα. Ενώ τώρα σιχτηρίζω και γίνονται και τα χέρια μου σκ@τα!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Επαναφέρω το θέμα αφού δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω καινούριο.
    Το εν λόγω μαραφέτι στο link κάνει για όλες τις ζάντες όλων των μοτοριών μας;
    Πραγματικά σου λύνει τα χέρια ειδικά όταν πρέπει να βάλεις αέρα. Ενώ τώρα σιχτηρίζω και γίνονται και τα χέρια μου σκ@τα!

Κανει για ότιδηποτε έχει βαλβιδα Schrader. Ακομα και για ποδηλατο δηλαδη.

είναι καλυτερο απο το τιποτα, αλλα εγώ επειδη ελεγχω συχνα τη πιεση, εβαλα τις μονιμες λοξες βαλβιδες που αναφερω στο πρωτο ποστ και ησυχασα. σιγουρα αξιζουνε οι μονιμες.

Υπόψιν ότι το προσθετο λοξό ΔΕΝ ειναι για να το αφηνεις πανω στη ρόδα. το βαζεις , φουσκωνεις , το βγαζεις. Αν θες τιποτα άλλο γραψε.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx

Υπόψιν ότι το προσθετο λοξό ΔΕΝ ειναι για να το αφηνεις πανω στη ρόδα. το βαζεις , φουσκωνεις , το βγαζεις. Αν θες τιποτα άλλο γραψε.
    Το ξέρω και για αυτό ακριβώς το θέλω Ποιο φτηνή λύση που την κουβαλάς κάτω από τη σέλα σου χωρίς ζυγοσταθμίσεις κλπ κλπ!

To θέμα είναι αν η διάμετρος είναι ΟΚ.

http://www.wunderlich.de/frame.php?s...h=GO&gruppen=0
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

http://ariete.eroom.it/layout/layou...cle_accessories μου της εχει βαλει (δωρεαν)σε R1 οταν αλαξα λαστιχα και εχω βρει την υγεια μου.στην αλεξανδρας πριν το γηπεδο.γνωστο λαστιχαδικο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Το ξέρω και για αυτό ακριβώς το θέλω Ποιο φτηνή λύση που την κουβαλάς κάτω από τη σέλα σου χωρίς ζυγοσταθμίσεις κλπ κλπ!

To θέμα είναι αν η διάμετρος είναι ΟΚ.

http://www.wunderlich.de/frame.php?s...h=GO&gruppen=0

Δεν έχω δει μηχανακι του 90 και πανω ποτέ, που να έχει Schrader και να μην έχει το στανταρ μεγεθος της βαλβίδας. οποτε 99% θα κάνει(μπορει και πανω απο 99...)

Παρόμοια θέματα

1. και κάτι για τις γυναίκες του φόρουμ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2014, 23:59
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2005, 21:28
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 12:33
  4. Διάσημοι για τις γυναίκες!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ