Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 137

Θέμα: Έχω Γιαπωνέζικο και μόλις χτες έμαθα πώς λένε τον μηχανικό της Suzuki

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειώνΕ

Να το προσέξεις αυτό, γιατί άκουσα ότι στα γιαπωνέζικα, αν το παρασφίξεις σπάειιιι. Αν έχεις όμως κουμπαριά με τον μηχανικο μπορεί να σου κάνει αστεράτη δουλειά...

Βασικά σε κοινωνικό αποκλεισμό σε οδηγεί το δίλημμα "Να πάρω συνεπιβάτη ή θα βρεθούμε να φρενάρουμε με τον
    κώλο???"

Για τα ηλεκτρολογικά δεν το ψάχνω κάν. Όρεξη να ΄χεις να διαβάζεις :rotflmao:

Εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα και μην με βάλεις να κάνω παράθεση τίποτα,θα μπουκώσει ο server:rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    τελικα ΠΩΣ τον λενε? τον μηχανικο σου?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3879_1940_extreme-mechanic.jpg 
Προβολές:	377 
Μέγεθος:	42,4 KB 
ID:	172934
    Accipere quam facere praestat injuriam

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Όλα σπάνε και όλα χαλάνε ..........
    η διαφορά είναι ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ο ιάπωνας στην επόμενη σειρά παραγωγής ή στο επόμενο μοντέλλο θα το αλλάξει - βελτιώσει ........
    Ο ευρωπαίος θα το δει και μετά θα προσπαθήσει να σε πείσει .......
    α) ότι φταις εσύ
    β) ότι δεν είσαι κατάλληλος μοτοσυκλετιστής για τα υπερ-εργαλεία που φτιάχνουν
    γ) δεν έχεις καταλάβει ότι έτσι είναι το σωστό και δεν θα χαλάσεις εσύ την παράδοση
    δ) έτσι πρέπει για να ασχολείσαι με την μηχανή σου
    ε) ο Ερμής ήταν ανάδρομος !!!

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Rocking All the Way

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    η διαφορά είναι ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ο ιάπωνας στην επόμενη σειρά παραγωγής ή στο επόμενο μοντέλλο θα το αλλάξει - βελτιώσει ........
    α) ότι φταις εσύ
    γ) δεν έχεις καταλάβει ότι έτσι είναι το σωστό και δεν θα χαλάσεις εσύ την παράδοση

+ 1

Μανιβελάτο μέλος
    :o

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	35809359.jpg 
Προβολές:	384 
Μέγεθος:	22,7 KB 
ID:	172947
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα και μην με βάλεις να κάνω παράθεση τίποτα,θα μπουκώσει ο server:rotflmao:
    be my guest...
    α) ότι φταις εσύ
    Αν διαβάσουμε την ανακοίνωση για την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ (και σας κάνω χάρη ενα πραγμα) της εταιρίας που δεν ξερετε το όνομα των μηχανικων τους -για το ποιό επιτυχημένο σε αριθμούς SS- το α, β, γ, δ, ε ταιριάζει γάντι ρε φιλαράκι....
    Και δείχνει και με πόσο υπεύθυνο τρόπο αντιμετωπίζει την ασφάλεια των πελατών της μετά από 4 χρόνια. Ο πελάτης πάνω απ΄όλα !!!

Suzuki has also received reports of cracking or breakage of the frame behind and below steering neck when the motorcycle is subjected to repeated hard landings from hazardous maneuvers such as extreme or extended wheelies or other stunts . Suzuki believes type of driving activity is reckless - and illegal when performed on a public roadway - not condone it.

Πήρες Gixxer και κάνεις σούζες ??? :hypnotize
    Αααα καιπουσαι Κώστα. Ρίξε μια ματιά στο gixxer.com να δεις το ποσοστό κομμένων πλαισίων που βρέθηκαν κατα τον "εθελοντικό" έλεγχο..... 11% φίλε σε κάποιες δεκάδες χιλιάδες μηχανάκια είναι πολύυυυ μεγάλο νούμερο για να κυκλοφορεί 3-4 χρόνια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    be my guest... ......
    Τα πλαίσια με πρόβλημα ήταν 2 χρονιές Κ5 και Κ6 και όχι 4 .............
    Έστω και έτσι όμως ....... τα επισκεύασε .......... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Τα επισκεύασε ;;; Πάλι ΝΑΙ ......

Πάμε τώρα στους Ευρωπαίους ...........
    Πρόβλημα υπερθέρμανσης πίσω κυλίνδρου .......... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Διορθώθηκε ;;; ΟΧΙ .... Μην ρωτήσεις ποιά μηχανή ........ μιλάμε για πίσω κύλινδρο ........
    Ράγισμα κάρτερ λόγω στηριξης της στέκας ........... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Διορθώθηκε ;;; ΟΧΙ
    Ράγισμα κεφαλής ............ ο κινητήρας του 90κάτι ο πρώτος ......... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Διορθώθηκε ;;; ΝΑΙ το 2004
    Και πόσα άλλα .......... τρόμπες συμπλέκτη, τρόμπες λαδιού, κ.λ.π. κ.λ.π.

Μκρύς ο κατάλογος ........ και έβαλα μόνο τα σημαντικότερα .......
    Εδώ ένα V7 MotoGuzzi, μιλάμε για το καινούργιο όχι του 70 και προσεγμένο ως κόρη οφθαλμού με 55 αλογάκια και έβγαλε τα λαδάκια του στο δρόμο, εντάξει να το έκανε το πρώην δικό μου του 72 ...... όχι το καινούργιο όμως .......... ΕΛΕΟΣ

Και κάτι ακόμα ........... άσε τη Suzuki ας πάμε στη ΥΑΜΑΗΑ .......... TPS, ρουλεμάν ελλατοματικά κ.λ.π. ΑΛΛΆ σου αλλάζουν τα πάντα και αμέσως ακόμα και μετά την εγγύηση αν είναι εξάρτημα που έχει βγει ελλατωματικό .......
    Αντίθετα γνωστή ιταλική φίρμα αρνήθηκε την εντώς εγγύησης επισκευή αλυσίδας που έκοψε στα 1500 χλμ αλλά και ρουλεμάν τιμονιού, γιατί όπως είπε "Είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ !!! Άρα εκτός εγγύησης "
    Να μην συζητήσουμε για ανταλλακτικά και κόστος χρήσης τώρα ...... Όπως είπε και κάποιος "αντιπρόσωπος" ............ "Έλα μωρέ .... δεν είναι ανάγκη να βάλεις και τα γνήσια ........."

Ρε παιδιά αφήστε αυτήν την καραμέλα με τα κομμένα πλαίσια σε τζίξερ.... έλεος πια φτάνει και αφορούσε
    τα Κ5 και τα Κ6 ΔΕΝ έσπασε πλαίσιο σε Κ7 και Κ8 όχι χωρίς τράκα τουλάχιστον!!

Για τα κομμένα πλαίσια σε Hypermotard δε σας ακούω να λέτε και τη μαμά ντουκάτι που κάνει
    την πάπια πολύ περισσότερο από τη σουζούκι!!!

Μια περίπτωση με κομμένο πλαίσιο σε hypermotard είναι εδώ στην περιοχή μου και το παιδί μόλις το
    είδε έβαλε τα κλάματα, το πλαίσιο κόπηκε μετά από σούζα!
    Και ερωτώ εγώ........το απόλυτο μοτάρντ έκοψε πλαίσιο μετά από σούζα??? Μα για τέτοια χρήση
    προορίζεται για σούζες έντο και όλα τα σχετικά παιχνίδια!

Απλά ανεπίτρεπτο σε ένα τόσο ακριβό μοτάρντ........το απόλυτο μοτάρντ να κόβει πλαίσιο και η μαμά εταιρία να κάνει την
    πάπια , τον κινέζο , τον αλέκο ή ότι άλλο θέλετε κάνει εκτός την αντικατάσταση των μοτοσυκλετών!!!

Edit: Το Hyper στο οποίο εγώ αναφέρομαι είναι μερικών μηνών αρα μέσα στην εγγύηση!!!

Τα πλαίσια με πρόβλημα ήταν 2 χρονιές Κ5 και Κ6 και όχι 4 .............
    Έστω και έτσι όμως ....... τα επισκεύασε .......... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Τα επισκεύασε ;;; Πάλι ΝΑΙ ......

Αντίθετα γνωστή ιταλική φίρμα αρνήθηκε την εντώς εγγύησης επισκευή αλυσίδας που έκοψε στα 1500 χλμ αλλά και ρουλεμάν τιμονιού, γιατί όπως είπε "Είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ !!! Άρα εκτός εγγύησης "
    Να μην συζητήσουμε για ανταλλακτικά και κόστος χρήσης τώρα ...... Όπως είπε και κάποιος "αντιπρόσωπος" ............ "Έλα μωρέ .... δεν είναι ανάγκη να βάλεις και τα γνήσια ........."
    Δεν εννοούσα οτι είχαν πρόβλημα όλα. Εννούσα ότι έκανε 4 χρόνια για να παραδεχτεί οτι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε με τα πλαίσια του 05-06.
    Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει την άποψη μου. Οπαδός δεν είμαι κανενός, και όσοι συχνάζουν στο apriliabikers ξέρουν τι έχω σούρει στην εδώ αντιπροσωπεία με τις μαλακίες που κανουν. Απ΄την άλλη δεν μπορώ να διαβάζω για τους ανορθωτές και τους ταχυσυνδέσμους των Capo και να μην ακούω για τους (ιδιους) ανορθωτές των και τις τρόμπες βενζίνης των africa twin. Μου φαίνεται γελοίο να κάνω κριτική στα Mille πχ που αποδεδειγμένα υπάρχουν μηχανάκια με 80.000 χλμ που δεν έχουν κάνει κιχ, ενώ δεν ακούς κουβέντα για κάποια γιαπωνέζικα ss που μόλις περάσουν τα 40.000χλμ ψάχνεις για κινητήρα.

Μαλακία με την αλυσίδα και όποιος το είπε είναι για κλωτσιές. Αν σου έκανε εντύπωση ο ευρωπαίος που το έκανε αυτό, γιατί δεν σου κάνει εντύπωση που οι αλυσίδες των ΧΤΧ κόβονται για χαβαλέ και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ακόμα διορθωθεί? Πριν λίγες εβδομάδες κάποιο παιδί εδώ μέσα έγραψε ότι του κόπηκε εν κινήσει και τσακίστηκε.
    Πόσα hornet έχουν πρόβλημα με σκουριές και δεν τρέχει μία? Πότε βελτιώθηκαν τα ανύπαρκτα φρένα του πρώτου busa και πότε έγινε σοβαρή κριτική για τα προφίλ αλουμινίου που φοράνε ένας σκασμός wannabe γυμνά & sport touring με σκελετούς μαστίχες που χορεύουν καρσιλαμά? Πότε παραδέχτηκε η suzuki ότι εκτός των gixxer, υπάρχει θέμα και με τα gsr που κόβουν σκελετό εύκολα και αβίαστα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ρε παιδιά αφήστε αυτήν την καραμέλα με τα κομμένα πλαίσια σε τζίξερ....
    και μόνο που αναφέρεσαι στο θέμα κάποιων χιλιάδων μοτοσυκλετών με τέτοιο πρόβλημα ως καραμέλα μου φτάνει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

και μόνο που αναφέρεσαι στο θέμα κάποιων χιλιάδων μοτοσυκλετών με τέτοιο πρόβλημα ως καραμέλα μου φτάνει.
    Καραμέλα εντάξει δεν είναι πες λάθος μου φίλε Βύρωνα αλλά πόσα πουλήθηκαν και πόσα έσπασαν!
    Πως το αντιμετώπισε η συγκεκριμένη εταιρία?? Σαφώς και έκανε την πάπια και δεν νομίζω κανείς
    να το επικροτεί αυτό!

Στο άλλο μηχανάκι που ανέφερα εγώ πόσα πουλήθηκαν και πόσα έσπασαν?? Εδώ δυο πουλήθηκαν
    και το ένα έσπασε ποσοστό 50%?? Ελπίζω πως όχι!

Και να ξέρεις πως πως ποτέ δεν χαίρομαι όταν μαθαίνω για τέτοιες ζημιές (απλά το αναφέρω αυτό)!

Και τέλος σας αρέσει ή όχι με το ρυθμό που βλέπουν τα ευρωπαϊκά μάστορα τα γιαπωνέζικα δεν
    βλέπουν!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Πως το αντιμετώπισε η συγκεκριμένη εταιρία?? Σαφώς και έκανε την πάπια και δεν νομίζω κανείς
    να το επικροτεί αυτό!
    Εκεί είναι η ουσία. Τι κάνει η εταιρία μόλις αντιληφθεί τη πατάτα. Αυτός είναι και ο λόγος που η yamaha είναι έτη φωτός μπροστά. Στο πρόβλημα του πλαισίου του FZ1, δίνει άμεση λύση με αντικατάσταση της μοτοσυκλέτας. Τι να πεις εκει? Τουμπεκί και της βγάζουμε όλοι το καπέλο. Τώρα για τα ευρωπαϊκά και τα συνεργεία τι να σου πω? Πιθανόν να είναι έτσι.

Αλλά ρε μαν, μη μου πεις ότι όλα τα συνεργεία δουλεύουν και συντηρούνται απ΄τις βλάβες των ευρωπαϊκών. Εχουν περάσει και καμμιά 10αριά γιαπωνέζικα απ΄τα χέρια μου και εχω μια γνώμη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Εκεί είναι η ουσία. Τι κάνει η εταιρία μόλις αντιληφθεί τη πατάτα.
    Η σουζούκι κάνει ότι κάνει και η ντουκάτι τουμπεκί δηλαδή στη γιαμαχα κι εγώ βγάζω το καπέλο στο θέμα αυτό!

Όσο για το συνεργείο πιο πάει πιο πολύ πέρνα μια βόλτα έξω από ένα συνεργείο να δεις ποια είναι
    απ' έξω και με τι βλάβες!

Και να πω και κάτι και τα γιαπωνέζικα χαλάνε αλλά με τι συχνότητα και σε τι ποσοστό!!!!!

JAPAN vs EUROPE.....3051 posts...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=39542

JAPAN vs EUROPE II......2923 posts...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=46368

βαλε και καμια χιλιαδα αλλα threads που εχουν ανοιξει γι αυτο τον λόγο....

:rotflmao:

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως λενε....
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2008, 13:08
  2. Μόλις το έμαθα...
    από villy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2007, 13:45
  3. Μόλις χτες... (Robert Moog)
    από Alkis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 23:41
  4. Πως λένε στην Θεσσαλονίκη
    από dukeandthecity στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 15:19
  5. Και μετά φταίνε που μας λένε αλήτες μηχανόβιους...
    από Wizard13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 14:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF