Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 93

Θέμα: Διαφορές Cbf600s 2009 Vs 2008

Παλαιό μέλος
    ΘΑ παρεις φρεσκο πραμα

:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
    ΘΑ παρεις φρεσκο πραμα

:smilea:
    Έτσι κι αλλιώς τις μηχανές τις κρατάω τουλάχιστον μια 5ετία. Οπότε αξίζει τον κόπο το καινούριο. Το θέμα είναι τώρα πόσο θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι να το πάρω. Αυτή η αναμονή σκοτώνει...

Παλαιό μέλος
    Χαχαχαχαχα

Θυμασαι που λεγαμε ...ποτε η γκομενα θα πει...ΝΑΙ

Καπως ετσι ειναι....μονο που αυτη ειναι πολυ ποιο πιστη ..πολυ ποιο σταθερη..............και πολυ ποιο γρηγορη

Μεγειααααααα..........

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.
    Μέχρι την Πέμπτη μου είπαν θα την έχω. Επιτέλους....
    Όντως, αυτή η αναμονή είναι χειρότερη από... γκόμενας.
    Ελπίζω να είναι όπως στις περιγραφές, γιατί δεν την έχω οδηγήσει.
    Πάντως οι τύποι (Κ. Παπαγεωργίου) μέχρι στιγμής είναι άψογοι επαγγελματίες.

Οι διαφορες ειναι στα οργανα2009 με 2008
    Λοιπόν. Διαφορές δεν υπάρχουν. Στην ιστοσελίδα της Honda τα όργανα που φαίνονται για την CBF600si είναι λάθος. Μου το είπε στην αρχή ο Παπαγεωργίου (γιατί του τα ζάλισα με τα όργανα) και στη συνέχεια μίλησα με τη Honda. Με διαβεβαίωσαν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τα όργανα του 2008. Απλώς και καλά έβαλαν τα όργανα του "γυμνού" (το οποίο δεν το φέρνουν) χάριν εντυπωσιασμού. Μαλακίες. Του την είπα αλλά τι να το κάνεις.

Παλαιό μέλος
    Τι μαλακες..και σε αναστατωσα τζαμπα

Η μηχανή ήρθε!!!! Το βράδυ θα είμαι Αθήνα και αύριο πρωί-πρωί στον Παπαγεωργίου. Πινακίδα, σχάρα για την Κ52, προέκταση προστινού φτερού (για προστασία του ψυγείου), μανιτάρια (δώρο), ίσως και πισω φτερό, και καιρού επιτρέποντος, βουρ για Καλαμάτα. 250Km οδήγησης με το καινούριο εργαλείο. Ό,τι πρέπει για στρώσιμο.
    Ευχαριστώ όλους σας παιδιά για τη βοήθεια.
    Θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Kαλοτάξιδη να είναι φίλε, επιτέλους τέλος στην αναμονή!

Είμαι βέβαιος πως θα την ευχαριστηθείς όσο δεν φαντάστηκες, πάντα όρθιοι κι οι δυο σας φορτώνοντας τις ψυχές σας με χιλιόμετρα γεμάτα εικόνες, εμπειρίες, στιγμές!

Να μας την φωτογραφίσεις να της τα πούμε και face to face

Παλαιό μέλος

ΤΙ ΦΤΕΡΑΚΙ????????

Το πισω κανει ενα κουβα λεφτα αλλα ειναι ομορφο...

Προσεξε τι μαρκα θα βαλεις γιατι καποιο εχει προβλημα

Θα παρω κανενα τηλεφωνο να μου πεις LIVE τα νεα

Να μου πεις και πως πηγες....δεν θα μου την γλυτωσει η εκδρομη

ΜΑΚΙΣ...... ειναι Κρητη??????

Εσενα θα σου φορτωθω το επομενο καλοκαιρι

Πλακα κανω...

Εχω ερθει με ενα XT600 ..το πρωτο χωρις μιζα ...θυμαμαι που εβαζα βενζινα και με το ποδι στηριζομουνα στην αντλια να μην με πεταξει ο αερας κατω....ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νομιζω

Σταυρε......θα τα πουμε.......χρωστας

ΜΑΚΙΣ...... ειναι Κρητη??????
    Εσενα θα σου φορτωθω το επομενο καλοκαιρι
    Μάκις είναι Κρήτη και μετά χαράς κερνάει ρακή και ζουμερό κέϊκ σοκολάτας να γλύφεις και τα δάχτυλά σου!

Λεβέντες σας ευχαριστώ για όλα. Χρωστάω
    Πριν 1,5 ώρα έφτασα στην Καλαμάτα. Το κατέβασα οδηγώντας.
    Πρώτες εντυπώσεις:
    Η σέλα είναι μόνο για "σιδερόκωλους" που λέει και ο Γιώργος. Σκληρή και στενή.
    Όμως τέρμα τα αρνητικά.
    Όχι απλώς δεν είναι όπως το περίμενα, αλλά είναι απλώς ΑΠΑΙΧΤΟ. Φοβερό μηχανάκι.
    Να μην παραξηγηθώ, δεν έχω άλλη εμπειρία από τέτοιου είδους μηχανές. Πάντα on-off είχα.
    Του έκανα 280 Km. Δεν το "άνοιξα". Το δούλευα μεταξύ 5000 - 6000 στροφές. Αλλά τι να πω.
    Ο Κινητήρας δουλεύει σαν ηλεκτρικός, στρίβει με μεγάλη ασφάλεια και ευκολία, αλλά όλα τα λεφτά είναι τα φρένα.
    Με έκανα μια βόλτα ο Παπαγεωργίου στην Αθήνα και τα "έπαιξα". Μπαίνει σε στροφή και με τη μηχανή πλαγιασμένη, αφήνει το τιμόνι και πατάει δυνατά φρένο (το πίσω μου είπε). Εγώ χεστ... πάνω μου. Το μηχανάκι απλώς έστριψε και δεν παρέκλινε καθόλου από την πορεία του. Εντυπωσιακό. Μου έκανε κι άλλα.... Η μηχανή έχει μεγάλες δυνατότητες και μετά από όλα αυτά νοιώθω μεγάλη ασφάλεια πάνω της.
    Αλλά για να απονέμουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, πρέπει να πω πως οι Άνθρωποι εκεί στον Παπαγεωργίου είναι ΑΨΟΓΟΙ σε όλα τους. Ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι. Αυτό που λέμε σωστοί επαγγελματίες.
    Θα επανέλθω με περισσότερα και θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φώτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
    οι Άνθρωποι εκεί στον Παπαγεωργίου είναι ΑΨΟΓΟΙ σε όλα τους. Ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι. Αυτό που λέμε σωστοί επαγγελματίες.
    Και κασκαντέρ απ'ότι φάνηκε..!

Να τη χαίρεσαι πάντα όπως την πρώτη μέρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Και κασκαντέρ απ'ότι φάνηκε..!
    Φίλε makis206 κυριολεκτικά κασκαντέρ. Τα είδα όλα. Πάμε (εγώ πίσω) στο βενζινάδικο να τη φουλάρουμε, και 5 μέτρα πρίν, φρενάρει δυνατά, στρίβει και μπαίνει στο μαγαζί. Αυτό ήταν το πρώτο σοκ για μένα.
    Αλλά ο άνθρωπος ήταν πρωταθλητής αγώνων. Είδα πως είναι να παίζεις στα δάχτυλα τη μηχανή. Τον θαύμασα.

Παλαιό μέλος
    Kασκαντερ ...ναι ηταν...θα τον δειτε στα παλια εργα τα Ελληνικα να κανει διαφορα..ετρεχε και σε αγωνες

ΣΕΛΑΑ......

http://www.moto-k.gr/left.html

ΤΙ ΦΤΕΡΑΚΙ????????

Το πισω κανει ενα κουβα λεφτα αλλα ειναι ομορφο...

Προσεξε τι μαρκα θα βαλεις γιατι καποιο εχει προβλημα
    Κυκλοφορεί προέκταση για το μπροστινό φτερό (πλαστικό σε μαύρο χρώμα) που προστατεύει το ψυγείο και είχει 31,50 euro. Το είδα στο ιντερνετ στον Ξύκη, αλλά σήμερα που πήγα να το πάρω, δεν το είχε. Είναι πολύ ωραίο και θα ψάξω να το βρώ.
    Για πίσω ο ίδιος στην ιστοσελίδα του είχε ένα στα 115 euro, αλλά δεν τον ρώτησα. Με προβλημάτισε, γιατί για να μπεί πρέπει να βγάλλω το μαμίσιο πλαστικό της αλυσίδας, αλλά εγώ έχω ένα κόλλημα με τα μαμίσια. Θα δούμε.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF